eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: ☕️🍫🍰🧁🎂 برای کیک: 4 تخم مرغ 1 استکان شکر روغن نصف لیوان 1 بطری آب گازدار آرد 1.5 لیوان 2 قاشق غذاخوری کاکائو پودر بیکینگ 1 بسته یا یک ق غ سرصاف برای کاستارد 4 قاشق غذاخوری پودر نشاسته ی ذرت 1 استکان کمر باریک شکر (۷۰گرم) 1 قاشق غذاخوری سر صاف قهوه فوری 4 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری کره برای خیساندن کیک: نصف لیوان شیر 1 قاشق مرباخوری قهوه فوری سس شکلات 1 بسته خامه 1 استکان کمر باریک شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده شکر و تخم مرغ کاملاً با همزن بزنید تا کرم رنگ و خامه ای شود ، سپس روغن و آب گازدار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آرد و کاکائو و بکینگ پودر الک کنید و مخلوط کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و موادتون رو بریزید داخل قالب و بزارید توی فر از قبل گرم شده با درجه ی 180 به مدت ۳۰دقیقه یا تا زمانی کیکتون بپزه. برای خیس کردن کیک: شیر را داغ کنید و قهوه فوری را اضافه و مخلوط کنید و بزارید سرد بشه بعد بریزید روی کیک و بزارید به خورد کیک بره. پودینگ قهوه: تمام مواد را درون قابلمه بریزید ، خوب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مدام همبزنید تا غلیظ شود و بعد از روی اجاق گاز بردارید و 1 قاشق غذاخوری کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بریزید روی کیک ، بگذارید یخچال سرد شود. لایه ی سوم : گاناش خامه رو بزارید روی حرارت تا داغ بشه بعد شکلات قطره ای را اضافه کرده و مخلوط کرده و بریزید روی پودینگ قهوه و بزارید یخچال تا ببنده بعد برش بزنید و با کمی پودر پسته تزیین کنید و نوش جان . . . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه روغن 1 پیمانه آرد 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه کیک: فر رو در دمای 170 درجه گرم کنید. آرد ، بیکینگ پودر و وانیل رو الک کنید. تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید روغن رو اضافه کنید و باز با همزن برقی بزنین سپس آرد و پودر کاکائو رو اضافه و به آرامی با یه قاشق چوبی مخلوط کنید مخلوط رو داخل قالب تارت بریزید. (قبلش قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنید.) و حدود 20 دقیقه اونو داخل فر قرار بدید. بعد از قالب در بیارید و بزارید خنک بشه. ‌ ‌ مواد لازم برای گاناش 150 گرم شکلات سفید 120 گرم خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری کره کمی شکلات تلخ برای تزیین طرز تهیه گاناش: اول از همه خامه رو روی حرارت بزارید تا گرم شه و نزدیک جوش برسه ولی جوش نیاد بعد از روی حرارت برش دارین و روی شکلات بریزینش و مخلوط کنین بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید گاناش رو وسط کیک بریزید و روی کیک پهنش میکنیم و با شکلات تلخ تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 1 لیوان طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده بستنی 7 ق غ شکر به میزان دلخواه خامه 2 ق غ همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید. @shirini71 ❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم  1/2 فنجان سس مایونز 1/4 فنجان خامه  3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 و نیم قاشق غذاخوری سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری شکر 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1/4 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا نمک و فلفل در دستور اصلی سس هزار جزیره از خامه ترش استفاده شده. اما از اون جایی که خامه ترش به راحتی در ایران گیر نمیاد من جایگزین اون رو قرار دادم. اول از همه خامه رو با سرکه مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه کنار بزارین. بدون این که حرکتش بدین یه گوشه کنار آشپزخونه بزارین تا با هم ترکیب بشن. بعد از اون باید مواد رو با هم مخلوط کنید. تمام مواد رو درون کاسه ای با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشته باشین میتونید سس کچاپ رو کمی بیشتر کنید. مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و درون یه ظرف درب دار بریزین و در یخچال قرار بدین. بهتره که بعد از یک روز استراحت در یخچال از سس استفاده کنید. به جای سرکه سفید از آبلیمو هم میتونید استفاده کنید. منتهی میزان اون رو کمتر کنید. در صورت تمایل هم میتونید یک تا دو عدد خیارشور رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساقه کرفس : ۲ عدد پیازچه : ۵۰ گرم جعفری (ریز خرد شده) : یک قاشق غذاخوری خیارشور (چرخ شده) : یک سوم پیمانه تخم مرغ آب پز : ۲ عدد سس مایونز : ۲ پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه سرکه سفید : یک چهارم پیمانه فلفل قرمز : یک سوم پیمانه نمک : به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. نکته: می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید. توجه: موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد. موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ 🥗‌َ 🥗 ‌ مواد لازم: سس مایونز، 1 پیمانه سس چیلی، 2 قاشق غذاخوری پوره خیارشور، 2 قاشق غذاخوری پیاز نگینی خشک، 2 قاشق غذاخوری سیر، ½ حبه (له شده)(4/1 قاشق چایخوری) نصف یک تخم مرغ آب پز، ریز خرد شده نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه سائیده طرزتهیه: همه مواد را داخل یک کاسه ریخته با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سس را قبل از سرو حداقل برای یک ساعت در یخچال بگذارید. این سس در ظرف دربسته به مدت 2 روز در یخچال قابل نگهداری است. ‌@shirini71