eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏ 🌸 تدابیر سرماخوردگیِ در پاییز: پرهیز جدی از ، آبگوشت،کله، مرغ، ماست،دوغ، شیرینی قنادی، موز، سرخ کرده. مفید: آب ، هویج، هلو، آب زرشک ، آب انار سکنجین عسلی عسل شربت رضوی بعد غذا دوا امام کاظم دمکرده چایمون حجامت جامع+ زیره هاضوم سیرابی+شیردان 🍃 طب اسلامی استاد تبریزیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید به چه راحتی میتونید کیک های زیبای خونگی تزئین کنید 🌸 حتی اگه پالت قنادی ندارید با یک قاشق یا چاقو هم میتونید این گلهای برجسته رو درست کنید ✅ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برادرست کردن این کماج ها ،حدود دولیوان پوره کدوحلوایی و با نصف لیوان روغن مایع ودوقاشق ماست نصف لیوان شیر ولرم که داخلش دوقاشق غذاخوری مایه خمیر ریختیم و یه دونه تخم مرغ وزنجبیل ووانیل میریزیم خوب باهم مخلوط میکنیم وشروع میکنیم به اضافه کردن آرد تاجایی که به دست نچسبه ولی آرد زیاد به خوردش نمیدیم باورز دادن ویکم روغن اضافه کردن چسبندگی شو میگیریم،خمیرومیزارم تو جای گرم تا ور بیاد و دوبرابر بشه،بعدش ازش چونه درست میکنیم میزاریم حدود ده دقیقه بمونه اون وقت تودست بازش میکنیم توسینی فرمیزاریم ،حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت میزاریم داخل فر ورو درجه۱۹۰ تا بپزه و روش طلایی بشه،برای رومال روش از زرده تخم مرغ وماست و زردچوبه استفاده میکنیم،این نون همون خمیرجادویی هست که داخلش پوره کدو_حلوایی میریزیم. ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این شیرینی سبوس‌دار خرمایی، نه تنها در بین کرمانی ها بلکه در کل ایران طرفدار دارد. مواد لازم برای خمیر آرد جوانه‌ی گندم(آرد سهن): یک لیوان آرد گندم: یک و نیم لیوان مایه خمیر: یک قاشق چای‌خوری شکر: نصف قاشق چای‌خوری ادویه کماچ(زیره سبز، بادیان، سیاه دانه، زردچوبه، گل خشت): یک قاشق مرباخوری روغن حیوانی: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم مواد لازم برای داخل کماچ خرمای چرخ شده: ۲۵۰ گرم گردو: ۲۰۰ گرم روغن مایع: ۲۰۰ گرم طرز تهیه کماچ سهن مرحله اول آردها و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه را درکمی آب ولرم حل کرده به آنها اضافه کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید و ورز دهید و آب را آرام آرام در جریان ورز دادن اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. مراقب باشید که با بیش از اندازه اضافه کردن آب، خمیرتان شل نشود و پس از آماده شدن خمیر، آن را نیم ساعت کنار بگذارید تا ور بیاید. مرحله دوم کف سینی لبه‌کوتاه را چرب کنید و خمیری که با ارتفاع نیم سانتی‌متر با وردنه باز کرده‌اید را در سینی فر قرار دهید. مرحله سوم خرما، گردو و روغن مایع را در یک کاسه با دست مخلوط کنید و روی یک تخته، آنها را از هم باز کنید. روی خمیری که در سینی قرار داده‌اید، باید یک لایه خرمای نه چندان کلفت قرار بگیرد. مرحله چهارم یک لایه خمیر دیگر باز کنید و روی خرماها بگذارید. خمیرهایی که در چهار طرف سینی قرار دارند را با دست به هم برسانید تا خرماها دیده نشوند و روی خمیر را با برس چرب روغن‌کشی کنید. مرحله پنجم قبل از قرار دادن ظرف در فر، کماچ‌ها را به شکل لوزی برش دهید و سپس به مدت ۵۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید. مرحله ششم وقتی کماچ طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از آنکه از حرارت افتاد، رویش را با کمی پودر قند و کنجد بپوشانید. این شیرینی را می‌توانید در تابه و روی اجاق گاز هم آماده کنید. امیدوارم از این شیرینی جذاب و خوشمزه هم خوشتون اومده باشه ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد سفید ................... ۵۰۰ گرم ماست............................ ۲۰۰ گرم شکر.............................. ۲۰۰ گرم کره نرم......................... ۱۰۰ گرم شربت بار..................... ۴ قاشق غذاخوری (یا دو قاشق سوپخوری عسل + دو قاشق سوپخوری گلاب) بکینگ پودر................. ۲قاشق چایخوری وانیل........................... نصف قاشق چایخوری رومال: زرده تخم مرغ .............. ۲عدد زعفران دم کرده ..................... ۱قاشق غذاخوری شیر ..................... ۱ قاشق غذاخوری وانیل...................... کمی کنجد................. به مقدار لازم شکر وماست را مخلوط وبا مفتول میزنیم(همه مواد به دمای محیط رسیده باشد) کره نرم را اضافه ومخلوط میکنیم وبعد وانیل وشربت بار را اضافه میکنیم بیکینگ پودر وآرد را الک کرده و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید . فر را با دمای ۱۸۰ از قبل گرم میکنیم. توی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته واز خمیر به اندازه یک نارنگی درون سینی پهن میکنیم. من واسه طرح روش از قالب شیرینی پنجره ای استفاده کردم. مواد رومال را مخلوط وبا برس روی نونها میزنیم کنجد میپاشیم وبه مدت یک ربع الی بیست دقیقه میپزیم ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
انواع کماج که همه شون عالین 😍👌 کیک و تیتابهای شرکتی هم سالم نیستن هم تو این موقعیت هزینه زیادی باید براشون پرداخت کرد , تو خونه یکم آرد و شکر و چند تا تخم مرغ داشته باشید , می تونید تو تنوع زیادی برای اهل خونه خوراکیهای خوشمزه بپزیید🌸❤️ 🥟🍪🍯🥟🍪🥚🍞🥯👆 آموزش کماج تابه ای 😍😍در کانال میوه @mivhe71