eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ماست چکیده ۱/۴ لیوان پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری سیر ۴ حبه سفیده تخم مرغ ۴ عدد اسفناج ۳۰۰ گرم کالباس ۲۰۰ گرم شوید خشک ۲ قاشق چایخوری طرزتهیه: اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ۵ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید. اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزیدبا استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم ۲پیمانه گردوی آسیاب شده ۲ق غ سیب زمینی پخته رنده شده ۱.۵ق غ پیاز رنده شده(آب پیازُبگیرید) ۸تا۱۰عدد تخم مرغ ۱.۵ق چ نمک ۱.۵ق چ شکر ۱ق چ زردچوبه ۱ق چ فلفل ۱ق چ بیکینگ پودر یا جوش شیرین(اختیاریه،نریزید هم باز خیلی پف میکنه) همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید و توی تابه سرخش کنید. اصلا تو اضافه کردن تخم مرغ اهمال نکنید. این کوکو اصصصصلا بوی تخم مرغ نمیده. گردوتون نباید خیلی ریز باشه تا کوکوتون به روغن نیوفته. مزه ی شکر اصلا حس نمیشه به هیچ وجه حذفش نکنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 روز ششم مرداد ماه ۱۳۹۹🍃 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم :  گردوی خرد شده  یک پیمانه  آرد  ۲پیمانه  بکینگ پودر  نصف قاشق مرباخوری  جوش شیرین  نصف قاشق مرباخوری  نمک یک چهارم قاشق مرباخوری شکر سه چهارم پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد درشت روغن مایع نصف پیمانه ماست چکیده ساده نصف پیمانه کدوی درشت رنده شده یک عدد متوسط (یک پیمانه) طرز تهیه : فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسب حدود ۱۲۲۳ سانتی متر را کمی چرب و به کمی آرد آغشته کنید. گردوها را تفت دهید و بگذارید خنک شود. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگر، شکر، تخم مرغ، روغن و ماست را مخلوط کنید. مواد خشک و تر، گردو و کدو را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید. قالب را به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پف کند. پس از این که پخت و کمی خنک شد نان را روی سینی پنجره ای برگردانید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر دوونیم لیوان آرد سمید(سمولینا) نصف لیوان شکر یک سوم لیوان ۱ ق چ وانیل یا یک چهارم لیوان گلاب خامه صبحانه صد گرم ‌ شیر و ارد سمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم .در آخر خامه رو اضافه میکنیم.حرارت رو خاموش‌کرده و در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خنک بشه . بعد از خنک شدن ،با خامه فرم گرفته و پودر پسته و مغزها تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا