فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلاخره افزایش جمعیت خوب است یا بد؟!
#خائنین_جمعیت #سَتاره_فرمانفرمائیان
#خیانت_کاهش_جمعیت_را_نمیبخشیم
🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به کانال "ایران جوان" بپیوندید ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/2191065108Ca9b7422fd4
هدایت شده از • فانوس سعادت | fanos.top •
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روضه حضرت علی اصغر(ع)
با صدای مرحوم شیخ احمد کافی
🏮 @fanaus_ir | #اختصاصی
🏴 حضرت امام حسین (علیه السلام):
🔸«طُولُ التَّجٰارِبِ زیٰادَةٌ فِی الْعَقْلِ»
🔹تجربه های طولانی مایه فزونی عقل است
📚اعلام الدین، صفحه ۲۸۹
#محرم
#تجربه_گرانبها
#در_زیر_خیمهاش_همه_یک_خانوادهایم
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🌐 www.tarashiun.ir
بندانی. محرم. شب 6.غمخانه.mp3
9.78M
شب ششم #محرم الحرام ۱۴۴۵، غمخانه بی بی شهربانو سلام الله علیها
#فایل_صوتی
سخنرانی استاد بندانی نیشابوری
@moshabber
ـ⬛️◼️◾️▪️▪️◼️
ـ◼️
ـ▪️
ـ◾️
ـ◼️
راه های شناخت زعفران اصل از تقلبی
✅برای تقلب در زعفران از پرچم گیاه گل رنگ و گیاهان مشابه استفاده میکنند و آن را با زعفران مخلوط میکنند و عدهای دیگر از ریشکهای اطراف ذرت استفاده کرده و آن را با رنگهای مصنوعی به رنگ زعفران در میآورند.
✅ ریشک ذرت مستقیم است ولی پرچم زعفران انحنا دارد.
✅سرشاخههای کلاله زعفران سهشاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایینتر میآید باریکتر میشود.
✅همچنین زعفران دارای مقداری طعم تند است.
✅چنانچه زعفران پودر شده باشد اصالت آن تنها با دستگاههای آزمایشگاهی قابل تشخیص هستند.
✅زعفران بهویژه بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشهای نگهداری شد؛ زیرا با توجه به اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است، در صورت نگهداری نامناسب بهمرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته میشود و مرغوبیت آن از دست میرود.
⚫️لطفا انتشار بدهید👌
#حضرت_عباس_ع_مدح
رو کرده هر آیینه به آیین اباالفضل
هر کس که مسلمان شده با دین اباالفضل
از جانب خورشید به من مرحمتی شد
چون گوش سپردم به فرامین اباالفضل
لبتشنگی آل عبا چیز کمی نیست
از منظر چشمان جهانبین اباالفضل
ای کودک ششماهه که در لحظهی رفتن
لبخند تو شد مایهی تسکین اباالفضل
شرمندگی از اهل حرم هست پدیدار
از حالت پیشانی پُرچین اباالفضل
زیباتر از این چیست که در معرکهی عشق
زهرا برسد بر سر بالین اباالفضل
هستیم گدایانِ درِ خانهی عباس
هستیم به عالم همه مسکین اباالفضل
او باعث و بانی شده تا شعر بگویم
دریای معانی شده تا شعر بگویم
✍ #احمد_علوی
📝 #اشعار_آیینی_حسینیه | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/525729794C288420984e
Kashani-Shab08Moharram1402.mp3
45.15M
🎙 #سخنرانی: حجةالاسلام کاشانی
🏴 مراسـم عـزاداری دهه اول ماه #محرم۱۴۰۲ | شب هشتم
📅 سهشنبه ۳ مرداد ماه ۱۴۰۲
🔺 هیأت آیین حسینی
☑️ @MeysamMotiee
هدایت شده از • فانوس سعادت | fanos.top •
29.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ کوتاه | وای سَرَم برهنه شد..
🕯 روایتی پنهان از مصیبت دختر امام در عاشورا
🎙از زبان: حجتالاسلام محمدرضا خانی
🔸 از عاشورا عبرت بگیریم..
🔗#امام_حسین #کلیپ_کوتاه
🏮 @fanaus_ir | #اختصاصی
🏴فرازی از زیارت ناحیه مقدسه که
حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یاد میدهند که شیعیان خطاب به جد بزرگوارشان امام حسین (علیه السلام) اینگونه بیان کنند:
🔸«فَلَاَنْدُبَنَّکَ صَبٰاحاً وَ مَسٰاءً وَ لَاَبْکِیَنَّ لَکَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَماً حَسْرَةً عَلَیْکَ وَ تَاَسُّفاً عَلىٰ مٰا دَهٰاکَ وَ تَلَهُّفاً حَتّىٰ اَمُوتَ بِلَوْعَةِ الْمُصٰابِ وَ غُصَّةِ الْاِکْتِیٰابِ»
🔹صبح و شب برای تو ناله میکنم و بجای اشک بر تو خون میگریم. این کار را به خاطر حسرت خوردن بر تو و از روی ناراحتی و بلایی که بر تو وارد شده و از روی اندوه و حزن بر تو انجام میدهم. تا اینکه از غم مصیبتها و غصه ناراحتی بمیرم
📚صحیفه مهدیه، صفحه ۵۳۲
#محرم
#امام_حسین
#در_زیر_خیمهاش_همه_یک_خانوادهایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬
گوشه ای از اوصاف سقای حرم، حضرت اباالفضل العباس علیه السلام
استاد بندانی نیشابوری
( به مناسبت تاسوعا ی حسینی)
#سخنرانی
#اهل_بیت
#امام_حسین_علیه_السلام
#کربلا
#محرم
#حضرت
#اباالفضل_عباس
#علیه_السلام
#تاریخ
کانال رسمی استاد بندانی نیشابوری
@moshabber
lll_1570626388_Basem-BanatolNabi.mp3
33.92M
🏴نوحه عراقي
🎙با نوای ملا باسم
🏴@zekrroozane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
چگونه با عباس(ع) مناجات کنیم؟
حاج علیرضا پناهیان
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#حضرت_ابوالفضل_العباس_علیه_السلام
@aleyasein
1_1132022469.mp3
9.98M
﷽
مقتل خوانی حضرت ابالفضل العباس
حجت الاسلام میرزا محمدی
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#مقتل_خوانی
#تاسوعا
@aleyasein
دوستان گرامی متن روایتی بلند بالا از امام صادق علیه السلام در خصوص اعمال مهم در روز عاشورا
👇🏻👇🏻👇🏻
⭕️ دستورالعملی مهم برای روز عاشورا، که اثر نورانیّت آن تا چهار نسلِ بعد میماند
( بهترین عملِ روز عاشورا )
عبدالله بن سِنان، از اصحاب امام صادق علیه السّلام، نقل میکند: روز عاشورا، بر سَرورم امام صادق علیه السّلام وارد شدم. دیدم رنگپریده و اندوهگین است و اشک از چشمانش، همانند لؤلؤ، جارى است. گفتم: اى پسر پیامبر خدا! چرا گریه مىکنید؟ خداوند چشمانت را گریان نکند؟ به من فرمودند: آیا غافلى؟ آیا نمىدانى که در چنین روزى، حسین بن على علیهما السّلام کشته شد؟ گفتم: سَرورم! نظر شما درباره روزه گرفتن در روز عاشورا چیست؟ فرمودند: روزه بگیر امّا بدون تصمیم و نیّت روزه (گرسنه و تشنه باش)، و افطار کن، امّا نه با سرخوشى (و غذاهای لذیذ)، و روزه عاشورا را کامل نکن، و افطار را ساعتى پس از وقت فضیلت نماز عصر و با جرعهاى آب انجام بده. چرا که در چنین ساعتى (عصر عاشورا)، جنگ با خاندان پیامبر اکرم فرو نشست و آن واقعه بزرگ متوقّف شد، در حالى که سى کشته از آنان در جمع یارانشان بر زمین افتاده بود، که داغ این کُشتهها براى پیامبر اکرم گران بود، و اگر پیامبر صلى الله علیه و آله زنده میبودند، خودش صاحب عزا بود.
آنگاه، امام صادق علیه السلام گریستند تا این که محاسن مبارکشان با اشکهایش خیس شد.
سپس فرمودند: اى عبد الله! بهترین کارى که در این روز انجام مىدهى، این است که جامه و لباس تمیز بپوشى و تسلُّب کُنى. گفتم: تسلُّب یعنى چه؟ فرمودند: دکمههای لباس را باز کنى و آستینهایت را بالا بزنى و خود را به شکل ماتمزدگان درآورى.
👈🏻 بعد به بیابان، یا جایى که کسى تو را نبیند، یا به مکانی که تنها باشی، یا جای خلوت برو، در زمانى که روز بالا آمده باشد. آن گاه، چهار رکعت نماز با رکوع و سجده کامل، و با خشوع، مىخوانى و در هر دو رکعت، سلام مىدهى (دو نماز دو رکعتی). در رکعت اوّل، سوره حمد و سوره کافرون، و در رکعت دوم، سوره حمد و سوره توحید را مىخوانى. (سپس سلام میدهی و بعد) دو رکعتِ دوم را به جا مىآورى و در آن، در رکعت اوّل، سوره حمد و سوره احزاب و در رکعت دوم، سوره حمد و سوره منافقون و یا هر سوره قرآن که میخواهی بخوان. سپس سلام مىدهى و صورت خویش را به سمت قبر امام حسین علیه السّلام مىکنی و مقتل امام حسین علیه السّلام را در نظرت مجسّم مىکنى و بر ایشان و هر کس از فرزندان و خانواده با ایشان بوده سلام و درود مىفرستى، و قاتلینشان را لعن میکنی و از آنان بیزارى مىجویى. خداوند متعال، با این دستورالعمل، درجات تو را در بهشت بالا مىبرد و گناهانت را مىریزد. آن گاه تلاش کن در آن جایى که هستى (در بیابان، یا در خلوت، یا هر جایى که هست) چند قدم راه برو و بگو: «إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ رضىً بقضاء اللَّه و تسلیماً لأمرِه.» در این حال، باید حالت غم و اندوه داشته باشى. و خداى سبحان را بسیار یاد کرده، و استرجاع کن: (إنّا للَّه و إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ را فراوان بگو). و هنگامى که از قدم زدن فارغ شدى، برگرد و در همان جایى که نماز خواندى، قرار بگیر و بِایست و بگو:
اللَّهُمَّ عَذِّبِ الفَجَرَةَ الَّذینَ شاقّوا رَسولَکَ وحارَبوا أولِیاءَکَ، وعَبَدوا غَیرَکَ وَاستَحَلّوا مَحارِمَکَ، وَالعَنِ القادَةَ وَالأَتباعَ ومَن کانَ مِنهُم فَخَبَّ وأوضَعَ مَعَهُم أو رَضِیَ بِفِعلِهِم لَعناً کَثیراً. اللَّهُمَّ وعَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَاجعَل صَلَواتِکَ عَلَیهِ وعَلَیهِم، وَاستَنقِذهُم مِن أیدِی المُنافِقینَ المُضِلّینَ وَالکَفَرَةِ الجاحِدینَ، وَافتَح لَهُم فَتحاً یَسیراً، وأتِح لَهُم رَوحاً وفَرَجاً قَریباً، وَاجعَل لَهُم مِن لَدُنکَ عَلى عَدُوِّکَ وعَدُوِّهِم سُلطاناً نَصیراً.
آن گاه دستانت را بلند کن و به حالت قنوت بگیر، و در حالى که دشمنان خاندان رسول اکرم را نیّت میکنی، در این حالت این دعا را نیز بخوان:
ادامه دارد...
اللَّهُمَّ، إنَّ کَثیراً مِنَ الامَّةِ ناصَبَتِ المُستَحفَظینَ مِنَ الأَئِمَّةِ، وکَفَرَت بِالکَلِمَةِ وعَکَفَت عَلَى القادَةِ الظَّلَمَةِ، وهَجَرَتِ الکِتابَ وَالسُّنَّةَ، وعَدَلَت عَنِ الحَبلَینِ الَّذَینِ أمَرتَ بِطاعَتِهِما وَالتَّمَسُّکِ بِهِما، فَأَماتَتِ الحَقَّ وجارَت عَنِ القَصدِ، ومالَأَتِ الأَحزابَ وحَرَّفَتِ الکِتابَ، وکَفَرَت بِالحَقِّ لَمّا جاءَها، وتَمَسَّکَت بِالباطِلِ لَمَّا اعتَرَضَها، وضَیَّعَت حَقَّکَ وأضَلَّت خَلقَکَ،
وقَتَلَت أولادَ
نَبِیِّکَ
وخِیَرَةَ عِبادِکَ وحَمَلَةَ عِلمِکَ ووَرَثَةَ حِکمَتِکَ ووَحیِکَ. اللَّهُمَّ، فَزَلزِل أقدامَ أعدائِکَ وأعداءِ رَسولِکَ وأهلِ بَیتِ رَسولِکَ، اللَّهُمَّ، وأخرِب دِیارَهُم وَافلُل سِلاحَهُم، وخالِف بَینَ کَلِمَتِهِم وفُتَّ فی أعضادِهِم، وأوهِن کَیدَهُم وَاضرِبهُم بِسَیفِکَ القاطِعِ، وَارمِهِم بِحَجَرِکَ الدّامِغِ، وطُمَّهُم بِالبَلاءِ طَمّاً، وقُمَّهُم بِالعَذابِ قَمّاً، وعَذِّبهُم عَذاباً نُکراً، وخُذهُم بِالسِّنینَ وَالمَثُلاتِ الَّتی أهلَکتَ بِها أعداءَکَ، إنَّکَ ذو نَقِمَةٍ مِنَ المُجرِمینَ، اللَّهُمَّ، إنَّ سُنَّتَکَ ضائِعَةٌ، وأحکامَکَ مُعَطَّلَةٌ، وعِترَةَ نَبِیِّکَ فِی الأَرضِ هائِمَةٌ. اللَّهُمَّ، فَأَعِنِ الحَقَّ وأهلَهُ وَاقمَعِ الباطِلَ وأهلَهُ، ومُنَّ عَلَینا بِالنَّجاةِ وَاهدِنا إلَى الإِیمانِ، وعَجِّل فَرَجَنا وَانظِمهُ بِفَرَجِ أولِیائِکَ، وَاجعَلهُم لَنا وُدّاً وَاجعَلنا لَهُم وَفداً، اللَّهُمَّ، وأهلِک مَن جَعَلَ یَومَ قَتلِ ابنِ نَبِیِّکَ وخِیَرَتِکَ عیداً، وَاستَهَلَّ بِهِ فَرَحاً ومَرَحاً، وخُذ آخِرَهُم کَما أخَذتَ أوَّلَهُم، وأضعِفِ اللَّهُمَّ العَذابَ وَالتَّنکیلَ عَلى ظالِمِی أهلِ بَیتِ نَبِیِّکَ، وأهلِک أشیاعَهُم وقادَتَهُم، وأبِر حُماتَهُم وجَماعَتَهُم. اللَّهُمَّ، وضاعِف صَلَواتِکَ ورَحمَتَکَ وبَرَکاتِکَ عَلى عِترَةِ نَبِیِّکَ، العِترَةِ الضّائِعَةِ الخائِفَةِ المُستَذَلَّةِ، بَقِیَّةِ الشَّجَرَةِ الطَّیِّبَةِ الزّاکِیَةِ المُبارَکَةِ، وأعلِ اللَّهُمَّ کَلِمَتَهُم، وأفلِج حُجَّتَهُم، وَاکشِفِ البَلاءَ وَاللَّأواءَ وحَنادِسَ الأَباطیلِ وَالعَمى عَنهُم، وثَبِّت قُلوبَ شیعَتِهِم وحِزبِکَ عَلى طاعَتِهِم ووِلایَتِهِم ونُصرَتِهِم ومُوالاتِهِم، وأعِنهُم وَامنَحُهمُ الصَّبرَ عَلَى الأَذى فیکَ، وَاجعَل لَهُم أیّاماً مَشهودَةً وأوقاتاً مَحمودَةً مَسعودَةً یوشِکُ فیها فَرَجُهُم، وتوجِبُ فیها تَمکینَهُم ونَصرَهُم، کَما ضَمِنتَ لِأَولِیائِکَ فی کِتابِکَ المُنزَلِ؛ فَإِنَّکَ قُلتَ وقَولُکَ الحَقُّ: «وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضى لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً. اللَّهُمَّ فَاکشِف غُمَّتَهُم یا مَن لا یَملِکُ کَشفَ الضُّرِّ إلّاهُوَ، یا أحَدُ یا حَیُّ یا قَیّومُ، وأنَا یا إلهی عَبدُکَ الخائِفُ مِنکَ وَالرّاجِعُ إلَیکَ، السّائِلُ لَکَ المُقبِلُ عَلَیکَ، اللاجِئُ إلى فِنائِکَ، العالِمُ بِأَنَّهُ لا مَلجَأَ مِنکَ إلّاإلَیکَ. اللَّهُمَّ فَتَقَبَّل دُعائی، وَاسمَع یا إلهی عَلانِیَتی ونَجوایَ، وَاجعَلنی مِمَّن رَضیتَ عَمَلَهُ وقَبِلتَ نُسُکَهُ ونَجَّیتَهُ بِرَحمَتِکَ إنَّکَ أنتَ العَزیزُ الکَریمُ. اللَّهُمَّ وصَلِّ أوَّلًا وآخِراً عَلى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وبارِک عَلى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وارحَم مُحَمَّداً وآلَ مُحَمَّدٍ، بِأَکمَلِ وأفضَلِ ما صَلَّیتَ وبارَکتَ وتَرَحَّمتَ عَلى أنبِیائِکَ ورُسُلِکَ ومَلائِکَتِکَ وحَمَلَةِ عَرشِکَ بِلا إلهَ إلّاأنتَ. اللَّهُمَّ ولا تُفَرِّق بَینی وبَینَ مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وعَلَیهِم، وَاجعَلنی یا مَولایَ مِن شیعَةِ مُحَمَّدٍ وعَلِیٍّ وفاطِمَةَ وَالحَسَنِ وَالحُسَینِ وذُرِّیَّتِهِمُ الطّاهِرَةِ المُنتَجَبَةِ، وهَب لِیَ التَّمَسُّکَ بِحَبلِهِم وَالرِّضى بِسَبیلِهِم وَالأَخذِ بِطَریقَتِهِم، إنَّکَ جَوادٌ کَریمٌ.
ادامه دارد...
آن گاه صورت را بر روى خاک بگذار و به سجده برو و این دعا را بخوان:
یا مَن یَحکُمُ ما یَشاءُ ویَفعَلُ ما یُریدُ، أنتَ حَکَمتَ فِی أَهْلِ بَیْتِ مُحَمَّدٍ فَلَکَ الحَمدُ مَحموداً مَشکوراً، فَعَجِّل یا مَولایَ فَرَجَهُم وفَرَجَنا بِهِم؛ فَإِنَّکَ ضَمِنتَ إعزازَهُم بَعدَ الذِّلَّةِ، وتَکثیرَهُم بَعدَ القِلَّةِ، وإظهارَهُم بَعدَ الخُمولِ، یا أصدَقَ الصّادِقینَ ویا أرحَمَ الرّاحِمینَ. فَأَسأَلُکَ یا إلهی وسَیِّدی مُتَضَرِّعاً إلَیکَ بِجودِکَ وکَرَمِکَ، بَسطَ أمَلی وَالتَّجاوُزَ عَنّی، وقَبولَ قَلیلِ عَمَلی وکَثیرِهِ، وَالزِّیادَةَ فی أیّامی وتَبلیغی ذلِکَ المَشهَدَ، و أن تَجعَلَنی مِمَّن یُدعى فَیُجیبُ إلى طاعَتِهِم ومُوالاتِهِم ونَصرِهِم، وتُرِیَنی ذلِکَ قَریباً سَریعاً فی عافِیَةٍ إنَّکَ عَلى کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ.
آن گاه سرت را به سمت آسمان، بلند کن و بگو:
أعوذُ بِکَ أن أکونَ مِنَ الَّذینَ لا یَرجونَ أیّامَکَ، فَأَعِذنی یا إلهی بِرَحمَتِکَ مِن ذلِکَ.
سپس امام درباره ثوابهای این عمل نکاتی بیان کرده و فرمودند: هر کس این نماز را در این روز بگذارد و این دعا را با اخلاص بخواند و این عمل را با یقین و صدق انجام دهد، خداوند متعال، ده خصلت به او مىبخشد که از جمله آنهاست:
او را از مرگ بد نگه مىدارد، و از بدىها و فقر در امان مىدارد، و هیچ دشمنى را بر او چیره نمىکند تا بمیرد، و او را از دیوانگى و بیمارىِ جُذام و پیسى در خودش و فرزندانش تا "چهار نسل" حفظ مىکند، و راه نفوذ شیطان بر او و نسلش را تا "چهار نسل" مىبندد. ( که شيطان بر ایمانشان مسلّط شود. )
📚 مصباح المتهجّد، شیخ طوسی رحمه الله، صفحه ٧٨١
أعظَمَ اللهُ أجورَنا بمُصابِنا بِالحُسَینِ علیه السلام وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثأرِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمْ السَّلاَمُ.