TMP_56JvJdeff2dda23919ecd19deece3b3f256d31b601841.mp3
19.71M
🔰 سخنرانی استاد "حسن رحیم پور ازغدی"
با موضوع "باز خوانی مطالبات رهبری در تحول حوزه"
📆 پخش شده از شبکه چهار سیما در 97/05/31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این جماعت توهم توطئه ندارند، همیشه نانشان با مظلوم نمایی و تخریب دیگران چرب شده، این پروژه در اوایل دولت خاتمی هم به بهانه یکی از شعرهای مرحوم آغاسی در یکی از روزنامهها کلید خورد و موجی رسانهای با عنوان «پروژه محرم» راه انداختند و مدعی شدند در محرم قرار است سر خاتمی را ببرند! 😳😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ عن أبی الحسن الرضا (ع) فی فضل یوم الغدیر: وَ مَنْ أَطْعَمَ مُؤْمِناً كَانَ كَمَنْ أَطْعَمَ جَمِيعَ الْأَنْبِيَاءِ وَ الصِّدِّيقِين.
🔻امام رضا(ع) فرمود:
-هرکس در روز غدیر به مؤمنی غذا بدهد، مانند کسی است که به تمام انبیا و صدیقین غذا داده باشد.
✍بازخوانی جنایت دراویش در ۱۱ شهریور ۱۳۹۰
🔹امروز سالگرد جنایت دراویش کوار علیه مردم مظلوم این شهر و مجروح نمودن بیش از ۱۰۰ نفر میباشد.
قریب به هفت سال از این جنایت میگذرد و همچنان پرونده این ماجرا مفتوح است و شکایات مجروحان این حادثه به نتیجه نرسیده است.
🔹برای مشاهده فیلم و تصاویر جنایت دراویش و مطالعه شرح ماوقع به پستهای زیر مراجعه بفرمایید.
📌بازخوانی جنایت دراویش گنابادی در ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ (قسمت اول تا چهارم) و بررسی گزراش دروغ بیبی سی در مورد جنایت دراویش کوار👇
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/14-3
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/14-4
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/14-5
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/14-6
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/14-7
مطالب مرتبط:
محمد ثلاث بهانهای برای وحدت
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/29
درویشی واقعی
http://sharhhal.blog.ir/1397/03/14-8
✍اعطای دنیا به مؤمنین (قسمت اول)
📝امروز چالش انقلاب اسلامی بیش از آنکه در اثبات مبانی آن باشد در اثبات کارآمدی آن است و یکی از لازمههای کارآمد شدن انقلاب اسلامی نیز ایمان مؤمنان به حقیقت داشتن کارآمد بودن عمل به اسلام ناب است.
⁉️اما ایمان به کارآمدی یعنی چه؟ یعنی همهاش وعده نسیه برای آخرت ندهیم و ایمان داشته باشیم که عمل مبتنی بر اسلام ناب نه تنها آخرت بلکه دنیای مؤمنین را نیز آباد میکند.
✅ با این پرسش که آیا اساسا قرار است مومنین دنیایی آباد داشته باشند یا خیر؟ سراغ آیات قرآن رفتم و تمام آیاتی که در آنها از دنیا سخنی به میان آمده بود را دسته بندی نمودم. مجموعا به ۱۳ دسته از آیات رسیدم و از این دسته بندیها ۵ دسته مستقیما به پرسش ذهنیام مربوط میشد.
✅اولین دسته از این آیات تذکر این نکته به ما است که بدانیم:
🔹اولا قرار نیست مؤمنین صرفا دنبال آبادانی آخرت خود باشند بلکه آنها ثواب دنیا و آخرت را توأمان از خداوند طلب میکنند.
👈«فَمِنَ النَّاسِ مَن يَقُولُ رَبَّنَا ءَاتِنَا فىِ الدُّنْيَا وَ مَا لَهُ فىِ الاَخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ # وَ مِنْهُم مَّن يَقُولُ رَبَّنَا ءَاتِنَا فىِ الدُّنْيَا حَسَنَةً وَ فىِ الاَخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنَا عَذَابَ النَّارِ # أُوْلَئكَ لَهُمْ نَصِيبٌ مِّمَّا كَسَبُواْ وَ اللَّهُ سَرِيعُ الحسَابِ (20۰ – ۲۰۲ البقره)»
از میان مردم برخی میگویند خداوندا ما دنیا را میخواهیم و کاری به آخرت ندارند اینها بهرهای از آخرت ندارند اما برخی نیز میگوید خداوندا به ما در هر دوی دنیا و آخرت آنچه از نعمت و نیکو است را عطا نما، اینها همان کسانی هستند که خداوند نتیجه کارهایشان را به آنها میدهد، البته نه اینکه با تأخیر بدهد بلکه به سرعت آنها را به آنچه خواستند و برایش عملکردند میرساند.
🔹ثانیا این خداوند است که رزق دنیا را بر اساس قواعد الهی به کافر و مؤمن عطا میکند.
👈«مَنْ كانَ يُريدُ ثَوابَ الدُّنْيا فَعِنْدَ اللَّهِ ثَوابُ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ كانَ اللَّهُ سَميعاً بَصيراً (۱۳۴ نساء)»
هرکس پاداش دنیا را میخواهد بداند که هم پاداش دنیا و هم آخرت هردو نزد خداوند است.
✅ دومین دسته از این آیات مربوط به وعده قطعی امداد مؤمنین توسط خداوند در دنیا است.
👈«مَنْ كانَ يَظُنُّ أَنْ لَنْ يَنْصُرَهُ اللَّهُ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ فَلْيَمْدُدْ بِسَبَبٍ إِلَى السَّماءِ ثُمَّ لْيَقْطَعْ فَلْيَنْظُرْ هَلْ يُذْهِبَنَّ كَيْدُهُ ما يَغيظُ (15 الحج)»
هر کس گمان میکند خداوند پیامبرش را در دنیا و آخرت یاری نمیدهد و از دیدن نصرتهای خداوند در خشم و غيظ فرو رفته است، هر كارى از دستش ساخته است انجام دهد، برود ريسمانى به سقف خانه خود بياويزد و خود را از آن آويزان كند، و نفس خود را قطع نمايد و تا سر حد مرگ پيش رود ببيند آيا اين كار خشم او را فرو مىنشاند.
👈«إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنا وَ الَّذينَ آمَنُوا فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهادُ (51 غافر)»
ما قطعا رسولان خودمان و کسانی که ایمان آوردهاند را هم در دنیا و هم در آخرت یاری خواهیم نمود.
http://sharhhal.blog.ir/1397/06/13
ادامه دارد...
✍اعطای دنیا به مؤمنین (قسمت دوم)
📝 فکر اشتباهی در ذهن بسیاری از ما رسوخ کرده است که یا باید خدا را خواست یا خرما و قرار هم نیست هم خدا را داشت هم خرما.
اگرچه این ضرب المثل از این جهت که دنیا در مقابل آخرت ارزشی ندارد یا اینکه در مقام تزاحم نمیشود این دو مورد را جمع کرد صحیح است اما اصل این فکر که اگر قرار باشد به سوی خدا و اطاعت او رویم به بدبختی خواهیم افتاد و خلاصه دیگر خرمایی درکار نیست، فکر اشتباهی است و غالبا شیطان با همین تفکر مردم را از صحنه حمایت از جبهه حق خارج کرده است.
✅با اینکه آیات متعددی در قرآن صریحا به جنگ این تفکر اشتباه و مصدر شکستهای جبهه حق رفته است اما این نگاه همچنان درون جامعه ما عمومیت دارد.
👈«وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ وَ لكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما كانُوا يَكْسِبُونَ (96 الاعراف)»
🔹اگر اهل شهرها ايمان مىآوردند و تقوا به خرج میدادند، قطعا باب برکات خود را از آسمان و زمين بر آنان مىگشوديم. ولى چه کنیم که باور نکردند و ایمان نیاوردند و وعدههای ما را تكذيب كردند، و ما نیز به سزای آنچه مىكردند، آنان را دچار عذاب و سختیها و مشکلات کردیم.
◀️با بررسی آیات و روایات همانطور که در آیات بعد نیز مشهود است میتوان این دقت را به خرج داد که ذکر «اهل القری» خود نکتهای دارد که این برکات به دنبال ایمان یک یا دو فرد نیست بلکه باید جمعی محقق شود تا مشمول این آیات شوند.
👈«وَ لَوْ أَنَّهُمْ أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَكَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ مِنْهُمْ أُمَّةٌ مُقْتَصِدَةٌ وَ كَثيرٌ مِنْهُمْ ساءَ ما يَعْمَلُونَ (66 المائده)»
🔹اگر اينان(اهل کتاب) احکام تورات و انجيل و همچنين قرآنى كه به سويشان نازل شده است را برپا میداشتند قطعا از بالاى سر (آسمان) و پائين پاهایشان (زمين) به آنها روزی میرساندیم. بعضى از اينان مردمى معتدلند اما كارهايى كه بيشترشان مرتكب مىشوند زشت و ناپسند است.
👈«الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ طُوبى لَهُمْ وَ حُسْنُ مَآبٍ (29 الرعد)»
🔹كسانى كه ايمان آورده و عمل صالح انجام دادند «طوبی لهم» سرنوشت خوش و خوبی برای آنهاست و نیز سرنوشت خیر و خوبی آخرت (بازگشت) برای آنها است.
◀️ذکر این دقت لازم است که از این جهت که در این آیه سرنوشت خوش و خوب را در کنار سرنوشت نیکوی آخرت ذکر میکند قاعدتا باید معنایی غیر از آخرت داشته باشد که اقرب معانی آن تقدیر دنیا در مقابل آخرت است.
👈«الَّذِينَ ءَامَنُواْ وَ كَانُواْ يَتَّقُونَ # لَهُمُ الْبُشْرى فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ فِي الْآخِرَةِ لا تَبْديلَ لِكَلِماتِ اللَّهِ ذلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظيمُ (۶۳-64 یونس)»
🔹کسانی كه ايمان آوردند و تقوای خدا را رعایت میکردند بشارت دنیا و آخرت برای آنها است. این از کلمات (نماد و نشانههای) خداوند است که تغییر یافتنی نیست و این (یعنی رستگاری دنیا و آخرت) همان رستگاری بزرگ است.
👈«لِلَّذينَ أَحْسَنُوا في هذِهِ الدُّنْيا حَسَنَةٌ وَ لَدارُ الْآخِرَةِ خَيْرٌ وَ لَنِعْمَ دارُ الْمُتَّقينَ (30 النحل)»
🔹كسانى كه نيكوكارى كردهاند در اين دنيا پاداشى نيك دارند و سراى ديگر بهتر است و سراى پرهيزگاران چه نيكوست.
..................
مطالب مرتبط :
https://eitaa.com/sharh_hal/521
http://sharhhal.blog.ir/1397/06/13
http://sharhhal.blog.ir/1397/06/13-2
ادامه دارد...
✍اعطای دنیا به مومنین (قسمت سوم)
✅در قسمت اول گفتیم چالش امروز انقلاب اثبات کارآمدی آن است و از ابعاد مهم کارآمدی، آبادانی دنیا و توسعه رفاه مردم است و ایمان به این کارآمدی لازمه حرکت به سوی تحقق آن است و به آیاتی از قرآن اشاره کردیم.👇
https://eitaa.com/sharh_hal/521
✅در قسمت دوم گفتیم تصور غلطی در اذهان ما شکل گرفته است که یا باید خدا را خواست و یا خرما و اگر ما به سوی اقامه اسلام ناب رفتیم دیگر خبری از رفاه و آسایش نخواهد بود اما آیات متعدد قرآن عکس این را وعده میدهد.👇
https://eitaa.com/sharh_hal/524
✅اما در این قسمت میخواهم به این سوال بپردازم که طبق آیات قرآن اقامه کدام دین ما را به سعادت و نعمت دنیا میرساند؟
⁉️دین سکولارها؟ قرائتی که تلاش دارد دین را به عرصههای اخلاق فردی محدود کند و قائل به هیچ چالشی با ظالمان نیست و تلاش دارد با شعار «برد برد» یا «البقیه البقیه» پایش را از صحنه نبرد حق و باطل بیرون بکشد تا به نانی رسد؟
✅کلام را طولانی نکنم. خداوند در آیات مختلفی تکلیف این نگاه را مشخص کرده است، به طور مثال در آیه (۸۵ البقره) میگوید:
👈«أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا »
🔹آیا گمان میکنید با رفتار تؤمنون ببعض تکفرون ببعض به نتیجه میرسید؟ خیر بدانید کسانی که این چنین پیش میروند جز خاری دنیا سرنوشتی نخواهند داشت.
◀️دین همه دین است و ایمانی که به بعض آن باشد و به بعض آن نباشد نتیجهای جز خاری نخواهد داشت.
◀️انبیاء مبعوث نشدهاند که فقط اخلاق بگویند بلکه آبادانی دین و دنیا به صورت توأمان بخشی از مأموریت اصلی آنها است.
👈به تعبیر امام کاظم (علیه السلام): « أكْمَلُهم عقلًا أرْفَعُهم درجةً في الدنيا والآخرة»
خداوند انبیاء و رسولان خود را مبعثوت نموده است تا عقلها را کامل کنند و مرتبه انسانها را در دنیا و آخرت بالا ببرند.
✅اما قرائت دیگری نیز از دین وجود دارد که معتقد است باید به همه دین ایمان داشت و برای اقامه تمام دین قیام کرد. گفتمانی که به امید رسیدن به دنیا اهل چشم پوشیدن بر ظلمها و تحقیر خود و مردمش نیست.
✅علی رغم تصور اشتباه سکولارها وقتی به آیات قرآن مراجعه میکنیم شرط رسیدن به آسایش و ثواب دنیا مقاومت است.
مقاومت اگرچه هزینه دارد و ذات آن یعنی تحمل سختیها اما نتیجه شیرین و قطعی عزت و آسایش توأمان دنیا و آخرت را دارد.
در آیات (۱۴۶ - ۱۴۸) آل عمران میخوانیم:
👈«وَ كَأَيِّن مِّن نَّبىٍ قَتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُواْ لِمَا أَصَابَهمْ فىِ سَبِيلِ اللَّهِ وَ مَا ضَعُفُواْ وَ مَا اسْتَكاَنُواْ وَ اللَّهُ يُحبُّ الصَّابِرينَ
🔹چه بسيار پيامبرانى كه همراه او جمعیتهای زیادی، نبرد كردند و با اين حال اهل ايمان با سختيهايى كه در راه خدا به آنها رسيد مقاومت كردند و هرگز بيمناك و زبون نشدند و و تسليم [دشمن] نگرديدند و راه صبر و ثبات پيش گرفتند كه خداوند صابران را دوست مىدارد.
وَ مَا كاَنَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَن قَالُواْ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ إِسْرَافَنَا فىِ أَمْرِنَا وَ ثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَ انْصُرنَا عَلىَ الْقَوْمِ الْكَفِرِينَ
🔹و سخن آنان جز اين نبود كه گفتند: «پروردگارا، گناهان ما و زيادهروى ما، در كارمان را بر ما ببخش، و گامهاى ما را استوار دار، و ما را بر گروه كافران يارى ده.»
فَاتَئهُمُ اللَّهُ ثَوَابَ الدُّنْيَا وَ حُسْنَ ثَوَابِ الاَخِرَةِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ المُحْسِنِينَ»
🔹پس خداوند، پاداش اين دنيا، و پاداش نيك آخرت را به آنان عطا كرد، و خداوند نيكوكاران را دوست دارد.
◀️برخلاف تصور سکولارها، آبادانی دنیای مؤمنین جز با جهاد و استقامت محقق نمیشود، به تعبیر امیرالمومنین(علیه السلام):
👈«إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَرَضَ الْجهَادَ وَ عَظَّمَهُ وَ جَعَلَهُ نَصْرَهُ وَ نَاصِرَهُ وَ اللَّهِ مَا صَلَحَتْ دُنْيَا وَ لَا دِينٌ إِلَّا بِهِ»
🔹خداوند عز و جل جهاد را واجب نموده است و آن را بزرگ شمرده و مایه نصرت و پیروزی قرار داده است و به خدا قسم امر دنیا و دین صلاح پیدا نمیکند جز به وسیله آن.
✅در آیات «۱۳ الاحقاف» و «۱۶ الجن» میخوانیم:
👈«إِنَّ الَّذينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»
🔹کسانی که گفتند الله پرودگار ما است و با توکل به او استقامت کردند هیچ ترس و حزنی برای آنان نیست.
👈«وَ أَنْ لَوِ اسْتَقامُوا عَلَى الطَّريقَةِ لَأَسْقَيْناهُمْ ماءً غَدَقاً »
🔹اگر جن و انس بر راه درست استقامت مینمودند قطعا ما آنها را آب گوارایی مینوشاندیم.
http://sharhhal.blog.ir/1397/06/14
نجم الدین اربکان_حقیقت دلار
24.43M
«حقیقت دلار» از زبان مرحوم استاد «نجم الدین اربکان»(دکترای مکانیک از دانشگاه آخن آلمان و بنیانگذار حزب رفاه در ترکیه)
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوگانه ترس و امید، همان دوگانه کفر و ایمان است، اگر با خدا باشیم امید و نشاط داریم و اگر با او نباشیم هر لحظه از زندگی خسرانی بیش نیست. ان الانسان لفی خسر الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات.
✍مستند بازی در بغداد
✅اگر میخواهید بدانید:
❓چرا باید کنسولگری ایران در بصره آتش زده شود و احساس امنیت نیروهای ایرانی به خطر بیافتد؟
❓چرا باید قلمبدستان اجیرشده در دو کشور عراق و ایران برای ایجاد اختلاف بین دو ملت تلاش خود را به هرنحوی انجام دهند؟
❓چه ظرفیتهای عظیم و البته مغفولی برای کار اقتصادی در عراق و چه فرصت بالقوه بزرگی برای پیشرفت ایران وجود دارد که توسط مردم و دولت ما فعال نشده است؟
❓کدام محصولات ایرانی در عراق برند مشهور هستند و چه شرکتهای خدماتی در عراق فعالیت میکنند؟
❓چه ظرفیتهایی در عراق برای تجار و حتی افراد برای ایجاد شغلهای با درآمد بسیار بالا وجود دارد؟
📌پیشنهاد میکنم حتما مستند «بازی در بغداد» محصول "گروه مستند سازی ثریا" را ببینید.👇
این مستند ابعادی از سوالات بالا را برای شما روشن خواهد نمود.
لینک دانلود:
http://www.telewebion.com/episode/1865056
........................
http://sharhhal.blog.ir/1397/06/17
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات دکتر محمود کریمی بیرانوند در مورد سهم دولت و نهادهای مختلف در اقتصاد ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکس مخاطب بایدهای آقای رئیس جمهور را یافت سریعا به ایشان و سایر ملت معرفی کند.
بایدهایی که امروز و هر روز تکرار میشود.