eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مهر ۱۳۹۹
🌹دسر کرم دوشاب (شیره انگور )🌹 👈موادلازم؛ شیر2پیمانه شکرسفیدنصف پیمانه نشاسته گل نصف پیمانه (سفیدرنگ ودرشت هست) آب معمولی نصف پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه👇👇 👈طرز تهیه نشاسته رابانصف شیر کامل حل کنید تانشاسته بازبشه بقیه شیر ومواد رابه غیرازگلاب بریزید وروی حرارت کم مدام هم بزنید تا کاملا سفت شود 20دقیقه زمان میبره 🌴 داخل ظرف یاقالب بریزید ودریخچال 2ساعت بذارید تاآماده بشه 💜نکته! 1 ؛ من مقداری ازموادراداخل قالب سیلیکونی بدون اینکه چرب کنم ریختم بعدازدوساعت کنارهاش روباکارد جداکردم تاراحت دربیاد؛ 💚نکته 2؛ درفصل سرما همین دسر رابجای شکرسفید باشیره انگور بپزید ؛ این دستور یکی از اعضا خوب کانال یا ثارالله😍😍😍😍👏👏👏👏👏
۳ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مهر ۱۳۹۹
🥗🥗 مواد لازم : برای 4 نفر عدس 200 گرم پیازچه 1 دسته گوجه گیلاسی 200 گرم جعفری تازه 1 دسته نعنای تازه 1 دسته روغن زیتون بکر لیمو ترش بزرگ 1 عدد روش تهیه : عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید. آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید. ashpazitop ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
۳ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مهر ۱۳۹۹
‌‎ تبوله يك سالاد عربي است ، به جاي بلغور ميتوان مواد ديگري مثل كلم ، لبو و ياپاستا جايگزين كرد @shirini71
۳ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مهر ۱۳۹۹
. ✨مواد لازم: 2 لیوان جعفری ریز خرد شده 1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم) 1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی 1/2لیوان پیازچه 1/2 یه پیاز ریز خرد شده 1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار) 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب 1 لیمو ترش 1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری) نمک و فلفل به میزان لازم ✨طرز تهیه: ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان 🤗 cheshidanihaa ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
۳ مهر ۱۳۹۹
سالاد خوشمزه تبوله که با همه حبوبات می تونید درست کنید اگه طعم جعفری رو دوست نداریید از کاهو استفاده کنید 🥬🥦🌽🥕🥒🌮🥗👆
۳ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مهر ۱۳۹۹
اصفهاني این غذا طعم ملس دارد واز غذاهای سنتی اصفهان است مواد لازم: گوشت چرخکرده نیم کیلو هویج پخته ورنده شده 3-4عدد در اصفهان بجای هویج (زردک ) استفاده میشود آرد نخودچی 125گرم ویک عدد پیاز رنده شده . نمک فلفل زرد چوبه ودارچین من زعفران هم میریزم برای سس 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه ویک استکان آب لازم داریم طرز تهیه: مواد را مانند درست کردن کتلت خوب ورز میدهیم واز آن گلوله هایی مانند سوسیس درست میکنیم سرخ میکنیم وشیره و سرکه و آب را مخلوط کرده روی آنها میریزیم تا اینکه خوب جوشیده و آب آن خورد برود این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد نوش جان @shirini71
۳ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳ مهر ۱۳۹۹