هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_زنجبیل_وگردو
مواد لازم :
آرد گندم ١كيلو،
آرد برنج مرغوب و نرم ٣٠٠ گرم،
پودر قند٦٠٠ الي ٧٠٠ گرم،
کره پاستوریزه ٢٠٠ گرم
روغن جامد ٢٠٠ گرم ،
زنجبیل ٢ ق سر پر،
به دلخواه گردوی خرد شده ۲ پیمانه
طرز تهیه : ارد برنج و ارد گندم را الك كرده با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي ارد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد ،بعداز اين مرحله دوباره ارد تفت داده شده را الك كنيد ، روغن و كره را اضافه كرده و چند دقيقه ديگر تفت دهيد حلوا را از روي حرارت برداشه و وقتي از حرارت افتاد پودر زنجبيل و پودر قند الك شده را اضافه كرده همه مواد را خوب مخلوط كنيد حلوا را داخل سيني به قطر حداقل سه سانت پهن كنيد و با كمك دست و یا غلطك پرس كنید به حلوا برشهاي لوزي يا مربع بزنيد و بعداز اينكه حداقل يك شب استراحت كرد از قالب جدا كنيد و در ظرف مورد نظر بچينيد و با پودر و خلال پسته تزيين كنيد
🔴من حلوا را قالب منوپرشن زدم
🔴می توانید به جای پودر زنجبیل و گردوی خرد شده پودر هل و پسته خرد شده استفاده کنید
🔴با توجه به نوع ارد شاید ۱۰۰ گرم روغن بیشتری استفاده شود
🔴اگر حلوا انسجام کافی نداشت یک بار از چرخ گوشت رد کنید
@shirini71
#شله زرد نذری برای ۲۰۰ نفر
برنج نیم دونه ۶کیلو
شکر سه برابر ۱۸ کیلو(ولی من ۱۵کیلو ریختم که خیلی شیرین نباشه)
زعفران ۲۰ گرم ریختم،ولی می تونید کم و زیادش کنید
گلاب دو تا سه لیوان
خلال بادام برایداخل شله زرد ۴ لیوان
کره ۲۰۰ گرم(میتونید بیشتر هم بریزید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزاخونگی
#پیتزا_مرغ_توسکانی
پیتزا مرغ توسکانی یه پیتزای متفاوت و خاص با عطر و طعم فوق العاده ست که بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
برای تهیه خمیر👈سه پیمانه آرد سفید رو الک میکنیم و با یک و نیم ق غ مخمر فوری و یک پیمانه آب گرم(ولرم) و چهار ق غ روغن زیتون و یک ق م نمک و یک ق غ شکر مخلوط میکنیم و دو سه دقیقه ورز میدیم و روشو با یک پارچه تمیز یا سلفون میپوشونیم تا حداقل دوساعت استراحت کنه و خمیر عمل بیاد(با این مقدار خمیر سه یا چهار تا پیتزا میتونید داشته باشید بستگی به ضخامت نون پیتزا تون داره)
مواد لازم برای یک عدد پیتزا مرغ توسکانی👈سینه مرغ گریل شده یا کبابی....گوجه فرنگی یک عددکوچک(من از سه چهارتا گوجه گیلاسی استفاده کردم)..فلفل دلمه نصف یک عدد...پیاز یک عدد ریز...سیر یک حبه....سس خردل یک ق غ...سس مایونز دو ق غ...پنیر پیتزا موزارلا یک پیمانه...زیتون در صورت تمایل کمی..پودر آویشن یک ق چ..روغن زیتون یک ق غ... بریم سراغ طرز تهیه یه پیتزای خوشمزه😋😋👈
خمیر پیتزا رو با وردنه باز میکنیم و توی قالب یا ظرف مورد نظر میندازیم ُُسس خردل و مایونز رو مخلوط میکنیم و روی خمیر پخش میکنیم و بعد یک حبه سیر رو رنده ریز میزنیم و روی خمیر میریزیم یک ق روغن زیتون رو هم اضافه میکنیم سپس دو سوم از پنیر پیتزا رو میریزیم و بقیه مواد شامل مرغ و فلفل دلمه و پیاز و گوجه خورد شده و پودر آویشن رو اضافه میکنیم و مابقی پنیر رو میریزیم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت تقریبا بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار میدیم دو سه دقیقه آخر المنت بالا یا گریل رو هم روشن میکنیم تا روی پیتزا خوشرنگ و طلایی بشه
☝این پیتزا به دلیل داشتن سس سنگین تر از پیتزا های دیگه ست ولی طعمش فوق العاده ست...من چون وروجکام پیتزا به سبک پیتزا هات دوست دارند لبه های خمیر رو هم پنیر ریختم و لوله کردم و اینجوری کپل مپل شد که میبینید😉
تو دستور اصلی مقدار سس مایونز بیشتر بود ولی به نظر من همین دو ق که من استفاده کردم کافی بود
من روی سینه مرغ رو با کارد چندتا برش زدم و نمک و فلفل سیاه و دو ق روغن زیتون روش ریختم و یک ربع تا بیست دقیقه گذاشتم توی آون توستر و هر دو المنت بالا و پایین رو روشن کردم.
@shirini71
#عصرونه
#ذرت_خامه_ایی
یه عصرونه خیلی خوشمزه
ذرت_خامه_ای یا کرمی بجز عصرونه میتونه یه تکمیل کننده برای غذاهای گوشتی و مرغی باشه مثلا برای استیک.
معمولا همه کنار استیک یا غذاهای این چنینی پوره سیبزمینی یا سبزیجات میذارن! که اینم میتونه گزینهی جذابی باشه.
مواد لازم برای تهیه ذرت کرمی
۲۲۵ گرم ذرت پخته یخ زده
۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا
۲۰ گرم کره
۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
همه مواد رو بریزید تو قابلمه به طور یکنواخت به هم زدن ادامه بدین تا آرد لعاب بندازه و مخلوط غلیظ بشه. حدود ۱۰ دقیقه به هم زدن ادامه بدین تا آرد از خامی دربیاد. حالا پنیر رو اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید.
نکته) میتونید قارچ و اویشن هم اضافه کنید اگه دوست دارید.
بدویید ذرتاتون رو از فریزر در بیارید عصرونه درست کنید ببینم!😈😂
@shirini71
#عصرونه
#کلوبیج_نان_گیلانی
#کاکا
یک لیوان کدوحلوایی پخته و پوره شده با دارچین و کمی شکر رو با 5 تا 6 قاشق سر پر آرد و 3 /4 قاشق شکر و یک عدد تخم مرغ و گردو مخلوط و با کره یا روغن سرخ می کنیم
sanaz.rostampour
@shirini71
#ساندویچ_مرغ
ساندويچ مرغ بانان مك عربي👌🏻
آرد: سه پيمانه
/ روغن مايه: يك چهارم پيمانه
/ خميرمايه: يك قاشق غذاخوري
/ بكين پودر: يك دوم قاشق غ خ
/ نمك: يك دوم ق خ
/ شكر: يك دوم ق م
/ شير خشك: سه ق غ.( می تونید شیرخشک رو حذف کنید وبه جاش از شیر تازه استفاده کنید)
سياهدانه كمي.
اب ولرم برای درست کردن خمیر به مقدار لازم
همه ي مواد خشك باهم مخلوط كرده بعد روغن را اضافه تا به صورت خورده نون بيرون بياد دراخر هم اب اضافه كرده كه خمير به دست نچسبد استراحت داده تا حجم دوبرابر شود سپس نازك پهن كرده باوردنه بعد تابه رو كمي چرب وخمير رو گذاشته زيرورو كنين كه هردوطرف پخته شود نان رو بعد ازپخت لاي پارچه بزارين كه خشك نشه. مواد داخل هرهرچيزي ميتونين استفاده كنين فلافل. مرغ. گوشت وغيره👌🏻💐
@shirini71