eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ 🌺 روش پودر کردن گلبرگهای گل محمدی گلبرگهای خشک را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و هرازگاهی زیر و رو کنید تا یکنواخت خشک شود . حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه زمان می برد تا کاملا خشک و کریسپی شود . باید به حدی خشک شود که بتوانید به راحتی در همان ظرف گلبرگها را کف مال کرده(بین دو کف دست بسایید) و پودر کنید . برای داشتن یک پودر یکدست تر در اسیاب ریخته و از صافی رد کنید و دریک ظرف در دار و سیلد نگهداری کنید ✍نکته گلبرگها را خیلی در ماهی تابه انبوه نکنید تا یکنواخت تر و سریع تر خشک شود . یهتر است در چند مرحله انجام دهید . اگروقت کافی برای اینکار ندارید همه گلبرگها را یکباره درسینی فر پهن کرده و در حرارت ملایم حدود ۱۲۰ درجه فارنهایت در فر قرار دهید و گاه گاهی سینی را خارج کرده و کمی زیر و رو کنید . پروسه خشک کردن گلبرگها عطر انها را قوی تر میکند خشک کردن گل با خشک کردن سبزی فرق میکند.گلبرگها حتی اگر درسایه هم باشند اگر زمان خشک شدن انها طولانی شود زرد میشوند. پس بعد از پلاسیده شدن سریع انها را به فضای بیرون یا محیطی که جریان هوا دارد منتقل کنید. کاربرد های پودر گل : 🌺از انها در تزیین و معطر کردن انواع دسر , پودینگ , شله  زرد , حلوا , بستنی , کیک , شیرینی تازه , ماست , سالاد , کوکو , سالاد الویه , غذاهای گوشتی و…. استفاده کنید . در پخت بعضی غذاها مثل لوبیا پلو , عدس پلو اگر در موقع دم کردن , کمی از ان را لابه لای پلو بپاشید تاثیر فوق العاده محسوسی در عطر و طعم غذا ایجاد میکند. عکس سوم: یک پیمانه شکر با نیم پیمانه پودر گل میکس شده و برای رسپی ها و بعضی ماسکها استفاده میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام رشته پلو با مرغ خيلي باحال و خوشمزه س، در عين حال ساده ودم دستی هيچ برنامه ريزي و تدارك خاصي نداره ولي نمي دونم چرا انقدر فراموش مي شه ومظلوم واقع شده😌 دستور خاصي هم نداره رشته ها رو در حين جوشيدن برنج به پلو اضافه كنيد و دم كنيد👍همين😍 مرغ رو هم بپزيد و كمي زعفران اضافه كنيد بزاريز كاملا زعفراني بشه👌 از كشمش و پياز داغ هم براي خوشمزه تر شدنش مي تونيد استفاده كنيد👍👏 روغن حيواني يا كره فراموش نشه👌👍😍 حتما از ته ديگ نون يا سيب زميني استفاده بشه 😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این دسرهای سه سوته واقعا خوشمزه هستن مثلا یکیش همین مهلبیه شکلاتی ک طعم محشری داره ۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنی. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم برای شیرینی نارگیلی: 1 ) شکر دانه ریز 250 گ 2 )پودر نارگیل چرب ومرغوب 125 گ 3)سفیده تخم مرغ 3 تا 4 عدد (بستگی به بزرگی یا کوچکی تخم مرغ دارد)من از4عددسفیده استفاده کردم. 4 )روغن مایع 75 گ 5 )آب لیموترش تازه 1/2ق م 6 )وانیل 1/8 ق چ طرز تهیه : شکر وپودنارگیل ویک عدد سفیده رابا نیمی از روغن مایع مخلوط کنید ودو بار با چرخ گوشت ،چرخ کنید ویا با میکسر،میکس کنید. مواد را داخل تابه بریزید وروی حرارت ملایم قرار دهید وبا قاشق مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود سفیده ها وباقیمانده روغن مایع وآب لیمو ترش و وانیل رو درظرفی جداگانه مخلوط کنید وبه مواد فوق اضافه کنید وسر یعا هم بزنید تا دانه های شکر کاملا آب شوند وبگذاريد تا مواد گرم شوند تا حدی که وقتی انگشت را درآن فرو می کنید ،انگشت رانسوزاند ولی گرمای آنرا احساس کنید(دمای 38 تا 40 درجه ) مواد را از روی حرارت برداشته ود ر ظرف دیگری بریزید وبیرون ازیخچال بگذارید تا سرد شود . (بهتره 3 الی 4 ساعت در دمای خنک، بیرون از یخچال بماند) کف سینی رو با چند لایه کاغذ روغنی بپوشانید وخیلی کم چرب کنید فر را از 20دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد را درقیف بریزید وبا فاصله ،دایره های یکسان به اندازه گردو ، روی کاغذ روغنی بزنید. سینی را داخل فر قرار دهید تا کاملا پف کند وبعد دما را روی 180 قرار دهید تا وقتی که روی شیرینی ترکها ی ریز ایجاد شود وکمی طلایی شود (البته من با 200 درجه سانتیگراد پختم) بهتره 1عدد شیرینی رابا قیف درسینی بریزید ودر فر بپزید اگر ازقیف به سختی ریخته شد ،سفیده تخم مرغ واگر درسینی پهن شد به آن کمی آرد برنج اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی میکادو ,خوشمزه و راحت ,که همه به راحتی از عهده اش بر میایید👇 تو تنوع رنگ و مزه دستتون بازه و می تونید به سلیقه خودتون درست کنید رسپی های متفاوت که می تونید خودتون انتخاب کنید و با هر کدوم راحتربید درست کنید👇