آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شيرينی_شربتی
مواد لازم:
ارد يك پيمانه
شير يا آب يك پيمانه
نمك نصف قاشق چاي خوري
وانيل يك قاشق چاي خوري
روغن دو قاشق سوپخوري
مواد لازم شربت:
شكر دو پيمانه
اب يك و نيم پيمانه
گلاب نصف پيمانه
آب ليمو يك قاشق غذا خوري
زعفران اختياري به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول اب و شكر رو تو يه قابلمه كوچيك مخلوط ميكنيم با قاشق هم مي زنيم تا جايي كه ميشه شكر تو اب حل شه بعد مي زاريم رو شعله گاز با حرارت بالا تا زماني كه شربت جوش بياد بعد گلاب و زعفرون رو اضافه ميكنيم بعد يه كوچولو خيلي اروم همش مي زنيم تا شكر هاي ته نشين شده هم تو اب حل شن بعد شعله رو ملايم ميكنيم تا نيم ساعت رو حرارت ملايم جوش ريز بخوره بايد مواظب باشين به قل قل نيفته واطراف ديواره ي قابلمتون شكرك نزنه چون اگه اين شكرك ها برگرده تو شربت بعد شربتون شكرك مي زنه و نميشه استفادش كرد در اخر يه دقيقه مونده به خاموش كردن شعله اب ليمو رو اضافه كنيد و شربت رو بزارين كنار تا سرد شه وبرين خمير شيريني رو درست كنيد
اول شير يا آب و نمك و وانيل و روغن رو بريزين تو يه تابه و بزارين رو شعله گاز تا گرم شه بعد ارد رو كه الك كردين يك مرتبه بهش اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا خمير جمع شه اگر به شير يا اب بيشتري نياز داشت مشكلي نيست كمي ديگه اضافه كنيد تا خمير كاملا نرم و يكدست شه وقتي جمع و يكدست شد از رو حرارت بردارين نزارين زياد بمونه تا بعد موقع پخت وا نره بعد با پشت قاشق همش بزنين تا يه دست شه بعد هم با دست خمير رو ورز بدين تا صاف صاف شه بعد كه خمير از حرارت افتاد اندازه نصف يه گردو از خمير بردارين وفشار بدين تا پهن شه و با وسايلي كه تو خونه دارين بهش حالت بدين طريقه ي حالت دادن رو تو قسمت هايلايت ببينين وقتي حالت دادين تاكيد ميكنم خوب پشتش رو بهم بچسپونين تا زماني كه داره سرخ ميشه از هم باز نشه تو قسمت هايلايت كامل فيلمش هست ببينين توضيح بدم گيج ميشين بعدهم توي روغن سرخ كنيدوبندازين براي يك يا دو دقيقه تو شربت ولرم شده تا شربت كامل به خورد شيريني بره حتما يك تا دو ساعت بزارين شيريني هاي شربتي بمونه چون اگه همون موقع بخورين اصلا مزه ي خوبي نداره انگار دارين يه حجم زيادي شربت ميخورين ولي بعد چند ساعت كاملاشيريني با شربتش جا افتاده ميشه
@shirini71
#رول_مرغ_کدو
کدو متوسط : ۲عدد
هویج رنده شده : ۱عدد
سینه مرغ ریز خرد شده : ۱عدد
پیاز خرد شده : ۱عدد
سیر رنده شده : ۱عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک
برای سس:
گوجه فرنگی رنده شده : ۱عدد
رب : ۱ قاشق مرباخوری
نمک، نعناع، فلفل سیاه
برای رویه رول:
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا
@shirini71
بادمجانهارابه صورت نواری نازک برشزده،کنار بگذارید.
پیاز خرد شده رادر یک تابه همراه روغن زیتون کمی سرخ کنید تاطلایی رنگ ونرم شود.سپس سیر رنده شده وهویج رندهشده را اضافه کنید تفت داده سپس مرغ ریز خرد شده را اضافه کنید وتفت دهید تاتغییر رنگ بدهد وبپزید ودرآخر پودرفلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک را اضافه کنیدتفت دهید واز روی حرارت بردارید ویک مقدار پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کرده
برای سس:
رب گوجه فرنگی پوست آن رابگیرید ورنده کنید ورب بهش اضافه کنید ونمک نعناع،فلفل سیاه بریزید و مخلوط کرده یکم تفت دهید وکنار بگذارید.
سه تا ازکدو های نازک برش خرده در کنار یکدیگر بر روی هم بگذاریدبعد از مخلوط مرغ یک مقدار روی کدوبگذرید محکم رول کنید سس گوجه وپنیر بریزید در فر ۲۰۰درجه تاطلایی شود.
#رول_مرغ_کدو
کدو متوسط : ۲عدد
هویج رنده شده : ۱عدد
سینه مرغ ریز خرد شده : ۱عدد
پیاز خرد شده : ۱عدد
سیر رنده شده : ۱عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک
برای سس:
گوجه فرنگی رنده شده : ۱عدد
رب : ۱ قاشق مرباخوری
نمک، نعناع، فلفل سیاه
برای رویه رول:
پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا
@shirini71
بادمجانهارابه صورت نواری نازک برشزده،کنار بگذارید.
پیاز خرد شده رادر یک تابه همراه روغن زیتون کمی سرخ کنید تاطلایی رنگ ونرم شود.سپس سیر رنده شده وهویج رندهشده را اضافه کنید تفت داده سپس مرغ ریز خرد شده را اضافه کنید وتفت دهید تاتغییر رنگ بدهد وبپزید ودرآخر پودرفلفل قرمز،فلفل سیاه،نمک را اضافه کنیدتفت دهید واز روی حرارت بردارید ویک مقدار پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کرده
برای سس:
رب گوجه فرنگی پوست آن رابگیرید ورنده کنید ورب بهش اضافه کنید ونمک نعناع،فلفل سیاه بریزید و مخلوط کرده یکم تفت دهید وکنار بگذارید.
سه تا ازکدو های نازک برش خرده در کنار یکدیگر بر روی هم بگذاریدبعد از مخلوط مرغ یک مقدار روی کدوبگذرید محکم رول کنید سس گوجه وپنیر بریزید در فر ۲۰۰درجه تاطلایی شود.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ساندویچ_رست_بیف
#فست_فود
از اون ساندویچاس که اگه امتحان کنید حتما طرفدارش میشید
دستورش اینطوری میشه که ماهیچه گوسفندی رو به صورت لایه های نازک و نواری میبرین یه پیاز متوسط خلالی خرد کرده و سرخ میکنید شیشه ای که شد گوشت ها رو اضافه میکنید یه کوچولو که سرخ شد یک لیوان آب اضافه میکنید نمک و زردچوبه میزنید اجازه میدین بپزه هر وقت که پخت فلفل دلمه های رنگی نگینی خرد شده رو اضافه میکنید یه کم که پختن 2 قاشق رب گوجه فرنگی، فلفل.. بعد از اینکه اینا با هم مخلوط شدن قارچ رو اضافه کنید و با حرارت بالا که زیاد آب نندازه اجازه میدین قارچ ها هم حرارت ببینن و در آخرم که دلبر همیشه خوشمزه"پنیر پیتزا"به مواد اضافه میکنید و اجازه بدین خوب مخلوط شه با مواد که حالت کشدار پیدا کنه😋 "استوری رو نگاه کنید مراحلش رو گذاشتم"
بعدم که رست بیف خوشمزه ما آماده نوشه جان شدنه😊
فقط من یه کوچولو توی رسپیش تغییر ایجاد کردم در اصل باید پنیر رو توی ساندویچ بریزیم و توی فر آب بشه اما من توی قابلمه روی گاز پنج دقیقه حرارت دادم تا پنیر آب شد و کامل به خورد بقیه مواد رفت که بنظرم خوشمزه تره با این روش..هم از پنیر گودا میتونید استفاده کنید هم پنیر پیتزا
fane_mehmani
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
💖 بیست و هشتم تیر ماه ۱۳۹۹ 💖
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید
@shirini71
#انرژی_مثبت
سرنوشت خود را دنبال کنید و مطمئن
باشید که جهان درهایش را بر روی
شما درست در جایی که فقط دیوار
وجود دارد ؛ باز خواهد کرد !
@shirini71
❣️❣️❣️
#مافین_پنیر_زیتون
مواد لازم:
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم .
طرز تهیه :
تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم
@shirini71
▫️ پیتزا ایتالیایی
مواد لازم :
مایع ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا خرد شده۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) ۶ورقه نازک
پنیر پارمزان رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته(خرد شده) مقداری برای سطح پیتزا
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانتی متر از دور تا دور خمیر از این مایع ماکارونی پر کنید به طوری که کاملا سطح خمیر را بپوشاند
سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید و در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید و پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملا آب شوند و خمیر طلایی رنگ شود
اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷ دقیقه قرار دهید. پس از پختن پیتزای آماده شده را ار فر خارج کرده و به شکل دلخاه تزیئن کنید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.
@shirini71
#پلو_پیازچه
برنج دو پيمانه
گوشت مرغ چرخكرده 250 گرم
پيازچه 100 گرم
زعفران حل كرده يك ق غ
كره 50 گرم
هويج پخته يك عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا برنج را آبكش و دم ميكنيم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهاي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز ميدهيم و به صورت توپهاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت ميدهيم. پيازچهها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ ميكنيم. به هنگام سرو، پيازچهها را لابهلاي برنج ميريزيم و توپهاي چرخكرده را كنار غذا براي تزيين قرار ميدهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين ميكنيم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌺
🔽مواد لازم برای ترشی گوجه
◀گوجه تیله ای یا گیلاسی(چون گوشتی و کوچیک هستن نسبت به گوجه های معمولی و بزرگتر برای ترشی بهتر میشن) به اندازه ۱ شیشه رب گوجه
◀ادویه ترشی ۱ ق چ (ادویه ترشی مخلوط گذاشتم من/عطاریها دارن)
◀سیر ۲ حبه
◀گلپر ۱ ق چ
◀سرکه نصف شیشه
◀اب نصف شیشه
◀اگه فصل ترخون بود یا ترخون خشک هم داشتید به اندازه ۱ ق غ بذارید
◀فلفل سبز تند ۱ الی ۲ عدد
◀نمک ۲ ق غ
🌺 طرز تهیه:
شیشه و درش رو خوب با اب جوش بشورید و بذارید خشک بشه که کاملا ضد عفونی بشه.
سیر و ادویه ترشی و گلپر رو نمک و فلفل رو داخل شیشه بریزید و گوجه ها رو هم تا جاییکه جا میشه پر کنید(من آخرسر یادم اومد نمک و گلپر بریزم😁) نصف شیشه رو سرکه و نصف دیگه ش رو اب جوش سرد شده میریزیم.
اگه صبرتون زیاده ۱ ماه بمونید منتظر تا اماده بشه.اگه هم مثل من بی طاقتید یه قابلمه تا ارتفاع نصف شیشه اب بریزید و بذارید اب جوش بیاد.شیشه رو که درش رو کیپ کردید بذارید داخل اب جوش،در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بپزه.بعد از ۱ روز توی یخچال بمونه اماده س!
اگه گوجه معمولی و گوشتی هم داشتید همین روش رو توی ظرف بزرگتر انجام بدید.
طعم متفاوتی با بقیه ترشی ها داره😍😍حتما امتحان کنید😍👌
امیدوارم شما هم درست کنید
@shiririni71
.