eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده جدید و ساده و متفاوت (من درآوردی خوشمزه) بمب کالری دوستان عزیز میدونم که همه خواص انجیر رو میدونید و ساده خوردتش هم لذت بخشه و انرژی بخش (البته برای من به شدت عاشق شیرینی جات هستم)حالا یکم شیک و مجلسی هم که باشه ، چه شود👌😍😋😉 . انجیر خشک رو از قسمت پایین کمی شکاف بدید مقداری گردو خرد شده داخلش بزارید تا حدی که بتونید شکاف رو ببندید. . .برای رویه شکلاتی ، حدود ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوش آید به محض جوشیدن ، شعله گاز رو خاموش کنید و حدود ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده (ترجیحا نیمه تلخ) رو داخلش بریزید و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود. اجازه دهید کمی سرد شود و انجیرها رو از ساقه ، داخل شکلات بن ماری شده بزنید و روی یه کاغذ روغنی با فاصله بچینید. سپس در یخچال قرار دهید تا شکلات روی انجیرها سفت شود . برای زیباتر شدن، یکم بریلو (رنگ به دلخواه )روی شکلاتها بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. . . نکته👇 با این پست طرز تهیه رو هم داشته باشید😊 این روش بن ماری کردن شکلات ، گاناشی است که شما میتوانید برای دیزاین کیک استفاده کنید . میتونید با کم و زیاد کردن خامه ، نسبت به شکلات ، گاناش رقیق تر یا سفت تری داشته باشید . هر چقدر میزان خامه بیشتر باشد، گاناش رقیقتری خواهید داشت و اگر برعکس مقدار شکلات نسبت به خامه بیشتر باشد گاناش سفت تری خواهید داشت.... نوش جان🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون چایی های من😊🌹 شکر یک لیوان ،روغن مایع نصف لیوان ، شیر یک لیوان ،تخم مرغ دوتا،مایه خمیر یه قاشق غذا خوری سر صاف گلاب به دلخواه و آرد تا حدی که خمیر به دست نچسبه من اول مایه خمیر رو با نصف لیوان آب و یه کوچولو شکر گذاشتم تخمیر بشه بعد روغن و شکر و شیر رو و یه کم گلاب رو مخلوط کردم مایه خمیر. تخمیر شده رو اضافه کردم و آرد الک کردم تا جایی که به دست نچسبه و دو ساعت استراحت دادم و بعد گلوله های کوچک کردم و گذاشتم نیم ساعت استراحت کنه و بعد بازشون کردم و رومال تخم مرغ زدم و گذاشتم تو فر تخم مرغ یکیش رو کامل میزنی یکیش سفیده اش رو زرده اش هم یکم شکر و وانیل ودوقاشق شیر قاطی کن برای رو مال با دمای ۲۰۰درجه و مدت ۱۵دقیقه ،توستر ۱۸۰درجه ۲۰دقیقه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرزتهیه کوفته کبابی با سیخ چوبی: گوشت چرخ شده همراه با یک پیاز نرم رنده شده وزنحبیل تازه ورنده شده وپودر تخم گشنیز خونگی وکمی نمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق غذاخوری سماق اصل باهم ورز میدهیم وکوفته هایی به اندازه ی کشک معمولی درست کنید وبه سیخ چوبی بزنید و در تابه نچسب که باکمی روغن چرب شده باشه کمی سرخ میکنیم در حد تفت دادن( دوطرف کوفته ها ) وقتی سس آماده شد(تهیه سس را پایینتر توضیح دادم) سیخهای کوفته رو منتقل میکنیم توی ظرف سس وسر را گذاشته با حرارت خیلی کم تا آروم چند تا جوش کوچولو بزنه وآماده خوردن بشه 😄 طرزتهیه : یک ق غذاخوری رب گوجه اصل و یک قاشق روغن مایع در تابه تفت میدهیم و دوعدد گوجه بدون پوست را با رنده یاغذاساز پوره میکنیم ودر تابه اضافه میکنیم وکمی تفت میدهیم اگر دیدین سس خیلی غلیظ هست یک استکان آب جوش اضافه کنید درآخریک ق سماق اصل اضافه میکنیم(منظور از سماق اصل چون که توی بازار سماقهای تقلبی زیاده واگر اونها رو مصرف کنید خوراکتون بدمزه میشه) درصورت تمایل کمی نمک وفلفل @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای 30 عدد 250 گرم آرد 125 گرم کره 125 گرم شکر 1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش) - برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: 1 سفیده تخم مرغ 220 گرم پودر قند 10 میلی لیتر آب لیمو - کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین. آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۵۰گرم کره ویا مارگارین🍋 ۱استکان پودرشکر🍋 ۱عددتخم مرغ🍋 ۱پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری وانیل ایرانی)🍋 ۱قاشق چایخوری بکینگ پودر🍋 ۱قاشق سوپخوری آب لیمو🍋 پوست رنده شده ی ۱لیموی کوچک🍋 ۲لیوان+۲قاشق غذاخوری پرآرد🍋 🍋🌰برای تزیین:🍋 شکلات کره ای یا شکلات شیری🍋 پودرپسته یا فندق یا پودرنارگیل🍋 🍋طرزپخت: 🍋کره وپودرشکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود. 🍋تخم مرغ را اضافه کرده همزدن رو ادامه میدیم. 🍋بقیه ی موادرا اضافه کرده، کل مواد رو خوب مخلوط می کنیم باید اونقدر نرم و لطیف باشه که راحت از قیف خارج شه 🍋خمیر را داخل قیف ریخته ودرسینی فرکه کاغذ روغنی انداختیم به شکل دلخواه ویا مانند عکس شکل میدیم. 🍋بعددرفرازقبل گرم شده با حرارت 150 درجه به مدت ۱۵دقیقه میپزیم. 🍋قرابیه های پخته شده را تاموقع سرد شدن دست نزنید.چون وقتی ازفردرمیاد ترد هست وخرد میشه. 🍋شکلات ها رو به صورت بن ماری آب کنید. 🍋قرابیه ها رابعدازسرد شدن داخل شکلات آب شده بزنید وپودرپسته ،فندق ویا پودرنارگیل روی قسمت شکلاتی بپاشید.ودرسینی قراردهید. 🍋اگرمیخواهید سریعترسرد بشن میتونید سینی رو نیم ساعت دریخچال بزارید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا