eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ #🍒مربا_ آلبالو🍒 آلبالو هسته گرفته:1 کیلو شکر:1 کیلو دویست گرم آبلیمو: یک ق آب سرد 1لیوان ♨️طرز تهیه: ابتدا هسته ی آلبالوهارو با هسته گیر یا یک نی پلاستیکی کوچک یا با دست جدا میکنیم و شکر رو لابه لای آلبالوها ریخته به مدت بیست و چهارساعت داخل یخچال قرار میدیم تا آلبالوها آب بندازن. بعدازین مدت آب رو اضافه میکنیم و ظرف رو روی حرارت قرار میدیم تا بجوش بیاد و کف ایجاد شده ی روی آلبالوها روبرمیداریم.شعله کم نباشه آلبالو ها له میشن .ده دقیقه بعد مربا رو از شربت جدا میکینم میزاریم کنار. بعد پنج دقیقه دیگه میزاریم تا شربت قوام بیاد بعد دوباره مربارو میریزیم داخل شربت آبلیمو رو اضافه میکنیم چند دقیقه که جوشید خاموش میکیم بعد از یک یا دو ساعت مربا رو از شربت جدا میکنیم اینجوری شربت خوشرنگ و خوشمزه خواهیم داشت. برای اطمینان از به قوام رسیدن شهد یک قاشق از شهد رو در ظرفی ریخته و داخل یخچال قرار میدیم اگر بعدازین مدت از قاشق نریخت و غلیظ بود یعنی به قوام رسیده. نکته. کلا شربت بعد از جوش اومدن نباید بیشتر از 15 دقیقه بجوشونید چون رنگش تیره میشه. نکته. شعله رو خیلی کم یا خیلی زیاد نکنید چون تو رنگش تاثیر داره. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_گوشت _بدون تخم مرغ 😍 مواد لازم: گوشت چرخکرده 300 گرم سیب زمینی خام 4 عدد متوسط پیاز رنده ریز و ابگرفته 1 عدد بزرگ آرد نخودچی 2 ق غ نمک فلفل سیاه ب میزان لازم هفت ادویه یک ق چ یک ق غ آرد سوخاری ابلیمو 1 ق چ طرزتهیه: گوشت رو با ادویه ها و پیاز و آبلیمو خوب ورز میدیم سیب زمینی رو رنده ریز و یه کم آبشو میگیریم به گوشت اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد نخودچی و آرد سوخاری رو اضافه و مواد رو کمی ورز میدیم نیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم؛ بعد از مواد به اندازه برمیداریم داخل نایلون خوب صاف میکنیم مثل عکس. یا به شکل دلخواه توی دست فرم میدیم و در روعن با حرارت کم سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت بشه. @shirini71
بادمجان كباب گيلاني ۴ عدد بادمجان متوسط گردو ١٥٠ گرم رب انار ٣ قاشق غ رب الوچه يا رب انار ترش ٢ قاشق غ پياز ١ عدد سير ٣ حبه سبزي معطر ٢ قاشق غ نمك و فلفل و زردچوبه گوجه فرنگي ( دلخواه ) زرشك براي تزيين ( دلخواه ) بادمجان هارو بعد از اينكه پوست گرفتيد بزاريد كلاه بادمجان باقي بمونه و وقتي ميخواييد شكمشو باز كنيد ٢ سانت از بالا و ٢ سانت از پايين رو فاصله بزاريدبعد از اينكه داخل و خارج بادمجان هارو نمك زدين بزاريد تو اب كش و ١ ساعت بمونه كه اب و تلخيش گرفته بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ .......۱/۲ سیب زمینی ...‌‌‌‌..۱ عدد کوچک پیازچه و شوید و جعفری.....از هرکدام ۱ ق س گردوی آسیاب شده.....۱/۲ پ ماست چکیده.....۱/۲ پ پنیر خامه ای ۱/۲ پ ژلاتین ....۱ ق س آب سرد ....۱/۴ پ نان تست......چند برش ‌ ‌ طرز تهیه ۱-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل پخته و اجازه دهید آب مرغ کشیده شود. و بعد از پختن له کنید. ۲- سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل سیاه ودر صورت تمایل کمی روغن زیتون بخارپز کرده ورنده کنید. ۳--ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری(روی بخار آب)باز کنید تا شفاف شود. ۴- سبزیجات ، سیب زمینی ،مرغ و گردو را مخلوط کنید. ۵-ماست و پنیر خامه ای را ترکیب کرده و به همراه ژلاتین باز شده به مواد اضافه کنید. ۶- نان تست را قالب زده و داخل قالب مورد نظر گذاشته و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. ۷- از قالب جدا کنید و تزیین کنید. ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: مرغ پخته شده سیب زمینی پخته شده پودر بادام هویج خام سس مایونز پنیر خامه ای نمک و فلفل طرز تهیه: با توجه به مقدار موادی که لازم دارید، از مواد بالا چشمی استفاده کنید. مواد بالا را نگینی ریز ریز کنید ولی پوره یا رنده نکنید تا شکل ظاهری زیبایی پیدا کند. مقداری سس مایونز و پنیر خامه ای به مخلوط بزنید و وقتی خوب هم زدید، اگر باز هم لازم داشت از ترکیب هر دو اینا دوباره بزنید(سس مایونز خالی نزنید چون مواد باید انسجام داشته باشد و پنیر خامه ای تاثیر بسزایی دارد) انسجام مواد، باید شبیه الویه شود. در آخر نمک و فلفل بزنید و بچشید. @shirini71