هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
22.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦مطالبی پیرامون برخی حالات و مقامات معنوی مداح با اخلاص اهلبیت ، حاج اصغر زنجانی
🔻حاج اصغر زنجانی ، نابینا هستند؛ ایشان در 19 سالگی حضرت زهرا س را در خواب می بینند و حضرت زهرا س به ایشان میفرمایند : شفا چشمانتان را میخواهید یا نوکری ما را ؟ و ایشان پاسخ می دهند نوکری شما را...
🔻حاج اصغر زنجانی از مراودین مرحوم حاج ملا آقاجان زنجانی و مرحوم آقای فخر بودند و با مرحوم شیخ جعفر مجتهدی ، حدود 25سال ارتباط داشتند...
🔻همچنین در این کلیپ ، صحبت هایی به نقل از از حاج اصغر زنجانی در مورد مقام معنوی پیر غلام و دلسوخته ی استان حسینی مرحوم حاج نقی ولدی شده است؛ برای اشنایی بیشتر با مرحوم حاج نقی ولدی ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/shia5t/602
@shia12t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مطالبی پیرامون اهمیت معنوی زیارت مقابر علما و بزرگان؛ اولیاء خدا وقتی از دنیا میروند قدرت تصرف و احاطه شان بیشتر میشود.
مرحوم ایت الله بهجت :
قبر ایت الله خوانساری را اگر مردم می دانستند چه می گذرد در انجا ، سینه خیز به طرفش می رفتند!
🎙حاج اقای صبرامیز
@shabname_hekmat
@shia5t
معرفی آیت الله حاج شیخ علی محمد نجفی بروجردی ، استان #لرستان شهر #بروجرد :
قسمت اول :
مجتهد مسلم بود و از اعاظم حوزه . به او گفتند : اگر به محضر سید علی قاضی (ره) بروی او تو را از اجتهاد ساکت می کند . اما او رفت و ساکت شد .
🍁عبد صالح خدا ، شیخ العلماء والمجتهدین آیت الله حاج شیخ علی محمد نجفی بروجردی (ره) از شاگردان سید الاولیا حضرت میرزا علی آقای قاضی (ره) در سال ۱۳۱۲ قمری در بروجرد بدنیا آمد.
برای تحصیل به نجف رفت و بعدها بدستور مرجع کل آیت الله سید حسین بروجردی به بروجرد مراجعت کرد . بی آلایشی و ورع و دوری از ظواهر از خصوصیات بارز او بود و تا آخر منزل اجاره ای داشت .
🍃او بواسطه حضرت آقای سید حسن مسقطی(ره) خدمت مرحوم قاضی(ره) رسید . شیخ علی محمد با سید حسن در یک خانه نزدیک مدرسه هندی ساکن بودند . بعد از سفر اجباری آقای مسقطی(ره) و بعدها رحلت او آثار گوشه گیری و انزوا در او شدت یافت . به همین خاطر بعد از او هیچوقت از سید حسن به جهت برانگیخته شدن حزن شدید صحبت نمی کرد .
از شاگردان برجسته ایاشن می توان به بزرگانی چون ، «شیخ محمد تقی بهجت»، «شیخ محمد رضا مظفر»، «سید علی سیستانی»، «شیخ حسین وحید خراسانی»، «سید عبدالکریم کشمیری»، «شیخ حسن علی نجابت شیرازی» و... اشاره کرد.
🔻ایشان با آیت الله بهجت(ره) ، خیلی مانوس بودند و قضیه روزی هزار اناانزلنای آقای بهجت(ره) از ایشان است .
🌿 آیت الله نجابت شیرازی می فرمود : یک سال قبل از رحلتشان ایشان قصه ای برای ما نقل کرد که خودم نیز از آقای قاضی شنیده بودم. فرمود:
7 سال من همه چیز را تعطیل کردم، درس، مباحثه و ... و مدام در محضر آقای قاضی(ره) بودم. قشنگ جانم در کالبدم قرار گرفته بود، حسابی داشتم آدم می شدم... خدا رحمت کند ایشان را در عمرش برنج درسته نخورد، مگر چند روز از آخر حیاتش... همیشه خرده برنج می خورد ( در نجف قیمت خرده برنج ربع قیمت برنج درسته بود) ایشان خرده برنج می خورد آن هم خیلی کم... ایشان می فرمود: « یک وقت از عجایب خدای جلیل پول مفصلی برای ما رسیده بود. لذا از ناحیه بی پولی هیچ مشکلی نداشتم.سر کیف هم بودم، با زن و بچه هم نهایت ادب را به خرج می دادم. هیچ با آن ها تندی نمی کردم... نشسته بودم با زن و بچه مشغول سخن گفتن، پول هم که داشتم، زندگیم هم که مرتب بود.یک دفعه احساس کردم قلبم راکد است، مضطرب شدم، اصلاً قرار از من رفت. شب هایی که بی پول بودم، مشکل فراوان داشتم، اصلاً این طور نمی شدم. دیدم نه میل نشستن دارم، نه میل حرف زدن، نه میل مطالعه، نه خواب. سر تا پایم را بی قراری و اضطراب فراگرفته بود. گفتم بروم طرف حرم امیرالمؤمنین علیه السلام شاید از ناحیه ایشان شفا پیدا کنم. از در سلطانی وارد شدم. رفتم بالای سر، دیدم حالم هیچ فرقی نکرد، کمی تأمل کردم دیدم قلبم مرا میل می دهد به طرف بازار بزرگ. بی اختیار و با نهایت اضطراب متوجه بازار بزرگ شدم، قلبم، نفسم، فهمم همه مرا متوجه بازار بزرگ می کرد. رسیدم در آخر بازار، یک دفعه دیدم آقای قاضی دارند تشریف می آورند. فرمود تا چشمم افتاد به آقای قاضی مثل جوجه ای که ترسیده باشد چطور خودش را به سرعت در آغوش مادر و زیر پر و بال مادرش قرار می دهد، بنده هم با سرعت مثل برق خودم را رساندم به آقای قاضی ، دست ایشان را گرفتم و بوسیدم، عرض کردم آقا خیر است انشاءالله - آقای قاضی فرمود :البته خیر است. علویه از من انگور خواسته، من هم از خدا انگور خواستم. می فرمود: بی اختیار دستم رفت توی جیبم، همه پولم را درآوردم و تقدیم کردم به آقای قاضی. ایشان یک مختصری مثلاً یک بیستم دینار برداشت و فرمود: همین قدر برای انگور خریدن بس است. برو به دست خدا. حالا من از وقتی به آقای قاضی رسیدم اصلاً خودم و حالم را فراموش کردم. همان موقع که آقای قاضی فرمود برو به دست خدا متوجه خودم شدم دیدم حالم خوش است، اصلاً آن بیقراری و اضطراب و ... همه رفته است.
☘️روزی در مدرسه طلبه هایی را که تازه مقدمات می خواندند جمع کرد و به آنها گفت : من تا ده روز به شما درس می دهم وقتی به ایشان اعتراض شد ، پاسخ داد: این نفس خبیث است . وقتی بزرگانی در درس خارج من جمع می شوند، دیدم خودم را گم می کنم ، ترسیدم که نکند دنیا به ما رو کرده باشد..
🍃وی تا پایان عمر در نهایت سادگی زیست و تا آخر عمر در خانه اجاره ای به سر برد . آیت الله نجابت می فرمودند : آیت الله میرزا علی قاضی به مرحوم آیت الله شیخ علی محمد بروجردی فرموده بودند که: « هیچ گاه از قرآن جدا مشو » و ایشان تا آخر عمر بر این سفارش آقای قاضی وفادار و پایبند بود . هر وقت از کارهای ضروری و روزمره فارغ می شد ، قرآن می خواند و با قرآن بود .
شیخ بروجردی علیرغم درخواست آیت الله بروجردی بزرگ جهت قبول زعامت و مرجعیت از این امر سرباز زد ولی جلسات او که مملو از نکات عرفانی که با تغییر حال خود همراه بود همواره ادامه داشت .
@shia5t
معرفی آیت الله حاج شیخ علی محمد نجفی بروجردی ، استان #لرستان شهر #بروجرد :
قسمت دوم :
🍃چای خوردنی که باعث خواندن نماز شب می شد
مرحوم حاج شیخ اوقات خود را در شب ها به سه قسمت تقسیم می کردند. اوایل شب استراحت کرده و در وسط شب با خدا خلوت داشت و قبل از نماز شب و دعا و مناجات، ساعتی مطالعه می کرد و جواب نامه ها را می نوشت.
هنگام عبادت و خواندن قرآن، گاهی صدایش بلند می شد؛ به گونه ای که اطرافیانش که در خواب بودند، بر می خاستند و درخواست می کردند که آرام قرآن را تلاوت کند تا بتوانند بخوابند. ایشان در جواب می فرمود: خواب در پیش زیاد دارید. برای این قرآن را بلند می خوانم که شما هم توفیق سحرخیزی پیدا کنید و اگر حال خواندن نماز شب را ندارید، برخیزید، چای بخورید؛ وقتی با ایشان چای می خوردیم، توفیق نماز شب هم پیدا می کردیم.
🍂وفات
مرحوم حاج شیخ علی محمد بروجردی نجفی سرانجام در تاریخ 15 محرم 1395 ق. مطابق با 8 بهمن 1353 در بروجرد دعوت حق را لبیک گفته و و در همانجا در آغوش خاک آرمید.
📌 برای اشنایی بیشتر با ایشان ، میتوانید به پیج زیر در اینستاگرام مراجعه فرمایید :
instagram.com/ayatollah_boroujerdi
📚معرفی کتاب در مورد ایشان :
کتاب "اسوه اخلاق" ، در شرح احوال ایشان به نگارش درامده است؛ این کتاب ، حاوی خاطرات فرزند ایشان، حجةالاسلام شیخ مجتبی بروجردی میباشد که در ۲۰۰ صفحه و از سوی انتشارات «قرآن صاعد» به زیور طبع آراسته گردیده است. این کتاب در سه فصل بوده و دربردارندۀ زندگینامه، خاطرات و تصاویر آن عالم ربّانی است. همچنین در پایان آن، خاطرات آیةالله بهجت از آن اسوه اخلاق ضمیمه شده است.
📚معرفی کتاب دیگری در مورد ایشان :
کتاب "حاج شیخ؛ زندگینامۀ زاهدی خلوت نشین"
بهقلم جناب آقای #عبدالهادی_بروجردی منتشر شد.
این کتاب که دربردارندۀ شرح احوالات مرحوم آیةاللها حاج شیخ علی محمد بروجردی نجفی است، در ۱۶۸ صفحه و از سوی سازمان اسناد و کتابخانۀ ملی جمهوری اسلامی ایران به زیور طبع آراسته شده است.
نگارنده نوادۀ آن فقیه عارف بوده و در این اثر به دیدهها و شنیدههای خود و دیگران از مرحوم آیةالله بروجردی پرداخته است.
وی در مقدمه مینویسد: «آنچه پیش روی دارید حاصل تلاش گروه علاقمندانی است که ماحصل دستیافتههای خویش را دربارۀ بزرگمردی که شهره به «حاج شیخ» گشته بود در اختیار این کمترین نهادند تا فروغ تابناک حماسهای را که در آسمان گیتی پرتوافکن بوده، بنمایانند که بس بدان نیازمند بوده و هستیم و باشیم.»
علاقهمندان میتوانند جهت تهیۀ کتاب مذکور با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۹۲۲۲۷ تماس حاصل نمایند.
برگرفته از :
وبلاگ طریق الی الله 2
@shia5t
آیت الله حاج شیخ علی محمد نجفی بروجردی
@shia5t
📚اسوه اخلاق: در احوالات آیت الله العظمی حاج شیخ علی محمد بروجردی نجفی
مولف : شیخ مجتبي بروجردي نجفيپ
ناشر :قرآن صاعد
☎️پلهای ارتباطی جهت سفارش کتاب:
۰۲۵۳۷۷۵۶۶۹۶ و ۰۹۱۹۱۹۶۹۸۰۰
@kotob113
📚کتاب "حاج شیخ؛ زندگینامۀ زاهدی خلوت نشین"
بهقلم جناب آقای عبدالهادی بروجردی
@kotob113
🔻مزار آیت الله حاج شیخ علی محمد نجفی بروجردی ، در استان لرستان ، شهر بروجرد
ادرس مزار :
استان لرستان ، بروجرد ، خیابان رودکی ، آرامستان بهشت شهدا، مزار آیت الله شیخ علی محمد بروجردی
لینک مکان یاب مزار آیت الله العظمی شیخ علی محمد بروجردی
http://goo.gl/maps/TGxX6xaVSdA2
@shia5t