eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک_خیس_شکلاتی آرد سفید یا قنادی 2پیمانه(300گرم) بکینگ پودر 2ق چ جوش شیرین 1و1/2ق چ(من نریختم به جاش به همین اندازه بکینگ پودر اضافه کردم) نمک 1/4ق چ پودر کاکائو 3/4پیمانه تخم مرغ درشت 2عدد روغن مایع 1/2پیمانه شیر 1 پیمانه شکر یک تا یک و نیم پیمانه وانیل 1/4ق چ آب جوش یک پیمانه فر را در دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید قالب گرد 25سانت،یا میان تهی 27تا 30سانت رو با روغن چرب و با پودر کاکائو کاور کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو وجوش شیرین (من نزدم) را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم. در ظرفی تخم مرغ ها وشکر ووانیل را ریخته و3دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود. سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با دور متوسط همزن بزنید. حالا شیر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه ی دیگر مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با لیسک خیلی آروم هم میزنیم در حدی که مواد یکدست شود کافیه. زیاد هم نزنید کیک سفت می‌شود. مایه ی کیک رو در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه. تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. برای سس شکلات: یک لیوان شیر ویک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و دو قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند. کیک که آماده شد از فر خارج میکنیم و 5دقیقه صبر کنید سپس دور تا دور کیک رو آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود. سپس با خلال چوبی سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سس گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا سس جذب کیک شود سپس کیک را بلافاصله از قالب جدا کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 115 گرم (2/3پ) پودر کاکائو 2 ق س عسل 20 میلی لیتر یا 4ق سوپ خوری کره نرم 50 گرم شکلات 50 گرم ____________________ کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل2×8 هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم 15 دقیقه تو فر بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم خیلی آسون و خوشمزه هست نوش جون😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : کره (روغن صاف قنادی) 50 گرم پودرقند 20 گرم پودر کاسترد 20 گرم آرد 50 گرم وانیل 1/8 ق چ نمک 1 پنس طرز تهیه : کره و پودرقند و وانیل را در ظرفی ریخته و ابتدا با قاشق به آرامی مخلوط کنید سپس برای چند دقیقه با همزن بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند. سپس پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید. در آخر آرد و نمک الک شده را اضافه و با مواد ترکیب کنید و کمی با همزن بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. خمیر نرم و لطیفی که حاصل شده با دست جمع و گلوله کنید. خمیر را داخل نایلون برای 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس بین دو نایلون یا کاغذ روغنی آرد پاشی شده به قطر 3 تا 5 میل باز کنید و کاتر بزنید و در سینی فر بچینید. سینی را برای 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. در صورت تمایل برای تزیین مقداری شکلات بن ماری کنید و به صورت نامنظم با قیف روی شیرینی بریزید و ترافل های رنگی بپاشید. قلب طلایی، با شکلات سفید بن ماری شده داخل قالب سیلیکونی آماده شده و در آخر با رنگ پودری طلایی رنگ آمیزی شده و با شکلات سفید به شیرینی چسبانده شده است. با این میزان مواد 5 شیرینی در ابعاد بزرگ یا حدود 10 تا 15 شیرینی در ابعاد کوچک خواهید داشت. تعداد شیرینی بستگی به سایز کاتر شما دارد. ‌ ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم بازاری تعداد 8 ⭕️مواد اصلی سیب زمینی متوسط ۳ عدد آرد سفید ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری آب ۱ پیمانه آرد سوخاری ۴ قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق چای خوری پیاز متوسط ۱ عدد ⭕️طرز تهیه بازاری زمان تهیه ۲۵ دقیقه زمان پخت ۶۰ دقیقه 1- ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده ،پوست گرفته وداغ داغ له میکنیم. 2-آب وزردچوبه وکره را درون قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد آرد را یکجا اضافه کرده وحرارت را کمتر کرده وسریع هم میزنیم .حدود سه دقیقه هم میزنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود. @shirini71 3-پیاز را رنده ریز میزنیم وآب پیاز را میگیریم به سیب زمینی همراه نمک وفلفل وتخم مرغ وآرد سوخاری اضافه وخوب مخلوط میکنیم. 4-خمیر را به سیب زمینی اضافه وخوب هم میزنیم.مایه کتلت اصلا چسبندگی ندارد.درون دست فرم داده ودرون روغن سرخ میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥘آشپزی مرضیه بانو❤️ 🔷 چی لازم دارم: ماکارونی: نصف بسته تخم مرغ کامل: یک عدد زرده: یک عدد * ماست: سه قاشق غذا خوری مایع گوشتی ماکارونی: دلخواه زعفران ساییده شده: دلخواه * هر نوع ماستی فرق نمی‌کند تخم مرغ و زرده و ماست و نمک و فلفل را مخلوط کرده ماکارونی را آبکش کرده و به مخلوط ماستی اضافه کرده نکته آب ماکارونی کاملا گرفته شده باشد. بقیه ماکارونی را با مواد گوشتی ماکارونی کاملا مخلوط کنید با هر مدل ماکارونی می‌توانید این ته‌چین را درست کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی از مواد ته چین را ریخته و دوباره بقیه مواد ته چین، این ته چین را می‌توانید در قابلمه روی اجاق گاز و فر درست کنید می‌توانید در قالب‌های کوچک و لقمه‌ای درست و با سس تزیین کنید و جز غذاهای فینگر فودی قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و یک ساعت در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهh سانتی‌گراد یا روی شعله گاز با حرارت کم یک ساعت طبخ کنید به راحتی از قالب در می‌آید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا