23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روانــہ شوم...🍃
بـہ سوے ضــریح...✨
بـگـیرے اگر زیـر باݪ و پرم...🥀🍂
#ڪرب_و_بݪا
#شب_جمـعہ
🍂
4_5815419606075965871.mp3
8.55M
🎙 #نواهنــگ بسیار زیبـا 👌👌👌
🎧مرهـم واسه چشـم تـرم میـخوام ...
🎙#ڪربلایی_نریمان_پناهی
#شب_جمعه_شب_زیارتی_ارباب
🌷🌷🌷
💠زندگی نامه
شهید محمد علی یوسفی در روز ۱۰آذر ماه سال ۱۳۴۴در روستای بیالوا از توابع شهرستان شفت دیده به جهان گشود و پدرش مردی زحمتکش بود که از طریق کشاورزی و کارگری امرار معاش میکرد و به غیر از محمد علی چهار پسر و یک دختر نیز داشت.
محمد علی قبل از دبستان و دوران کودکی را در دامان پر مهر مادر و دستان پینه بسته پدر گذراند و رشد و نمو کرد و در فضای اسلامی و خانواده ای متدین پرورش یافت و از کودکی با مبانی اصیل اسلام و اعتقادات مذهبی انس و الفت گرفت.دوران دبستان را در مدرسه ی ابتدایی سلمان بیالوا با نمرات بسیار خوب و عالی طی کرد و برای ادامه تحصیل در دوره راهنمایی به روستای جیرده مدرسه راهنمایی شهید نورانی جیرده رفت.
فاصله روستای بیالوا و جیرده حدود ۲ کیلو متر بود که شهید یوسفی هر روز این مسیر را پیاده طی می کرد تا بر معلومات علمی خود بیفزاید که این دوره نیز با جدیت و پشتکار سپری شد
•••▪️🕊🌷🕊▪️•••
👆👆👆
ایشان توانست با معدل بالا قبول شود و جزو دانش آموزان ممتاز مدرسه به شمار آید که از سوی مسئولین مدرسه بارها و بارها مورد تشویق قرار گرفت.
اگرچه علاقه زیادی به ادامه تحصیل در رشته ای غیر از رشته ی اقتصاد اجتماعی که تنها رشته ی دبیرستان شهید انصاری جیرده بود داشت اما بدلیل مشکلات مالی خانواده نتوانست برای ادامه ی تحصیل در رشته ی ریاضی به شهرستان رشت عزیمت نماید به ناچار در همان رشته یعنی اقتصاد اجتماعی و آن هم در دبیرستان شهید انصاری جیرده به ادامه تحصیل پرداخت چون احترام فوق العاده ای برای خانواده به ویژه پدر و مادر قائل بود نخواست آنها را ناراحت کند.شهید یوسفی از همان دوران راهنمایی در کنار تحصیل علم و دانش به کار و تلاش برای تهیه وسایل تحصیل خود مبادرت می ورزید تا هم بتواند درس بخواند و هم در اقتصاد خانواده نقشی داشته باشد.
شهید بزرگوار یوسفی علاقه وافری به فراگیری قرآن داشت و از یادگیری آیات الهی احساس لذت می کرد و از همان دوران ابتدایی به ویژه سالهای آخر دوره ابتدایی در کلاسهای قرآن مسجد محل شرکت می کرد و علاوه بر اینکه خود علاقه مند به فراگیری قرآن بود دیگران را نیز به فراگیری قرآن مجید تشویق و ترغیب می کرد
•••▪️🕊🌷🕊▪️•••
👆👆👆
همان زمان با پیروزی انقلاب اسلامی شهید یوسفی در پایه پنجم ابتدایی تحصیل می کرد.
بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل ارتش بیست میلیونی عضو بسیج پایگاه شهید بهشتی جیرده شد و در آن پایگاه به فعالیتهای فرهنگی پرداخت. در خرداد سال۱۳۶۵ موفق به اخذ دیپلم در رشته اقتصاد شد و در همان سال در آزمون تربیت معلم پذیرفته شد و برای ادامه تحصیل و انتخاب شغل مقدس معلمی به تربیت معلم شهید رجائی لاهیجان رفت.
با وجود اینکه در دوران دبیرستان بارها خواسته بود که به جبهه های جنگ حق علیه باطل اعزام شود ولی نمی توانست رضایت خانواده بویژه مادرش را جلب کند و از آنجا که نمی خواست مادرش از او دلگیر و ناراحت شود حرفی نمی زد اما دوستان و همکلاسیهایش بار ها از او شنیده بودند که بزرگ ترین آزرو یش این است که به جبهه برود و به ندای امام خویش لبیک گوید.اما دوران تربیت معلم و شور حال دانشجویان برای حضور در جبهه فرصت خوبی بود تا بتواند او را به آرزوی دیرینه اش برساند .
این بود که به هر مشکلی توانست خانواده خود را راضی کند که اجازه دهند او به جبهه اعزام شود و این گونه بود که در آبان ماه ۱۳۶۶ به آرزوی همیشگی خود رسید و لباس رزم به تن کرد.هم رزمانش تعریف می کردند که در مدت ۴ ماهی که در جبهه بود همیشه آرزوی شهادت داشت و این حقیقت را می شود به وضوح در وصیت نامه اش مشاهده کرد.
•••▪️🕊🌷🕊▪️•••
👆👆👆
سر انجام در سپیده دم روز ۴ فروردین ۱۳۶۷ در عملیات غرور آفرین والفجر ۱۰ در منطقه خرمال عراق برای دفاع از اسلام و میهن عزیز اسلامی و لبیک به امام خمینی(ره) به دست دژخیمان بعثی به شهادت رسید و در روز ۱۱ فروردین ۱۳۶۷ در مسجد محل خویش امام حسن عسکری بیالوا به خاک سپرده شد و روح ملکوتی او به عروج اعلی پرواز کرد.
•••▪️🕊🌷🕊▪️•••
─┅─═इई ❄️🌼❄️ईइ═─┅─
#ولایت-فقیه
دلیل ششم: ضرورت ترویج مذهب امامت
حاکمیت در قرآن
از دیدگاه قرآن حکومت و ولایت ذاتی برای هیچ فردی از افراد بشر و هیچ جماعت و گروهی از مردم ثابت نشده است و این معنا در فقه تحت این عنوان شناخته شده است که اصل بر این است که برای هیچ کس ولایت بر دیگری ثابت نیست؛ زیرا ولایت تنها از آن خداوند سبحان است. به چند آیه در این مورد اشاره میکنیم:
۱- {إِنِ الحُکمُ إِلاَّ لِلَّهِ یَقُصُّ الحَقَّ وَ هُوَ خَیرُ الفاصِلین} ( [۱] )
فرمان جز به دست خدا نیست که حق را بیان میکند و او بهترین داوران است.
۲- {وَ مَن لَم یَحکُم بِما أَنزَلَ اللَّهُ فَأُولئِکَ هُمُ الکافِرُون} ( [۲] )
و کسانی که به موجب آنچه خدا نازل کرده داوری نکرده اند، آنان خود کافرانند.
۳- {وَ مَن لَم یَحکُم بِما أَنزَلَ اللَّهُ فَأُولئِکَ هُمُ الظَّالِمُون} ( [۳] )
و کسانی که به موجب آنچه خدا نازل کرده داوری نکرده اند، آنان خود ستمگرانند.
۴- {وَ مَن لَم یَحکُم بِما أَنزَلَ اللَّهُ فَأُولئِکَ هُمُ الفاسِقُونَ} ( [۴] )
و کسانی که به آنچه خدا نازل کرده حکم نکنند، آنان خود، نافرمانند.
دلیل انحصار ولایت در ذات اقدس باری تعالی این است که حکومت ذاتی و ولایت به معنای مالکیت تدبیر و حق تصرف برای احدی ثابت نیست مگر برای مالک حقیقی و مالکیت حقیقی هم بر خالقیت متوقف است و خالقیت نیز منحصر در خداوند است و جز خداوند تعالی هیچ کس، خالق حقیقی نیست. خداوند در این باره چنین میفرماید:
{لَهُ الخَلقُ وَ الأَمر}؛ ( [۵] )
خلق و امر از آنِ اوست
و نیز میفرماید:
{هَل مِن خالِقٍ غَیرُ اللَّهِ}؛ ( [۱] )
آیا غیر از خدا آفریدگاری است؟
و نیز میفرماید:
{ تَبارَکَ الَّذی بِیَدِهِ المُلکُ وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَی ءٍ قَدیرٌ} ( [۲] ).
بزرگوار [و خجسته] است آنکه فرمانروایی به دست اوست و او بر هر چیزی تواناست.
و براساس این آیه هم ولایت حقیقی از آن خداوند است و در ذات او نیز منحصر است:
{أَمِ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ أَولِیاءَ فَاللَّهُ هُوَ الوَلِیُّ وَ هُوَ یُحیِ المَوتی وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَی ءٍ قَدیر}؛ ( [۳] )
آیا به جای او دوستانی برای خود گرفته اند؟ خداست که دوست راستین است و اوست که مردگان را زنده میکند و هموست که بر هر چیزی تواناست.
در این آیه به ملاک انحصار ولایت که همان احیای مردگان توسط خداوند و قدرت مطلقه اوست، اشاره شده است. ولایت او به تمام معنای کلمه ولایت مطلقه است یعنی ولایت تکوینی و ولایت تشریعی با تمام اقسام آن را در بر میگیرد.
ادامه دارد ...
الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج
─┅─═इई ❄️🌼❄️ईइ═─┅─
بگذار هر ثانیه ، حالِ تو خوب باشد .
بگذار رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند .
تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار ...
حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق و شرایط و شخصی گره نزن !
بی واسطه خوب باش ، بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند ...
شک نکن ؛
تو که خوب باشی ؛ همه چیز خوب می شود .