#کوفته_ترکی
@shirini71
👵👵👵👵👵
این یک مدل کوفته ست که از یک آشپز ترک یاد گرفتم ودقیقا اندازه هارو ترجمه کردم شما میتونین کمترش کنین مثلا با نصف مقدار درست کنین..
گوشت چرخ کرده یک کیلو .تخم مرغ دو عدد.پودر دو برش نون باگت.ادویه دلخواه.نمک.پیاز سه عدد متوسط.جعفری یک دسته کوچیک.برنج یک ونصف لیوان .
.نصف گوشت وبا یک پیاز وادویه سرخ میکنیم .برنج وبا کمی آب میپزیم ودر صافی می ریزیم تا آبش بره .مابقی گوشت رو که خام هست با دو عدد پیاز رنده شده مخلوط کرده .جعفری رو ریز میکنیم واضافه می کنیم وبعدگوشت سرخ شده وتخم مرغ و مابقی موادرو مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم وبه شکل لوله ای تو دست شکل میدیم.
تو این مرحله مقداری آرد وسه عدد تخم مرغ خام هم زده شده لازم داریم کوفته ها رو اول داخل آرد می غلتونیم بعد داخل تخم مرغ ودر روغن سرخ می کنیم .
.حرارت وکم میکنیم تا خوب مغز پخت بشه.
.
پ.ن.البته این تقریبا یک جور کتلت میشه ولی خوب اسمش کوفته است ولی طعم خوبی داره و برای تنوع بد نیست.
.
اگه دیدین کمی مواد شل هست پودر نون اضافه کنین.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_باپودر_ژله🍋🍊🥭🍑🍦🍧
کلا درست کردن بعضی غذاها و شیرینی ها برای خانم ها افتخاره. تصور کنید در یک روز گرم تابستانی مهمان ویژه ای دارید و شما با بستنی که خودتون درست کردین از اون پذیرایی می کنید. چقدر لذت بخشه!
به صورت کلی درست کردن بستنی فوت کوزه گری خاصی داره و بدون داشتن دستگاه بستنی ساز نتیجه کار اون جور که باید نمی شه. اما طرز تهیه بستنی با پودر ژله که در این آموزش یاد داده میشه نه نیاز به دستگاه داره، نه هم زدن می خواد و نه نیاز به مهارت شیرینی پزی و مواد اولیه خاص.
🔴مهم تر از همه اینه که اصلا نیازی به اضافه کردن ثعلب نیست
خامه ساده 500 گرم
شیر عسلی یک سوم قوطی
پودر ژله 6 تا 8 قاشق غذاخوری
در ابتدا خامه رو درون ظرف مناسبی ریخته و با همزن هم می زنیم. چون در این آموزش از شیر عسلی استفاده میش پس نیازی به اضافه کردن شکر نیست.
وقتی که در حد کافی خامه رو زدین، باید شیرعسلی رو کم کم به خامه اضاف کنید. میزانش بستگی به ذائقتون داره. اگر شیرین دوست دارین بیشتر و اگر کم شیرین دوست دارین کمتر شیر عسلی اضاف کنید.
دیگه نیازی به همزن ندارین. با استفاده از لیسک کمی مواد را هم بزنید.
حالا زمان اضاف کردن پودر ژله هست.
اینجا نکته هایی وجود داره:
اگر دوست دارید بستنیتون تک رنگ باشه پس از یک نوع ژله استفاده کنید.اگر دوست دارین بستنی رنگی رنگی باشه، باید مواد بستنی رو توی چند ظرف بریزین و توی هر ظرف یک قاشق پور ژله بریزین.می تونید پوره میوه هم به این بستنی اضاف کنید.
پودر ژله رو با مواد مخلوط می کنیم و مواد بستنی رو داخل ظرف مناسب ریخته با سلفون روی اون رو بپوشونید.
حالا ظرف را از یک شب تا صبح داخل فریزر بزارین.
نیازی به هم زدن نداره و خودش به خوبی بسته می شه.
بعد از آماده شدن اسکوب بزنید و داخل نان بستنی یا ظرف سرو قرار بدین.
پ ن:
برای خوشرنگ شدن دو قطره رنگ خوراکی اضافه شده ولی اصلا نیازی به این کار نیست
@shirini71