eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
دمنوش عنّاب. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. نام علمی: Ziziphus jujuba طبیعت: عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد. 🌺🌺 خواص: برای رفع استرس و اضطراب مفید است. به علت دارا بودن انتی‌اکسیدان‌ها، روند پیری پوست را کاهش می‌دهد. عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم‌كننده سینه و ملین است. کاهش‌دهنده فشارخون است. کمک به هضم غذا می کند و تصفیه‌کننده خون است. گرفتگی صدا را برطرف مي‌کند و موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌شود. با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است زيرا به علت داشتن ویتامین C و انتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است. ❌❌ موارد منع مصرف: افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند. مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود. مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود. 🌺🌺 طرز تهیه: عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای 80 درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت 15 دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به آن اضافه کنید. من دو قاشق زرشک تازه بهش اضافه کردم .طعمش عالی شد علاوه بر خواص زیاد زرشک . soroor_725 ‍ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : آرد گندم ١كيلو، آرد برنج مرغوب و نرم ٣٠٠ گرم، پودر قند٦٠٠ الي ٧٠٠ گرم، کره پاستوریزه ٢٠٠ گرم روغن جامد ٢٠٠ گرم ، زنجبیل ٢ ق سر پر، به دلخواه گردوی خرد شده ۲ پیمانه طرز تهیه : ارد برنج و ارد گندم را الك كرده با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي ارد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد ،بعداز اين مرحله دوباره ارد تفت داده شده را الك كنيد ، روغن و كره را اضافه كرده و چند دقيقه ديگر تفت دهيد حلوا را از روي حرارت برداشه و وقتي از حرارت افتاد پودر زنجبيل و پودر قند الك شده را اضافه كرده همه مواد را خوب مخلوط كنيد حلوا را داخل سيني به قطر حداقل سه سانت پهن كنيد و با كمك دست و یا غلطك پرس كنید به حلوا برشهاي لوزي يا مربع بزنيد و بعداز اينكه حداقل يك شب استراحت كرد از قالب جدا كنيد و در ظرف مورد نظر بچينيد و با پودر و خلال پسته تزيين كنيد 🔴من حلوا را قالب منوپرشن زدم 🔴می توانید به جای پودر زنجبیل و گردوی خرد شده پودر هل و پسته خرد شده استفاده کنید 🔴با توجه به نوع ارد شاید ۱۰۰ گرم روغن بیشتری استفاده شود 🔴اگر حلوا انسجام کافی نداشت یک بار از چرخ گوشت رد کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زرد نذری برای ۲۰۰ نفر برنج نیم دونه ۶کیلو شکر سه برابر ۱۸ کیلو(ولی من ۱۵کیلو ریختم که خیلی شیرین نباشه) زعفران ۲۰ گرم ریختم،ولی می تونید کم و زیادش کنید گلاب دو تا سه لیوان خلال بادام برایداخل شله زرد ۴ لیوان کره ۲۰۰ گرم(می‌تونید بیشتر هم بریزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پیتزا مرغ توسکانی یه پیتزای متفاوت و خاص با عطر و طعم فوق العاده ست که بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید برای تهیه خمیر👈سه پیمانه آرد سفید رو الک میکنیم و با یک و نیم ق غ مخمر فوری و یک پیمانه آب گرم(ولرم) و چهار ق غ روغن زیتون و یک ق م نمک و یک ق غ شکر مخلوط میکنیم و دو سه دقیقه ورز میدیم و روشو با یک پارچه تمیز یا سلفون میپوشونیم تا حداقل دوساعت استراحت کنه و خمیر عمل بیاد(با این مقدار خمیر سه یا چهار تا پیتزا میتونید داشته باشید بستگی به ضخامت نون پیتزا تون داره) مواد لازم برای یک عدد پیتزا مرغ توسکانی👈سینه مرغ گریل شده یا کبابی....گوجه فرنگی یک عددکوچک(من از سه چهارتا گوجه گیلاسی استفاده کردم)..فلفل دلمه نصف یک عدد...پیاز یک عدد ریز...سیر یک حبه....سس خردل یک ق غ...سس مایونز دو ق غ...پنیر پیتزا موزارلا یک پیمانه...زیتون در صورت تمایل کمی..پودر آویشن یک ق چ..روغن زیتون یک ق غ... بریم سراغ طرز تهیه یه پیتزای خوشمزه😋😋👈 خمیر پیتزا رو با وردنه باز میکنیم و توی قالب یا ظرف مورد نظر میندازیم ُُسس خردل و مایونز رو مخلوط میکنیم و روی خمیر پخش میکنیم و بعد یک حبه سیر رو رنده ریز میزنیم و روی خمیر میریزیم یک ق روغن زیتون رو هم اضافه میکنیم سپس دو سوم از پنیر پیتزا رو میریزیم و بقیه مواد شامل مرغ و فلفل دلمه و پیاز و گوجه خورد شده و پودر آویشن رو اضافه میکنیم و مابقی پنیر رو میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار میدیم دو سه دقیقه آخر المنت بالا یا گریل رو هم روشن میکنیم تا روی پیتزا خوشرنگ و طلایی بشه ☝این پیتزا به دلیل داشتن سس سنگین تر از پیتزا های دیگه ست ولی طعمش فوق العاده ست...من چون وروجکام پیتزا به سبک پیتزا هات دوست دارند لبه های خمیر رو هم پنیر ریختم و لوله کردم و اینجوری کپل مپل شد که میبینید😉 تو دستور اصلی مقدار سس مایونز بیشتر بود ولی به نظر من همین دو ق که من استفاده کردم کافی بود من روی سینه مرغ رو با کارد چندتا برش زدم و نمک و فلفل سیاه و دو ق روغن زیتون روش ریختم و یک ربع تا بیست دقیقه گذاشتم توی آون توستر و هر دو المنت بالا و پایین رو روشن کردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه عصرونه خیلی خوشمزه ذرت_خامه_ای یا کرمی بجز عصرونه میتونه یه تکمیل کننده برای غذاهای گوشتی و مرغی باشه مثلا برای استیک. معمولا همه کنار استیک یا غذاهای این چنینی پوره سیب‌زمینی یا سبزی‌جات میذارن! که اینم میتونه گزینه‌ی جذابی باشه. مواد لازم برای تهیه ذرت کرمی ۲۲۵ گرم ذرت پخته یخ زده ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا ۲۰ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: همه مواد رو بریزید تو قابلمه به طور یکنواخت به هم زدن ادامه بدین تا آرد لعاب بندازه و مخلوط غلیظ بشه. حدود ۱۰ دقیقه به هم زدن ادامه بدین تا آرد از خامی دربیاد. حالا پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید. نکته) میتونید قارچ و اویشن هم اضافه کنید اگه دوست دارید. بدویید ذرتاتون رو از فریزر در بیارید عصرونه درست کنید ببینم!😈😂 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا