به دوستانی که به تفصیل دادن بیشتر این بحثها علاقهمند هستند پیشنهاد میکنم صوت جلسه دوم را هم گوش دهید.👇
چالش های معرفتی مواجهه با تجربه های نزدیک به مرگ - نشست دوم.mp3
37.74M
🔰 چالشهای معرفتی مواجهه با تجربههای نزدیک به مرگ - نشست دوم
▫️لایو مشترک دوم دو صفحه مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات و تا ابد زندگی در اینستاگرام با موضوع "چالش های معرفتی مواجهه با تجربه های نزدیک به مرگ"برگزار گردید که در آن جناب استاد امینی نژاد به ارائه نظرات خویش پرداختند.
▫️در این برنامه - که نگاهی داشت به برنامه تلویزیونی زندگی پس از زندگی که از شبکه چهارم صدا و سیما پخش می شد - توضیح مختصری از مباحث جلسه قبل ارائه شد و سپس جناب استاد امینی نژاد به پاسخ پرسش های مطرح شده از سوی مخاطبین پرداختند.
⏱ زمان: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
💿 حجم: ۴۰ مگابایت
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
#زندگی_پس_از_زندگی
#استاد_امینی_نژاد
💢 مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات
https://eitaa.com/nafahat_eri
الحمد لله بازیگر پیشبینی نشده این دوره، شورای نگهبان بود!
من موندم مهرعلیزاده که (علی ما نقل) برای مجلس تایید نشده، چطور برای ریاست جمهوری تایید شده؟!
ملاک حال افراد است و صلاحیت یک دفعه در ایشان جوشید!
و...
فعلا باید صبر کرد دید چه میشود؟! اصلا چه شده است؟!
♦️چهرههایی که احراز صلاحیت نشدند.
چقدر خوب است تا جای ممکن عزیران شورای نگهبان شفاف سازی کنند و در مورد تایید و احراز صلاحیتها و رد صلاحیتها یا عدم احراز صلاحیتها ولو غیر رسمی صحبت کنند.
مثلا اینکه فلان شخصیت چون بستگانش در خارج از کشور تابعیت داشتند یا فلان کس سابقه کلان در ابعاد ملی نداشته است و موارد از این دست آبروی هیچ کسی را نمیبرد!
هدایت شده از شرح حال
بعد از آن نامه کذایی، اگر این اکانت فیک نباشد که تا حالا هم جایی به فیک بودنش اشاره نکرده و به آن استناد هم شده!
این متن دومین اشتباه بزرگ و آشکار آقای لاریجانی است.
رسما اعتبار شورای نگهبان را زیر سوال میبرند و مجددا تا سالها مستمسکی درست میکنند برای فتنهانگیزیها و اتهامها و زیر سوال رفتن نظام.
شرح حال
بعد از آن نامه کذایی، اگر این اکانت فیک نباشد که تا حالا هم جایی به فیک بودنش اشاره نکرده و به آن اس
متأسفانه لازم است متذکر شوم ایشان یعنی آقای شیخ صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت این نظام، هستند!!!!😔😔
چقدر رهبری و انقلاب باید هزینه این حرفهای نابجا را بدهند!😔
این حرفها میتواند کلید یک فتنه بزرگ باشد و دم انتخابات و در این اوضاع سخت، ضربات جبران ناپذیری به کشور وارد کند.
اللهم اعوذ بک مما استعاذ منه عبادک المخلصون.
الحمد لله هم علی لاریجانی و هم جهانگیری هر دو به هر حال با وجود ناراحتی در بیانیههایشان رد صلاحیت خود را پذیرفتهاند و کنار رفتهاند و مردم را هم به مشارکت در انتخابات دعوت کردهاند.
یعنی هر دو این گزینههای اصلی جنجال برانگیز دنباله ماجرا را نگرفتهاند و خوراک برای فتنه انگیزی تهیه نکردهاند.
در مورد این دوستی که پیام را فرستادهاند از دوستان ثقه سوال پرسیدم، گفتند فرد ثقهای است، در مورد آیتالله شبزنده دار هم که در ایمان و تقوای بسیار ایشان و جلالتشان ذرهای شک ندارم و در میان علمای حاضر این افتخار را دارم که خود را از مریدان ایشان میدانم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽چند دقیقه کوتاه برای فهم پرسشهای مهم زیر.👇
⁉️قیمت واقعی دلار امروز چقدر باید باشد؟!
⁉️برای حل مشکل تورم و بیثباتی بازار کجا را باید درست کرد؟!
⁉️تاثیر مذاکرات در حل مشکل تورم، چقدر است؟
......
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
شرح حال
از اعضای محترم شورای نگهبان، انتظار میرود در نقل قولهای خود دقیق باشند. مثل بنده حقیری به آیتالله
توضیحات تکمیلی آقای محمد طائبی، طلبهای که صوت ایشان از پرسش و پاسخ با آیتالله شبزندهدار منتشر شد.
با توجه به این توضیح اختلاف در قول تصور شده بین نقل ایشان و مطالب برخی از اعضای شورای نگهبان رفع میشود.👇
در باب جنگ اخیر مردم فلسطین و گروههای مقاومت با صهیونیستهای غاصب، ابعاد جدیدی رقم خورد.
متأسفانه برخی اهمیت این ابعاد جدید را درک نکردند و حتی سخن از شکست طرفین میان آوردند.
تحلیل زیر از کامل، دقیق و موجزتربن تحلیلهایی بود که در این مورد، دیده بودم و پیشنهاد میدهم آن را مطالعه فرمایید.👇
اسرائیل چگونه این جنگ را باخت؟
سعدالله زارعی
رژیم صهیونیستی از امروز در انتظار جنگ بعدی است و این موضوع را پذیرفته که از این پس فلسطینیها هم میتوانند آغازکننده، ادارهکننده و به نتیجهرساننده جنگ باشند. این موضوع امنیت خاطر را از آنها می گیرد.
به گزارش مشرق، سعدالله زارعی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: پیروزی فلسطینیها در جنگ اخیر قابل پیشبینی بود چرا که رژیم صهیونیستی در ۱۶ سال گذشته در هیچ جنگی پیروز نشده و نه در جنگ با لبنان و نه در جنگ با غزه به دستاوردی نرسیده بود. از آن طرف دست این رژیم برای مقاومت فلسطین کاملاً رو بود. اسرائیل فقط میتوانست شهر غزه را مورد تهاجم قرار دهد و در سطحی تلفات انسانی بگیرد که خود این موضوع هم یک نقطه ضعف برای او به حساب میآمد چرا که امکان دفاع از اقدامات جنایتبار او را از مدافعانش میگرفت. درخصوص این جنگ نکاتی وجود دارد:
۱- رژیم صهیونیستی اصولاً گمان نداشت که بدون آنکه به طرف فلسطینی در غزه حمله کند، از سوی آن مورد حمله قرار گیرد و از این رو این رژیم، جنگ را یک دستور کار اسرائیلی به حساب میآورد. در واقع رژیم در دو سال گذشته، نتوانست متوجه آمادگی تدریجی فلسطینیها برای تهاجم به خود شود. به همین دلیل بلافاصله پس از آنکه در روز دوشنبه جنگ، با شلیک موشکهای غزه به سمت «شهرکنشینهای مزدور» آغاز شد، محافل صهیونیستی و حتی از درون ارتش، اعتراضها به سرویس اطلاعات نظامی اسرائیل شروع شد. در واقع این عدم پیشبینی اولین شکست اسرائیل در این جنگ به حساب میآید.
۲- دومین نکته، انفعال مطلق رژیم صهیونیستی در این جنگ بود. وقتی شلیک موشکها از غزه به سمت شهرکهای یهودی قدس شروع شد، رژیم بلافاصله سه دلیل آغاز این جنگ را به نفع جنبش مقاومت حل و فصل کرد یعنی اجرای حکم دادگاه عالی علیه محله «شیخ جراح» را متوقف کرد، نظامیان مستقر در صحن مسجدالاقصی را از آنجا خارج کرد و گفت که مانع صدمه زدن یهودیان شهرکها به مسلمانان ساکن قدس خواهد شد. رژیم توقع داشت با این اقدام تعجیلی فضای قدس و کرانه باختری آرام شده و بحران فروکش کند اما این اتفاق نیفتاد و ساکنان قدس و کرانه در بخشهای مختلف با نیروهای نظامی رژیم درگیر شدند و همه چیز حکایت از یک انتفاضه فراگیر میکرد. پس از این بود که رژیم با شش ساعت تأخیر، حملاتی را متوجه غزه کرد اما در عین حال در ساعات اولیه تلاش کرد تا به گونهای عمل کند که تلفات انسانی نگیرد چرا که برحسب تجربه، دریافته بود هر چه تعداد شهدا به خصوص کودکان و زنان کمتر باشد، اداره جنگ برای او آسانتر خواهد بود. اما جنگ آغاز شده بود و مواضع اعلامی فرمانده ارشد ارتش از تصمیم رژیم بر به دست آوردن پیروزی سریع حکایت میکرد. فرمانده ارتش حتی از لزوم حمله زمینی به غزه حرف میزد. این در حالی بود که رژیم اسرائیل به طور واقعی نه دنبال گسترده کردن دامنه جنگ و نه در مورد حمله زمینی به جمعبندی رسیده بود. در این میان فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد زدن ۲۵۰ نقطه در غزه را در دستور کار دارد و گمان میکرد ظرف چند ساعت با زدن این نقاط میتواند هم گردانهای مقاومت را از گردونه خارج کند و هم به جنگ خاتمه دهد اما واضح بود که موضعگیری و اقدام ارتش بر مبنای اطلاعات و تصمیمگیری دقیق نبود. چرا که طبعاً وقتی گردانهای مقاومت وارد عملیات شدند، مقاومت از قبل فکری برای جابهجایی امکانات و نیروهای خود کرده بود. در اینجا اسرائیل به همان وضعی گرفتار شد که در جنگ ۳۳ روزه با حزبالله مواجه گردید؛ در آنجا هم حزبالله قبل از آغاز جنگ امکانات و نیروهای خود را جابهجا کرده بود و لذا بمبارانها نتوانستند به توانایی آن آسیب وارد کند.
اسرائیل دو ساعت پس از آغاز جنگ، ۲۵۰ نقطه را زد اما از دامنه شلیک موشکها به مناطق مختلف کاسته نشد و لذا اسرائیل از همان روز اول، با مقامات مصر و قطر تماس گرفت تا آتشبس برقرار شود. در اینجا هم ارتش با محاسبات غلط و بر مبنای گذشته با مصریها وارد گفتوگو شد و این در حالی بود که سقف خواستههای طرف فلسطینی بالا رفته و در صدد بود از این رژیم امتیاز بگیرد. اسرائیل با درخواست آتشبس وارد قاهره شد و پس از مواجه شدن با خواستههای جدید طرف فلسطینی دست خالی این شهر را ترک کرد.