🌺🍃🌺
کانال موقوفه اهل بیت
💥صدقاتی هستند که هیچ خرجی ندارند:
🌟هر «سبحان الله» گفتن یک صدقه است،
⚡️هر «لا اله الا الله» گفتن یک صدقه،
✨هر «الحمدلله گفتن یک صدقه،
⭐️و هر «الله اکبر» گفتن یک صدقه است.
🌸- «سُبْحَانَ اللهِ»
🍃- «الحَمْدُ للهِ»
🌨- «لَا إلَهَ إلَّا اللهُ»
💎- «اللهُ أكْبَرُ»
💜- «سُبْحَانَ اللهِ وَبِحَمْدِهِ»
💫- «سُبْحَانَ اللهِ العَظِيمِ»
🌱- «لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إلَّا بِاللهِ»
💕- «أسْتَغْفِرُ اللهَ وَأتُوبُ إلَيْهِ»
🌷- «لَا إلَهَ إلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ»
💫فضل الله متعال بسیار گسترده است.
#اذکار🍀🌸
@Ahlebait_14Masoum
حق دارن که میگن حرفهای رهبری تکراریه
"شاهنامه تو گوش خر خوندن "
آنکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
#شطرنج باز ۳۱۳
@shatranjsiasat
حاج مهدی رسولی_۲۰۲۲_۰۴_۰۵_۲۱_۴۱_۴۲_۶۶۴.mp3
19.2M
مناجات 🎼
خواندی و آمدیم یا الله...🍃
🎙با نوای:حاج مهدی رسولی
التماس دعا
#ماهمبارڪرمضان
@shatranjsiasat
🌏 دیپلماسی بایدن در قبال ایران در حال فروپاشیاست
۳ دلیل وحشت آمریکا از جنگ با ایران
دنیل دی پتریس
🌤 اولاً، عملیات نظامی که برنامه هستهای ایران را هدف قرار میدهد، آنطور که طرفداران ادعا میکنند آسان نخواهد بود. همانطور که همکارم چاک پنا هفته گذشته نوشت، ایران انگیزههای اتمی خود را در یک ساختمان نگهداری نمی کند. زیرساخت های هسته ای آن در سراسر کشور پراکنده شده است، با تأسیسات بسیار مستحکم، که برخی از آنها در اعماق زمین مدفون شده اند. سیستمهای پیشرفتهی پدافند هوایی که این تأسیسات را احاطه کردهاند، باید خنثی شوند، مانند سایر سامانههای تسلیحاتی نظامی ایران که میتوان از آنها برای تهدید هواپیماهای آمریکایی استفاده کرد. ایالات متحده همچنین نمی تواند احتمال از دست دادن برخی از هواپیماها در طول عملیات یا اسیر شدن نیروهای نظامی خود را منع کند. تلفات غیرنظامی محتمل است، و شما می توانید شرط بندی کنید که ایران در مقابل این تلفات از حداکثر توان نرم و سخت خود استفاده میکند.
🌤 ثانیاً، حمله نظامی مناقشه هسته ای ایران را حل نمی کند. در بهترین حالت، گزینه نظامی برنامه ایران را در کوتاه مدت تا میان مدت به تاخیر می اندازد. بر اساس آنچه تا کنون تهران در عمل نشان داده است، باور اینکه دولت ایران بترسد و از انگیزههای هستهای خود پس از یک حمله مستقیماً دست بکشد، کاملاً اشتباه است.بطور قابل پیشبینی، تهران در نهایت از آسیب نجات یافت، سانتریفیوژهای باکیفیتتر و بیشتری نصب کرد و اساسا تعهد خود را برای اجرای یک برنامه غنی سازی درجه یک، دو چندان کرد. زمانی که پدرخوانده برنامه هسته ای ایران، [شهید] محسن فخری زاده، در نوامبر 2020 ترور شد، ایران نه با خمیدن به گوشه ای، بلکه با افزایش غنی سازی تا 20 درصد و محروم کردن آژانس از فیلم های دوربین خود با ظرافتی سرسختانه به آن پاسخ داد.
🌤 سوم و مهمتر از همه، هر گونه عملیات نظامی، هر چند به خوبی برنامه ریزی شده باشد، منجر به انتقامجویی علیه نیروها و داراییهای نظامی ایالات متحده در خاورمیانه میشود، و آنچه در حمله موشکی بالستیک ایران در ژانویه 2020 به تأسیسات آمریکایی در عراق رخ داد در مقابل این انتقامجویی، مثل پیادهروی در پارک به نظر می رسد. احتمالا غیرقابل انکار است که ایران در یک نبرد متعارف علیه ایالات متحده متحمل آسیب جدی خواهد شد. نیروی هوایی ایران به روز نشده، نیروی زمینی آن از دهه 1980 جنگی نداشته، و بودجه نظامی کلی آن تقریباً نصف هزینهای است که نیروی دریایی ایالات متحده در گذشته برای تدارکات سال گذشته خود هزینه کرده است)، زرادخانه موشکی مهیب آن (بزرگترین در خاورمیانه) و مجموعه ای چشمگیر از نیروهای نیابتی در منطقه باعث تلفات جانی قابل توجهی میشود.
منبع
https://spectatorworld.com/topic/bidens-diplomacy-iran-falling-apart/
@shatranjsiasat
✳️چرا ایران باید در جنگ قفقاز ورود کند؟
💠 بر اساس داده های اطلاعاتی، باکو قصد دارد با تصرف استان سیونیک ارمنستان یک کریدور تجاری/نظامی را برای خود و متحدان خود به راه بیاندازد، اما چرا باید ایران در این جنگ وارد شود؟
💠 در صورت اشغال استان سیونیک ارمنستان عملا ارتباط زمینی میان ایران و اروپا و ایران و روسیه از بین می رود و با توجه به بازی علی اف در زمین اسرائیل، ضربات بزرگی از نظر اقتصادی بر ایران وارد می شود.
💠 از جهتی باکو اصلی ترین پایگاه گروه های تجزیه طلب است که در صورت قدرت گیری در قفقاز دیر یا زود با ادعاهایی مضحک جنگ با ایران را شروع خواهد کرد.
💠 همچنین نقش باکو در ترورها و خرابکاری هایی که اسرائیل علیه ایران انجام داده مشهود است و قدرت گیری باکو عملا افزایش ترورها و دسیسه ها را در پی دارد.
💠 باکو در سالهای اخیر به اصلی ترین متحد آسیایی اسرائیل تبدیل شده که عملا در حال استفاده از زیرساخت های باکو علیه ملت ایران است و در صورت تصرف سیونیک، قطعا ایران باید شاهد حضور صهیونیست ها در مرزهای خود باشد.
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙میک والاس، نمایندهی ایرلند در پارلمان اروپا:
🔹شما به یک تلاش جهانی برای کمک به بازسازی #اوکراین اشاره کردید و من ۱۰۰ درصد با آن موافقم. فکر میکنم این موضوع واقعا مهم است وگرنه اوکراین برای مدت طولانی مکان بدی برای زندگی خواهد بود.
🔸بدیهی است که اوکراین درگیر یک جنگ همه جانبه است، زیرا ما سلاحهای زیادی را به آنجا پمپاژ کردهایم و هیچ تلاش بزرگی برای مذاکره جهتِ صلح انجام ندادهایم، بنابراین ما سهم بالایی در جنگ داریم!
🔹این هم درست است که ما باید نقش زیادی در بازسازی اوکراین داشته باشیم، فقط اینکه آیا ما میخواهیم که اتحادیه اروپا در بازسازی افغانستان، عراق، لیبی یا سوریه هم نقش ایفا کند؟! ما در آنجا هم دخالت داشتیم!
@shatranjsiasat
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️شهروندان آمریکایی:
🔻 مسئولینمان میخواهند ما را در معرض جنگ جهانی قرار دهند/این حق ما است که نسبت به نابود کردن زندگی دیگران با پول مالیاتدهندگان آمریکایی اعتراض کنیم/چرا این پول را برای آباد کردن استفاده نمیکنید؟/در حالی که به ارتش آمریکا میلیاردها دلار بودجه برای جنگ تخصیص داده شده، در همین کشور میلیونها نفر شبها جایی برای خوابیدن ندارند!/چه کسی به شما اجازه داده است که در همه جای دنیا دخالت کنید در حالی که به اندازه کافی در داخل کشور مشکلات داریم؟
@shatranjsiasat
🛑هشدار اتمی روسیه به آلمان درباره بازداشت پوتین
🔘معاون شورای امنیت روسیه گفته اگر آلمان تصمیم بگیرد تصمیم دادگاه لاهه درباره بازداشت پوتین را اجرایی کند، این برابر اعلان جنگ خواهد بود.
🔘«دیمیتری مدودف» گفت: بعضی احمقها و یک نادان مثل وزیر دادگستری آلمان میگوید خُب اگر (پوتین) بیاید، دستگیرش میکنیم. معنای آن را میفهمد؟ بیایید تصور کنیم رئیس یک کشور هستهای به قلمروی مثلاً آلمان میرسد و دستگیر میشود. یعنی چی؟ اعلان جنگ علیه فدراسیون روسیه!
🔘در چنین شرایطی روسیه از همه ابزارهای موجود برای هدف قرار دادن پارلمان، دفتر صدراعظم آلمان و غیره استفاده خواهد کرد.
@shatranjsiasat
🔴عربستان از آمریکا روی گردانده است
🔹نشریه فارین افیرز :توافق ایران و سعودی می تواند به تغییر منطقه منجر شود. سعودی ها میگویند دوره ای که آمریکا امنیت ما را در قبال نفت ارزان تامین می کرد پایان یافته است.
🔹آنها می گویند : آمریکا قادر به درک این نیست که ما نمی توانیم به هزینه مصالح مان ، متحد آمریکا باشیم . مصلحت سعودی ها در جنگ با ایران و مقابله با چین نیست.
@shatranjsiasat
Part06_آخرین سفر شاه.mp3
10.69M
آخرین سفر شاه» اثر ویلیام شوکراس از نخستین کتابها درباره مسایل سالهای آخر حکومت محمدرضا پهلوی است ، در این کتاب مسائلی نظیر: جریانهای دوره انقلاب، زندگی محمدرضا پهلوی در تبعید، سیر بیماری وی، جنجال معالجه و چگونگی مرگ وی به رشته تحریر درآمده است.
@shatranjsiasat
💡 نکته تحلیل
☀️🐲 اژدها وارد می شود😉
🈶 طی سالهای اخیر تماس های متعددی میان ایران و عربستان به صورت مستقیم و یا واسطه ای از طریق عمان وعراق وقطر و کویت و... وجود داشت ولی خوب در بسیاری از این موارد عامل موثر آمریکایی و اسرائیلی هم حضور داشت و تلاش بر این بود که این میانجیگری ها نتیجه بخش نباشد. تا اینکه چین تصمیم گرفت ورود کند و در واقع ورود چین با استقبال هر دو طرف ایرانی و سعودی مواجه شد.
🈶 رهبر چین در سفر خود به عربستان سعودی موافقت سعودی ها درباره این میانجیگری را دریافت کرد و در سفر آقای رئیسی موافقت ایران را و بلافاصله وارد جریان شد تا سریع کار را تمام کند. اژدهای چینی که قبلا تلاش داشت که وارد اختلافات سیاسی بین المللی نشود و مبنای سیاست اش فقط بر اساس سیاست اقتصادی باشد اینبار از دروازه های بزرگ خاورمیانه به سیاست بین المللی ورود کرده تا نشان دهد توان بازکردن گره های بزرگی را دارد.
برای چین خیلی مهم است که مسیر غرب آسیا امن باشد و امنیت این مسیر با مصالحه ایران و عربستان سعودی محقق می شود.
#شطرنج باز ۳۱۳
@shatranjsiasat
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رسانه برزیلی بررسی میکند | بخش اول:
📍چرا ایران سختترین و دشوارترین کشور برای حمله است؟
🔻اینجا ایران، یکی از مهم ترین کشورهای خاورمیانه است/این کشور دارای چنان ویژگی های جغرافیایی خاصی است که در طول تاریخ بسیار طولانی آن به نفع ایران بوده و تا به امروز به آن کمک کرده است/ ایران در منطقه گذرگاه بین خاورمیانه و آسیای مرکزی واقع شده و دقیقاً به مثابه پلی روی آب بین خلیج فارس و دریای خزر است.....
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرح شما برای توقف جنگ اوکراین چیست؟ سوال فعال ضد جنگ که به مذاق وزیر خارجه آمریکا خوش نیامد!!
🔺در جلسه ای که با حضور وزیر خارجه آمریکا درباره نبرد اوکراین و طرح چین برای توقف جنگ برگزار شد، یکی از فعالان ضد جنگ آمریکایی با در دست داشتن پلاکارد حاوی شعارهای ضد جنگ از وزیر خارجه آمریکا پرسید: حال که از طرح صلح چین خوشت نمیآید، طرح شما برای صلح در اوکراین چیست؟!
🔺 این پرسش به مذاق وزیر آمریکایی خوش نیامد و ماموران امنیتی جلسه، این زن آمریکایی را به زور از جلسه بیرون کردند!!
@shatranjsiasat
طرح روی جلد نشریه اکونومیست به تشکیل بلوک جدید قدرت در جهان به رهبری چین اشاره دارد و جالب است که در آن اهمیت ایران برای چین از سازمان ملل متحد بیشتر نمایش داده شده است.
@shatranjsiasat
21.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡صحبت های تحلیلگر امریکایی که ایران رو مشخصه تعادل در خاورمیانه میداند🟠
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #استوری | تنهاترین
دل من هواتو کرده
من هوامو از تو میخوام
اومدم بگم که امسال
#کربلا م رو از تو میخوام
#حاج_مهدی_رسولی
#شب_جمعه
@shatranjsiasat
🌏 مقاله «نبرد اجتنابناپذیر»
جان جی مرشایمر، استادتمام علوم سیاسی در دانشگاه شیکاگو
☄ سه دهه پیش ، وقتی جنگ سرد پایان یافت، انتخاب مهمی بود. ایالات متحده پیروز شده بود و آنگاه تنها قدرت بزرگ روی کره زمین بود. به نظر می رسید که سیاستگذاران ایالات متحده با بررسی افق تهدیدها ، نگرانی چندانی نداشتند - و به ویژه درباره چین ، کشوری ضعیف و فقیر که بیش از یک دهه با ایالات متحده علیه اتحاد جماهیر شوروی همسو شده بود.
☄ دولت های دموکرات و جمهوری خواه با فریب تئوری های غلط در مورد پیروزی اجتناب ناپذیر لیبرالیسم و منسوخ شدن درگیری قدرت های بزرگ ، سیاست تعامل را دنبال کردند که به دنبال کمک به ثروتمندتر شدن چین بود. واشنگتن سرمایه گذاری در چین را تشویق کرد و از این کشور در سیستم تجارت جهانی استقبال کرد و فکر کرد که این کشور به یک دموکراسی دوستدار صلح و یک ذی نفع مسئول در نظم بین المللی تحت رهبری ایالات متحده تبدیل خواهد شد.
☄ البته این خیال هرگز عملی نشد. چین به دور از پذیرش ارزشهای لیبرال در داخل و وضع موجود در خارج از کشور ، همزمان با صعود ، سرکوبگر و بلندپروازتر شد. تعامل نتوانست مانع از رقابت شود و به جای ایجاد هماهنگی بین پکن و واشنگتن، پایان عصر به اصطلاح تک قطبی را تسریع کرد. امروزه چین و ایالات متحده در یک جنگ سرد جدید قرار دارند - یک رقابت امنیتی شدید که بر همه ابعاد روابط آنها تأثیر می گذارد. این رقابت سیاستگذاران ایالات متحده را بیشتر از جنگ سرد اولیه آزمایش خواهد کرد ، زیرا چین به احتمال زیاد رقیبی قدرتمندتر از اتحاد جماهیر شوروی در دوران جنگ سرد خواهد بود. و این جنگ سرد به احتمال زیاد داغ خواهد شد.
☄ هیچ کدام از اینها نباید تعجب آور باشد. چین دقیقاً همانطور عمل میکند که واقع گرایی پیش بینی می کرد. چه کسی می تواند رهبران چین را به خاطر تسلط بر آسیا و تبدیل شدن به قدرتمندترین کشور روی کره زمین سرزنش کند؟ ⚡️مطمئناً ایالات متحده، کشوری که برنامه مشابهی را دنبال می کرد ، به یک هژمون در منطقه خود و در نهایت امن ترین و با نفوذترین کشور جهان تبدیل شد. و امروز ، ایالات متحده نیز همانطور عمل می کند که منطق واقع بینانه پیش بینی می کرد. این کشور که مدتهاست با ظهور دیگر سلطه گران منطقه ای مخالف است ، جاه طلبی های چین را تهدیدی مستقیم می داند و مصمم است که روند صعودی مستمر این کشور را مهار کند. نتیجه اجتناب ناپذیر، رقابت و رویارویی است. تراژدی سیاست قدرت های بزرگ چنین است.⚡️
☄ رهبران ایالات متحده باید تشخیص میدادند که از میان همه کشورها، تبدیل چین به یک قدرت بزرگ، نسخهای دردسرساز است. از این گذشته، این کشور مدتهاست که به دنبال حل و فصل اختلافات مرزی خود با هند بر اساس شرایط مطلوب خود بوده و اهداف تجدیدنظرطلبی گسترده ای در شرق آسیا داشته است. سیاستگذاران چینی به طور مداوم تمایل خود را برای ادغام مجدد تایوان، بازپس گیری جزایر دیائیو (در ژاپن به جزایر سنکاکو) از ژاپن و کنترل بیشتر دریای چین جنوبی اعلام کرده اند - همه اهدافی که مقدر است با مقاومت شدید همسایگان چین روبرو شوند. ایالات متحده را نیز ذکر کنید. چین همیشه اهداف تجدیدنظرطلبانه داشته است. اشتباه این بود که به آن اجازه داده شد به اندازه کافی قدرتمند شود تا بتواند بر مبنای آنها عمل کند.
منبع ؛
http://www.foreignaffairs.com/articles/china/2021-10-19/inevitable-rivalry-cold-war
@shatranjsiasat
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️شهروندان آمریکایی:
🔻 مسئولینمان میخواهند ما را در معرض جنگ جهانی قرار دهند/این حق ما است که نسبت به نابود کردن زندگی دیگران با پول مالیاتدهندگان آمریکایی اعتراض کنیم/چرا این پول را برای آباد کردن استفاده نمیکنید؟/در حالی که به ارتش آمریکا میلیاردها دلار بودجه برای جنگ تخصیص داده شده، در همین کشور میلیونها نفر شبها جایی برای خوابیدن ندارند!/چه کسی به شما اجازه داده است که در همه جای دنیا دخالت کنید در حالی که به اندازه کافی در داخل کشور مشکلات داریم؟
@shatranjsiasat
📌جان راشل، نویسنده و فعال آمریکایی:
✳️ متأسفانه، ایالات متحده و دستنشاندههای #ناتو نمیتوانند بدون جنگ کار کنند. اقتصاد ایالات متحده به ویژه حول محورِ ایجاد جنگ در سایر کشورها توسط ارتش ما و استثمار آن کشورها توسط شرکتهای ما ساخته شده است. ما با ایجاد درگیری و هرج و مرج زندگی میکنیم و این ما را نابود میکند.
@shatranjsiasat
🔻مغالطه می کند این شیاد حقوق بلد
🔸در تظاهرات گسترده مردم در شهرهای مختلف فرانسه:
۱.چند نفر پلیس آتش زدند؟
۲.چند پلیس بر اثر اصابت لگد له شدند؟
۳.چند نفر دست به سلاح شدند؟
۴.چند نفر قصد تکه تکه کردن فرانسه را داشتند؟
۵.چند شبکه تلوزیونی با بودجه های میلیاردی 24/7 در آتش می دمیدند؟
۶. چند کشور خارجی و دشمن فرانسه از تظاهرکنندگان پشتیبانی مالی و لجستیکی کردند؟
@shatranjsiasat
✅نظریهی واقعگرایی و امنیت بینالملل
🔹برای اینکه مقولهی استقرار امنیت را بر اساس این مکتب توضیح دهیم ابتدا شش مفروض اصلی مکتب رئالیسم را متذکر می شویم:
🔸محیط آنارشیک نظام بینالملل: هیچ قدرت فائقهای در نظام بینالملل برای منع کردن از کاربرد زور یکی بر علیه دیگری وجود ندارد.
دولتسالاری: دولتها بازیگران اصلی سیاست بینالملل هستند.
قدرت: ویژگی تعریفشدهی محیط بینالملل که دولتها از آن بهرهمندند.
عقلانیت: دولتها محاسبهی هزینه- فایده انجام کارهای خود را قبل از انجام عمل میکنند.
بقا: که پیش شرط دسترسی به همهی اهداف ملی است.
خودیاری: برای بقا نمیتوان به تضمین دیگران متکی بود.
🔹از نظر واقعگرایی امنیت «بهمعنای یک جهان نسبتا کمتر خطرناک و خشن است تا جهانی امن، عادلانه و صلحآمیز». امنیت مطلق غیر قابل دسترس است، چون کارکرد آنارشی بینالمللی اجازه و امکان آن را نمیدهد.
💥 این نظریه همیشه در طول تاریخ نسبت به سایر نظریات روابط بین الملل، بر روابط بین کشورها حاکم بوده است.
@shatranjsiasat
🔴رضا خان اگر این باریکه به ظاهر ناچیز (آرارات) را به ترکیه نمیداد هیچ راه ارتباطی زمینی بین ترکیه و آذربایجان وجود نمیداشت.
☔️ اینم از دلایل دیگه ای که طرفداراش میگن روحش شاد🙃
@shatranjsiasat
💡 نکته تحلیل
⚔✍ ریاض هزینههای دنبال کردن یک سیاست خارجی تهاجمی را تشخیص داده و بر این امر واقف است که برنامههای اقتصادی آن در داخل که بر جذب سرمایهگذاری خارجی و اتصال منطقهای متکی است، نیاز به ثبات منطقهای دارد.
🗡 از طرف دیگر، سعودیها متوجه شده اند که اهرم فشار محدودی بر ایران دارند و قادر به تغییر رفتار منطقه ای آن نیستند. به ویژه بعد از نتیجه نگرفتن از اغتشاشات اخیر در ایران و تعاملات مثبت ایران و آژانس در پرونده هسته ای به نوعی در موضع ضعف در مقابل ایران قرار گرفتند.
🔨 یادمان باشد اینکه برخی می گویند عربستان به خاطر توسعه اقتصادی و طرح ۲۰۳۰ خود اقدام به توافق کرد، تحلیل اشتباهی است. مگر بن سلمان همزمان با اجرای طرح مزبور، به دشمنی با ایران ادامه نداد که الان بخواهد برای هدف صرفا اقتصادی خود با ایران توافق کند⁉️‼️ چه کسی می خواست جنگ را به داخل ایران بکشاند❓ بنابراین این دست برتر ایران در منطقه بود که عربستان را پای توافق آورد که البته جمخوری اسلامی ضمن مراقبت از فعالیت های منطقه ای عربستان با آن موافقت کرد. (به مانند شروع بازی بسکتبال که بازیکن قدبلندتر توپ را زودتر از آن خود میکند)
🔰✍ در نگاهی دیگر می توان این توافق را نوعی نفس گیری تازه برای ادامه رقابت و حفظ برتری در منطقه برای ایران دانست؛ آن هم در شرایطی که شریک دوست داشتنی عربستان ( آمریکا) در منطقه و جهان روزگار خوبی را سپری نمی کند.
#شطرنج باز ۳۱۳
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس سعودی: در کشورهای سرکوبگری همچون ایران کاری بدون اجازه حکومت انجام نمیشود/ایران عامل اصلی حمایت از شبه نظامیان در منطقه است/جهان میخواهد کاری کند اما نمیتواند برای مهار سرطان ایرانی که در منطقه پخش شده کار زیادی انجام دهد....
📍شهروند عراقی: مهمان سعودی شما طوری به ایران سرکوبگر میگوید انگار خودش از سوئیس تماس گرفته نه از ریاض/چه کسی عراق، سوریه، یمن و لبنان را نابود کرد؟ همین کشورهای حاشیه خلیج فارس/خودتان این کشورها را ویران کردید اما همه مشکلات را گردن ایران میاندازید/کشورهای حاشیه خلیج فارس، ترکیه و آمریکا هم در کشورم عراق نفوذ دارند اما چون از ایران کینه و با آن مشکل مذهبی دارید فقط به نفوذ ایران میپردازید....
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ این پرسش و پاسخ که حدود دو دهه پیش صورت گرفته، نشان میدهد، کسانی در آمریکا هستند که دغدغه حقیقت را دارند ولی آنها را خفه میکنند و شما هرگز در رسانه هایشان این پرسش های چالشی را نمیبینید.
اکنون مادلین آلبرایت ها در جایی هستند که باید پاسخگو به همه جنایاتشان باشد و راهِ گریز در آن بسته است!
👌👌👌👌
@shatranjsiasat