آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_گوشت
#کاپ_کیک_گوشت
#غذاهای_خمیری
#لقمه
#عصرونه
#مناسب_تولدوپذیرایی
ببینید چی اوردم براتون غذایی شیک، خوشمزه و راحت
مواد ميانى:
گوشت چرخ كرده
فلفل دلمه اى
قارچ
پنير پيتزا
پياز داغ
رب گوجه
مواد كيك:
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید : ۲ ليوان
روغن: نصف ليوان
ماست: ۱ ليوان
بكينگ پودر: ۱ ق غ
ابتدا تخم مرغها رو داخل کاسه یی ریخته نمك ،فلفل قرمز و سياه هم بهش اضافه كنید و خوب هم بزنید سپس ماست رو اضافه کنید کمی هم بزنید روغن رو هم اضافه کنید دوباره هم بزنید در نهایت ارد و با بکینگ مودر الک کنید به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید قالب مورد نظر و خوب چرب کنید نيمى از مايه ى كيك رو در قالب ريخته بعد مواد ميانى را كه مثل مايه ى ماكارونى اماده کرده روى ان ريخته وپخش کنید کمی پنير پيتزا رو روش بریزید و بقيه ى مايه ى رو روش بریزید بزارید داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٤٥دقيقه اجازه بدین تا بپزه😋
نکته:
مواد میانی : به ذائقه خودتون میتونید از مایه ماکارونی،مرغ ریش ریش،گوشت چرخ کرده یا ژامبون استفاده کنید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🏄♂
🍃نهم مرداد ماه ۱۳۹۹🍃
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#🍒مربا_ آلبالو🍒
آلبالو هسته گرفته:1 کیلو
شکر:1 کیلو دویست گرم
آبلیمو: یک ق
آب سرد 1لیوان
♨️طرز تهیه:
ابتدا هسته ی آلبالوهارو با هسته گیر یا یک نی پلاستیکی کوچک یا با دست جدا میکنیم و شکر رو لابه لای آلبالوها ریخته
به مدت بیست و چهارساعت داخل یخچال قرار میدیم تا آلبالوها آب بندازن.
بعدازین مدت آب رو اضافه میکنیم و ظرف رو روی حرارت قرار میدیم تا بجوش بیاد و کف ایجاد شده ی روی آلبالوها روبرمیداریم.شعله کم نباشه آلبالو ها له میشن .ده دقیقه بعد مربا رو از شربت جدا میکینم میزاریم کنار. بعد پنج دقیقه دیگه میزاریم تا شربت قوام بیاد بعد دوباره مربارو میریزیم داخل شربت آبلیمو رو اضافه میکنیم چند دقیقه که جوشید خاموش میکیم بعد از یک یا دو ساعت مربا رو از شربت جدا میکنیم اینجوری شربت خوشرنگ و خوشمزه خواهیم داشت.
برای اطمینان از به قوام رسیدن شهد یک قاشق از شهد رو در ظرفی ریخته و داخل یخچال قرار میدیم اگر بعدازین
مدت از قاشق نریخت و غلیظ بود یعنی به قوام رسیده.
نکته. کلا شربت بعد از جوش اومدن نباید بیشتر از 15 دقیقه بجوشونید چون رنگش تیره میشه.
نکته. شعله رو خیلی کم یا خیلی زیاد نکنید چون تو رنگش تاثیر داره.
@shirini71