eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نان جو یه قاشق سرخالی خمیر مایه و یه قاشق شکر رو تو یه لیوان دسته دار آب ولرم ریختم و هم زدم و گذاشتم کف کنه بعد ازینکه کف کرد ریختم تو کاسه و بهش یه تخم مرغ و یه کوچوولو نمک زدم و هم زدم اگه دوست داری کمی شکر بزن ،من شکر نزدم یه لیوان ارد جو و سه لیوان آرد گندم روش الک کردم و ورز دادم ازینجا به بعد بهش کم‌کم ارد اضافه کنید و ورز بدید اگه باز سه لیوان ارد گندم و یکی جو بزنید زیاده پس سه قاشق ارد گندم و یه قاشق ارد جو اضافه کنید کلا نسبت اردها سه به یک هست به دستتون روغن‌بزنید کم کم ورز بدیدتا خمیر نرم بشه روش پارچه بکشید یک ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد بشه بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و تو سینی با فاصله بچینید و روش پارچه بکشید و باز استراحت بدید حالا فرو با دمای ۱۸۰روشن کنید بعد یه ربع بیست دقیقه که نون استراحت کرد بزارید توی فر طبقه وسط با دمای ۱۷۰ بپزید من بعد از ۲۰ دقیقه از فر اوردم بیرون باز زمان پختش به میزان حرارت فر شما بستگی داره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیازچه مواد اولیه : برای 4 نفر آب مرغ 1لیوان پیازچه 200 گرم قارچ 150گرم هویج 2عدد جو (پرك) 1ونیم پیمانه شیر 1لیوان خامه 3 قاشق سوپخوری آبلیمو (دلخواه) به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه:ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از 5 دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم. نكات:در صورت تمایل میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قارچ باموادتازه به به! اگر سوپی خوشمزه می خواهید باید از مواد غذایی تازه استفاده کنید سوپ قارچی که در ادامه قصد آموزش آنرا داریم حتماً شما را شگفت زده خواهد کرد. مواد لازم :     نصف پیاز کوچک (خرد شده)     3 حبه سیر     1 فنجان قارچ خرد شده     0.5 فنجان کرفس خرد شده     2 قاشق سوپخوری کره     1 فنجان شیر     4 قاشق سوپخوری شیر خشک     2 قاشق سوپخوری آرد     0.5 قاشق چایخوری نمک     مقداری فلفل طرز تهیه : 1- سیر ویک چهارم پیاز خرد شده را همراه یک لیوان آب سرد داخل مخلوط کن و اجازه می دهیم مواد خوب با هم ترکیب شوند.بعد آب آن را از صافی عبور می دهیم. 2- در داخل یک ظرف 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون یا کره می ریزیم و قارچ و پیاز و کرفس را داخل آن سرخ می کنیم. 3- بقیه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را کامل با هم مخلوط می کنیم(سیر وپیازی را که قبلا حاضر کردیم را به آنها اضافه می کنیم). 4- سپس مواد سرخ شده را نیز به آنها اضافه کرده وبه مدت 10 ثانیه در داخل مخلوط کن با هم مخلوط می کنیم. 5- همه مواد را داخل ماهی تابه ریخته و آنها را روی حرارت ملایم می پزیم. برای داشتن سوپی غلیظ می توانید 1 قاشق سوپخوری خامه به مواد اضافه کنید. 6- کره باقیمانده را می توانید قبل از سرو سوپ به آن اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیازساده مواد لازم : آرد سفید                                                  4 قاشق سوپخوری  روغن                                                      4 قاشق سوپخوری  شیر هموژنیزه                                          2 فنجان  پیاز                                                        1 کیلو پیاز ریز سفید                                            0.5 کیلو  جعفری ساطوری شده                              3 قاشق سوپخوری نمک                                                       به مقدار کافی  فلفل                                                     به مقدار کافی طرز تهیه : از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم . پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم . پیازهای ریز را میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیاد شد از آب آن استفاده کنیم . پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند . سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم . نکته ها و گفته ها: سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آنرا آموخته است. زیرا از همانروزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزی های مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی میکنند و در خیلی از خانه ها همیشه ظرفی را در روی آتش بنام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه های اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته میشوند و طعم مطبوعی از خود باقی میگذارند در اغلب خانه های دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد. تهیه انواع سوپ بستگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضی ها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه میکنند.در قرن شانزدهم هم سوپی بنام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز میشد.شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط اینگونه سوپ سرو میشد و نام آنرا (رستوران) نامید . از آن زمان بمحلهائی که غذا برای عموم تهیه میشود نام رستوران متداول شده است. توجه: امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است . اشتها را تحریک میکند. دارای مواد مقوی و خیلی مغذی می باشد. برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپهای خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌺🌺 در روز اوّل ماه دو ركعت نماز كند در ركعت اوّل بعد از حمد سي مرتبه قُلْ هُوَاللّهُ و در ركعت دوّم بعد از حمد سي مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ بخواند و بعد از نماز تصدّقي كند چون چنين كند سلامتي خود را در آن ماه از حق تعالي بخرد و از بعضي روايات نقل است كه بعد از نماز بخواند : بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، وَما مِنْ دابَّة فِي الاَْرْضِ الاّ عَلَي اللهِ رِزْقُها، وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهاوَمُسْتَوْدَعَها، كُلٌّ في كِتاب مُبين، بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، وَاِنْ يَمْسَسْكَ اللهُ بِضُرٍّ فَلا كاشِفَ لَهُ اِلاّ هُوَ، وَاِنْ يُرِدْكَ بِخَيْر فَلا رادَّ لِفَضْلِهِ، يُصيبُ بِهِ مَنْ يَشآءُ مِنْ عِبادِهِ، وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ، بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، سَيَجْعَلُ اللهُ بَعْدَ عُسْر يُسْراً، ما شآءَ اللهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ، حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ، وَاُفَوِّضُ اَمْري اِلَي اللهِ، اِنَّ اللهَ بَصيرٌ بِالْعِبادِ، لا اِلـهَ اِلاّ اَنْتَ، سُبْحانَكَ اِنّي كُنْتُ مِنْ الظّالِمينَ، رَبِّ اِنّي لِما اَنْزَلْتَ اِلَيَّ مِنْ خَيْر فَقيرٌ، رَبِّ لا تـَذَرْني فَرْداً وَاَنْتَ خَيْرُ الْوارِثينَ. 📚 مفاتیح الجنان @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا