#تندوري_چيكن
ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
@shirini71
#كيك_رواني_خشخاش
مواد لازم برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
با هم ۵ دقیقه بجوشانید و کنار بزارین خنک شود
مواد لازم برای مایه روانی:
۳ عدد تخم مرغ
۱ ل شکر
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان ماست
۱ استکان پودر نارگیل یا گردوی خرد شده
۱ استکان خشخاش آبی پیدا نکردین خرفه بریزید
۱/۲ ل آب
۱ ل ایرمیک (آرد سمولینا)
1 ل آرد
۱ پاکت وانیل (۵ گرم)
۱ پاكت بكينگ پودر (۱۰ گرم)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب هم زده سپس آب,ماست,روغن مایع و بقیه مواد را اضافه کرده هم زده و در قالب فر که با روغن جامد چرب شده ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده تا زمانی که زیر و روی کیک سرخ شود قرار دهید بعد از پخت شربت خنک را روی کیک بریزین.
@shirini71
#ژله_بستنی_ویترینی
مواد لازم:
۲بسته ژله انگور،
۱بسته ژله آلوورا،
۱بسته ژله پرتقال،
۱بسته ژله بلو بری،
۲عدد بستنی لیوانی وانیلی.....
این مقدار ژله بر مبنای سایز قالبم هست شما میتونین بر اساس سایز قالبتون مقدار ژله هارو کم وزیاد کنید.از هر نوع طعم و رنگ ژله بر حسب سلیقه تون میتونین استفاده کنید.....
ابتدا ژله پرتقال و ژله بلوبری روهر کدام جدا فقط با یک لیوان آبگرم بن ماری کرده(ژله پرتقال۱لیوان ابگرم،ژله بلوبری هم ۱لیوان آبگرم) در ظرف پیرکس بصورت جدا میریزیم ودر یخچال قرار میدیم تا کاملا بسته بشه سپس ژله هارو برش مکعبی زده و بصورت در هم در کف قالب میچینیم در این مرحله ژله آلوورارو با یک لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن با بستنی آب شده مخلوط کرده کاملا هم میزنیم وروی ژله ها در قالب میریزیم و مجدد در یخچال قرار میدهیم بعداز بسته شدن ژله رو از قالب جدا میکنیم ولی از قالب خارج نمیکنیم.دو بسته ژله انگورو با ۲لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن خیلی آروم و با حوصله از کنار دیواره قالب داخل قالب میریزیم تا جایی که ژله بستنی در ژله انگور کاملا شناور و غوطه ور بشه.ژله انگور باید کاملا دیواره،کف و روی قالب رو پوشش بده مجدد در یخچال قرار داده بعداز بسته شدن در ظرف مورد نظر برمیگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم
@shirini71
#فطایر_گوشت
مواد لازم:
آرد ۵۰۰گرم
کره ۵۰گرم
خمیرمایه ۱ ق غ پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۲ ق چ
روغن زیتون ۲ ق غ
شیر ولرم به مقداری که خمیر جمع بشه .
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ایی ۱عدد
پیاز ۱عدد
جعفری ۱مشت
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر گودا و پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک وفلفل سیاه وپاپریکا .
طرزتهیه:
ارد ونمک وشکر وخمیر مایه و روغن زیتون رو در ظرفی مخلوط میکنیم.
شیرولرم وکره رو کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم وتا خمیر جمع بشه وبه دست نچسبه .
خمیر رو خوب ورز میدیم یا صدبار به سطحی می کوبیم وبعد خمیر رو در جای نسبتا گرمی استراحت میدیم تا وقتی که خمیر خوب پف کنه.
در تابه ایی روغن ریخته پیاز خورد شده رو تفت میدیم وبعد گوشت رو اضافه وتفت میدیم وبعد فلفل دلمه ایی ریز خورد شده رو هم اضافه کرده وبعد ازچند دقیقه رب گوجه ونمک وفلفل وپاپریکا رو اضافه کرده و تفت میدیم ودر آخر جعفری خورد شده رو اضافه میکنیم واز حرارت برمیداریم .
بعد از یک ساعت ونیم که خمیر استراحت کرد پف خمیر رو میگیریم وخمیر رو به چونه های کوچک تقسیم میکنیم و هر چونه رو باز کرده و اول پنیر گودا ومواد گوشت وبعد پنیر پیتزا رو اضافه کرده وخمیر رو از اطراف می بنیدیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینین و اگه دلتون خواست شیرهایی رو پیراشکی ایجاد کنید وبا رومال شیرو زرده تخم ویا شیرونسکافه رومال کنید وکنجد ویا سیاه دونه بپاشید ودر فر ۱۸۰سانتی تا وقتی که زیر پیراشکی طلایی بشه وگریل رو هم چند دقیقه روشن کرده تا روی پیراشکی هم تغییر رنگ پیدا کنه
🍔 @shirini71