#کیک_چوبی
#پاپسیکل
برای تهیه کیک چوبی ما نیاز داریم به کیک شکلاتی که میتونین هم خودتون درست کنین هم از کیک های بسته بندی سوپر مارکتی ها استفاده کنین.
کیک رو پودر میکنین .
حالا مدل های مختلفی برای خمیر کردن کیک هست هم میتونین بهش کرمفیل اضافه کنین .هم میتونی بهش شیر عسل اضافه کنین .هم میتونین مثل من گاناش اضافه کنین .در حدی اضافه بشه که کیک خمیری بشه میزانش رو توی کار باید ببینین چون جنس کیک ها متفاوته.
برای گاناش هم میزان مساوی از خامه صبحانه و شکلات نیاز داریم مثلا اگر پنجاه گرم خامه صبحانه میریزین پنجاه گرمم شکلات بریزین .اول خامه رو روی حرارت بن ماری کنین آب بشه وقتی داغ هست شکلات رو رنده کنین و بهش اضافه کنین.
قالب پاپسیکل نیاز به چرب کردن نداره .
شکلات های رنگی و طعم دار میتونین تهیه کنین من قرمز طعم انار و زرد طعم انبه و کرم طعم کاپوچیتو و سیاه شکلات تلخ رو استفادا کردم .
شکلات رو روی حرارت بن ماری میکنیم و قالب رو پوشش میدیم صبر میکنیم ببنده مجددا کناره هارو شکلات میزنیم.وقتی شکلات بست کیک رو توش فشار میدیم و چون رو میزنیم.مجددا تو یخچال میزاریم کمی کیک سفت بشه و بعد روی کار مجددا شکلات اب شده میریزیم .
@shirini71
#کیک_چوبی
#تولد
#یلدا
کیک مقداری
کره ۱۰۰گرم
چوب بستنی
شکلات سفید۲۰۰گرم
رنگ خوراکی
ترافل و شکلات چیپسی برای تزیین.
ابتدا کیک رو پودر میکنیم.از هرنوع کیکی میتونید استفاده کنید! بعد کره ی ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم وتاحدی که مخلوط شن بهم میزنیم..مقداری از موادمون رو بادست به حالت بستنی درمیاریم وچوب بستنی رو قرارمیدیم داخلش.و به مدت یک ساعت دریخچال قرارمیدیم.
شکلات سفید رو رنده میکنیم و به همراه دو قاشق غذاخوری روغن مایع روی بخار کتری قرار میدیم تا ذوب شن کاملا و بعد به دوقسمت تقسیم میکنیم که توی یکیش رنگ خوراکی سبز میریزیم و توی یکیش رنگ خوراکی قرمز..بعد هم هرطوری که دوسداریم تزیین میکنیم کیکمون رو.🍉🍉
@shirini71
#پاپسیکل
#کیک_چوبی
كيك چوبى با مغزنوتلا و ديزاين ورق طلاى خوراكى ❤️
مواد لازم :
كيك ساده يا شكلاتى به ميزان لازم
شكلات تخته اى تلخ يا شيرى كه من از مخلوط هر دو استفاده كردم300گرم
روغن نارگيل 1ق م خورى
نوتلا به ميزان لازم
طرزتهيه:
اول كيك رو آماده مى كنيم
كنار ميذاريم تا خنك بشه بعدشكلات رو بن مارى مى كنيم و يك قاشق روغن نارگيل اضافه مى كنم كه شكلات وقتى سفت ميشه كمى نرم و لطيف تر باشه وقتى شكلات ذوب شد با قلمو داخل قالب سيليكونى مخصوص بستنى رو آغشته به شكلات مى كنيم و داخل يخچال قرار ميديم سفت كه شد دوباره همه جاى قالب رو آغشته به شكلات مى كنيم كه لايه شكلات ضخيم تر بشه و نشكنه دوباره داخل يخچال اجازه ميديم سفت بشه كه پنچ دقيقه اى انجام ميشه بعد از كيك تكه اى برش مى زنم و داخل قالب بستنى چوبى كمى كيك ريخته و با پشت قاشق فشردش مى كنم كه منسجم بشه و نوتلا وسط كيك چوبى مى ريزيم و چوب بستنى رو قرار ميديم سرجاى خودش و دوباره كيك خردشده مى ريزيم و فشردش مى كنيم بعد روى كيك رو دوباره با قلمو به شكلات ذوب شده آغشته مى كنيم دوبار تكرار مى كنيم و اجازه ميديم تا شكلاتش سفت بشه بعد خيلى راحت و آروم از قالب جدا مى كنيم كه شكلاتش نشكنه بعد با هر چيزى كه دوست داشتيد مى تونيد تزئينش كنيد كه من با پودرطلايى خوراكى و ورق طلاى خوراكى ديزاين كردم. از موز و گردو يا فندق يا كرمفيل و يا هر چيزى كه دوست داريد مى تونيد استفاده كنيد. مورد علاقه ى بچه ها و براى ميهمانى ها و تولدا خيلى عالى ميشه به همين راحتى
@shirini71
#کتلت_مرغ_وهویج🥕🥕🥕🍗🍗🍗
مواد لازم :
فیله ی سینه ی مرغ 2 عدد.
هویج رنده شده 2 عدد.
پیاز خرد شده 2 عدد.
کره یا روغن 2 قاشق سوپخوری.
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
تخم مرغ 1 عدد.
برگ جعفری خرد شده کمی.
جو پرک پودر شده 4 الی 5 قاشق غذاخوری.
پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری.
روغن برای سرخ کردن.
طرز تهیه :
فیله های مرغ را ریز خرد کنید، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا کمی سبک شوند بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه و مخلوط کنید و با دست ورز دهید برای انسجام بیشتر چند قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا همه ی مواد را با هم ورز دهید.
سپس گلوله هایی از مواد را برداشته و با دست شکل دهید، آنها را در جوی پرک پودر شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلت ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید
@shirini71
#ترش_شامی
#شامی_گیلانی
#شامی_ترش_گیلان
برای 4 نفر
عطر و طعم و مزه بیست 🥴
٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مهلوط به صورت كتلت سرخ كنيد
براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد
@shirini71