❤️🌟✼═══┅
#تشرف -یافتگان
دستورالعملی برای دیدن ظاهری امام زمان(عج)!!
گویی حضرت یعسوب الدین و امیرالمۆمنین امام علی (علیه السلام) این جملات را در مورد او فرموده است:
«فَمِنْ عَلَامَةِ أَحَدِهِمْ أَنَّكَ تَرَى لَهُ قُوَّةً فِی دِینٍ وَ حَزْماً فِی لِینٍ وَ إِیمَاناً فِی یَقِینٍ وَ حِرْصاً فِی عِلْمٍ وَ عِلْماً فِی حِلْمٍ وَ قَصْداً فِی غِنًى وَ خُشُوعاً فِی عِبَادَةٍ وَ تَجَمُّلًا فِی فَاقَةٍ وَ صَبْراً فِی شِدَّةٍ وَ طَلَباً فِی حَلَالٍ وَ نَشَاطاً فِی هُدًى وَ تَحَرُّجاً عَنْ طَمَعٍ»؛ [2]
«از نشانه هاى دیگر ایشان (متقین)، آن است که كه هر یک را داراى نیرومندى در دین، دوراندیشى با نرمى، ایمان همراه با یقین، حرص در دانش، علم با بردبارى، میانه روى در توانگرى، فروتنى در عبادت، آراستگى در تهیدستى، بردبارى در سختى، جویایى حلال، نشاط در هدایت، و دورى از طمع بینى».
دستورالعملی برای رۆیت ظاهری امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
مرحوم حضرت حداد قدس اللـه نفسه الزکیه به من فرمودند: اگر میخواهی امام زمان علیه السلام را ببینی من یک دستورالعمل به تو میدهم بعد از ده روز حضرت را میبینی و با ایشان صحبت میکنی و دستورالعمل این است.
به من دستورالعمل را دادند، ولی فرمودند: اگر طالب دیدار باطن هستی و میخواهی به آن حقیقت و ولایت برسی دنبال دیدن ظاهر و اینها نباید باشی ولی اگر میخواهی دستورالعمل هم همین است.
ادامه دارد . . .
┅═══✼🌟❤️
─┅═ೋ❅🍂🌹🍂❅ೋ═┅─
#شیعه-پاسخ-میدهد
فصل ششم: سجده بر زمين
آثار اصرار بر پنج وقت در جوامع اسلامی
۲ در حديث ديگرى از ابن عبّاس مى خوانيم: «جمع رسول الله (صلى الله عليه وآله) بين الظهر و العصر و المغرب و العشاء فى المدينة فى غير خوف و لا مطر; پيغمبر اكرم (صلى الله عليه وآله) در ميان نماز ظهر و عصر و مغرب وعشا در مدينه بدون خوف و باران جمع كرد و در ذيل حديث دارد: از ابن عباس پرسيدند، مقصود پيامبر از اين كار چه بود؟
در جواب گفت: «أراد أن لا يحرج; مقصود حضرت اين بود كه هيچ يك از مسلمانان به زحمت نيفتد». (۲)
۳ عبدالله بن شقيق مى گويد: «خطبنا ابن عبّاس يوماً بعد العصر حتّى غربت الشمس و بدت النجوم و جعل الناس يقولون الصلاة الصلاة
! قالفجائهرجلمنبنىتميملايفترولايتنى:الصلوة،الص لوةفقال:ابنعبّاسأتعلمنىبالسنّة،لاأمّلكثمّقال:رأيتر سولالله(صلىاللهعليهوآله)جمعبينالظهروالعصروال مغربوالعشاءقالعبداللهبنشقيق:فحاكفىصدرىمن ذلكشىءفأتيتاباهريرةفسألته،فصدّقمقالته; عبدالله ابن شقيق مى گويد:روزى ابن عبّاس براى ما بعدازنماز عصرخطبه خواندتاآفتاب غروب كردوستارههاظاهرشد. مردم صدازدندنمازنماز،سپس مردى ازطايفه بنی تميم آمدوپيوسته می گفت:نمازنماز! ابن عبّاس گفت:تومی خواهی سنّت پيامبر(صلی الله علیه وآله)رابه من يادبدهى،اى بی ريشه! رسول خدا(صلی الله وعلیه وآله)ميان نمازظهروعصر(همچنین )مغرب وعشاراجمع كرد.عبدالله بن شقيق می گو يد:دردل من شكّی پيداشد نزد ابوهريره آمدم،ازاوپرسيدم ،اوسخن ابن عبّاس راتصديق كرد»!(۳)
ادامه دارد . . .
🌸«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»🌸
─┅═ೋ❅🍂🌹🍂❅ೋ═┅─
┅═ঊঈ🍂🌸🍂ঊঈ═┅
#رمضان-نشان-از-قامت-رعنا
۱۶. کرامات عثمان بن سعید
۱. آدرس امانت
شیخ طوسی مینویسد: از قم و حوالی آن. اموالی نزد عثمان بن سعید حمل شد. وقتی حامل خواست مراجعت کند عثمان فرمود: امانت دیگری هم بتو سپرده شده چرا تحویل ندادی؟ عرض کرد: چیزی باقی نمانده است فرمود: برگرد و جستجو کن. آن مرد پس از چند روز تفحص، برگشته اظهار داشت: چیزی را نیافتم، عثمان گفت: دو قطعه پارچه سردانی را که فلانی فرزند فلانی به تو سپرده بود که به ما برسانی چه شد؟ عرض کرد به خدا سوگند! فرمایش شما درست است لیکن من فراموش کردم و الآن اصلاً نمی دانم کجاست، باز هم
به منزلش برگشته هر چه تفتیش کرد آنرا نیافت. نزد عثمان بن سعید برگشته جریان را اطلاع داد. گفت: برو پیش فلانی پسر فلانی پنبه فروش، که دوعدل پنبه به انبارش بردی، آن عدلی را که رویش چنین و چنان نوشته است باز کن پارچه امانتی را در آن خواهی یافت، آن مرد به دستورش عمل کرد و پارچه را یافته خدمتش برد. [۱]
ادامه دارد . . .
🌸«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»🌸
┅═ঊঈ🍂🌸🍂ঊঈ═┅
تا شادۍ مان
بۍ حد و اندازه شود
تا باغ بهـارمان پر آوازه شود
خورشـید شو
و پنجره ها را بگشا
لبخند بزن ڪه صبحمان تازه شود..
سلام. صبحتون بعشق😍
@shamimmarefat5
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
#شعر#کودکانه
میوه خوردن
موز
ای موز خوب و عالی
بگو که در چه حالی
خوشحال و خنده بر لب
گفتا به من مؤدب
تازه و خوش رنگ و رو
خوشمزه زرد و خوشبو
درجنگلم فراوان
خوراک پیر و جوان
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به عزیزانی ک باکلیپ تعطیلی #اربعین گریه کردند
#التماس_دعا
#امید_به_خدا
#دعاکنید_اربعین_کربلا_باشیم
@shamimmarefat5
زیباترین قسم سهراب سـپهری:
به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم میگذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود،جامه اندوه مـپوشان هرگز...!!
زندگی ذره كاهیست،
كه كوهش كردیم،
زندگی نام نکویی ست،
كه خارش كردیم،
زندگی نیست بجز نم نم باران بهار،
زندگی نیست بجزدیدن یار
زندگی نیست بجزعشق،
بجزحرف محبت به كسی،
ورنه هرخاروخسی،
زندگی كرده بسی،
زندگی تجربه تلخ فراوان دارد، دوسه تاكوچه وپس كوچه واندازه یك عمر بیابان دارد.
ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم ...
خدایا دلم که برایت تنگ می شود، با آنکه می دانم همه جا هستی، اما به آسمان نگاه می کنم،
چرا که آسمان سه نشانه از تو دارد:
بی انتهاست،
بی دریغ است
و چون یک دست مهربان همیشه بالای سرماست!
پس در این روز از توبرای عزیزانم
سلامتی. , نشاط , دلخوشی , و عاقبت بخیری و بر آورده شدن حاجات طلب میکنم
سرچشمه حيات آدمى"دل" است!
هر آنچه را كه از دل بگذرانيم دير يا زود همان در زندگيمان رخ خواهد داد.
پس، به دل بيآموزيم كه فقط نيكى ها را از خود بگذراند تا ما را به مراد و آرمانهاى والا برساند. با مثبت انديشى و نيك گرايى، مسير رسيدن به آرمانها ساده ميگردد، و"تقدير" رخ ميدهد و "تقدير" يعنى به بار نشستنِ نيك انديشى و مثبت گرايى......
زيباترين انرژى هاى مثبت را نصيب دوستان و عزيزانم گردان تا تقديرشان آنگونه كه تو ميپسندى مهيا شود...
لطف پروردگار هميشه شامل حالتان❤️
@shamimmarefat5
📡❗️تقصیر شماست "
⭕️ امروز به خاطرات بسیار جالب توجه و خواندنی برخورد کردم حيفم آمد آنرا فوروارد نکنم
پیشنهاد می کنم با قدری تأمل مطالعه فرمایید.
🛑 *تقصیر شماست.......*
در زمان دانش آموزی معلمی داشتیم به نام آقای سیدعلی موسوی كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاه و بیگاه خاطرات و تجربه هایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل می كرد و این گفته ها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط می شد.
ایشان می گفت: “یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییس جمهوری سابق آمریكا -گمان می كنم *ریچارد نیكسون* - قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
به دلیل كثرت دانشجویان كلاس ها در آمفی تئاتر برگزار می شد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن می آمد دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را می پرسید.
در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از علی علیه السلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهج البلاغه را تهیه كردم و هفته های بعد به منشی دفتر اساتید سپردم تا هدیه مرا او برساند.
در جلسات بعد دیگر فرصت گفت و گویی پیش نیامد و من هم تصور می كردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفته اش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامه ای كه در دست داشت به طرف من گرفت و گفت می بینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
او در حالی كه با عصبانیت قدم می زد گفت: می دانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها مانند هیپی گری و موسیقی های اعتراضی و آسیب های اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را می شنیدم و با خود می گفتم: خدایا، چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهج البلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علی بن ابیطالب به مالك اشتر را كپی گرفته ام و هر روز می خوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و می پرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامه ای برای اداره حكومت بنویسند، نمی توانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: می دانی درد امثال این جوان كه زندگی شان به نابودی می رسد چیست؟ آنها نهج البلاغه را نمی شناسند!
آری، *تقصیر شماست كه علی را برای خود نگهداشته اید و پیام علی را به این جوانان نرسانده اید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهان ساز و انسان پرور نهج البلاغه است.”
این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم، اما سالها بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم پروفسور دهرمندرنات نویسنده و شاعر برجسته هندی بودیم چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقه زده بود از مظلومیت علی بن ابی طالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت: “شما در معرفی امام علی و نهج البلاغه موفق نبوده اید! *باید پیام های امام علی را چون سیم كشی برق و لوله كشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !*
🌸🌺تا به حال چند صفحه از نهجالبلاغه را خوانده ایم؟
@shamimmarefat5
🍃🌷
﷽
#تلنگر_تفکر
بزرگی گفت:وابسته به خدا شو
پرسيدم:چطوری؟
گفت:چطوری وابسته به يه نفر ميشی؟
گفتم:وقتی زياد باهاش حرف ميزنم زياد ميرم و ميام
گفت:آفرين!زياد با خدا حرف بزن، زياد با خدا رفت و آمد کن
💞وقتی دلت با خداست،بگذار هر کس ميخواهد دلت را بشکند
💞وقتی توکلت با خداست،بگذار هر چقدر ميخواهند با تو بی انصافی کنند
💞وقتی اميدت با خداست،بگذار هر چقدر ميخواهند نا اميدت کنند
💞وقتی يارت خداست،بگذار هر چقدر ميخواهند نارفيق شوندهميشه با خدا بمان
☂️چتر پروردگار، بزرگترين چتر دنياست
@shamimmarefat5