#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋هشتم شهریور ماه ۱۳۹۹ 🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دمنوش_عنّاب
دمنوش عنّاب. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند.
نام علمی: Ziziphus jujuba
طبیعت: عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد. 🌺🌺 خواص:
برای رفع استرس و اضطراب مفید است.
به علت دارا بودن انتیاکسیدانها، روند پیری پوست را کاهش میدهد.
عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرمكننده سینه و ملین است.
کاهشدهنده فشارخون است.
کمک به هضم غذا می کند و تصفیهکننده خون است.
گرفتگی صدا را برطرف ميکند و موجب تقویت دستگاه گوارشی میشود.
با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلولهای سرطان خون است زيرا به علت داشتن ویتامین C و انتیاکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولهای سرطانی است.
❌❌ موارد منع مصرف:
افرادی که از نفخ بیش از حد، انگلهای رودهای و خلط بیش از حد رنج میبرند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.
مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود. 🌺🌺 طرز تهیه:
عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای 80 درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت 15 دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به آن اضافه کنید.
من دو قاشق زرشک تازه بهش اضافه کردم .طعمش عالی شد علاوه بر خواص زیاد زرشک .
soroor_725
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_زنجبیل_وگردو
مواد لازم :
آرد گندم ١كيلو،
آرد برنج مرغوب و نرم ٣٠٠ گرم،
پودر قند٦٠٠ الي ٧٠٠ گرم،
کره پاستوریزه ٢٠٠ گرم
روغن جامد ٢٠٠ گرم ،
زنجبیل ٢ ق سر پر،
به دلخواه گردوی خرد شده ۲ پیمانه
طرز تهیه : ارد برنج و ارد گندم را الك كرده با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي ارد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد ،بعداز اين مرحله دوباره ارد تفت داده شده را الك كنيد ، روغن و كره را اضافه كرده و چند دقيقه ديگر تفت دهيد حلوا را از روي حرارت برداشه و وقتي از حرارت افتاد پودر زنجبيل و پودر قند الك شده را اضافه كرده همه مواد را خوب مخلوط كنيد حلوا را داخل سيني به قطر حداقل سه سانت پهن كنيد و با كمك دست و یا غلطك پرس كنید به حلوا برشهاي لوزي يا مربع بزنيد و بعداز اينكه حداقل يك شب استراحت كرد از قالب جدا كنيد و در ظرف مورد نظر بچينيد و با پودر و خلال پسته تزيين كنيد
🔴من حلوا را قالب منوپرشن زدم
🔴می توانید به جای پودر زنجبیل و گردوی خرد شده پودر هل و پسته خرد شده استفاده کنید
🔴با توجه به نوع ارد شاید ۱۰۰ گرم روغن بیشتری استفاده شود
🔴اگر حلوا انسجام کافی نداشت یک بار از چرخ گوشت رد کنید
@shirini71
#شله زرد نذری برای ۲۰۰ نفر
برنج نیم دونه ۶کیلو
شکر سه برابر ۱۸ کیلو(ولی من ۱۵کیلو ریختم که خیلی شیرین نباشه)
زعفران ۲۰ گرم ریختم،ولی می تونید کم و زیادش کنید
گلاب دو تا سه لیوان
خلال بادام برایداخل شله زرد ۴ لیوان
کره ۲۰۰ گرم(میتونید بیشتر هم بریزید
@shirini71