32.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎥در ونهای پلیس چه میگذرد؟
🎤گفتگوی آزاد با دختران
@sharhe_hal
حکومت مردمی جلسه دهم نظام اسلامی و ولایت فقیه.mp3
25.48M
ارائه جلسه دهم نظام سیاسی اسلام و ولایت فقیه با موضوع: حکومت مردمی.
۱۴۰۳/۰۲/۱۶
در این جلسه در موضوع چرایی لزوم توجه به مردم و پایه گذاری حکومت دینی بر قدرت و اراده توده مردم و تجربیات تاریخی و مقایسه حکومت مردمی با دیگر الگوها سخن گفته شد.
......
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
امروز روز رأی گیری برای دور دوم انتخابات است! اما چقدر هیجانات پایین است، نه دیدم کسی نماینده معرفی کنید و نه از آن صحبت خاصی میشود! برخی شهرها مثل تهران و شیراز بخش زیاد یا عمده نمایندههایش در دور دوم مشخص میشوند، اما فضا خیلی ساکت و سرد است و این اصلا خوب نیست.
@sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روز پیش یکی از رفقا زنگ زد گفت: ماشین ثبت نام کنم و یک ماهه اینقدر سود ببرم حرامه؟! گفتم: نه. گفت بیافتم توی معامله و مثل برخیهای دیگه سود کنم حرامه؟! گفتم: نه اما این معاملهگرها معمولا یک سبک زندگی دارند که من نمیپسندم. این رفیقم یک تولیدی داره و به قدر خودش هم خونه و ماشین و باغچه و... داره و هدفش هم اینه یک عده بیان سر کار و تولید و رونقی بر قرار باشه، اما اینکه میدید یک عده بدون زحمت خاص سودهای کلان میبرن و برخی اطرافیانش هم وسوسهاش میکردن که مگه خلی اینجور کار میکنی، فلانی اینجور پولدار شد و... براش سخت بود.
صحبت کشید به دو الگوی زندگی، یک الگویی که برای هدفهای ارزشمندتر از پول زندگی میکنی، قبول کرد که این زندگی فعلیاش را حاضر نیست با سبک زندگیهای برخی که همه چیزشان میشود پول درآوردن و آن هم به سبکی که سودکردن تو در ضرر کردن بقیه است یا سود تو در پولت است نه کار کردنت و... عوض نمیکنم.
زندگی این خانم دکتر هم یک الگوی زندگی لذت بخش و با آرامش هست، زندگی همهاش پول نیست، پول میآید، ارزش ما بالاتر از پول است.
@sharhe_hal
هدایت شده از علیرضا زادبر
لیست پیشنهادی #علیرضا_زادبر جهت تهیه در نمایشگاه کتاب تهران با محوریت تاریخ سیاسی معاصر:
۱. چالشهای تاریخی
عباس سلیمی نمین
۲. نیم قرن تا ناکامی
ترجمه حسین جاجرمی
هردو انتشارات دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران راهرو ۱۶ غرفه ۳۲۳
۳. رضاخان تا رضاشاه
از بخت جمهوری خواهی تا تخت شاهنشاهی
هدایت الله بهبودی
۴. معماران نظری حکومت خودکامه
حسین آبادیان
۵.سایه روشن حیات سیاسی آیت الله خویی
سید محسن طباطبایی فر
۶ . ایستگاه خیابان روزولت
محمد محبوبی
هر چهار موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی
۷. لله، بررسی دوره میان سالی و پیش از قیامامام خمینی(جلدسوم)
حمیدرضا باقری
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم(ع)
۸. صخره سخت
محمدحسن روزی طلب
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
۹.درآمدی بر علوم انسانی اسلامی
سیدمهدی موسوی
انتشارات انقلاب اسلامی
۱۰. سیره نامه امیرالمومنین سه جلد
علی کورانی عاملی
شرکت چاپ و نشر بین الملل
۱۱. کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی
محمدحسین رجبی دوانی
دانشگاه جامع امامحسین(ع)
۱۲. پژوهشی درباره ولایت
شهید صدر
پژوهشگاه تخصصی شهید صدر
۱۳. شاه، انقلاب اسلامی و ایالات متحده
داریوش بایندر
کتاب پارسه
کتاب شماره ۱، ۳، ۴، ۷، ۱۰، را بطور ویژه و در اولویت تهیه قرار دهید.
#علیرضا_زادبر
جامعه به شهروند کتابخوان نیاز دارد
https://eitaa.com/Politicalhistory
شرح حال
لیست پیشنهادی #علیرضا_زادبر جهت تهیه در نمایشگاه کتاب تهران با محوریت تاریخ سیاسی معاصر: ۱. چالشها
آقای زادبر کتابهایی را معرفی کرده بودند و جلد سوم مجموعه حیات روحخدا با عنوان «لِلّه» نیز جزو آنها بود.
از توجه ایشان تشکر میکنم.
هدایت شده از علی خضریان | Ali Khezrian
💢 تبلیغات غلط شهرداری تهران
از آنجایی که تبلیغات ابزار ذائقهسازی و فرهنگسازی اجتماعی است، این تابلوهای تبلیغاتی در سطح ایستگاههای #مترو از سوی #شهرداری_تهران با تیتر عجیب «چرا خارجی خریدیم؟» و استدلالهای آن، چه پیامی را به مردم منتقل میکند؟
اساساً با این نگاه، مردم در خیلی موارد دیگر باید خارجی بخرند.
✅ @alikhezrian
1.1M
یکی از دوستان بعد از مطالعه کتاب لِلّه پرسیدند چرا این اسم را برای جلد سوم مجموعه «حیات روح خدا» انتخاب کردیم.
این پاسخ را براشون فرستادم.
@sharhe_hal
شرح حال
یکی از دوستان بعد از مطالعه کتاب لِلّه پرسیدند چرا این اسم را برای جلد سوم مجموعه «حیات روح خدا» انت
📚آقا روحالله (دوره جوانی و طلبگی امام همراه با روایت فضای تاریخ معاصر این دوره در سه سطح فضای درون حوزه، چالشهای جریان حق با استبداد و استعمار، برگزیده کتاب سال انقلاب)
📚حاجآقا روحالله (دوره میان سالی امام خمینی و استادی ایشان همراه با روایت تاریخ معاصر در سه سطح مذکور، برگزیده کتاب سال حوزه)
📚لِلّه (قسمت دوم از فضای زندگی امام خمینی در دوره میان سالی و فضای پیش از قیام همراه با روایت تاریخ معاصر در سه محوز ذکر شده، تازگی به چاپ رسیده)
📌عزیزانی که میخواهند کتابهای بالا را با بن تخفیف کتاب از غرفههای مجازی نمایشگاه تهیه کنند، میتونند به ای دی زیر پیام بدهند.
غرفه مجازی فروش کتاب یکی از دوستان طلبه است که گفت کتابها را دارد.
👇اسم غرفه مجازی آنها:
کتاب پیک روشنا
لینک کانال فروشگاه👇
@ketab_peyk_roshana
شرح حال
📚آقا روحالله (دوره جوانی و طلبگی امام همراه با روایت فضای تاریخ معاصر این دوره در سه سطح فضای درون
دوستانی که میخواهند کتابهای اشاره شده را تهیه کنند ظاهرا جلد ۱ و ۲ به نام «حیات روح خدا» ثبت شده است! و جلد سوم بر خلاف دو جلد قبل با اسم اصلیاش «لله» ثبت شده
است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زنگ خطری که باید به آن توجه داشت. هر سال روز دختر باید منتظر یک حرکت جدید باشیم، پارسال ماجرای ورزشگاه حیدریان قم و حرکات خواننده و دختران را داشتیم.
امسال آن الگوی تیز نبود ولی خیلی نرم الگوهای حجاب جدید و اختلاط و همخوانی به صورت عمومی عادی شد و این الگوی مطلوبی نیست.
خوش به حالمه فاطمه مادرمه
خوش به حالمه چادرش رو سرمه
خب پس چادر مادر رو از سرتون در نیارین موقع اجرا!
علاوه بر الگوی اختلاط و پوشش که در برنامههای جدید عادی میشود استفاده از موسیقی در برنامههای مذهبی نیز عادی شده است و اصلا خوب نیست، حجت الاسلام و المسلمین استوار میمندی نقد خوبی بر ترویج موسیقی در این برنامهها نوشتهاند که آن را در ادامه میگذارم.👇
@sharhe_hal
هدایت شده از محمد استوار میمندی
🔰زنگ خطر
✍ شیخ مرتضی انصاری «رحمة الله علیه» در باب غنای کتاب مکاسب محرمه خود، از مجالس مرثیهای سخن میگوید که صاحب مجلس برای گریاندن مردم از افرادی دعوت میکند که صدای خوش دارند ولی مجلس مرثیه را تبدیل به مجلس غنا میکنند و شرکت کنندگان هم اگرچه با این آوازها گریه میکنند و به مراتبی از حزن میرسند اما حقیقت اشکهایی که با تحریک عواطف از طریق چنین اصواتی جاری میشود را بکاء بر مصائب اولیاء حق نمیداند بلکه قرار گرفتن در معرض سقوط در درکات جهنم میداند.
🔸خدا رحمت کند شیخ اعظم را که در دوران خودش اینگونه نسبت به رواج صوت لهوی و غنا در مجالس مذهبی حساسیت داشت و به موقع هشدار لازم را داد.
🔸اما امروز جماعتی از مذهبیها با ظاهری مصلحانه ولی با استدلالهای عوامانه به گونهای سرودها، مداحیها و مرثیه خوانیها را اجرا میکنند که گاهی اگر محتوا در نظر گرفته نشود کیفیت نغمه و ساز و آواز آن فرقی با مجالس اهل گناه پیدا نمیکند!
🔸این پدیده نوبنیان که در حال فراگیر شدن است، به دنبال تغییر ذائقه متدینین و به ویژه نسل کودک و نوجوان نسبت به استفاده از موسیقی است.
🔸استفاده از ابزار موسیقی در مجالس مذهبی که گاهی در قالب سرودهای مذهبی با آهنگهای تند و حتی گاهی با اختلاط دختران و پسران نوجوان همراه میشود را بگذارید کنار تمایل جمعی از مداحان کشور به سمت تولید نماهنگ و خوانندگی با آلات موسیقی و اینکه برخی برنامههای مذهبی در صدا و سیما تبدیل به مجالس جنگ شادی شده است، این اتفاقات زنگ خطری است که باید به آن توجه نمود، زنگ خطر آلوده شدن مناسک دینی به موسیقی و خالی شدن این مراسمات از معنویت انسان سازی که جز خدا را به حریم دل راه ندهد.
📣مسئولان فرهنگی کشور اگر دلسوز شریعت و دین مداری جامعه هستند تا دیر نشده فکری کنند و تدبیری بیندیشند و مقداری هم برای خدا روایات مربوط به باب غناء را نصب العین خود قرار دهند.
قال رسولُ اللّه ِصلى الله عليه و آله : «اقرَؤوا القرآنَ بألحانِ العَرَبِ و أصواتِها ، و إيّاكُم و لُحونَ أهلِ الفِسقِ و أهلِ الكبائرِ ؛ فإنّهُ سَيَجِيءُ مِن بَعدِي أقوامٌ يُرَجِّعونَ القرآنَ تَرجيعَ الغِناءِ و النَّوحِ و الرَّهبانيّةِ ، لا يَجوزُ تَراقِيهُم ، قُلوبُهُم مَقلوبَةٌ ، و قُلوبُ مَن يُعجِبُهُ شَأنُهم» .( فروع کافی)
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود: قرآن را با لحن ها و آواهاى عرب بخوانيد و از [به كار بردن ]لحن هاى فاسقان و گنهكاران دورى كنيد؛ زيرا بزودى پس از من مردمانى بيايند كه صداى قرآن خواندنشان را همچون آوازه خوانى و نوحه گرى و سرود خوانى كشيشان، در گلو بچرخانند و از گلويشان فراتر نرود. دلهايشان و دلهاى كسانى كه از قرآن خواندن لهوی آنها خوششان آيد، وارونه است.
✍ محمد استوار میمندی
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این الگوی میثم مطیعی ظرافتهایی در اجرا داشت که تعادل را به خوبی رعایت کرده بود.
مثلا پوشش دخترها، سن آنها و حتی آنجایی که مثلا میگوید من دوست دخترای فلسطینم میثم مطیعی خودش این فراز را نمیخواند تا بعدا کسی آن را تیکه نکند! اجرا همیشه ظرافتهای زیادی دارد که تحقق تعادل در اجرا نیازمند تدبیر زیاد قبل از عمل در رعایت این ظرافتها است.
@sharhe_hal
هدایت شده از استاد حمید وحیدی
استاد وحیدی جلسه خانواده ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳.mp3
33.68M
📻 خانواده در قرآن و روایات اهل بیت (علیهم السلام)
🔶 ج ۸ | استاد حمید وحیدی
☑️ شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
🌀 @HamidVahidi_ir
🌐 http://www.hamidvahidi.ir
#خانواده_در_قرآن_و_روایات
شرح حال
📻 خانواده در قرآن و روایات اهل بیت (علیهم السلام) 🔶 ج ۸ | استاد حمید وحیدی ☑️ شنبه ۲۲ اردیبهشت
پیشنهاد میکنم خانوادههایی که خانمها در آنها شاغل هستند یا بنا دارند استقلال مالی داشته باشند، همچنین مردهایی که خیلی مشکلات مالی خود را درون خانه منتقل میکنند و دغدغههای تشریفاتی و زیباییهای مطلوب خانمها را متوجه نمیشوند، حتما صوت این جلسه خانواده در قرآن حجت الاسلام و المسلمین حمید وحیدی را گوش کنند.
این کارتون مهارتهای زندگی است که از شبکه پویا پخش میشود، برخی قسمتهایش را هم که دیدهام کارتون آموزندهای است.
سازنده در عین اینکه یک کارتون خوب و مفید ساخته یک ضربه پنهان و غیر مستقیم به حجاب و چادر میزند و ان شاء الله که این اقدام عجیب ناخواسته باشد و جزو یک پروژه تخریب حجاب چادر نباشد.
در کارتون دو باجناق هستند، یکی مهندس و باکلاس و فهمیده که خوب صحبت میکند و یکی هم کودن و لمپن که خیلی مسخره حرف میزند.
خانم این آقا مهندس مانتویی و خانم آن باجناق کودن چادری است!
خانم چادری گاهی وقتها سر حماقتهای شوهرش جلو بچهها با او جر و بحث میکند و خانم مانتویی در کمال متانت و آرامش با شوهرش زندگی میکند!
خود این نقش سازی در ضمیر ناخودآگاه بچه مینشاند که چادر مخصوص خانوادههای مستضعف و سطح پایین جامعه است و یک حس منفی نسبت به این پوشش ایجاد خواهد کرد.
@sharhe_hal
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 دختر امروز
❤️ مادر فردا
یک کلیپ زیبای دیگر از میثم مطیعی.
@sharhe_hal
هدایت شده از مثل خمینی (ره)
📚 20 کتاب پیشنهادی کانال "مــــــــثل خــــــــــــمینی" برای خریداری از نمایشگاه بین اللمللی کتاب
👇 این کتب بر اساس شناخت شخصیت و اندیشه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری معرفی می شود و از مهمترین کتاب ها در این زمینه می باشد👇
1️⃣ جدال دو السلام؛ برگزیده جلد 21 صحیفه امام خمینی (ره)؛ نشر معارف
2️⃣ عبد صالح خدا؛ خاطرات سیاسی برش هایی از زندگی و سیره سیاسی امام خمینی(ره) در بیانات مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
3️⃣ آقا روح الله (بررسی دوران طلبگی امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری، نشر بین الملل
4️⃣ حاج آقا روح اللّه (بررسی دوران استادی امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری؛ نشر بین الملل
5️⃣ للّه (بررسی دوران میان سالی و پیش از قیام امام خمینی(ره) در بستر تاریخ)؛ حمیدرضا باقری؛ نشر بین الملل
6️⃣ عصر امام خمینی(ره)؛ میراحمدرضا حاجتی؛ بوستان کتاب
7️⃣ بنیان مرصوص (تبیین سیره علمی و عملی امام خمینی)؛ آیت الله جوادی آملی؛ نشر اسرا
8️⃣ سیری در ساحل آفتاب(بینش و منش امام خمینی)؛ آیت اللّه مصباح یزدی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
9️⃣ طریقت جمع(درآمدی بر نظام تربیت عرفانی امام خمینی)؛ مهدی شبان؛ نشر کتابخانه مجلس شورای اسلامی
🔟 در سایه آفتاب(یادها و یادداشت هایی از زندگی امام خمینی)؛ محمدحسن رحیمیان؛ نشر سوره مهر
1️⃣1️⃣ طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
2️⃣1️⃣ پای درس خمینی مشهد(واکاوی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن)؛ نشر گام دوم
3️⃣1️⃣ ولایت و حکومت؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
4️⃣1️⃣ آزادی یعنی آزادی (آزادی در منظومه فکری مقام معظم رهبری)؛ نشر گام دوم
5️⃣1️⃣ انسان 250 ساله (سیره مبارزاتی و سیاسی ائمه علیهم السلام)؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
6️⃣1️⃣ روح توحیدی نفی عبودیت غیر خدا؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی (نشر صهبا)
7️⃣1️⃣ خون دلی که لعل شد (خاطرات مقام معظم رهبری از زندانهای و تبعید دوران مبارزات انقلاب)؛ نشر انقلاب اسلامی
8️⃣1️⃣ همرزمان حسین(تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهمالسّلام)؛ مقام معظم رهبری؛ نشر انقلاب اسلامی
9️⃣1️⃣ گفتاری در باب صبر؛ مقام معظم رهبری؛ نشر انقلاب اسلامی
0️⃣2️⃣ فشرده ای از تاریخ انقلاب اسلامی؛ مقام معظم رهبری؛ موسسه ایمان جهادی(نشر صهبا)
🌷 برای دوستان خود ارسال کنید...
#معرفی_کتاب
┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄
🪴 "مِثـــــــــل خــُـــــــمِیني" 🪴
┄┄┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄┄┄
.
شرح حال
📚 20 کتاب پیشنهادی کانال "مــــــــثل خــــــــــــمینی" برای خریداری از نمایشگاه بین اللمللی کتاب
این کانال متعلق به خانه طلاب جوان است.
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد...
در روزهای اخیر يكي از عزیزان در فضای مجازی در پاسخ به این سوال که کدام یک از رهبران ایران بیش از همه اهل مطالعه بود؟ گفته بود حضرت امام و مدعی شده بود ایشان از حضرت آقا هم بیشتر اهل مطالعه بودهاند.
بنده نمیتوانم بگویم امام یا آقا کدام یک بیشتر اهل مطالعه بودند ولی میدانم به احتمال بسيار قوي بعيد است حتي تا سطح مسئولین درجه چندم کشور نیز کسي در طول تاريخ كشور ايران پیدا شود که به اندازه این دو شخص اهل مطالعه بوده است.
به همين جهت در ادامه چهار یاداشت پیرامون مطالعات امام خميني ميآورم.👇
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۱)...
📖احمد احمد در کتاب خاطراتش ميگويد:
«اوجگيري مخالفتها با لايحه «انجمنهاي ايالتي و ولايتي» موجب آشنايي من با نام حضرت امام شد. از آن روز من عاشق و شيفته اين پير فرزانه شدم... روزي با برادرم مهدي دراینخصوص صحبت ميكردم. او گفت كه گزارشي از فعاليتهايمان به محضر امام بدهيد، اگر كار شما مورد تأييد ايشان باشد از شما حمايت كرده و كمك ميكند. من از او خواستم كه امكان ملاقات با حضرت امام را برايمان فراهم كند. او نيز پس از مشورت با حاج مهدي عراقي خواسته ما را پذيرفت و قول داد كه در اولين ملاقات با امام تقاضاي ما را براي ديدار حضوري طرح كند. ما نيز مشغول تهيه گزارشي شديم تا بتوانيم به آن وسيله نظر و تأييد امام را نسبت به كارهاي خود جلب كنيم. مرجاني كه دايره فعاليتش گستردهتر و نفوذي در حوزه مركزي بود، توانست حدود ۴۸ جلد كتابي را كه درباره تبليغ میسیونرهای مسيحي در ايران چاپ شده بود، جمع كند. ما اين كتابها و يك سري نشريات راه مريم و راه عيسي را داخل يكي دوتا گوني ريخته و منتظر شديم تا روز موعود فرارسد. اوايل سال ۱۳۴۲ روزي كه برادرم و شهيد حاج مهدي عراقي با حضرت امام ملاقات داشتند، من مرجاني و میرمحمد صادقي نيز با آنها همراه شده و به قم رفتيم... وارد منزل امام شديم خانهاي با سبک و معماری قديمي... منتظر آمدن امام شديم. امام آمد... سلام داديم و اداي احترام كرديم. امام جواب سلاممان را دادند، بعد ما در مقابل ايشان زانو زديم و نشستيم و با اجازه ايشان گزارش فعاليتهايمان را ذكر كرديم. از مبارزه و خطر میسیونرهای مسيحي صحبت كرديم... مرجاني براي اغراق گفت كه اينها توانستهاند در شهرستان همدان يك روستا را کاملاً مسيحي كنند. با اين گفته حضرت امام با هيبت هميشگي خود به او نگاه كردند و پرسيدند: «كجاست؟» مرجاني متوجه شد كه امام به اغراق او پي برده و در نتيجه ساكت شد و ديگر چيزي نگفت... نشريات راه مريم و راه عيسي و كتابهايي را كه با خود همراه برده بوديم، از گوني درآورديم و یک، یک به امام نشان داديم. با صحنه جالبي مواجه شديم. امام هر جزوه و كتابي را كه ميگرفتند، نگاهي بهعنوان آن ميكردند و ميفرمودند: «ديدهام، ديدهام، اين را هم ديدهام» و آنها را کناردست خود ميچيدند. ما باورمان نميشد كه امام اینهمه كتاب و جزوه را ديده باشند، به همين خاطر رفتار ايشان به ما برخورد، طوري كه از درون احساس ناراحتي ميكرديم. اينكه امام حتي يك كتاب را هم نگفتند كه نديدهام، براي ما تازگي داشت... امام وقتي عناوين همه كتابها را ديدند و كنار گذاشتند، فرمودند كه دو تا كتاب ديگر هم هست و اسامي آن دو را ذكر كردند... و درباره آنها صحبت كردند. ما جا خورديم ما نتوانسته بوديم به اين دو كتاب دسترسي پيدا كنيم. گويا در آن كتابها به مرزهاي كشور شبهه وارد شده بود و رژيم طاغوت به همين علت اجازه نشر و توزيع آنها را به مسيحيان نداده بود. ما از اطلاع و وقوف امام به اين دو كتاب و مطالب آن بسيار شگفتزده شديم. ناراحتیمان فراموش شد و كمي خود را جمعوجور كرديم. فهميديم كه ما دچار توهم شدهايم و امام خيلي جلوتر از همه حركت ميكنند.»
📚منبع: كاظمي، محسن، خاطرات احمد احمد، چاپ هفدهم، تهران، انتشارات سوره مهر، ۱۳۹۳ش، ص ۶۵_۶۸.
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۲)...
📖 مرحوم حجتالاسلام دعایی در مصاحبهاي در مورد احوالات امام خميني بعد از شهادت آقا مصطفي نقل ميكنند:
«جریان شهادت مرحوم حاجآقا مصطفی نهتنها در حالات روحی و فکری، بلکه در نظم برنامه روزمره امام اثر نگذاشت. ایشان ساعتی از روز را برای مطالعه کتابهای جدیدی که به دستشان میرسید اختصاص داده بودند و بهعنوانمثال تمامی کتابهای مرحوم دکتر شریعتی را مطالعه میکردند و بخصوص به آثار آقای مطهری بسیار علاقه داشتند و آثار ایشان و آقای طالقانی را قبول داشتند. در مورد کتابهای دکتر شریعتی نیز معتقد بودند آنقدرها که به این آثار اعتراض و حمله میشود، بیمورد است و تا این حد انحراف در میان آنها وجود ندارد. خاطرم هست که در آن ایام کتاب «طلوع انفجار» حاج سید جوادی را مطالعه میکردند. حاج احمد آقا میگفت: وقتی امام از تشییعجنازه فرزندشان بازگشتند، ساعت مطالعه کتابهای روزمرهشان بود. کتاب «طلوع انفجار» را باز کردند و به مطالعه آن پرداختند.»
📚 منبع: برداشتهایی از سیره امام خمینی(س)، ج ۲، ص ۳۳۲، به نقل از: ( روزنامه اطلاعات تاريخ ۳ / ۸/ ۵۹) در پاورقي اين خاطره آمده است:
مرحوم جلال آلاحمد در یکی از خاطرات دیدارش با امام مینویسد که با کمال تعجب مشاهده کردم کتاب غربزدگیام که تازه چاپ شده بود نزد ایشان است که آن را مطالعه میکردند به آقا عرض کردم این چرت و پرتها اینجا چهکار میکنند!
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۳)...
📖 حاج احمد آقا خمینی بعد از انقلاب در مورد مطالعات امام خمینی در نجف در مصاحبهای میفرمایند:
«اکثر داستانهای معروف را خواندهاند این روزها امام نمیرسند که کتابهای داستانی و این طور چیزها را بخوانند. آن چیزی که من گفتهام این است که امام در زمان قدیم مثلاً نجف که بودند واقعاً شاید در روز صدها صفحه کتاب میخواندند، کتاب قصه یا مسایل اجتماعی، چندتا کتاب میآوردند بیست صفحه از این، ده صفحه از آن، پانزده صفحه از آن، ایشان اکثر داستانهای معروف را خواندهاند؛ حالا چه کتابهایی که جنبه سیاسی یا اجتماعی داشت، مثل «نگاهی به تاریخ جهان» نهرو، چه کتابهای تاریخی، کتابهایی مثل «شوهر آهو خانم» را از اول تا آخر خواندهاند! میخواهم بگویم امام از این سبک چیزها میخواندند.»
📚 منبع: رجائی، غلامعلی، برداشتهایی از سیره امام خمینی(س)، ج ۲، ص ۳۳۳-۳۳۴، به نقل از: پیام انقلاب، ش ۶۰، ص ۲۴.
✔️ پينوشت: در مورد روزنامه خواندن امام نيز استاد ما حجتالاسلام حميد وحيدي ميفرمودند مرحوم آيتالله خوشوقت ميگفتند در ايام حضور امام در ايران قبل از تبعيد ايشان يك روز به اتاق مطالعه امام رفته بودم، ديدم پشت ميز مطالعه ايشان بهقدر دو وجب از پايين تا بالا روزنامه چيده شده بود. در مورد مطالعه روزانه روزانههاي مختلف در زمان حضورشان در پاريس و بعد از پيروزي انقلاب نيز خاطرات متعدد از اطرافيان ايشان وجود دارد كه در كتابهاي خاطراتشان آمده است.
در نوجواني نيز امام عمده كتابهاي کتابخانه پدرشان را مطالعه كرده بودند و در زمان حضورشان در قم نيز ايشان يك کتابخانه بزرگ داشتهاند كه وقف عمومي كرده بودهاند و مكان آن ساختمان درمانگاه قرآن و عترت قم بوده است، اين ساختمان را كسي به امام هديه كرده بوده است و ايشان نيز آن را وقف محل تحصيل طلاب و کتابخانهای ميكنند كه برخي از كتب خطي امام نيز در آن بوده است، اما اين کتابخانه توسط ساواك غارت ميشود و كتابخانه تعطيل ميشود و بعد از سالياني به جهت تعطيلي اين مكان، برخي با اجازه امام آن را به درمانگاه تبديل ميكنند.
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
✍️ امام چقدر مطالعه میکرد؟ (۴)...
📖 حاج احمد آقا خمینی در مورد مطالعات امام ميفرمايند:
«امام مطالعه را دوست دارند و هنوز که هنوز است به قدری مطالعه میکنند که چشمشان خسته میشود. یادم هست در ایام تعطیلی که تابستانها به یکی از شهرها و یا تهران میآمدیم به قدری کتابهای متنوع مطالعه میکردند که صدای کسانی که برای ایشان کتاب تهیه میکردند درمیآمد. اکثر نوشتههای نویسندگان بزرگ جهان را خواندهاند. چه در زمینههای اجتماعی و چه سیاسی، پر مطالعه ترین روحانی بودند. تاریخ ایران را بارها مطالعه کردهاند و تاریخ مشروطه را خوب میدانند.»
📚 منبع: برداشتهایی از سیره امام خمینی(س)، ج ۲، ص ۳۳۴، به نقل از: دلیل آفتاب، ص ۱۶۳.
✔️ پينوشت: امام وقتی بعد از قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ دستگیر میشوند و به زندان قصر و سپس پادگان عشرت آباد منتقل میشوند نیز دست از مطالعه برنمیدارند و طی نامه نگاری از آقای لواسانی میخواهند دو کتاب مستدرک الوسائل جلد سوم و کتاب تاریخ مشروطه سید احمد کسروی را برای ایشان ببرد.
نکته بسیار مهم اینکه همه این مطالبی که از مطالعات جنبی امام گفته شد، نسبت به مطالعات تخصصی فلسفی، عرفانی، فقهی، روایی و تفسیری ایشان، شاید اصلا به حساب نیاید و اگر حجم مطالعه قرآن ایشان که هر روز در چند نوبت انجام میشد نیز به این مطالعات افزوده شود، تازه فرهیختگی و حجم عظیم کار مطالعاتی امام درک میشود.
طبق سندی که سیدحمید روحانی در کتاب نهضت امام خمینی، ج ۱، ص ۴۰۴ میآورد در همان ایام حضور امام در زندان پس از خرداد ۴۲ ایشان کتابهای زیر را نیز درخواست میدهند (رسید دریافت آن در کتاب آمده):
۱-مکاسب محرمه ۲- کتاب الطهارة ۳- توضیح المسائل ۴- حاشیه توضیح المسائل ۵- تهذیب الاصول جزء اول و جزء الثانی و جزء ثالث ۶- تعلیقه بر وسیله ۷- تعلیقه عروة الوثقی ۸- مناسک حج ۹- نجاة العباد ۱۰- زبدة الاحکام.
.....
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
در قضیه تعطیلی شنبه مثل حجاب و ساخت مسجد در بوستان و... دیدگاههای مختلف وجود دارد، برخی هم از نظر فقهی فقط در خصوص ظاهر همین مسائل نظر میدهند، اما واقعش این است که این دعواها پوششی است که جریان سرمایهداری زالو صفت پشت صحنه آن است و اگر او را نبینیم و هدف نگیریم بازندهایم.
در دوران مبارزات پیش از انقلاب هرکس سراغ مبارزه با گروههای مانند بهائیت، میسیونرهای مذهبی، حزب توده، خانها و... میرفت، امام میگفت: حواستان باشد اینها همه در بستر حکومت شاه و پهلوی رشد میکنند، شاه برود اینها را راحت میشود حل کرد.
پشت صحنه تعطیلی شنبه هم جریان سرمایهداری است که به اسم تجارت با دنیا و ضرر فلان میلیاردی و... که همه یا دروغ است یا راهکارهای خیلی سادهتر دارد، میخواهد صحنه فرهنگی کشور را تغییر دهد، در نگاه بیهویت مادی گرای غرب، شما ۵ روز مثل ماشین به انگیزه خوشگذرانی در ۲ روز آخر کار میکنی، ۲ روز بخور و... که انگیزه داشته باشی برایش ۵ روز دیگر کار کنی، اما در فرهنگ مسلمین کار و تلاش مادی بخشی از زندگی است و آن افسردگی حاصل از نگاه تک بعدی را ندارد و نیازی به ۲ روز تعطیلی ندارد، عن النبی (ص): «الهم بارک لأمتی فی بکورها یوم سبتها و خمیسها»؛ ۲ روز تعطیلی چرا؟! جمعه را هم که تعطیل کردهاند برای آموزش دین، نماز جمعه، استحمام و... آن هم فقط تا ظهر است، «فَإِذَا قُضِيَتِ الصَّلَاةُ» بروید دنبال کار «فَانْتَشِرُوا فِي الْأَرْضِ وَابْتَغُوا مِنْ فَضْلِ اللَّهِ» این کار شما همراه با ذکر است، افسردگی ندارد «وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا»
📌با شرح حال همراه شوید.
جلسه ششم قسمت اول سرمایهداری زالوصفت.pdf
448.8K
جزوه سرمایهداری زالو صفت
در این جزوه که مربوط به دشمن شناسی و ذیل بحثهای نظام اسلامی است به دشمنی همیشگی جریان سرمایهداری (مترفین) با دین پرداختهام.
صوت جلسه👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/6056
......
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
37.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچه ما بخواهیم بگوییم برخی از مجلسیها گفتهاند! اما چرا از دل آن، رأی دیگری بیرون میآید؟!
@sharhe_hal