#چغندر_تنوری 🥔🥔🥔🥑🥑
😉😍
من چغندر هارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2🥃آب داشت بهش1🥃شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم.
@shirini71
#ته_دیگ_با_رب_گوجه 😋😋😋
مزش عالیه حتما امتحاتش کنید
1. ابتدا یک قاشق رب گوجه و روغن کف قابلمه نچسب میریزیم.(ماسه نفر بودیم و بنسبت مقدار برنج و سایز قابلمه رب ریختم)
2. رب رو تفت میدیم تا رنگش باز بشه.
3. اندازه ته لیوان آب میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت سس برسه.
4. جداگانه برنج بصورت کته گذاشتم وقتی آبش تبخیر شد زیرشو خاموش کردم.
5. از برنج چند قاشق برمیداریم و با مخلوط رب مخلوط میکنیم تا کاملا رنگ بگیره(البته من برنج از وعده قبل داخل یخچال داشتم ازون برای تهدیگ استفاده کردم)
6. سطح تهدیگ رو کاملا فشرده و صاف و یکدست میکنیم.
7.بقیه برنج سفید آبکش یا کته رو روی تهدیگ.میریزیم .
8. سطح برنج رو با قاشق کاملا صاف صاف و فشرده میکنیم و برنج رو دم.میذاریم.
9. پلوی آماده شده رو از قابلمه بصورت قالبی درمیاریم.
نگران سوخته شدن تهدیگ نباشید چون نمیسوزه اصلااااا. مشابه تهدیگ لوبیا پلو یا دمی گوجه .
@shirini71
#سوسیس_گیاهی
لوبیای سفید 2/3 پ خام
تخم مرغ 1 عدد
ادویه ی سوسیس 1 ق غ
سیر سه حبه ریز رنده شده
پودر پیاز 1 ق چ سرپر
آرد سوخاری یا پودر نان 1/4 پ
نشاسته ذرت 1 ق غ
اسانس دود کمی
آب سرد سرد 1 پ
آرد به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون 2 ق غ
ابتدا لوبیا را بپزید. سپس آبکش کرده به همراه سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری و نشاسته ذرت و ادویه ها و آب و روغن در مخلوط کن خوب میکس کنید. حالا در ظرفی ریخته و کم کم آرد اضافه کنید که مایع نسبتا غلیظ و سفتی به دست آید که قابل انتقال توسط قیف شیرینی پزی به داخل کاور سوسیس باشد. سپس بصورت فشرده و خالی از هوا کاور ها را پر کرده و دو طرف آن را خوب ببندید و حدود 40 دقیقه بخارپز کنید سپس بگذارید سرد شود و یک شب در یخچال نگهداری نمایید. کاور و ادویه و آسانس دود را از لوازم قنادی تهیه نمایید.
البته میتونین بهش سبزیجات و پنیرپیتزا هم اضافه کنین.
حتما تازه مصرف کنین و طولانی مدت نگه ندارین
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کبه_سیب_زمینی
▫️ سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
▫️ یک عدد پیاز نگینی خرد شده
▫️ ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
▫️ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
▫️ جعفری خرد شده 2ق غ
▫️آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
▫️ روغن به میزان لازم
🔸 ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
✔حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
✔میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
✔از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ کنید.
@shirini71