eitaa logo
شیخ علی🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
121 ویدیو
13 فایل
دغدغه #خدمت داریم و بالاترین خدمت، #آگاه‌سازی است! الحاصل آقا... @alhasell ناشناس:👇👇 payamenashenas.ir/sheikh_ali_110
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام فرزندانم 😁 امشب ایشالله ادامه مبحث شیرین ازدواج رو خواهیم داشت.😍 «سن ورود به ازدواج آغاز جوانی 😊» بیزحمت کنید 🌱
خب شروع میکنیم 🌱
بحثمون در شب های قبل درباره سن ورود به ازدواج بود قبلا مقطع نوجوانی را بررسی کردیم. و امشب می خواهیم مقطع «آغاز جوانی» را بررسی کنیم ☘
معمولا دخترا با شروع 18 سالگی و پسرا با شروع 19 سالگی وارد فضای جوانی می شن و دیگه اون ناآرومیا و تلاطم های نوجوونی به ساحل امن جوانی رسیده و دیگه خبری از اونها نیست. در این سن انتظاری که از هردو گروه میره اینه که دیگه نوجوونی رو تموم کرده باشن و به فضا و ویژگی های مرتبط با جوونی وارد شده باشن، یعنی دیگه خبری از اون سردرگمی ها و رفت و آمد های مربوط به هویت یابی، به یه شرایط پایدار و ثابتی رسیده باشه و دیگه فرد بدونه که چی میخواد و قراره تو این زندگی به چی برسه!
«بهار ازدواج» دیگه وقتی شخص به یه همچین حالت ثباتی میرسه، طبیعتا درک و برداشت هاش از ازدواج هم رشد کرده و به فهم جدید تر و بالاتری از قضیه ازدواج و زندگی مشترک رسیده. وقتی این درک و برداشت ها نسبت به زندگی مشترک رشد کرد و از طرفی هم یک شور و احساس عمیق به ازدواج پیدا شد، این نشانه شروع « بهار ازدواج » است.
و بی توجهی به این مقطع زمانی باعث بوجود آمدن خسارات بزرگی میشه که به سختی جبران میشن. شاید خیلی از ماها شنیده باشیم که تو همین مقطع سنی افراد به خاطر بی توجهی به این زمان و برطرف نکردن این نیاز از راه صحیح خودش، به مسائلی دچار شدن که تا سالیان سال اثر خودش رو در زندگی افراد گذاشته. مثلا آقا پسر تو همین سن به خاطر وجود احساس عمیق به ازدواج و برطرف کردن این نیاز، به دنبال روابط نامشروع میره و از مجرای غیر صحیحی این نیاز رو برطرف میکنه، خب این رفتار ها ممکنه تا چندین سال آثار بسیار مخربی در زندگی و مسیر رشد فرد بگذاره.
و اصلا به خاطر همینه که تو معارف دینی ما توصیه های زیادی شده که ازدواج رو در بهار آن به انجام بدن و اون رو به تاخیر نیندازن. «و با جرئت میشه گفت بهترین زمان واسه ورود به زندگی مشترک،همین سنه.» چون افراد از طرفی فهم هاشون رشد کرده و قابلیت هاشون شروع شده و از طرف دیگه شور و شوق ورود به ازدواج هم در اونها بوجود اومده.
اینکه بعضی پدر و مادر ها میگن باید همه شرایط مثل سربازی و شغل و درآمد و جهیزیه و... فراهم بشه تا بچه هاشون ازدواج کنند اشتباه بزرگ و پر خسارتی است که ناشی از عدم توجه به این ملاک هاست. دیشب گفتیم « مشکل ما موانع ذهنیه نه موانع خارجی »، خیلی پدر مادرا فکر میکنن حالا حتما باید جهیزیه مفصلی آماده کرده باشن تا بعد به فکر شوهر دادن دخترشون بیوفتن، یا حتما آقا پسرشون باید به یه درآمد ثابتی رسیده باشه و سربازیشو رفته باشه تا بخوان زنش بدن و اگه این شرایط و امکانات فراهم نباشه، نمیتونن زندگی تشکیل بدن و از عهده کار بر نمیان!!! در صورتی که اصلا قضیه اینطور نیست! با یه جهیزیه مختصر، در حد برطرف کردن نیازهای اولیه زندگی هم میشه ازدواج کرد. همین که آقا پسر جَنَم کار کردن رو داشته باشه و مسئولیت پذیر باشه کافیه، و لازم نیست حتما از ابتدای زندگی خونه و ماشین و درآمد آنچنانی داشته باشه!
شیخ علی🇵🇸
اینکه بعضی پدر و مادر ها میگن باید همه شرایط مثل سربازی و شغل و درآمد و جهیزیه و... فراهم بشه تا بچه
خلاصه که تا تو بهار ازدواج هستید ازدواج کنید 😁😁 ان شاء الله شب های آینده هم با موضوع شیرین ازدواج 😄 در خدمتتون هستیم ☘
این هوا با این ویو 🌱
خداییش چجوری با دوستاتون گروهی عضو یه کانال میشید و مطالبش رو تحلیل میکنید؟؟!! ما نهایتا چند نفری باهم عضو کانال حسین دارابی میشیم و نهایت تحلیلمون اینه که میگیم: لامصب چجوری تو چهل روز از ۷۰ هزار تا رسید به نیم میلیون 😂😂 یا میشینیم حساب میکنیم اگه ۱۰۰ هزار نفر این دوره آموزش ایتاشو بخرن چقدر کاسب میشه 😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب بِچّا داریم به بحث های مهم و جذاب بحث ازدواج وارد میشیم.😎 ان شاء الله امشب در رابطه با فاصله سنی و ملاک در فاصله سنی صحبت میکنیم.👌 و از فردا شب وارد بحث « زیبایی و ظاهر » میشیم! 🧐 کردنم که بلدید ان شاء الله 😁😁
شیخ علی🇵🇸
در حقیقت همه چیز از خداست! هرچه داریم از اوست! حتی اون چیزی که با سعی و تلاش خودمون بدست میاریم حتی همونم از خداست! همونم خدا داده! سعی و تلاش رو خدا داده! نتیجه و حاصل سعی و تلاش رو هم خدا داده! کلا همه چیز از خداست! ما از خودمون چیزی نداریم که بخواهیم به اون افتخار کنیم! همش توهمه! توهمه که من فلان چیزو دارم پس باید بهش تفاخر کنم! همش مالِ خداس من چیزی ندارم از خودم...
بِچّا بحث امشب خیلی مهمه! کلا میخواهیم ملاک تو بحث فاصله سنی رو یاد بگیریم! پس حتما با دقت بخونید!
یه نکته ای روهم بگم: دلسوز بقیه باشید! تنها خور نباشید! اگه یه مطلبی یاد میگیرید به بقیه هم یاد بدید، دست چارنفر دیگه رو هم بگیرید! اینکه میگیم کنید واسه اینه که چارنفر دیگه هم آگاهی پیدا کنن! و الا تو قید و بند تعداد اعضا و اینا نیستیم کانالای قبلی رو که یادتونه با ۷۰۰,۸۰۰ تا عضو یه شبه حذف میکردیم 😄😄! !
بسم الله!
دیشب گفتیم که بهترین سن واسه ورود به ازدواج آغاز جوانیه، این سن سنیه که بهاره ازدواجه و تو معارف دینی تاکید شده که ازدواج در این سن باشه. حالا امشب میخواهیم در رابطه با « فاصله سنی بین دختر و پسر » صحبت کنیم. خب بعضیا میان یه سری عدد و رقم مشخص میکنن و میگن حتما باید فاصله سنی بین طرفین فلان مقدار باشه تا ازدواج، ازدواج موفق و مناسبی باشه. در صورتی که ملاک این عدد و رقم ها نیستند! خب پس ملاک چیه؟!🤔
اون چیزی که ملاکه و مهمه دوتاچیزه: 1- درک و برداشت ها از ازدواج: یعنی من چه چیزی از ازدواج می فهمم، نگاهم نسبت به ازدواج چه نگاهیه و در چه سطحیه. گاهی وقتها درک من از ازدواج در همین حده که فقط اون رو میدانی برای برطرف کردن نیازهای عاطفی و جسمیم میدونم. گاهی وقتها هم نه درک و فهم من از ازدواج اینه که ازدواج رو میدانی برای رشد و تعالی میدونم.
البته باید به یه نکته مهم توجه داشت که: « فهم و درک » با « علم » فرق داره! « فهم و درک یه درجه بالاتر» از «علمه»! یعنی ممکنه من علم به یه چیزی داشته باشم، ولی اون رو فهم نکرده باشم، اون رو درک نکرده باشم. یعنی بدونم ازدواج میدان رشد و تعالی باید باشه، میدان مسئولیت پذیری و بزرگ شدنه، ولی فهمم از ازدواج در حد برطرف کردن نیازها باشه! و اونچیزی که تو قضیه ازدواج مهمه اینه که فهم و درکمون از ازدواج چیه، نه علممون نسبت به ازدواج در چه حدیه، طرف ممکنه در سطح علم به ازدواج، اون رو میدانی واسه رشد ببینه، ولی در سطح فهم و درک، اون رو میدانی برای برطرف کردن نیازها بدونه. خلاصه که این خیلی مهمه.
شیخ علی🇵🇸
اون چیزی که ملاکه و مهمه دوتاچیزه: 1- درک و برداشت ها از ازدواج: یعنی من چه چیزی از ازدواج می فهمم
2- قابلیت ها و توانمندی های لازم برای ازدواج: یعنی توانمندی من برای ازدواج در چه حدیه، یعنی آیا میتونم تعامل صحیح با همسر و خانواده همسر داشته باشم؟ قابلیت صبر و تحمل شخصیت و رفتار دیگران در من در چه حدیه؟! تا چه حد قابلیت برآورده کردن انتظارات معقول همسر و اطرافیان را در میدان زندگی مشترک دارم؟! تا چه حد میتوانم با دیگران مدارا کنم و بسازم و تا چه حد شخصیت منعطفی در اجتماع دارم؟!
بعضیا اینطورن که اصلا انعطاف ندارن، یعنی نمیتونن در زمینه های مختلف یکی دیگه رو تحمل کنند، یعنی مثلا طرف میگه من رو خوابم حساسم، اگه یکی خواب من رو بهم بریزه آشوب به پا میکنم و آبرو واسه طرف نمیذارم 😂😂 یا یکی میگه من اصلا تحمل نقد رو ندارم، خوشم نمیاد یکی ازم ایراد بگیره و بگه فلان کارت اشتباه بود و... خب انسان باید این قابلیت انعطاف و تحمل دیگران رو در خودش بوجود بیاره، ممکنه چارسال دیگه شما یه مادرشوهری گیرتون بیاد که همه رو نقد میکنه و به کوچک ترین مسائلتون گیر میده، خب باید ظرفیت تحمل چنین شخصیتی رو داشته باشید!
یا در زمینه وظایفی که بر عهده هر یک از زن و شوهر هست هم همینطور، مرد باید قابلیت تامین کنندگی داشته باشه. باید بتونه و بلد باشه از لحاظ عاطفی همسرش رو تامین کنه، باید قابلیت امنیت بخشی داشته باشه، که وجودش باعث امنیت و آرامش باشه. باید قابلیت تکیه گاه بودن رو داشته باشه، باید شخصیت مطمئن و قابلی داشته باشه که بشه در زندگی بهش تکیه و اعتماد کرد!
هدایت شده از شیخ علی🇵🇸
خلاصه اون چیزی که مهمه و شاخصه این دوتاس، به خاطر همین: گاهی وقتها ممکنه فاصله سنی 7،8 سال منجر به درک و برداشت های مختلف و قابلیت های دور از هم بشه. مثلا دختر خانم 18 سالشه و آقا پسر 26 سالشه، خب تو این سن دختر خانم درک و فهمی از ازدواج داره و توانمندی هایی نسبت به ازدواج داره که با اونچیزی که آقا پسر انتظار داره و توانمندی ای که آقا پسر میطلبه فاصله زیادی داره، و تو دوتا دنیای متفاوت از لحاظ درک و توانمندی هستند. از اون طرف هم ممکنه دختر 30 ساله با آقای 45 ساله ازدواج کنه، و این دو درک و فهم ها و شناختی و قابلیتی که از زندگی مشترک دارن بسیار نزدیک به هم باشه. پس گاهی وقتها ممکنه 8 سال فاصله سنی مزاحم و مانع باشه، و 15 سال مزیت و باعث هماهنگی بشه. پس به جای اینکه دنبال عدد و رقم باشیم، باید ملاک رو این دوتا شاخص قرار بدیم و قضیه رو با این دوتا بسنجیم.
هدایت شده از شیخ علی🇵🇸
خب با توجه به مطالبی که گفته شد، اون چیزی که فوق العاده مهمه اینه که میزان و مقدار این دوتا شاخص رو چجوری تشخیص بدیم، یعنی از کجا بفهمیم درک و فهم و قابلیت طرف مقابل در چه حدیه؟!🤔 این در مصاحبه صحیح مشخص میشه، و اگر مصاحبه ای صحیح باشه، این خروجی رو داره که شما نسبت به طرف مقابلتون به چنین شناختی میرسید، و اگه هم نسبت به بعضی جاهاش ابهامی داشتید با مشاور مجرب مطرح میکنید تا در فهم درک و برداشت ها و قابلیت های طرف مقابل، بهتون کمک کنه. پس لازم و ضروریه که یکی از موضوعات اساسی در مصاحبه خواستگاری پرداختن به این مسئله باشه که بفهمیم طرف مقابل از زندگی مشترک چه درک و فهمی داره و چه هدفی رو دنبال میکنه، و برای زندگی مشترک چه قابلیت هایی داره.
رفقا بحث امشب خیلی مهم بودا! امیدوارم که با دقت خونده باشید. ان شاء الله موضوع بحث بعدیمون «زیبایی و ظاهر» هست! التماس دعا 🤲
اعزه ای که نمیخوان ناشناس بخونن و فقط میخوان به مطالب دسترسی داشنه باشن به اینجا مراجعه کنن 👇👇👇👇 @alhasell