eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 مزش عالیه حتما امتحاتش کنید 1. ابتدا یک قاشق رب گوجه و روغن کف قابلمه نچسب میریزیم.(ماسه نفر بودیم و بنسبت مقدار برنج و سایز قابلمه رب ریختم) 2. رب رو تفت میدیم تا رنگش باز بشه. 3. اندازه ته لیوان آب میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت سس برسه. 4. جداگانه برنج بصورت کته گذاشتم وقتی آبش تبخیر شد زیرشو خاموش کردم. 5. از برنج چند قاشق برمیداریم و با مخلوط رب مخلوط میکنیم تا کاملا رنگ بگیره(البته من برنج از وعده قبل داخل یخچال داشتم ازون برای تهدیگ استفاده کردم) 6. سطح تهدیگ رو کاملا فشرده و صاف و یکدست میکنیم. 7.بقیه برنج سفید آبکش یا کته رو روی تهدیگ.میریزیم . 8. سطح برنج رو با قاشق کاملا صاف صاف و فشرده میکنیم و برنج رو دم.میذاریم. 9. پلوی آماده شده رو از قابلمه بصورت قالبی درمیاریم. نگران سوخته شدن تهدیگ نباشید چون نمیسوزه اصلااااا. مشابه تهدیگ لوبیا پلو یا دمی گوجه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبیای سفید 2/3 پ خام تخم مرغ 1 عدد ادویه ی سوسیس 1 ق غ سیر سه حبه ریز رنده شده پودر پیاز 1 ق چ سرپر آرد سوخاری یا پودر نان 1/4 پ نشاسته ذرت 1 ق غ اسانس دود کمی آب سرد سرد 1 پ آرد به میزان لازم نمک و فلفل به میزان دلخواه روغن زیتون 2 ق غ ابتدا لوبیا را بپزید. سپس آبکش کرده به همراه سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری و نشاسته ذرت و ادویه ها و آب و روغن در مخلوط کن خوب میکس کنید. حالا در ظرفی ریخته و کم کم آرد اضافه کنید که مایع نسبتا غلیظ و سفتی به دست آید که قابل انتقال توسط قیف شیرینی پزی به داخل کاور سوسیس باشد. سپس بصورت فشرده و خالی از هوا کاور ها را پر کرده و دو طرف آن را خوب ببندید و حدود 40 دقیقه بخارپز کنید سپس بگذارید سرد شود و یک شب در یخچال نگهداری نمایید. کاور و ادویه و آسانس دود را از لوازم قنادی تهیه نمایید. البته میتونین بهش سبزیجات و پنیرپیتزا هم اضافه کنین. حتما تازه مصرف کنین و طولانی مدت نگه ندارین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
▫️ سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد ▫️ یک عدد پیاز نگینی خرد شده ▫️ ۳۰۰ گرم گوشت چرخی ▫️ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم ▫️ جعفری خرد شده 2ق غ ▫️آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ ▫️نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف) ▫️ روغن به میزان لازم 🔸 ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم. ✔حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه می‌کنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام . ✔میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید. ✔از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم داخل دست گرد می‌کنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+چای+یک حبه قند (180کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماسه( 350کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان چای دارچین+ چهار عدد مغز +یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی بدون روغن+یک کف دست نان سنگک( 200کالری) @@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁣ آرد نان فانتزی: ۴۵۰ گرم + ۵۰ گرم اضافی⁣ خمیر مایه فوری : ۱ق چ⁣ شیر ولرم : ۲۸۰ گرم⁣ شیر خشک : ۳۰ گرم (اگر نداشتین حذف کنین و قبل از تیغ زدن با برش روی نون ها شیر رومال کنین)⁣ نمک : ۱ ق چ⁣ شکر :۱ق غ⁣ کره نرم: ۵۰ گرم⁣ ⁣ آرد نمک و شکر و خمیرمایه فوری وشیر خشک رو مخلوط کن.⁣ شیر را کم کم اضافه کن تا خمیر فرم بگیره (ممکنه کل شیر لازم نشه)⁣ حالا کره رو اضافه و ۱۰ دقیقه ورز بده (اگر لازم بود آرد اضافه کن)⁣ خمیر رو تو ظرف از قبل چرب شده بذار.⁣ اجازه بده تا دوبرابر بشه .(تقریبا ۱/۵ تا ۲ ساعت)⁣ حالا خمیر را به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه بگیر.⁣ بعد از ده دقیقه استراحت،⁣ به شکل بیضی فرم بده و تو سینی بچین و روشو بپوشون تا دوبرابر بشه⁣ که برای من در هوای اتاق ۲ ساعت طول کشید.⁣ در آخر کمی آرد روی چانه ها الک کن و روش با چاقو خط بنداز.⁣ در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه بذار تا روش طلایی بشه‌.⁣ @shirini71