آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_دبل_چاکلت
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
کره ۱۵۰گرم
پودر کاکائو 2 ق غ
شکر 150 گرم
شکلات 70 گرم
وانیل مقداری
بکینگ پودر 1/5ق چ
شیر نصف پیمانه
اول از همه شکلات و با نصف مقدار کره بن ماری کنید و بعد بهش پودر کاکائو رو اضافه کنید و حسابی همش بزنین.
تخم مرغ هارو با هم زن بزنید تا حجمش دو برابر بشه و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف دیگه کره آب شده و شیر اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر الک کرده رواضافه کنید.حالا مایه ی شکلاتی که درست کردین رو اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوطش کنین.
داخل قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر ازقبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد برای حدود۴۵ تا۵۰ دقیقه میذارین.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قرابیه_سینی
مواد لازم:
250 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
220 گرم پودرقند (1لیوان فرانسوی سر پر یا یه پیمانه)
2 بسته وانیل شکری (10گرم)
یه پنس نمک
روغن 160 میلی لیتر (2/3 پیمانه)
3 عدد تخم مرغ
نشاسته 100 گرم (3/4 پیمانه)
نصف بسته بیکینگ پودر (7 گرم)
30 گرم پودر کاکائو (3.5 قاشق غذاخوری)
آرد به میزان لازم (تقریباً 750 گرم)
مربای توت فرنگی برای لایه وسطی و سطح قرابیه
اگه روی لایه بالایی میخواین مربای زرد الو بزنین گردو هم لازم دارین البته دلبخواهیه
طرز تهیه:
تخم مرغ و کره یا مارگارین ، پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید ، روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید تا مثل خامه بشه ، پودر نشاسته ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد را الک و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنین تا یه خمیر که به دست نچسبه بدست بیاد بعد خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنین. به یکیشون پودر کاکائو و به دوتای دیگه بقیه ی آردو اضافه کنین، یکی از خمیرای سفید رو داخل فریزر بزارید تا منجمد بشه.خمیر دومیو بین دو تا کاغذ روغنی بزارید و به ضخامت نیم سانت پهنش کنید بعد اونو بردارین و بزارین توی سینی فر و کاغذ روغنی رویی رو ازش جدا کنین و روی خمیرو با چنگال سوراخ کنید 2 قاشق غذاخوری مربا رو روی خمیر پهن کنید(هر طعمی که دوس دارین) به همین روش خمیر کاکائویی رو هم به ضخامت نیم سانت باز و روی خمیر سفید بزارین با چنگال سوراخ و مربا بزنید. حالا خمیری که گذاشتیم یخ بزنه رو با رنده ی درشت رنده و روی لایه ی کاکائویی میریزیم و توی فر میزاریم تا روش طلایی بشه وقتی از فر درش اوردین سه قاشق مربا زردآلو رو روی حرارت بزارین تا گرم شه با قلم مو روی قرابیه بزنین و روش گردو یا فندق خرد شده بپاشین.
نکته:وقتی میخواین برش بدین چاقو رو فشار ندین و آهسته مثل اره شروع به برش دادن کنید تا قرابیه ها خرد نشن.
@shirini71
@shirini71
#کاپ_کیک_گیلاس_شکلات🍒
🍴مواد لازم:
کمپوت گیلاس 10 عدد
کره 90 گرم
شکر 110 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل ¼ قاشق چای خوری
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 2 قاشق سوپ خوری
شکلات رنده شده 60 گرم
🍴طرز تهیه:
ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده آن ها را خرد کنید و روی آنها کمی آرد بپاشید.(آرد از ته نشین شدن گیلاس ها جلوگیری میکند) فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. کره نرم شده که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیه اید را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کرده همه مواد را بزنید تا مخلوط شود. گیلاس خرد شده و شکلات را هم اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک ریخته داخل فر از قبل گرم شده برای مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.
روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و گیلاس تزئین کنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍢🍢🍡🍡🍔🍔
چیزبرگر کورن داگ
❣️❣️❣️@shirini71
خوراک #کدو_سبز_وقارچ
کدو سبز 2 عدد قارچ 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سرکه سفید یا بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آویشن،نمک،فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کدو، قارچ و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه (من بالزامیک زدم)، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن اضافه و مخلوط کنید.
سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کباب شوند
سپس همراه با ماست، جعفری، ریحان و … تزیین و سرو کنید.
من با ماست اسفناج ( #بورانی_اسفناج ) سروکردم
#اسفناج رو خوب بشورید و خورد کنید بعد داخل قابلمه بریزید درش رو بزارید با شعله ی کم بپزه وبخار کنه وقتی ابش کشیده شد اماده س
حالا بریزید داخل ماست بهش کمی نمک بزنید اگه دوست داشتید سیر رنده شده بهش اضافه کنید من عاشقشم😋.
.
قول میدم اونایی که کدو دوست ندارن از این خوششون میاد😋😋.
@shirini71