ایده ساده ولی در عین حال زیبای کیک با روکش گاناش سفت( طرح کیک زمستان) تزیین روش با پودر قند
@shirini71
می تونید به خامه تون که برای روکش کردن کیک استفاده می کنید کمی پودر کاکاعو یا نسکافه بزنید تا رنگش روشنتر از گاناشتون بشه ویه هارمونی رنگی زیبایی همراه با گاناش بهتون بده
@shirini71
اگه درصد خامه کمتر وشکلات بیشتر باشه گاناش سفتی خواهید داشت که حتی می تونید با قیف وماسوره روی کیک رو باهاش تزیین کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تزیین_کیک_تولد
#خامه_کشی
#گاناش
#کلیپ_آموزشی
بعد این که کیک رو پختین و گذاشتین تقریبا یه روز موند و برش دادین حالا 👇....
لایه اول کیک رو گذاشتم از آب میوه یا آب کمپوت یا قهوه دم کرده و یا .... هر چی بخواین . من چون همسرم علاقه به قهوه داره از قهوه استفاده می کنم . با قلمو کمی رویه کیک رو مرطوب کردم . مقداری خامه قرار دادم و از پالت (یا کاردک) برای صاف کردن خامه استفاده کردم . کمی گردو خرد شده و موز قرار دادم . این کاملا سلیقه ای از آناناس و شکلات و ... هم می تونین استفاده کنین .
لایه بعدی رو که می خوام بزارم توی فیلم هم می بینین به کف کیک کمی خامه می زنم و بعد روی کیک قرار میدم این کار به خاطر اینه کیک شما وقتی کیک رو برش میدین لایه ها قشنگ بهم بچسبن . برای لایه بعدی دقیقا مشابه همون لایه اول عمل کردم .
لایه سوم رو همکمی روش رو مرطوب کردم و بعد سطح و دیواره کیک رو خامه زدم .
برای تزیین من از گاناش استفاده کردم .
#گاناش: ۱۰۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خامه گرم بشه و وقتی داشت می جوشید بهش ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اصافه کردم .
مقدار شکلات رو این بار بیشتر ریختم چون می خواستم گاناشم کمی سفت تر بشه . اگه مساوی بریزین متعادل و اگه شکلات کمتر بریزین گاناش شل تر میشه .
توی قیف گاناش که از حرارت افتاده بود رو ریختم و روی کیک ریختم .
خامه رو هم که بهش پودر کاکائو و کمی پودر نسکافه ریخته بودم داخل قیف با ماسوره شماره 1M به شکل گل در آوردم .
نکته خامه داشت فرم می گرفت بهش رنگ خوراکی (بهتره ژله ای باشه ) یا پودر کاکائو و ... اضافه بشه .
وزن کیک حدودا ۲ کیلو
توی کلیپ هم نشون دادم کاغذ روغنی کف دیس رو چه شکلی بردارین .😉
در کل حدودا یک الی یک و دویست گرم خامه استفاده شد .
@shirini71
#گاناش_روان
این ویدئو اموزش درست کردن گاناش رو براتون گذاشتم که خیلی کاربرد داره و از مهم ترین کاربرد هاش اینه که بین لایه های کیک شکلاتی یا وانیلی میشه استفاده کرد و یه طعم فوق العاده ای داره که مطمئنم خیلی خوشتون میاد.. مواد لازم:
خامه صبحانه یک بسته از این پاکت صورتیا(۲۰۰ گرم)
شکلات تخته ای کاکائویی ۱۲۰ گرم
کره ۴۰ گرم
طرزتهیه:
خامه و کره رو بزارید روی شعله تا داغ بشه و مرتب هم بزنیدش وقتی داغ شد و کره باز شد شکلات تخته ای خورد شده رو اضاف کنین و حرارت رو کم کنید و دست نزنید تا شکلات باز بشه شکلات که باز شد هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه و همین طوری داغ بریزید روی کیک و نوش جان کنید.. چند تا نکته:خامه اصلا نباید قل بزنه و فقط داغ بشه
و شعله خیلی کم باشه و مرتب هم بزنید نکه خیلی سریع میسوزه. بچه ها میتونین کره نزنید توی گاناش و این کاملا سلیقه ایه اما کره باعث میشه گاناش خیلی خوش عطرتر و خوشمزه تر و براق تر بشه ..
@shirini71
#گاناش_حرفه_ایی
از استاد ابوالقاسم منتظری
@shirini71
شکلات تخته ای خرد شده 200 گرم . خامه 1/2 لیوان
. پودر قند 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد .
اسانس وانیل چند قطره .
پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : پودر قند ، زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا خامه شروع به حباب زدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که خامه نجوشد ) ، شکلات های چیسی و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود.
مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند را به خامه شکلاتی اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید سپس کناری قرار دهید تا گاناش سرد شود.
این دستور تهیه گاناش حرفه ای است ، در دستور ساده گاناش فقط شکلات و خامه مورد نیاز است و مقدار شکلات و خامه مساوی است ، خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه داغ شد شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.
#گاناش_حرفه_ایی
خامه معمولی صبحانه یک بسته دویست میلی لیتری
شکلات تخته ای قهوه ای یا تلخ صد و بیست گرم
.
يك قاشق سوپخوري عسل
با استفاده از شکلات تلخ رنگ گاناش تیره تر و با شکلات قهوه ای رنگ گاناش روشن تر میشود . برای مزه متفاوت میتوان کمی پودر نرم نسکافه گلد یا قهوه هم به آن اضافه کرد ..
✅نکته : شکلات فقط موقعی به خامه گرم شده اضافه میشود که ظرف از روی حرارت برداشته شده باشد . اگر شکلات با خامه حرارت داده شود گاناش بسیار روان و شل میشود و به سختی پس از خنک شدن سفت خواهد شد . شکلات آشپزخانه معمولا شیرین نیست و نوعی شکلات تلخ است و چون شیر داخل آن نیست رنگش هم تیره تر هست برای ذوب کردن و تهیه گاناش و روکش و پرکرن اکلر و شیرینی و غیره به کار میرود .
.
✅نکته : به جای شکلات نمیتوان پودرکاکائو بکار برد چون غلظت لازم رو به گاناش نمیده . گلوکز رو از لوازم قنادی بخرید .
@shirini71
#کتلت_گوشت
مواد لازم: برای۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نان خشک (پودر شده) ۱ فنجان
جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم.
۲- نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم
۳- آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم.
۴- تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه.
۵- بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه.
۶- حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه.
۷- کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم.
۸- روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه.
بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.
۹- کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم.
نوش جان😋😋
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کتلت_گوشت مواد لازم: برای۴ نفر گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم نان خشک (پودر شده) ۱ فنجان جعفری (خرد شد
تزیین کتلت با خیارو هویج و گوجه برای سفره هاتون ایده بگیرید☺️☺️☺️