#شیرینی_با_مغز_مارمالاد_هلو 🥯 😋
▫️تخم مرغ:2عدد
▫️پودرقند:1/2پ
▫️آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد
▫️کره به دمای اتاق:200گرم
▫️وانیل:1/2قاشق چایخوری
▫️ماست:1قاشق غذاخوری
▫️مارمالادهلو:به میزان لازم
🔸کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه
♦️سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد
@shirini71
#دسر_شکلاتی
مواد لازم :شیر دو لیوان،شکر نصف لیوان(مقدارشو ميتونيد با ذائقتون كمي كم يا زياد كنيد)،خامه صبحانه سفت( پاكت صورتي)صد گرم،پودر کاکائو دو ق غ،پودر ژلاتین سه ق غ.
طرز تهيه:پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بذاريد تا كاملا حل و شفاف بشه بعد دو لیوان شیر و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا پودر کاکائو حل بشه حالا شکر رو اضافه کنید هم بزنید نیازی نیست شیر بجوشه فقط شکر و پودر کاکائو حل بشه کافیه بعد از روی حرارت بردارید وقتی از داغی افتاد ژلاتین و در آخر خامه رو اضافه و مخلوط کنید.
مواد رو در قالب بريزيد و سه تا چهار ساعت در یخچال بذاريد.
@shirini71
#کیک_شکلاتی_فندقی
4 تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
4 قاشق غذاخوری فندق له شده(اگه نمیزنین بجاش فندق یا گردو خرد شده بریزین و شکر هم دو قاشق بیشتر بزنین)
2 لیوان آرد
1/2 پیمانه شکلات چیپسی
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
برای کیک،ابتدا شکر ،وانیل و تخم مرغهارو 8-10 دقیقه با همزن برقی بزنین بعد بترتیب روغن -شیر-فندق له شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، سپس آرد ،پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد در آخر شکلات چیپسی هارو که داخل کمی آرد غلطوندین و آرد اضافیشون رو جدا کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اصلا زیاد مخلوط نکنین مایع کیکو بعد از اضافه کردن آرد.
در قالب 25 سانتیمتری که چرب کردین و ارد پاشی کردین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، اونقدر که خلال چوبی داخل کیک کنین تمیز دربیاد. .
@shirini71
#باسلوق_هندوانه
مواد لازم:
نشاسته ذرت يك و نيم پيمانه
آب يك پيمانه
گلاب يك پيمانه
شكر يك پيمانه
كره بيست گرم
رنگ_خوراكي سبز و قرمز ژله اي
طرز تهيه:ابتدا نشاسته و آب رو با هم خوب مخلوط كنيد و گلاب و شكر رو بهش اضافه كنيد روي حرارت قرار بدين و مرتب هم بزنيد تا خوب باسلوق جمع بشه و خودشو بگيره،در اين لحظه كره رو اضافه كرده و خوب هم بزنيد و وقتي باسلوق كاملا جمع شد از روي حرارت برداريد خمير رو به سه قسمت بزرگ و متوسط و كوچيك تقسيم كنيد و براي قسمت قرمز بزرگترين خمير رو رنگ كنيد و گرد مثل يك لوله شكل بديد و با دست حالت بدين و براي قسمت سبز كمي كوچكتر از قرمز برداريد و رنگ كنيد و با وردنه پهن كنيد و قسمت كوچيكتر كه سفيده رو با وردنه نازكتر از قسمت سبز كنيد و روي قسمت سبز پهن كنيد و قسمت قرمز رو روي كار قرا بدين و رول كنيد و محكم بپيچيد و به مدت سه ساعت داخل يخچال قرار بدين. بعد برش بزنيد و از وسط نصف كنيد كه به شكل نيم دايره بشه .گل رز وسط رو هم با اضافه های مواد درست کردم.دونه های روش هم سیاه دانه است.توجه کنید که موقع کار با خمیر دستاتونو با روغن مایع چرب کنید تا به دست نچسبه .
@shirini71
كرپ_لقمه
واما مواد لازم
دوعدد تخم مرغ
دونيم ليوان شير
يك ونيم ليوان آرد
يه قاشق چاي خوري نمك
يك چهارم ليوان هم روغن مايع
كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان من با بلال آبپز سرو كردم خيلي خوب بود.
@shirini71
#پیتزا_رولی خوشمزهه😍
_آرد ۵۰۰ گرم
_آب ولرم یک و یک سوم لیوان
_مخمر فوری ۷ گرم
_نمک نصف قاشق چایخوری
_شکر ۱ قاشق چایخوری
_سس گوجه فرنگی ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
_آویشن یا پونه کوهی یک قاشق چایخوری
_روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
_سوسیس یا کالباس ۳۰۰ گرم
_پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
در ابتدا برای تهیه ی خمیر آرد الک شده را با شکر ، نمک ، مخمر مخلوط کرده و آب ولرم را به تدریج اضافه کنید. خمیر را ورز بدید(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید و حتما موقع ورز دادن دستتان را با روغن چرب کنید)و سپس روی آن را بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت دهید و بعد سطح کار را آرد پاشی و خمیر را پهن کرده . سس گوجه فرنگی ، پونه کوهی یا آویشن و روغن زیتون رو باهم مخلوط و سطح خمیر را با آن بپوشانید . سپس سوسیس و پنیر را اضافه کرده و رول کنید، برش بزنید و داخل ظرف فر چرب شده قرار دهید و با یک عدد تخم مرغ همزده سطح آنها را آغشته کنید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید😋
@shirini71
#سالاد_سيب_زميني_روسی 😍
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط ۳ عد
هویج متوسط ۲ عدد
نخود فرنگی پخته یک پیمانه
ژامبون خرد شده یک پیمانه
خیار شور خرد شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد کوچک ( یا ۳ عدد پیازچه )
شوید تازه ی خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
مواد سس :
ماست یونانی پرچرب نصف فنجان
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهيه: در ابتدا مواد سس را با هم کاملا مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید . سپس سيب زميني متوسط رو آبپز كنيد( اما در اثر زیاد پختن له نشوند ) وقتي كاملا سرد شد نگيني خرد كنيد. نخود فرنگی و هويج را هم بپزيد. سپس تمام مواد شامل سیب زمینی ، هویج، خیارشور، ژامبون، نخودفرنگی، پیاز یا پیازچه، شوید و سس را کاملا با هم مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در يخچال قرار دهید تا مزه دار شود و بعد سرو كنيد.
نوش جان😍😋
@shirini71