خورشت مرغ و بادمجان
بادمجونا رو بعد از پوست گرفتن یکی دو ساعت تو آب و نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه.
فیله ها رو تو روغن و با زعفرون سرخ کنید و کنار بذارید. تو همون قابلمه یه دونه پیاز ریز خرد کنید و تفت بدید تغییر رنگ که داد یک ق سرپر رب گوجه اضافه کنید تفت بدید نمک و زعفرون بریزید و فیله ها رو به قابلمه برگردونید. چند تا بامیه هم اضافه کنید. دو لیوان ابجوش بریزید و در قابلمه بذارید و اجازه بدید مرغ بپزه.
بادمجونا رو آبکش و خشک کرده و سرخ کنید . نیم ساعت آخر به همراه غوره به مرغ اضافه کنید تا بپزه و خورشت هم جابیفته. پنج دقیقهی آخر گوجه ها رو بریزید و خورشت آماده است
@shirini71
#ترشی_و_مربا
#ترشی_لوبیا_هویج😋
مواد لازم👇
لوبیا سبز,هویج,سیر,فلفل تند,سرکه,نمک,سبزی معطر(اوجی)
طرزتهیه👇
ابتدا لوبیا و هویج رو به اندازه دلخواه خرد کردم ,بعد یه مقدار اب گذاشتم که بجوشه و بعد کمی نمک رو به همراه لوبیا اضافه کردم بعد از اینکه لوبیا یکم نرم شد ابکش کردم تا ابش کاملا جدا بشه ,بعد سبزی رو چرخ کردم به همراه سیر و بعد فلفل قرمز رو خرد کردم و داخل ظرف مورد نظر به ترتیب اول سبزی بعد روش سیر و فلفل قرمز و بعد لوبیا و هویج رو ریختم و به همین ترتیب ادامه دادم تا ظرفم پر بشه و در اخر کمی نمک به همراه سرکه اضافه کردم و در شیشه رو بستم .بعد 2هفته ترشی کاملا امادست.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_بیسکوییت_پودینگی
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذاخوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
برای سس شکلاتی :
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
طرز تهیه:
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی بیسکوییت ها بریزید زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید
@shirini71
#شیرینی_کشمشی
با این مواد حدود ۲۰ عدد شیرینی درمیاد
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم معادل سهچهارم لیوان (من نصفشوریختم)
آرد ۱۲۰ گرم معادل سهچهارم پیمانه
وانیل نصفقچ
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش پلویی نصف لیوان
طرز تهیه:
کره رو با همزن میزنیم تا پوک بشه، پودر قند رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه با همزن میزنیم، تا حسابی رنگش روشن بشه، این وسط وانیل رو هم اضافه میکنیم، تخم مرغ رو اضافه و یک دقیقه دیگر هم میزنیم، حالا آرد رو اضافه میکنیم و مواد رو با لیسک هم میزنیم، کشمش رو در آخر ریخته و بعد از مخلوط کردن مواد رو در قیف بدون ماسوره میریزیم، توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته، شیرینی ها رو با فاصله روی سینی با قیف یا قاشق میزنیم، زیاد بزرگنباشن چون پخش میشن، روشون کمی پودر قند الک میکنیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم
نکته: عزیزانی که توی تستر میپزند دمای فر رو روی ۱۳۰ بزارن چون حرارت تستر زیاده، زود شیرینی میپزه و پخش نمیشه، شیرینی کشمشی کوپولی دارید اونوقت
نکته: به جای کره میتونید از روغن جامد استفاده کنید...
@shirini71
#پاستا_صدفی #جامبو #شلز
پاستا #صدفی رو با نمک و روغن پختم و آبکش کردم و با مایه ماکارونی پر کردم.کف تابه آب روغن دادم و سیب زمینی چیدم و پاستاها رو دونه دونه روش چیدم و گذاشتم یه نیم ساعت تا چهل دقیقه ای دم بکشه. میشه داخل فر هم گذاشت،تفاوتی نداره.عموما روش پخت این پاستا به این شکل هست که باید روی مایه گوشتی مقداری پنیر پیتزا هم بریزیم اما من چون پنیر پیتزا دوست ندارم حذفش کردم.
@shirini71
#پان_اسپانیا
در ۴لیوان شیرسرد۲قاشق نشاسته گندم ریخته وهم بزنید تاذرات نشاسته کاملا حل شود
۰/۵لیوان آردراروی آنالک کرده باهمزن دستی هم بزنیدتادر شیر و نشاسته کاملاحل شود
۲عددتخم مرغ،۳/۴لیوان شکرو۱/۴قاشق چایخوری وانیل راباهمزن دستی یابرقی هم بزنیدتاکرمی شود
و به مواد شیری که روی حرارت ملایم گذاشتیم اضافه کنید،مدام هم بزنیدتا به غلظت فرنی برسد
@shirini71