✍ قرار بود حمهوری اسلامی نباشد.
🟪رادیو بی بی سی فارسی همه زورش رو زد ولی نشد.
🟥 اینترنشنال هم که کلا جمع کرد، رفت.
🟧 ایران و کشورهای عربی دارن باهم کنار میان.
⬛️ اسرائیل هم که دیگه اسقاطیل شده.
🟦 آمریکا هم که هم از چین داره می خوره هم از مقاومت تو منطقه.
🟨 ولی یه عده تو ایران هنوز معتقدند کار رژیم تمومه😊 حالا برخی شون استاد دانشگاه هم هستتد. 🙃
#شطرنج باز ۳۱۳
@shatranjsiasat
🔴جایزه بازندهترین بازیگر منطقه رو هم تقدیم میکنیم خدمت جناب اردوغان!
بیچاره این همه جلوی غربیا خودش و کشورش رو کوچیک کرد، با رژیم صهیونیستی هم عادی سازی رابطه رو انجام داد
🔹تهش وقتی ساکنین اراضی اشغالی فلسطین میخوان به دیکتاتوری موجود اعتراض کنن میگن: ما نمیخواهیم پایانمان مثل ترکیه شود 😊
شطرنج سیاست☀️☀️☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارش شبکه "کان" رژیم صهیونیستی:
📍این معادله جدیدی است که ایرانیها در سوریه و در مقابل آمریکا برقرار کردهاند، پاسخ در برابر پاسخ...
شطرنج سیاست🌤🌤🌤
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تحلیلگر روابط بینالملل:
🔹"دومین اقتصاد (چین) و بزرگترین صادرکننده گاز در جهان (روسیه)، قصد دارند تا به سلطه دلار به عنوان وزنه نظام مالی جهانی ضربه بزنند.
دلار آخرین ابزار بسیار قدرتمند در دستان آمریکاست...
🔹چین و روسیه فهمیدن پاشنه آشیل آمریکا کجاست، لیبرالهای داخل ایران هم متوجه شدن اربابشون نقطه ضعفش کجاست، تا کسی از دلارزدایی اقتصاد صحبت میکنه بهش حمله میکنن
شطرنج سیاست☀️☀️
@shatranjsiasat
⭕️ هند در حال همکاری با ۱۸ کشور دیگر برای استفاده از روپیه هند در تجارت است. اینها در کمال تعجب شامل کشورهایی مانند آلمان، سنگاپور و نیوزلند میشوند!
اینکه چرا روسیه میخواهد این کار را انجام دهد که واضح است، اما بسیاری از کشورهای آفریقایی نیز مشتاقند دلار آمریکا را کنار بگذارند.
@shatranjsiasat
☑️ پکن از بازیگر اقتصادی تا ضامن در تحولات سیاسی و امنیتی🔈
🟩 خاورمیانه منطقه ای است که بسیاری از کشورهای آن در طرح «کمربند و جاده» حضور دارند و چین تلاش کرد از روابط راهبردی خود با ایران و عربستان سعودی که مبتنی بر منافع تجاری چین با هر دو کشور است، برای ایجاد آرامش و پایان دادن به تنش ها و اختلافات منطقه ای بهره برداری کند به طوری که پکن بتواند پروژه های اقتصادی خود را در منطقه ای که از نظر امنیتی باثبات باشد، اجرا کند.
🟩 چین اکنون بزرگترین شریک تجاری کشورهای عربی و بزرگترین سرمایه گذار خارجی در منطقه است و پروژه های اقتصادی اش با دیدگاه های راهبردی کشورهای منطقه برای توسعه اقتصاد خود همسو است. به همین علت بود که خط مشی لیبرالی چین در منطقه برای ایجاد آرامش، کارآمدتر از خط مشی واقعگرایانه ای بود که واشنگتن در پیش گرفته بود. با این حال نباید در نتیجه گیری ها عجله کرد.
🟩 توافق ایران و عربستان که زیر نظر چین به دست آمد، می تواند به کاهش شدت تنش ها در منطقه به خصوص در یمن کمک کند. این توافق همچنین بیانگر تمایل پکن به ایفای نقش فعالانه تر به عنوان میانجی بین المللی است. ایفای نقش پکن به عنوان «صلح ساز» در مذاکرات بین عربستان و ایران می تواند به آغاز فصل جدیدی در روابط منطقه ای و چه بسا تشکیل ائتلاف های جدید منجر شود. این سیاست چین می تواند انزوای تحمیلی واشنگتن بر ایران در سال های اخیر را کاهش دهد.
🟩 توافقنامه پکن نشان داد چین که قبلا بر تجارت و سرمایه گذاری در منطقه خاورمیانه تمرکز کرده بود اکنون قصد دارد وارد مناقشات در این منطقه پرتنش شود. اما پرسش این است که آیا این توافقنامه به پکن کمک خواهد کرد نفوذ اقتصادی خود را با فروش بیشتر سلاح به کشورهای منطقه یا تاثیر گذاشتن بر رفتار ایران همراه کند یا خیر.
شطرنج سیاست🌤🌤🌤
@shatranjsiasat
شطرنج سیاست
💡 نکته تحلیل ⚔✍ ریاض هزینههای دنبال کردن یک سیاست خارجی تهاجمی را تشخیص داده و بر این امر واقف است
🔴فشار تهدیدات شبه نظامیان ایران در منطقه و حتی خود تهران و همچنین ترس از برنامهی هستهای ایران دلیل اصلی تسلیم شدن دولت سعودی و توافق با ایران است./بلومبرگ
🔹این نظر بلومبرگ در مورد توافق ایران و عربستان هست، اصلاح طلبا هم میتونن توی کانال فیک بلومبرگ فارسی هرچی خواستن بنویسن 😉
✍گفته بودیم دست برتر ایران در منطقه، عربستان را پای توافق آورد نه چیز دیگر😊
@shatranjsiasat
🟠 توافق ایران و عربستان از دید نیویورک تایمز
🟣 آمریکایی ها، که برای سه چهارم یک قرن، بازیگران کانونی خاورمیانه بودند و همیشه در چنین مواردی در اتاق حضور داشتند، اکنون خود را در حاشیه می بینند آن هم در لحظه یک دگرش چشمگیر. چینی ها، که سالها در این منطقه، تنها نقشی دست دوم داشته اند، ناگهان خود را به جایگاه یک بازیگر تازه قدرت رسانده اند و اسرائیلی ها، که مخ سعودی ها را علیه یک دشمن مشترک در تهران به کار گرفته بودند، اکنون حیرانند که کجای کار هستند.
🟣 استیون کوک، عضو ارشد مطالعات خاورمیانه در شورای روابط خارجی می گوید: "برخی ناظران در خلیج فارس، از قرن چینی صحبت می کنند. سعودی ها ابراز علاقه کرده اند که به سازمان همکاری های شانگهای بپیوندند ضمن آنکه بخش بزرگی از نفتشان هم به چین می رود."
🟣 چین زمانی توانست عربستان سعودی و ایران را کنارهم بیاورد که اسرائیل امید داشت ایالات متحده بتواند رابطه اش با عربستان سعودی را برقرار سازد. اما سعودی ها، چیزهایی را می خواستند که آمریکا آمادگی تامین آن را نداشت. سعودی ها خواهان تضمین های امنیتی، کمک به توسعه یک برنامه هسته ای صلح آمیز و محدودیت کمتر بر فروش های تسلیحاتی آمریکا بودند. اکنون اسرائیل در می یابد که امیدهایش به تشکیل یک ائتلاف ضدایرانی با عربستان سعودی، آشکارا نقش بر آب می شود.
منبع:
https://www.nytimes.com/2023/03/11/us/politics/saudi-arabia-iran-china-biden.html
شطرنج سیاست☀️☀️☀️
@shatranjsiasat
🌏 چرا نتانیاهو نمی تواند حتی به فکر جنگ با ایران باشد؟
🟣 شورای آتلانتیک.... دنی سیترینوویچ
🌧 بزرگترین مشکل امروز نتانیاهو، این واقعیت است که در زمان دشواری برای به صف کردن دولت بایدن قرار دارد. هرچند دو کشور در مقابله با تهدید ایران، همراه به نظر می رسند و بایدن هم پیش از این عهد بسته که به عنوان آخرین امکان، در حمله به ایران تردید نخواهد کرد، شکاف میان اسرائیل و آمریکا در این زمینه همچنان عمیق است. ایران اکنون در کانون برنامه های دولت آمریکا قرار ندارد: برای دولت آمریکا، جنگ اوکراین و افزایش دراماتیک تهدید چین، مسائلی فوری تر در قیاس با ایران هستند.
🌧 همچنین، حتی در شرایطی که مقام های ارشد دولت بایدن درک می کنند که اکنون فرصت های بازگشت به برجام کمرنگ شده، به نظر می رسد می فهمند که هیچ جایگزینی هم برای یک چارچوب سیاسی وجود ندارد که ایران را از سرعت دادن به برنامه هسته ای اش باز بدارد. این در تناقضی کامل با سیاست نتانیاهو است که هرگونه گفت وگو با تهران را رد می کند. حتی اگر دولت بایدن تصمیم بگیرد که فشار بر ایران را افزایش دهد، این کار را با هدف بازگشت به توافق انجام می دهد و نه از میان بردن هر فرصتی برای گفت وگو.
🌧 روابط تقویت شونده میان روسیه و ایران، شاید کار اسرائیل در انجام عملیات پنهان در تهران را از زاویه سیاسی و حتی امنیتی دشوار کند. ایران امروز، آن ایرانی نیست که نتانیاهو می شناخت، ایرانی که به سختی می توانست در برابر خرابکاری و حملات سایبری واکنش نشان دهد. این است که در رویارویی با فعالیت های پنهان اسرائیل، خطر فزاینده بروز جنگ وجود دارد. اگر هم نتانیاهو فکر می کند که با بسیج قدرت های منطقه ای همچون عربستان می تواند فشار بر ایران را افزایش دهد، باید دوباره فکر کند. هرچند کشورهای عربی، ایران را به عنوان یک دشمن می بینند، اما ترجیح می دهند که کانال های گفت وگو و تجارت با تهران را باز نگه دارند چرا که درک می کنند این تنها راه کاهش تنش است.
🌧 در سال های اخیر در غیاب یک چارچوب سیاسی و به رغم تهدیدهای همه طرف ها، ایران تقریبا بی وقفه به برنامه غنی سازی خود ادامه داده، آن هم به گونه ای که تقریبا شانس هر گونه راه حل غیرسیاسی را از میان برده است. امکان پس راندن تهدید هسته ای ایران، در هر سناریویی بسیار نامحتمل است. همچنین بنابر گزارش ها، ایران از یک اجماع در حق خود برای غنی سازی برخوردار است؛ بنابراین در آینده قابل پیش بینی، ایران تحت هیچ سناریویی، تاسیسات غنی سازی خود را از کار نخواهد انداخت.
منبع
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/iransource/netanyahus-iran-policy-is-expected-to-fail-again/
شطرنج سیاست☀️☀️☀️
@shatranjsiasat
📌فعال رسانهای آمریکایی:
🔹ما شاهد پایان هژمونی ایالات متحده هستیم و بیماران روانی که این کشور را مدیریت میکنند، بیپروا تلاش میکنند تا جلوی جهان چندقطبی جدید اجتنابناپذیر را بگیرند.
🔹من به کشورهای دیگر توصیه میکنم که بینی خود را از کشور ما بیرون بیاورند و به فکر منافع خود باشند.
شطرنج سیاست☀️☀️☀️
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️کهنه سرباز اسرائیلی:
🔻سربازان اسرائیلی در یک روستای فلسطینی مردم را دنبال و با سلاح شعله افکن میسوزاندند/همان جا یکی از سربازان به یک دختر 16 ساله تجاوز کرد/من آن کارهای سرباز را به کسی گزارش نخواهم کرد اگر این کار را بکنم فساد بزرگی افشا خواهد شد!
@shatranjsiasat
🇮🇹🇫🇷🔞 جهاد نکاحِ داعش یا ماداماتوی ایتالیا و فرانسه
🔻غرب همواره با مطرح کردن جنایات داعش خصوصا مسأله جهاد نکاح و به کنیزی بردن زنان به تحقیر اسلام پرداخته است.
🔻کانال جنایات غرب قصد دارد پرده از جنایت ایتالیا و فرانسه تحت عنوان «#ماداماتو» یا #نکاح_استعماری بردارد.
🔻"جیووانا ترنتو" نویسنده ایتالیایی مینویسد:
در طول اشغال شاخ آفریقا توسط ایتالیا، برای سربازان ایتالیایی نسبتاً معمول بود که دختران سیاهپوست محلی را به عنوان #برده_جنسی بکار بگیرند، عملی که به نام " ماداماتو " (از کلمه " ماداما " یا معشوقه) شناخته می شود، که مقامات ایتالیایی آن را قانونی میدانستند و آن را "نکاح استعماری" میخواندند و حتی توسط دولت ایتالیا تشویق میشد، همانطور که در #فرانسه در دوره استعماری آن اتفاق افتاد.
🔻کارت پستالهای فراوانی وجود داشت که زیباییهای زنان سیاه برهنه را به تصویر میکشیدند. تبلیغات دولت ایتالیا به ویژه سعی داشت شاخ آفریقا را سرزمینی پر از امکانات و همچنین پر از زنان زیبا و در دسترس به تصویر بکشد.
🔻همچنین در اریتره و اتیوپی، زن ابتدا اغلب توسط مرد ایتالیایی به عنوان #برده خانهدار به کار گرفته میشد و سپس برده جنسی میشد.
💠"ماداماتو و نکاح استعماری در اتیوپی"| جووانا ترنتو -
🌐https://www.academia.edu/8584111/Madamato_and_Colonial_Concubinage_in_Ethiopia_A_Comparative_Perspective
😔متاسفانه عکسها آنچنان شرمآور بود که از انتشار آن معذوریم. کافیست سرچ کنید "madamato"
@shatranjsiasat
🇮🇷
📝 تله راهبردی کاخ سفید برای باکو!
🍃🌹🍃
🔻در حالی که ناتو در جنگ اوکراین مستاصل شده، جهان شاهد تلاش پشت پرده آمریکا برای ایجاد بحرانی دیگر در عرصه بینالمللی است.
🔹لابی پنهان سالیوان و بلینکن با برخی سناتورهای ارشد دموکرات جهت امکانسنجیِ افزایش کمکهای نظامی به باکو، تلاشی ملموس برای وارد کردن آذربایجان به یک بحران تمام عیار است.
✅ در این خصوص نکات مهمی وجود دارد:
🔸شکست محاسباتی ناتو در اوکراین، واشینگتن را به خلق یک بحران موازی حتی در ابعادی محدود واداشته تا مانع از تمرکز افکار عمومی بر این ضعف و شکست شود.
🔹رفتار مقامات باکو در مواجهه با «تله راهبردی» آمریکاییها معنایی جز عدم درک بازی تلآویو و واشینگتن از سوی مقامات باکو ندارد و ادامه این مسیر، قطعا نتایج معکوسی بدنبال خواهد داشت.
🔺نگاه آمریکا به سیاستمداران دیگر کشورها کاملا ابزاری است. اکنون زلنسکی بیش از هر سیاستمدار دیگری میداند که گزاره ادعاییِ «حمایت مطلق راهبردی آمریکا از مهرههای خود» چگونه در بزنگاههای مهم، تبدیل به «حمایت نسبی تاکتیکی» می شود.
@shatranjsiasat
شهید آوینی.mp3
2.77M
📌غربزدگی و فروپاشی #تمدن غرب
🎙 استاد: شهید آوینی
💥با پیروزی انقلاب اسلامی ، فروپاشی تمدن غرب شروع شد.
@shatranjsiasat
☎️ از قدیم هرچه در ایران رخ میداد میگفتند:کار کارِ انگلیساست
حالا در آمریکا و فلسطین اشغالی هرچه رخ میدهد مقاماتشان میگویند: کار کارِ ایرانی هاست😉😉😉
@shatranjsiasat
🟣 نبرد مسکو و آنکارا؛ از قفقاز تا سوریه| کریدور شمال-جنوب خط قرمز تهران (۱)
🟪 با وجود روابط دیپلماتیک قوی، ترکیه در دو منطقه اصلی درگیری آسیایی، سوریه و ناگورنو-قره باغ، در رقابت مستقیم با روسیه و ایران است و سرنوشت شام و قفقاز جنوبی را در هر راهحلی به هم گره میزند. در حالی که آنکارا به دنبال ایجاد اقتدار خود بر شمال سوریه و پیشبرد هژمونی ترک در کشورهای کلیدی قفقاز مانند آذربایجان برای استفاده از مزیت ژئوپلیتیکی است، اهداف مسکو و تهران در این دو صحنه کاهش نفوذ ایالات متحده و وابستگی متقابل اقتصادی طولانی مدت بین کشورهای منطقه است.
🔴 شباهت سوریه و قفقاز
🟥 حل بحران سوریه به نتیجه تحولات منطقهای، اختلافات بینالمللی و مبارزات دیپلماتیک مستمر بین آنکارا و مسکو بستگی دارد چون آنها به دنبال تحکیم یا گسترش نفوذ خود در مناطق مختلف از جمله سوریه و قفقاز جنوبی هستند. این دو درگیری، به ویژه مناقشه قره باغ کوهستانی بین ارمنستان و آذربایجان، شباهتهایی با یکدیگر دارند. هر دو منطقه دارای تنوع قومی و مذهبی قابل توجهی هستند، به شدت تحت تأثیر قدرتهای منطقهای روسیه، ایران و ترکیه بوده و در چشمانداز استراتژیک ابرقدرتهای جهانی مانند چین و ایالات متحده قرار دارند. در نتیجه، این دو درگیری بین المللی شدهاند و بازیگران محلی قادر به دستیابی به راه حلی بدون تضمین خارجی نیستند.
🟥 قفقاز جنوبی از سه کشور گرجستان، ارمنستان و آذربایجان تشکیل شده است که هر کدام جهت گیری سیاست خارجی متفاوتی دارند. گرجستان متعهد به شراکت با نهادهای یورو-آتلانتیک و اروپایی است، در حالی که ارمنستان یکی از اعضای ائتلاف نظامی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به رهبری روسیه است. همچنین، آذربایجان و ترکیه متحدان نظامی هستند که جهانبینی مشابهی دارند، تا جایی که تصمیم آنکارا برای حمایت از یکی از طرفهای درگیر در اوکراین احتمالاً باکو را به اتخاذ موضعی مشابه ترغیب کند.
🟥 علاوه بر این، بیثباتی در قفقاز جنوبی - یک جغرافیای استراتژیک برای مسیرهای تجاری آینده که هژمونهای جدید آسیا را قدرتمند میکند - میتواند چالشهایی ایجاد کند که بر روابط تجاری و اقتصادی بین کشورهای منطقه و همسایگانشان تأثیر بگذارد. تحولات اخیر نشان میدهد که مسکو معتقد است استقرار نیروهای فعلی خود در قره باغ کوهستانی برای تامین منافع بلندمدت روسیه در باکو کافی است. با این حال، این موضع دائماً توسط آذربایجان و مورد حمایت ترکیه به چالش کشیده شده است.
@shatranjsiasat
🟪 نبرد مسکو و آنکارا؛ از قفقاز تا سوریه| کریدور شمال-جنوب خط قرمز تهران(۲)
🟥 حیاط خلوت روسی و ترکی
اگرچه آنکارا و مسکو درک درستی از خطوط قرمز یکدیگر در سوریه دارند، اما آرزوی ترکیه برای ایفای نقش بیشتر در قفقاز جنوبی، رابطه این کشور با روسیه را به سردی سوق داده است. وقوع جنگ دوم قره باغ در سال ۲۰۲۰ فرصتی منحصر به فرد برای ترکیه برای گسترش نفوذ خود در همسایگی نزدیک خود - که از سال ۱۸۲۸ در حوزه منافع ملی مسکو باقی مانده - فراهم کرد.
🟥 در جبهه دیپلماسی، ترکیه تلاش کرده تا روند حل منازعه به سبک آستانه را برای قره باغ کوهستانی آغاز کند. با این حال، مسکو تمایلی به تعامل دوجانبه با آنکارا در مناطق جدا شده از شوروی ندارد، چون خطر مشروعیت بخشیدن به مداخله و حضور ترکیه در حیاط خلوت روسیه را به دنبال دارد.
🟥 با این حال، درگیری نظامی جاری در اوکراین تأثیر قابل توجهی بر موازنه قوا در قفقاز جنوبی داشته است. با ادامه افزایش خصومتها بین غرب و روسیه، منطقه تبدیل به حوزه تقابل جدیدی تبدیل شده و آذربایجان و ارمنستان هر دو به دنبال تامین منافع حیاتی خود در پوشش رقابت قدرتهای بزرگ هستند. در حالی که منافع ایروان در راستای حفاظت از امنیت جمعیت ارمنی در قره باغ کوهستانی است، آذربایجان به دنبال حل و فصل مسئله قره باغ از طریق فشار نظامی است که در صورت موفقیت میتواند نفوذ منطقهای مسکو را تا حد زیادی کاهش دهد.
🟪 سناریوی قره باغ کوهستانی در سوریه؟
🟣 مناقشه قره باغ کوهستانی موفقیت مسکو در حفظ نفوذ خود در منطقه را با وجود تلاش ترکیه برای کاهش نفوذ روسیه برجسته کرده است. با این حال، بحران جاری در اوکراین و نتیجه نامشخص آن، در قفقاز جنوبی نیز در حال وقوع است. در حالی که جهان از نظم تک قطبی به رهبری ایالات متحده به چندقطبی تغییر میکند؛ آذربایجان و ارمنستان نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر، مجبورند تصمیمات راهبردی را در مورد همسویی با منافع خود با روسیه یا غرب اتخاذ کنند. بیطرفی بعید است که منافع حیاتی هر یک از کشورها را تامین کند.
🟣 به این ترتیب، افزایش فشار بر اردوغان برای تحکیم قدرت خود در انتخابات آتی ترکیه، احتمالا او را مجبور به امتیاز دادن به یک محور بر محور دیگر کند. چنین اقدامی میتواند تأثیر قابلتوجهی بر باکو داشته باشد.
🟣 علاوه بر این، احتمال خروج نیروهای آمریکایی از شمال شرق سوریه، همراه با آینده سیاسی نامشخص کردهای سوریه و اقتصاد موازی آنها، خطر خلاء قدرت زیرمنطقهای را ایجاد میکند. این موضوع، میتواند ترکیه و روسیه را به سمت مدیریت یا تقویت رقابت همکاریشان سوق دهد، هرچند باید دید که آیا روسیه میتواند توافقی را بین کردها و دمشق تغییر دهد یا خیر.
🟣 از این رو، بحران سوریه ممکن است تا زمانی که روابط بین آنکارا و دمشق عادی نشود یا ترکیه حملات نظامی بیشتری را تهدید کند، متوقف بماند. نتیجه انتخابات ترکیه در ۱۴ می ۲۰۲۳ بدون شک نقش مهمی در این زمینه چه در سوریه و چه در قفقاز جنوبی خواهد داشت.
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️چرا اينقدر تغيير كرديم؟؟❌️
🎥واکنش بانوان انگلیسی در مواجه با لباس های بی حجاب (سال 1964)
🔸️در زمانی در آن طرف دنیا نگاه مردم به برهنگی نگاه چندش آور و دور از ادب و تربیت بود ! چه شد که این فرهنگ به نابودی کشیده شد! غیر از این است که رسانه ها و پروپاگاندای آن ها برای فروش کالاها و اعمال قدرت بر مردم این نوع برهنگی را بر ذهن ها غالب کردند ! مگر غیر از این است که اگر شهوت و رقص و شادی های بی امان بر مردم غالب شود دیگر اعتراضات اجتماعی وجود نخواد داشت ! مگر همین الان در دنیا هم جنس بازی را با همین ایده به دنیا غالب نکردند!
🔸️مدام از چپ و راست میگویند، شما مذهبی ها کاری کردید که اکنون جوانان بی اعتقاد شده و حجاب را کنار گذاشته اند.
🔸️اما باید گفت که بی بند و باری و گرایش به لختی یک روند جهانی است و این موج نه فقط بر کشور ما بلکه به سمت تمامی کشورها و ادیان هجوم آورده آن هم با رسانه ! نتانیاهو خوب گفت که اگر برای مردم ایران ماهواره پخش کنید دیگر غیرتی ندارند که از خاکشان دفاع کنند و خودشان کشور دینی خودشان را نابود خواهند کرد .
🔸️این موج ویرانگر در سراسر جهان همواره روبه جلو بوده و تنها در مقطع انقلاب اسلامی برای چند سالی این روند معکوس گردید. لکن تا دلهای مردم با رسانه به سمت عریانی متمایل شود این روند ادامه خواهد داشت مگر ظهور افرادی همچون امام خمینی یا تحولاتی همچون انقلاب اسلامی ایران.
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این معامله، نیروی هوایی ارتش ایران را مدرنیزه میکند...
@shatranjsiasat
هدایت شده از شطرنج سیاست
🟨 دیپلماسی بایدن در قبال ایران در حال فروپاشی است / ۳ دلیل وحشت آمریکا از جنگ با ایران
🟡 دانیل دپتریس کارشناس مسائل دفاعی آمریکا در مقاله ای برای نشریه انگلیسی اسپکتیتور نوشت:
🟡 اولاً، عملیات نظامی که برنامه هستهای ایران را هدف قرار میدهد، آنطور که طرفداران ادعا میکنند آسان نخواهد بود. همانطور که همکارم چاک پنا هفته گذشته نوشت، ایران انگیزههای اتمی خود را در یک ساختمان نگهداری نمی کند. زیرساخت های هسته ای آن در سراسر کشور پراکنده شده است، با تأسیسات بسیار مستحکم، که برخی از آنها در اعماق زمین مدفون شده اند. سیستمهای پیشرفتهی پدافند هوایی که این تأسیسات را احاطه کردهاند، باید خنثی شوند، مانند سایر سامانههای تسلیحاتی نظامی ایران که میتوان از آنها برای تهدید هواپیماهای آمریکایی استفاده کرد. ایالات متحده همچنین نمی تواند احتمال از دست دادن برخی از هواپیماها در طول عملیات یا اسیر شدن نیروهای نظامی خود را منع کند. تلفات غیرنظامی محتمل است، و شما می توانید شرط بندی کنید که ایران در مقابل این تلفات از حداکثر توان نرم و سخت خود استفاده میکند.
🟡 ثانیاً، حمله نظامی مناقشه هسته ای ایران را حل نمی کند. در بهترین حالت، گزینه نظامی برنامه ایران را در کوتاه مدت تا میان مدت به تاخیر می اندازد. بر اساس آنچه تا کنون تهران در عمل نشان داده است، باور اینکه دولت ایران بترسد و از انگیزههای هستهای خود پس از یک حمله مستقیماً دست بکشد، کاملاً اشتباه است.بطور قابل پیشبینی، تهران در نهایت از آسیب نجات یافت، سانتریفیوژهای باکیفیتتر و بیشتری نصب کرد و اساسا تعهد خود را برای اجرای یک برنامه غنی سازی درجه یک، دو چندان کرد. زمانی که پدرخوانده برنامه هسته ای ایران، [شهید] محسن فخری زاده، در نوامبر ۲۰۲۰ ترور شد، ایران نه با خمیدن به گوشه ای، بلکه با افزایش غنی سازی تا ۲۰ درصد و محروم کردن آژانس از فیلم های دوربین خود با ظرافتی سرسختانه به آن پاسخ داد.
🟡 سوم و مهمتر از همه، هر گونه عملیات نظامی، هر چند به خوبی برنامه ریزی شده باشد، منجر به انتقامجویی علیه نیروها و داراییهای نظامی ایالات متحده در خاورمیانه میشود، و آنچه در حمله موشکی بالستیک ایران در ژانویه ۲۰۲۰ به تأسیسات آمریکایی در عراق رخ داد در مقابل این انتقامجویی، مثل پیادهروی در پارک به نظر می رسد. احتمالا غیرقابل انکار است که ایران در یک نبرد متعارف علیه ایالات متحده متحمل آسیب جدی خواهد شد. نیروی هوایی ایران به روز نشده، نیروی زمینی آن از دهه ۱۹۸۰ جنگی نداشته، و بودجه نظامی کلی آن تقریباً نصف هزینهای است که نیروی دریایی ایالات متحده در گذشته برای تدارکات سال گذشته خود هزینه کرده است)، زرادخانه موشکی مهیب آن (بزرگترین در خاورمیانه) و مجموعه ای چشمگیر از نیروهای نیابتی در منطقه باعث تلفات جانی قابل توجهی میشود.
@shatranjsiasat
[WWW.SARALLAH-ZN.IR]ma0201072.mp3
21.21M
#مناجات🌿
«زخم تیر معصیت روی پر و بال من است
هر پری روی زمین دیدی بدان مال من است»
هیئتثاراللّٰهزنجان
مداح: #حاج_مهدی_رسولی
@shatranjsiasat
🌏 چین در بازی خودش آمریکا را شکست میدهد؟/ حالا ببینید در آفریقا چه میکند
گراهام فولر
✴️ ین واقعاً یکی از قدیمی ترین سؤالات تاریخ را مطرح می کند: چرا کشورها واقعاً می جنگند؟ محققان طیف وسیعی از پاسخ ها را ارائه می دهند: میل به گسترش قدرت و سلطه طلبی، مبارزه بر سر منابع، به دلیل ناامنی و ترس، یا ایدئولوژی ها، اعتقادات و جهان بینی های متضاد.یا شاید کشورها فقط برای تحقق جاه طلبی های خطرناک رهبران جنگ به راه می اندازند. شاید همه اینها فقط در دی.ان.ای انسان نوشته شده باشد - برای طمع، رقابت، مبارزه، نابود کردن و کشتن.
✴️ تاریخ به ما میآموزد که روسیه و چین در رقابتی اجتنابناپذیر بر سر قدرت و نفوذ در سیبری شرقی - «دشمنان طبیعی» هستند. اما زمانه تغییر می کند و ناگهان امروز روسیه و چین را در وضعیت همکاری استراتژیک نزدیک می بینیم.
✴️ اکنون چین میآید که تمایل خود را برای تجارت با همه کشورهایی که در آن منافع متقابل به دست میآید، اعلام کند. (تایوان یک مسئله بغرنج وپیچیده در حال پیشرفت است.) در تضاد کامل با واشنگتن، پکن خود را قادر به مقابله با انواع کشورهای متخاصم می بیند. چین با ایران و اسرائیل و رهبران فلسطینی و همچنین با عربستان سعودی و یمن متخاصم گفتگو می کند.
✴️ در مقابل، تعداد کشورهایی که ایالات متحده نمی تواند به طور جدی با آنها تعامل داشته باشد، روز به روز بیشتر می شود: با کوبا، ایران یا حزب سیاسی مهم فلسطینی حماس گفتگو نخواهد کرد. همچنین با دولت های ونزوئلا یا سوریه درگیر نخواهد شد. به نظر می رسد که این یک زخم دیپلماتیک خودساخته است که عملاً مانور دیپلماتیک آمریکا را محدود می کند. در زمانی که روابط ایالات متحده با روسیه و چین در مرز بحران قرار دارد، وزیر امور خارجه آمریکا عملاً هیچ تماس شخصی با همتایان خود در هر یک از کشورها در مدت زمان طولانی حفظ نمی کند.
✴️ به نظر میرسد دیپلماتهای ارشد آمریکایی نمیدانند معنا یا هدف دیپلماسی چیست. آنها ممکن است بر این باور باشند که امتناع از صحبت کردن با دیگران یا تهدید دیگران قدرت را به همراه دارد. اما این اهرم را نیز از واشنگتن سلب می کند.
✴️ چین از طریق توانایی خود برای عمل بدون آرمان های ایدئولوژیکی که واشنگتن جهان را با آن می بیند، به آن دسترسی پیدا می کند. و این همان چیزی است که چین اکنون در نظارت بر احیای روابط دیپلماتیک بین ایران و عربستان سعودی به آن دست یافته است. با این حال، بهنظر میرسد واشنگتن بهجای استقبال از این مسیر فرعی برای خروج از یک درگیری بزرگ و خطرناک منطقهای، از این آشتی ناامید شده است. (ببینید که چین بعداً در آفریقا چه خواهد کرد.) آیا اینجا مشکلی وجود دارد؟
منبع
https://responsiblestatecraft.org/2023/03/13/in-great-power-diplomacy-is-china-beating-us-at-its-own-game/
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ریچارد بلک، سیاستمدار آمریکایی:
🔻اصلا فکر نمیکنم که ناتو یا غرب به کشور اوکراین اهمیت دهند/به نظرم مردم و سربازان اوکراین «گوشت دم توپ روسیه» میشوند/غرب از خاک اوکراین فقط برای پیشبرد اهداف استراتژیک خود استفاده میکند!
@shatranjsiasat
📌فعال رسانهای آمریکایی:
✳️ چه زمانی آمریکاییها متوجه خواهند شد که دولت ما در تلاش برای ترویج دموکراسی نیست، بلکه واقعاً در تلاش است که کنترل کشورهای دیگر را به دست آورد تا بتواند مردم و منابع آنها را استثمار کند و نتیجه نهایی همیشه مرگ، ویرانی و رنج برای مردمی است که آنجا زندگی میکنند.
@shatranjsiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرفداری کورکورانه سازمانه ملل از آمریکا؛ سوالات یک خبرنگار، سخنگوی سازمان ملل را کلافه کرد!!
🔺سخنگوی سازمان ملل متحد: هیچ نیروی نظامی آمریکایی در سوریه حضور ندارد!!
🔺خبرنگار: طی حمله اخیر 5 سرباز آمریکایی در سوریه زخمی شدند؛ اگر آمریکاییها در سوریه نیستند پس چطور زخمی شدند؟!
@shatranjsiasat