#غدیر؛ برای چراغانی و مداحی، یا اقامه عدل؟
📍امام خمینی : زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی بشود و قصیده خوانی بشود و مداحی بشود. اینها خوب است؛ اما مسئله این نیست. مسئله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم.به ما یاد بدهند که غدیر، منحصر به آن زمان نیست؛ غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش گرفته است، باید روش ملتها و دست اندرکاران باشد. قضیه غدیر، قضیه جعل حکومت است. این است که قابل نصب است؛ والاّ، مقامات معنوی قابل نصب نیست...نصب حضرت امیر به خلافت، این طور نیست که از مقامات معنوی حضرت باشد....
حکومت آن است که حضرت امیر به ابن عباس میگوید که: به قدر این کفش بی قیمت هم پیش من نیست، آنکه هست، اقامه عدل است. آن چیزی که حضرت امیر (ع) و اولاد او میتوانستند در صورتی که فرصت بهشان بدهند، اقامه عدل را به آن طوری که خدای تبارک و تعالی رضا دارد، انجام بدهند؛ لکن فرصت نیافتند.
#عدالت #تحجر #حکومت
🆔 @shenakhte_rahbari
📍اسلام مناسک میان تهی یا اسلام قیام و عمل؟
🖊رهبر انقلاب : «در مدرسهی انقلاب که امام ما بنیان گذارد، بساط اسلام سفیانی و مروانی، اسلام مراسم و مناسک میانتهی، اسلام در خدمت زر و زور و خلاصه اسلام آلت دست قدرتها و آفت جان ملتها برچیده شده و اسلام قرآنی و محمّدی (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، اسلام عقیده و جهاد، اسلام خصم ظالم و عون مظلوم، اسلام ستیزنده با فرعونها و قارونها و خلاصه، اسلام کوبندهی جباران و برپاکنندهی حکومت مستضعفان، سر برکشیده است. در انقلاب اسلامی، اسلام کتاب و سنت، جایگزین اسلام خرافه و بدعت؛ اسلام جهاد و شهادت، جایگزین اسلام قعود و اسارت و ذلت؛ اسلام تعبد و تعقل، جایگزین اسلام التقاط و جهالت؛ اسلام دنیا و آخرت، جایگزین اسلام دنیاپرستی یا رهبانیت؛ اسلام علم و معرفت، جایگزین اسلام تحجر و غفلت؛ اسلام دیانت و سیاست، جایگزین اسلام بیبندوباری و بیتفاوتی؛ اسلام قیام و عمل، جایگزین اسلام بیحالی و افسردگی؛ اسلام فرد و جامعه، جایگزین اسلام تشریفاتی و بیخاصیت؛ اسلام نجاتبخش محرومین، جایگزین اسلام بازیچهی دست قدرتها؛ و خلاصه اسلام ناب محمّدی (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، جایگزین اسلام امریکایی گردید.» (10/3/1369)
#جدال_دو_اسلام
🆔 @shenakhte_rahbari
📍ولایت اهل بیت شرط قبولی اعمال
✅رهبر انقلاب : اگر کسی تمام عمر را روزه بگیرد، نه فقط ماه رمضان را، تمام شبها را تا به صبح بیدار بماند، تمام اموالش را در راه خدا بدهد، اما با ولیّ خدا ولایت نداشته باشد ـ دقت کنید در این تعبیر ـ با ولیّ خدا ولایت نداشته باشد، یا ولایت ولیّ خدا را نداشه باشد، این چنین آدمی، همة آنچه که انجام داده است، بیهوده و بی ثمر و خنثی ست...ولایت یعنی چه؟ درست دقت کنند همه،یعنی ارتباط مستحکم و نیرومند هر یک از آحاد امت اسلام، در همه حال، با آن قلب امت. ارتباطِ چه؟ ارتباط فکری و ارتباط عملی. یعنی درست از او سرمشق گرفتن، درست در افکار و بینش ها دنبال او بودن، و درست در افعال و رفتار و فعالیت ها و حرکت ها او را پیروی کردن. خامنهای، 1397،408
🆔 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
#غدیر؛ برای چراغانی و مداحی، یا اقامه عدل؟ 📍امام خمینی : زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که
📍در مورد عدالت ما عقبمانده هستیم!
✅باید اذعان کنیم که در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب عدالت به دست نیاوردهایم.» 1399/03/07
✅«در مورد عدالت ما عقبمانده هستیم؛ در دههی پیشرفت و عدالت واقعاً پیشرفت کردیم [امّا] در زمینهی عدالت، باید تلاش کنیم، باید کار کنیم.، باید از خدای متعال و از مردم عزیز عذرخواهی کنیم.» 1396/11/29
🆔 @shenakhte_rahbari
هدایت شده از حاج محمود کریمی
⭕️ امسال باید چراغان بکنید با محتوا / چراغان برای قیامِ للَّه
💡 هشدار امام دربارهی پرهیز از مناسکِ بیمحتوا و نمایشی
( #غدیر)
✅امسال باید چراغان بکنید با محتوا؛ نه صِرف چراغان. صرف چراغان خوب است اما آن فایدهای که برای اسلام باید داشته باشد [ندارد]. خصوصاً چراغان برای کسی که قیام میکند، چراغان برای قیام للَّه. یک پرتوی باشد این چراغان از قیام للَّه، از جلوگیری از مفاسد، از ریشه کندن این ریشههای فاسدی که الآن بین مردم منتشر هستند باز؛ این ریشههایی که میخواهند نگذارند این نهضت پیش برود با هر صورت. چراغان در کمال خوبی، در کمال عظمت - #با_محتوا. باید امسال فرق کند با همه سالها. شما امسال باید جبران کنید آن جهات سابق [را]. یکوقت به وقوف است، یکوقت به حمله. (۱) آن جهاد بود که آن روز کردید، این هم جهاد است که امروز میکنید؛ اما متوجه باشید که انْ تقُومُوا لِلّهِ، إنما اعِظُکُمْ بِواحِدَهٍ انْ تَقُومُوا لِلّهِ؛ اینکه نهضت، قیام، برای خدا باشد. هر کاری میکنید برای خدا باشد. نمایش نباشد، برای خدا باشد. پر نمایش اما نه برای نمایش، برای خدا. محتوایش را حفظ کنید. گویندگانی بیایند در مجالس شما که مسائل را درست بگویند برایتان. صحیفه امام خمینی (ره)؛ جلد ۸، صفحه ۱۳
🆔 @naslechaharome
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید سیدالشهدا در خطبه منا که یک سال قبل از [واقعه] کربلاست، خطاب به علمای دین چه می گوید... آتش می گیرد آدم...!
✅ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
⭕️ امسال باید چراغان بکنید با محتوا / چراغان برای قیامِ للَّه 💡 هشدار امام دربارهی پرهیز از مناسکِ
💢 بازگشت به #نهج_البلاغه
👈 بازخوانی تأکیدات و توصیههای رهبر انقلاب درباره «نهجالبلاغه»
⏪«در همهی بخشهایی که برای یک انسان کامل و برای یک جامعهی انقلابی کامل، لازم و ضروری است نهجالبلاغه بهترین و وافیترین مطالب را ارائه میدهد.» ۱۳۵۹/۰۲/۱۳
حضرت آیتالله خامنهای در مناسبتهای گوناگون دربارهی جایگاه نهجالبلاغه و اهمیت مطالعه و اُنس با این کتاب ارزشمند سخن گفتهاند.
❇️ نهجالبلاغه هیچ میدانی از میدانهای زندگی را فروگذار نکرده، مگر اینکه در آن بلیغترین، رساترین، پرمغزترین و پرمحتواترین سخن را بیان کرده. یک نگاهی به فهرست نهجالبلاغه... نشان میدهد که این کتاب چقدر چند بعدی و چند جانبه است و این واقعا یک شگفتی است.
۱۳۵۹/۰۲/۱۳
❇️ «نهج البلاغه» اوج هنر و اوج زیبایی است؛ زیبایی لفظ و زیبایی معناست. انسان مبهوت میماند! هیچ شاعر بزرگ عرب، هیچ نویسندهی هنرمند عرب، نتوانسته بگوید که من از مراجعهی به نهجالبلاغه بینیازم.
۱۳۷۸/۱۰/۱۰
❇️ ما میتوانیم پایههای اعتقاد کامل و جامع به اسلام را در این کتاب [نهجالبلاغه] پیدا کنیم. این کتاب وقتی در کنار قرآن قرار بگیرد، یقینا تالی قرآن است. یعنی ما دیگر کتابی نداریم که دارای این حد از اعتبار و جامعیت و قدمت باشد.
۱۳۶۴/۰۱/۱۹
❇️ در نهجالبلاغه همهی ابعاد یک شخصیت والای انسانی وجود دارد. از معرفت، از اخلاق، از خصلتهای ویژهی یک انسان منهای آموزشهایی اسلامی و از اخلاق ویژه و والایی که فقط اسلام به انسانها تعلیم داده. یک انسان کامل در نهجالبلاغه مجسم میشود و آن انسان کامل خودِ امیرالمؤمنین است.
۱۳۶۳/۰۱/۲۶
❇️ امروز میشود از دیدگاه دقیق و نافذ امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام به واقعیتهای جامعه و واقعیتهای جهان نگاه کرد و بسیاری از حقایق را دید و شناخت و علاج آنها را پیدا کرد. لذاست که به نظر ما امروز از همیشه به نهجالبلاغه ما محتاجتریم.
۱۳۶۳/۰۱/۲۶
❇️ عزیزان با نهجالبلاغه انس پیدا کنید. نهجالبلاغه، خیلی بیدار کننده و هوشیار کننده و خیلی قابل تدبر است... اگر خدای متعال توفیق داد و یک قدم جلو رفتید، آن وقت با صحیفهی سجادیه انس بگیرید.
۱۳۷۸/۰۹/۰۱
✅ @shenakhte_rahbari
✳ علی؛ اسلام مجسم
🔻 #امیرالمومنین در حقیقت دارای همهی ابعاد #اسلام بود؛ یعنی شخصیت او یک اسلام مجسم بود. اگر ما اسلام را ترکیبی بدانیم از #ایمان و #علم و #عمل، این هر سه عنصر در شخصیت #علی (علیه السلام) جمع بود.
🔸 ایمان این بزرگوار در شمار بافضیلتترین ایمانها است. ایمان در غربت، در تنهایی، اولین ایمان، ایمان در هنگامی که همه تکذیب میکردند.
🔹 در علم ـ علم قرآن و علم زندگی و علم شناختن جامعه و علم انسان ـ چهرهی با عظمت علیبنابیطالب همچنان مانند یک اسطوره در تاریخ پیشرفت فکری و فرهنگی بشر میدرخشد. هنوز کلمات علیبنابیطالب، نامههایش، خطبههایش، فرمانها و توصیههایش، درس زندگی است.
🔸 از جهت عمل، عبادتش او را افسر عابدان و زاهدان و قبلهی متعبدان قرار میدهد. جهادش درس آموزندهای برای همهی فداکاران در راه خدا است. اخلاصش نشاندهندهی معنی واقعی #اخلاص بندگان شایستهی خدا است. رسیدگیاش به مستضعفان و مستمندان، چیزی است که دیگر در تاریخ تکرار نشده است.
☑ انسان، از همهی ابعاد شخصیت انسانی که این بزرگوار را نگاه میکند، اسلام مجسم و کامل را میبیند.
👤 #مقام_معظم_رهبری
📚 از کتاب #جاودانه_تاریخ
✅ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
✳ علی؛ اسلام مجسم 🔻 #امیرالمومنین در حقیقت دارای همهی ابعاد #اسلام بود؛ یعنی شخصیت او یک اسلام مجس
📍 مناسک میان تهی
✅ مناسک نیز جزئی از منظومۀ دینداری است. بخشی از هویت دینی را همین مناسک شکل میدهد.اما قرار نیست همۀ دینداری را در «مراسم و مناسکِ میانتهی»خلاصه کنیم.ابداع مناسبتها و تجمعاتِ جورواجورِ منتسب به دین، شیوع مناسکگرایی را نشانه است.هراندازه که وزن و اعتبارِ این جلوه از تدین بیشتر میشود،از سهم دینداری عالمانه و عاملانه کاسته میشود. عادت دادنِ متدینین بحضور مکرر در آیینهای بدیع و نوپدید،دامن زدن بنوعی دینداری سطحی است که انقلاب اسلامی بجنگِ چنین دینداریای آمده بود.به جنگِ اسلامِ قشریِ متوقف و منحصر در صورتها و تظاهرات دینی.گروههایی از «متدینینِ خلّاق»! تقویم را بچهارمیخ میکشند و مناسبت میتراشند.بعد هم جماعتی را از این کوچه به آن کوچه و از این میدان به آن میدان، دنبال خود میکشند تا مثلاً قوامِ اسلام را سبب شوند!
مناسک گرایان،از هر چیزی که انتسابی به دین داشته باشد، ماسکی میسازند و میزنند به صورت.ماسکهای یکبار مصرف،که از هر عملیات! بعملیات دیگر،عوض میشود!
حاصل دینداری مناسکگرایانه، بار آمدن جمعیتی کثیر از تشنگان معرفت اسلامیست که سطحیبودگی و عملگریزی ویژگی اصلیشان است.
✅ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از حاج محمود کریمی
📍تهی شدن مناسک اسلامی از امر سیاسی ، مبارزه با فساد و عدالتجویی
📍فاصله طبقاتی بی داد می کند، برخی مشغول احتکارِ ثوابند.
امام خمینی : «وقتی انگليسها كه آمده بودند عراق را گرفته بودند، شنيدم كه آن سردارشان ديده بود كه يك كسى دارد بالاى مأذنه يك چيزى مىگويد اذان مىگفتند. گفته بود اين چيست؟ گفته بودند اذان مىگويد. گفته بود كه به امپراتورى انگلستان هم ضرر دارد اين؟ گفته بودند نه. گفت بگويد، هر چه مىخواهد بگويد!!!
نماز و روزه ما به امپراتورى انگلستان ضررى نداشت، هيچ هم كارى نداشتند؛ برويد هر چه مىخواهيد نماز بخوانيد، هر چه مىخواهيد روزه بگيريد! آنى كه به امپراتورى همه ضرر داشت آن اسلام و محتواى واقعى اسلام بود كه مع الأسف بسيارى اش مَنْسى (فراموش شده) واقع شده است.»
صحيفه امام ج8 ص 12
🆔 @naslechaharome
📍 آقای دولت انقلابی اقلا از رهبری بشنوید!!!
*رهبر انقلاب بخلاف عادت در حکم تنفیذ آقای رئیسی به اولویت مهم اقتصادی این دوره توجه دادند: "به جد دنبال کردن سیاست تقویت پول ملی"!
* از سال 74 تا کنون در 40 سخنرانی به مساله نقدینگی و کنترل و هدایت آن به سمت تولید و هم سیاست تقویت پول ملی پرداخته بودند. اما اینبار در حکم تنفیذ، کانه شرط ضمن عقد کردند!
97/4/24 مطالبه یک کارگروه قوی فعال دائم شبانه روزی برای این مهم از دولت وقت خواستند. آنها نکردند! شما چرا؟!
* ایشان عمده ترین مشکل اقتصادی کشور را "تورم و کاهش ارزش پول ملی" خواند!(99/4/22)
*20سال پیش حرف این روزهای کارشناسان به شما را به دولت وقت گفت: "فرض کنید ما حقوق این انسان زحمت کش را 20٪ یا40٪ اضافه کردیم اما اگر تورم را مهار و ارزش پول ملی را تامین نکردیم، آن مقداری که او امسال از ما اضافه می گیرد، چنانچه از رشد بیرویه قیمتها پایینتر باشد فایده ای برای او ندارد پس ما برای او کاری نکرده ایم"(82/2/10) باور کنید یارانه نقدی شما هم بدون تقویت ارزش پول ملی همین میشود! میزان نقدینگی یک ماه(برای نمونه مهر 1400)، 45 برابر یارانه پرداختی بوده است!
*سیاست تقویت پول ملی ، سیاست تصحیح یارانه را هم منتج میکرد اما بالعکس آزاد سازی قیمت ها، تقویت ارزش پول ملی را نشدنیتر می کند!
✅ @shenakhte_rahbari
📍اين قابل تحمل است؟
✅رهبر انقلاب : راهپيمايىها را اينها به وجود مىآوردند، بارِ گرانى بر دوش اينهاست. آن كسى كه پول دارد از بيتالمال مىگيرد كه گرانى را نمىفهمد؛ آن وقتى هم كه بگويند مردم كممصرف كنيد تا يك اندازهگرانى بشكند، باز اينها كممصرف مىكنند، آنها مصرفشان را روزبهروز زياد مىكنند. بىكارى مال اينها، گرانى مال اينها، سختى مال اينها، محاصرهى اقتصادى ضررش مستقيماً متوجه تودهى مردم، آخرش هم هيچكارهى مملكت، پولشان را بدهند به اين مسؤول و آن مسؤول بخورند و به ريش انقلاب و اين مردمى كه براى انقلاب جان دادند و خون دادند بخندند؟ اين قابل تحمل است؟30/03/1359
✅ @shenakhte_rahbari