eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
قطاب بدون عذاب وجدان😄👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زرده تخم مرغ را کمی با چنگال باز کنیدیک قاشق غذا خوری پودر قنداضافه کنیدو بعد نصف پیمانه شیر دمای معمولی اضافه و سه قاشق غذاخوری روغن مایع و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر اصلا زیادتر نریزید که خمیر موقع اماده شدن ترک می خوره همه را با چنگال مخلوط کنید بعد حدود 200گرم ارد را کم کم اضافه وبا خمیر زن همزنتون مخلوط کنید تا خمیری نرم ولطیف بدست اید در کیسه نایلون بذارید وتوی یخچال یک ساعت استراحت دهید توی این فاصله مواد میانی را اماده کنید  مواد میانی .... گردو ونارگیل وبادام پودر شده(میتونید ترکیب نکنید وفقط از پودر یک مغز استفاده کنید))یک پیمانه؛ وپود قند نصف پیمانه ؛و پودر هل یک قاشق چایخوری مخلوط کرده ویک قاشق غذاخوری گلاب اضافه ومخلوط کنید تا مثل خمیر بشود وگلوله های اندازه یک فندق درست کنید. بعد استراحت خمیر رو باز کنید کاتر گرد بزنید یه گلوله از مواد لای خمیر بذارید وبپیچیدو داخل دستگاه میکر بگذارید وبعد اماده شدن روش پودر قند بپاشید @shirini71
آموزش کامل قطاب با روشهای مختلف که همه شون عالین ,خیلی خوشمزه هست و همه پسند ایشالله که درست کنید و در کمال سلامت و دلخوشی مصرف کنید 🚫🚫 پخت شیرینی در کلید کانوکشن رو میزنید ,درجه 150, ,به مدت 10 مین ,دستگاه خالی گرم شه ,بعد این زمان ,شیرینی رو ,روی سه پایه کوتاه میزارید ,با همون درجه150 دوباره زمان پخت کیک شیرینی که حدود 10 مین هست میدید 🚫🚫پخت شیرینی در دستگاه رو ,روی 150 گرم کنید ( خالی) فقط المنت پایین ( المنت بالا فقط برای رنگ دهیه) سینی رو در طبقه دوم دستگاه می زاریید برای 10 دقیقه ,تو این فاصله هم شیرینها رو چک کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم شیر۱/۲پیمانه تخم مرغ ۳ عدد ارد ۱ پیمانه روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین ۱قاشق مرباخوری نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن طرز تهیه ابتدا ب پودر و نمک و فلفل و پودر سیر و اویشن رو در شیر حل میکنیم و تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد روغن و ارد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه(غلظتش باید مثل ماست باشه) بعد مرغ و قارچ و هر سبزیجاتی که دوست داشتیم رو در خمیر میزنیم تا کاملا اغشته بشه بعد در روغن فراوون سرخ میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️مواد لازم ؛ گوجه فرنگی بزرگ ؛ ۴ عدد پونه ؛ ۴ ساقه کره ؛ ۲ قاشق سوپخوری پیاز خلالی شده ؛ ۱ عدد ادویه ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ 👈ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و خرد میکنیم . پونه را پاک کرده ، شسته و خرد میکنیم . ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری کره داخل آن ریخته تا ذوب شود . پیاز خلالی شده را اضافه کرده ، تفت داده تا طلایی رنگ شود . گوجه فرنگی های خردشده را به پیاز اضافه کرده ، هم زده تا آب آن گرفته شود و سرخ شوند . پونه خردشده و ادویه های دیگر را به مواد اضافه کرده ، هم میزنیم . زمانی که عطر پونه بلند شد گوجه پونه آماده است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(Oven Baked Falafel) مواد لازم (برای ٢۰ عدد): نخود خشک ٢۵۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد جعفری یا گشنیز خرد شده ۱ پیمانه سیر ٣ حبه جوش شیرین ۱/٢ ق چ آرد ۱/۴ پیمانه پودر زیره ۱ ق چ تخم گشنیز پودر شده ٢ ق چ فلفل قرمز ۱/٢ ق چ آب لیموی تازه ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه کمی طرز تهیه: ۱. نخود ها را در مقداری آب به مدت ٢۴-۱٢ ساعت خیس می اندازیم و در این مدت چند بار آب آن را عوض میکنیم. ٢. فر را با حرارت ٢۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. ٣. نخود ها را در دستگاه غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا نخودها به تکه های ریزی تبدیل شوند (اما پوره نشوند). در این بین چند بار هم میزنیم تا تکه درشتی باقی نماند. نخودها را به ظرف دیگری منتقل میکنیم. ۴. تمام مواد باقیمانده را نیز در دستگاه غذاساز ریخته میکس میکنیم تا همه مواد کاملا مخلوط شوند. ۵. مواد میکس شده را به نخود اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. کف سینی فر را چرب کرده هر بار به اندازه گردو از فلافل ها برداشته با دست شکل داده و داخل سینی فر قرار میدهیم. ۶. پس از اتمام روی فلافل ها را نیز کمی چرب میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه در فر میپزیم. سپس سینی را خارج کرده فلافل ها را برگردانده و دوباره به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه به پخت ادامه میدهیم تا روی فلافل ها طلایی شود. ۷. فلافل ها را میتوانید با سبزیجات دلخواه مانند گوجه, جعفری تازه یا خیارشور همراه با سس دلخواه و یا در کنار حموص سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ 🍁🍁🍁🍁🍁🍁 🥖🌭🍟🍻 یک وعده خوشمزه و آسون باب میل همه😋😉 شما میتونید این غذا رو خیلی ساده درست کنید و یا با کمی خلاقیت و مواد مختلف و در دسترستون اون رو با طعم های متفاوت درست کنید مواد میانی میتونه طبق سلیقه شما متفاوت باشه مثلا گوشت چرخ شده/گوشت مرغ یا حتی سوسیس و کالباس که من شخصا ترجیح میدم سالم باشه و از اینا استفاده نکنم مگه اینکه خونگی باشه🙂 من اینجوری درست کردم👇 سینه مرغ ریز ِ ریز خرد کردم فلفل دلمه ای هم نگینی خوردش کردم و می ذاریم کنار. پیازو هم پوست می کنیم و نگینی خوردش میکنیم . قارچ ها مون رو می شوریمو ورقه ای خورد شون می کنیم. خوب حالا مواد اولیه مون کاملا حاضره میریم سراغ درست کردن مواد داخلی توو این فاصله نون های باگتمون رو برش میزنیم و خمیر داخلشو درمیاریم. توی ماهی تابه کمی روغن می ریزیم تا داغ بشه وقتی که روغن مون داغ شد سینه های مرغ خورد شده رو بهش اضافه می کنیم و خوب تفت می دیم تا تغییر رنگ بده. وقتی که مرغ مون کمی تفت خورد و  تغییر رنگ داد حالا پیاز مون رو که نگینی خورد کردیم رو بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم تا فقط کمی شفاف بشه و کمی تفت بخوره. همین طور فلفل دلمه ای های نگینی خورد شده مون رو بهش اضافه می کنیم و تفت میدیم. وقتی که موادمون خوب تفت خورد و نرم شد قارچ های اسلایس شده رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و تفت میدیم. نمک ؛فلفل ؛آویشن و کمی زرد چوبه مون رو بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. اجازه می دیم تا آبش خوب کشیده بشه و آبی باقی نمونه. آب مواد که کشیده شده زیر حرارت رو خاموش می کنیم  می ذاریم تا خنک بشه. حالا کمی سس فرانسوی یا سس دلخواه مون رو روی نون پخش میکنیم بعد از موادمون که کاملا خنک شده روی نون ها میریزم و بعد پنیر پیتزا رو روی سطح مواد پخش میکنیم.چند برش قارچ و زیتون حلقه ای وگوجه گیلاسی و فلفل دلمه هم برای خوشگلتر شدنش میریزیم و میذاریم توو فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع وقتی پنیر آب شد پنج دقیقه اخر گریل روشن میکنیم تا برشته بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا