#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_چهل_و_ششم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+چای+یک حبه قند (180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماسه( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای دارچین+ چهار عدد مغز +یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی بدون روغن+یک کف دست نان سنگک( 200کالری)
@@shirini71
#نون_شیر
آرد نان فانتزی: ۴۵۰ گرم + ۵۰ گرم اضافی
خمیر مایه فوری : ۱ق چ
شیر ولرم : ۲۸۰ گرم
شیر خشک : ۳۰ گرم (اگر نداشتین حذف کنین و قبل از تیغ زدن با برش روی نون ها شیر رومال کنین)
نمک : ۱ ق چ
شکر :۱ق غ
کره نرم: ۵۰ گرم
آرد نمک و شکر و خمیرمایه فوری وشیر خشک رو مخلوط کن.
شیر را کم کم اضافه کن تا خمیر فرم بگیره (ممکنه کل شیر لازم نشه)
حالا کره رو اضافه و ۱۰ دقیقه ورز بده (اگر لازم بود آرد اضافه کن)
خمیر رو تو ظرف از قبل چرب شده بذار.
اجازه بده تا دوبرابر بشه .(تقریبا ۱/۵ تا ۲ ساعت)
حالا خمیر را به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه بگیر.
بعد از ده دقیقه استراحت،
به شکل بیضی فرم بده و تو سینی بچین و روشو بپوشون تا دوبرابر بشه
که برای من در هوای اتاق ۲ ساعت طول کشید.
در آخر کمی آرد روی چانه ها الک کن و روش با چاقو خط بنداز.
در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه بذار تا روش طلایی بشه.
@shirini71
#پلو_یونانی
مواد لازم
پیاز ١عدد
فلفل دلمه ای ١عدد
ذرت پخته شده ١ لیوان
نخود فرنگی پخته شده ١ لیوان
فیله ی مرغ
قارچ ۴٠٠ گرم
برنج سه لیوان
زعفران دم کرده
ابتدا قارچ ها را با کمی آبلیمو تفت داده و کنار میگذاریم ، بعد پیاز را با کره و روغن مایع تفت میدهیم و فیله ی مرغ خورد شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم ، نمک ، فلفل و کمی زرد چوبه اضافه میکنیم ، در مرحله ی بعد قارچ پخته شده ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه میکنیم و در آخر فلفل دلمه ای هارو اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم و در آخر کمی زعفران دم کشیده اضافه میکنیم
برنج را آبکش میکنیم و لایه لایه مواد را میریزیم و روی برنج کمی روغن و زعفران دم کشیده اضافه میکنیم
@shirini71
کیک با سفید تخم مرغ فنجونی
سفیده تخم. مرغ دو عدد
شکر : نصف پیمانه
آرد :یک پیمانه
شیر : نصف پیمانه( مخلوط شیرو گلاب هممیشه )
روغن مایع: یک سوم پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق م
وانیل مقداری
ابتدا، روغن و شکر و باهم مخلوط و با ق یا همزن دستی یکم میزنی بعد کم کم شیرو اضافه میکنی و مخلوط میکنی شکر تو این فاصله هم حل میشه یکم هم زدین آرد و بکینگ پودر و سه بار باهم الک کرده و بهش اضافه میکنید تو یه ظرف دیگه سفیده رو جدا فرم داده تا از ظرف نریزه و با مواد قبلی تو دو سه مرحله اضافه و با لیسک فولد کرده فنجون هارو چرب کنید از مواد داخلش بریزید توی قابلمه و سینی بچینید سرش رو بزارید و بعد نیم ساعت با خلال چک کنید
@shirini71
#کیک_بیسکوئیتی_شکلاتی
🔴 مواد لازم : 👇
۱/۵ بسته بیسکوئیت پتیبور
نصف لیوان شکر
۱ قاشق غذاخوری کره آب شده
۱ لیوان شیر
۱ پاکت وانیل ترکیهای(یک هشتم ق چ وانیل ایرانی)
۲ قاشق غذاخوری پُر کاکائو
۲ قاشق غذاخوری پسته خرد شده(فندق یا گردو هم میشود)
👈 برای روی آن
شکلات آب شده به صورت بن ماری
پودر پسته
پودر نارگیل
🔴 طرز تهیه :
بیسکوئیتها را پودر کنید. بقیه مواد را به آن اضافه کنید، مخلوط کنید و ورز دهید. روی میز کار سلفون پهن کنید. مواد را روی آن بریزید و به شکل استوانه درآورید(مانند عکس).
به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بگذارید در یخچال بماند. بعد از اینکه از یخچال درآوردید آن را برش دهید و اسلایسها را تا نصفه به شکلات آغشته کنید و با پودر پسته یا هر مغز دیگری تزئین کنید. نوش جان🌹
@shirini71