#سمبوسه 😋
🔸سه تا سیب زمینی متوسطو با یکم زرد چوبه و نمک اب پز کردم البته سیب زمینو من همیشه خرد کرده میپزم.
یه پیاز بزرگو حسابی سرخ طلایی کردم بهش یکم فلفل سیاه نمک پودر سیر پودر پیاز و ادویه گرام ماسالا زدم . بعد ۳تا قاشق پر تره خرد کرده و ۲ تا قاشق پر جعفری خرد کرده اضافه کردم یه دقیقه ای تفت دادم و بعد به سیب زمینهای پخته و پوره شدم اضافه کردم.
نونهای لواشو نواری بریدم بعد پیچیدم و در سرخ کن سرخ کردم.
دقت کنید داخل روغن زیاد کمتر روغن جذب میکنه .
با خمیر یوفکا که اصلا روغن به خودش نمیگیره
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥪 #املت_پيتزايي 🥪
✍طرز تهيه:داخل تابه مقداري ژامبون+فلفل دلمه اي+قارچ و پياز رو در يك كره تفت بديد بعد تخم مرغهاي هم زده شده رو روش بريزيد و نمك و فلفل سياه و آويشن روش بپاشيد و درِ تابه رو بذاريد تا با حرارت ملايم بپزه.وقتي تخم مرغ پخت مقداري پنير پيتزاي رنده شده يا ورقه اي روش بذاريد و باز هم در تابه رو بذاريد تا پنير ذوب بشه.
🌮بعد با نان تُست شده يا نان دلخواهتون سرو كنيد.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هجدهم
✅ناشتا 1 عدد کیوی
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری)
🍀 #میان_وعده :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
#چای_سرفه_زنجبیلی_لیمویی_عسلی
من برای سرفه چای زنجبیل درست میکنم.
زنجبیل گرما بخشه. بعد از فنجان اول احساس راحتی میکنید.
مواد لازم(برای 1 فنجان چای)
☕️1 قاشق چای خوری سر صاف پودر زنجبیل
☕️1 قاشق غذاخوری آب لیمو
☕️1 قاشق مرباخوری عسل
☕️آب داغ
طرز تهیه:
زنجبیل ، آب لیمو و عسل را داخل فنجان بریزید و آب داغ را بریزید و هم بزنید. اگر دوست داشتید یک برش لیمو هم داخل چای بندازید. این چای را روزی 3 بار بخورید. نوش جان
╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮
@shirini71
#چای_زنجبیلی
آب داغ ۴ فنجان
زنجبیل تازه رنده شده ۱/۴ فنجان
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه ۴ قاشق غذاخوری
ابتدا آب داغ را در قوری بریزید و سپس زنجبیل و زردچوبه را به آن بیافزائید.
قوری را روی کتری در حال جوش گذاشته و برای ۱۵ دقیقه به چای اجازه دهید تا طعم دار شود.
حال چای را از صافی عبور داده و آب لیمو و عسل را اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید به این نوشیدنی دارچین هم اضافه کنید.
میزان عسل و آب لیمو را میتوانید به دلخواه تغییر دهید.
@shirini71