eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
👩‍🍳مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره پاستوریزه 5 قاشق غذاخوری آرد سفید 4 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری ابتدا نصف شیر،یک قاشق شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و بزارین تا عمل بیاد.حالا شکر،بقیه ی شیر و کره ذوب شده را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغها را اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روشو با سلفون بپوشونیدتا خوب پف کنه بعد از این مدت پف خمیر را با دست بگیرید و چانه های کوچکی بردارین(مال من ۶۵ گرمی بود) و درون قالب کاغذ روغنی بزارین و مقداری چرب کنید چانه ها را بذارین و ده دقیقه استراحت بدین تا حجم بگیره سپس رومال یک عدد زرده تخم مرغ،یه قاشق شیر و مقداری زعفران بزنید کنجد بپاشین و دردون فر که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کردین به مدت 20 دقیقه بذارین تا پخته بشه.ظرف آب داخل فر بذارین تا رطوبت فر حفظ بشه. 👩‍🍳روش پخت روی گاز: روی شعله متوسط شعله پخش کن بذارین تابه رو روی شعله بذارین و درش رو دم کنی بذارین شعله باید خیلی ملایم باشه تا خوب مغز پخت بشه و زیرش نسوزه بعد نیم ساعت در تابه رو بردارین اگر روی نون سفت شده بود آماده ست برای طلایی شدن و برشته شدن روی کیک بعد پخت بزارید از حرارت بیفتا و برگردونید تا روی دیگر هم طلایی بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ عسلی اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و رردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنیدیک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شدعسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ‌ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شدبرنج رو هم مثل همیشه دم کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک بدون فر مواد لازم : تخم مرغ: 3 عدد ارد: 2 پیمانه شیر: 1 پیمانه شکر : 1 پیمانه پودر کاکائو : 3 ق غ پر بکینگ پودر: 1 ق مرباخوری پر وانیل: 1 ق چ روغن مایع: 1/2 پیمانه طرز تهیه: قبل از شروع کار یه دیگ بردارید که از قالب کیکتون بزرگتر باشه تا راحت داخلش جا بشه و قالب و میزارید داخل دیگ آب میریزید تا جایی که نصف قالب داخل آب باشه بعد قالب در بیارید و دیگو بزارید رو گاز تا به جوش بیاد بعد برید مواد کیک و تو این فاصله آماده کنید اینطوری متوجه میشید چه مقدار آب بریزید. طرز تهیه: شکرو تخم مرغ و وانیل و با همزن برقی میزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حدود سه دقیقه بعد شیر و روغن و اضافه میکنید و در حد مخلوط شدن هم میزنید در آخر آرد و ب ک پ و پودر کاکائو رو که با هم الک کردید اضافه میکنید و با همزن خاموش یا لیسک بزنید تا کامل مخلوط بشه من در حد چند ثانیه با همزن برقی زدم تا یکدست بشه در آخر مایع رو داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و بزارید داخل دیگه و سر دیگ یا دمکنی بزارید و شعله گاز هم جوری باشه که صدایه جوش خوردن آب و بشنوید یعنی خیلی کم نباشه بعد 45 دقیقه سرشو آروم بردارید یا خلال بزنید اگر گفته بود خاموش کنید برایه من سر 45 دقیقه آماده بود برایه تزیینشم گاناش درست کردم ریختم به این صورت که هفتاد گرم خامه صبحانه رو گذاشتم رو حرارت گرن که شد پنجاه گرم شکلات خرد شده بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه بعد ریختم رو کیک به اضافه پودر پسته سوالاتی که درمورد نحوه چرب کردن قالب خیلی پرسیده میشه اگر دوست دارید کیکتون به قالب نچسبه قالب و اگر با روغن مایع چرب میکنید حتما حتما کل قالب و ارد پاشی کنید همه جاشو و وقتی خنک شد خارج کنید من به شخصه یا با کره سر قالبو چرب میکنم که یا با روغن جدا کننده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم🍰 آرد قنادی یک پیمانه (هر پیمانه معادل یک لیوان فرانسوی) آب یک پیمانه کره ۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذاخوری(میتوانید حذف کنید یا اگر تمایل داشتید حداکثر دو قاشق بریزید) تخم مرغ ۴ عدد متوسط وانیل نوک قاشق چایخوری اول فر رو روشن میکنیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد و کف سینی رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم. ماسوره دلخواه رو توی قیف میذاریم آماده باشه بعد آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک میکنیم و میذاریم کنار حالا آب و نمک و شکر و کره رو توی یک قابلمه رو اجاق میذاریم تا وقتی که کره اب بشه و خیلی ریز آب جوش بزنه. نمیذاریم زیاد بجوشه و تو این مرحله یک دفعه آرد الک شده رو توش میریزیم و با قاشق چوبی سریع هم میزنیم تا یه خمیر یکدست درست بشه و تکه تکه نباشه و وسط قابلمه جمع بشه. بعد خمیر رو توی یک کاسه یا ظرف بزرگتر باز میکنیم و میذاریم از داغی بیفته و کمی خنک بشه. من یه کمی هم زیر و رو کردم تا همه قسمتهاش یکنواخت خنک شه بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هر بار هم با دست خوووب ورز میدیم تا تخم مرغ به بافت خمیر بره. آخرین تخم مرغ رو که میزنیم وانیل رو هم اضافه میکنیم. بعد که کاملا مخلوط شد، خمیر چسبناکی حاصل میشه. اون رو توی قیف میریزیم و با فاصله و اندازه های دلخواه روی سینی فر شکوفه میزنیم. و میذاریم توی فر. دقت کنید: ده دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه باشه بعد دمای فر رو تا ۱۸۰ کم میکنیم و حداقل ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگه میذاریم بمونه تا خوب طلایی بشه(بستگی به فر داره ممکنه بیشتر هم بشه) اصلا نباید در فر رو باز کنیم تا پف نونها نخوابه. بعد که نونها پختن از فر درمیاریم و روی پارچه تمیز میداریم تا خنک بشه و بعد از زیر نون یه سوراخ ایجاد کرده و خامه زده شده قنادی رو با قیف توش میریزیم. حداقل دو سه ساعت تو یخچال بمونه بعد سرو کنید. با این مقدار مواد حدود ۲۰ تا ۲۵ عدد شیرینی بدست میاد. پ ن : دوستان عزیزم دقت کنید حتما دمای فرتون اول بالا باشه. تقریبا ۲۰ درجه بیشتر از دمایی که کیک میپزید. بعد کم کنید طبق دستور @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: سیب زمینی 2 عدد متوسط تخم مرغ 1 عدد نشاسته سیب‌زمینی یا نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار کافی پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری شیر 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: برای پختن سیب‌زمینی‌ها دو راه دارید. روش اول سریع‌تر است اما نیاز به مایکروفر دارد. برای این کار سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید. آنها را در کاسه شیشه‌ای بریزید. آنقدر آنها را در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. در صورتی که مایکروفر ندارید می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید. صبر کنید کمی خنک شوند سپس پوست بکنید و خرد کنید. حال با استفاده از گوشتکوب یا پوره ساز سیب‌زمینی‌ها را کاملاً له کنید و به صورت پوره در آورید. تخم‌مرغ‌ را در کاسه کوچکی بشکنید و هم بزنید. حال تخم‌مرغ همزده، شیر، پنیر پارمزان، نشاسته ذرت، نمک و فلفل را به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه به صورت خمیر نسبتا یکدستی درآید. مایه سیب‌زمینی تهیه شده را داخل قیفی با ماسوره ساده بریزید. یا اگر قیف در دسترس ندارید از یک کیسه پلاستیکی ضخیم استفاده کنید. مواد را در گوشه‌ی کیسه جمع کنید و سپس نوک کیسه پلاستیکی را با قیچی برش بزنید.کف تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید روی شعله گاز داغ شود. حال مواد را با قیف به صورت مارپیچی داخل تابه بریزید. صبر کنید تا یک طرف مارپیچ‌ها طلایی رنگ شود. سپس آنها را برگردانید و مجدداً صبر کنید تا طرف دیگر هم به همان شکل درآید. سپس سیب‌زمینی‌های مارپیچی را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و روی آن جعفری خرد شده یا سبزیجات دیگری که دوست دارید بریزید. نکته: می‌توانید این سیب‌زمینی‌ها را به عنوان عصرانه همراه با سس کچاپ و خردل سرو کنید یا اگر به غذاهای تند علاقه‌مندید می‌توانید از سس مکزیکی استفاده کنید. @shirini71