eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+چای+یک حبه قند (180کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماسه( 350کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان چای دارچین+ چهار عدد مغز +یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی بدون روغن+یک کف دست نان سنگک( 200کالری) @@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁣ آرد نان فانتزی: ۴۵۰ گرم + ۵۰ گرم اضافی⁣ خمیر مایه فوری : ۱ق چ⁣ شیر ولرم : ۲۸۰ گرم⁣ شیر خشک : ۳۰ گرم (اگر نداشتین حذف کنین و قبل از تیغ زدن با برش روی نون ها شیر رومال کنین)⁣ نمک : ۱ ق چ⁣ شکر :۱ق غ⁣ کره نرم: ۵۰ گرم⁣ ⁣ آرد نمک و شکر و خمیرمایه فوری وشیر خشک رو مخلوط کن.⁣ شیر را کم کم اضافه کن تا خمیر فرم بگیره (ممکنه کل شیر لازم نشه)⁣ حالا کره رو اضافه و ۱۰ دقیقه ورز بده (اگر لازم بود آرد اضافه کن)⁣ خمیر رو تو ظرف از قبل چرب شده بذار.⁣ اجازه بده تا دوبرابر بشه .(تقریبا ۱/۵ تا ۲ ساعت)⁣ حالا خمیر را به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه بگیر.⁣ بعد از ده دقیقه استراحت،⁣ به شکل بیضی فرم بده و تو سینی بچین و روشو بپوشون تا دوبرابر بشه⁣ که برای من در هوای اتاق ۲ ساعت طول کشید.⁣ در آخر کمی آرد روی چانه ها الک کن و روش با چاقو خط بنداز.⁣ در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه بذار تا روش طلایی بشه‌.⁣ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم پیاز ١عدد فلفل دلمه ای ١عدد ذرت پخته شده ١ لیوان نخود فرنگی پخته شده ١ لیوان فیله ی مرغ قارچ ۴٠٠ گرم برنج سه لیوان زعفران دم کرده ابتدا قارچ ها را با کمی آبلیمو تفت داده و کنار میگذاریم ، بعد پیاز را با کره و روغن مایع تفت میدهیم و فیله ی مرغ خورد شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم ، نمک ، فلفل و کمی زرد چوبه اضافه میکنیم ، در مرحله ی بعد قارچ پخته شده ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه میکنیم و در آخر فلفل دلمه ای هارو اضافه‌ میکنیم و خوب تفت میدهیم و در آخر کمی زعفران دم کشیده اضافه میکنیم برنج را آبکش میکنیم و لایه لایه مواد را میریزیم و روی برنج کمی روغن و زعفران دم کشیده اضافه میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک با سفید تخم مرغ فنجونی سفیده تخم. مرغ دو عدد شکر : نصف پیمانه آرد :یک پیمانه شیر : نصف پیمانه( مخلوط شیرو گلاب هم‌میشه ) روغن مایع: یک سوم پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق م وانیل مقداری ابتدا، روغن و شکر و باهم مخلوط و با ق یا همزن دستی یکم میزنی بعد کم کم شیرو اضافه میکنی و مخلوط میکنی شکر تو این فاصله هم حل میشه یکم هم زدین آرد و بکینگ پودر و سه بار باهم الک کرده و بهش اضافه میکنید تو یه ظرف دیگه سفیده رو جدا فرم داده تا از ظرف نریزه و با مواد قبلی تو دو سه مرحله اضافه و با لیسک فولد کرده فنجون هارو چرب کنید از مواد داخلش بریزید توی قابلمه و سینی بچینید سرش رو بزارید و بعد نیم ساعت با خلال چک کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 مواد لازم : 👇‌ ۱/۵ بسته بیسکوئیت پتی‌بور‌ نصف لیوان شکر‌ ۱ قاشق غذاخوری کره آب شده‌ ۱ لیوان شیر‌ ۱ پاکت وانیل ترکیه‌ای(یک هشتم ق چ وانیل ایرانی)‌ ۲ قاشق غذاخوری پُر کاکائو‌ ۲ قاشق غذاخوری پسته خرد شده(فندق یا گردو هم می‌شود)‌‌ 👈 برای روی آن شکلات آب شده به صورت بن ماری‌ پودر پسته‌ پودر نارگیل 🔴 طرز تهیه :‌ بیسکوئیت‌ها را پودر کنید. بقیه مواد را به آن اضافه کنید، مخلوط کنید و ورز دهید. روی میز کار سلفون پهن کنید. مواد را روی آن بریزید و به شکل استوانه درآورید‌(مانند عکس).‌‌ به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بگذارید در یخچال بماند. بعد از اینکه از یخچال درآوردید آن را برش دهید و اسلایس‌ها را تا نصفه به شکلات آغشته کنید و با پودر پسته یا هر مغز دیگری تزئین کنید. نوش جان🌹‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا