جلوگیری از پیری زودرس:
مصرف دائم و مرتب مخلوطی از2 قاشق چای خوری عسل،1 قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم در روز
باعث لاغری و تنظیم خون هم میشود
@shirini71
#چای_شکلات
#نوشیدنی_گرم
محتویات برای ۲ نفر:
چای سیاه ۳ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
شیر ۲ فنجان
شکر ۱ قاشق چای خوری
ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید سپس چای، پودر کاکائو و شکر را اضافه نموده و اجازه دهید مواد برای ۴-۳ دقیقه بجوشند. حال از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید.
چای شکلات را داغ سرو نمائید.
میزان شیرینی این نوشیدنی بستگی به ذائقه افراد دارد.
tea2coffee
@shirini71
#خورشت_کلم_طالقان
#غذای_سنتی
مواد لازم:
۵۰۰ گرم:کلم پیچ خرد شده
۳۰۰ گرم:گوشت خورشتی( به جای گوشت از مرغ هم می تونید استفاده کنید)
۱عدد:پیاز
۲ قاشق سوپخوری:رب گوجه فرنگی
به میزان لازم: نمک، فلفل و زردچوبه
.
طرز تهیه:
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند. بعد از اینکه پیازها نرم شدند گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. بعد از تفت دادن گوشت ، داخل قابلمه به اندازه ۲ لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید در حرارت کم ، گوشت ها بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت و آبش کم شد ،کلم خرد شده را داخل آن بریزید و به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه و مقداری رب گوجه آن راهم بزنید. بعد از نیم ساعت پخت کلم با گوشت و جا افتادن خورشت ،آن را از روی حرارت برمیداریم و با برنج نوش جان کنید😋 .
پ.ن: کلم پیچ را زیاد خرد نکنید. کلم هنگام پخت زود له می شود. اگر خیلی ریز خرد شود، دیگر اثری از آن در خورش پیدا نمی کنید.
@shirini71
#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
foruzan_azizi
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تارت_انار_شكلات
#دسر
#یلدا
خمير تارت:
آرد :٢٠٠ گرم
پودر قند: ٢ قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ:يك عدد
وانيل:نوك ق چ
نمك:نوك ق چ
كره:١١٥ گرم
آب سرد :سه ق غ
فيلينگ:
خامه :٢٥٠ گرم
شكلات تلخ ويا مخلوط تلخ وشيري :٢٥٠ گرم
.
.
اول اينكه حتماً تمام مواد تارت خنك باشه وهمون لحظه كه ميخوايم استفاده كنيم از يخچال بيرون مياريم...
قالب تارت ٢٠ cm،چرب كردن لازم نيست
آرد و پودر قند رو الك ميكنيم،
كره خنك رو به صورت مكعبي برش ميديم ،
آرد،پودر قند،نمك رو مخلوط كنيد و كره رو اضافه كنيد با چنگال كره رو به خورد آرد بدين،(ميتونين داخل غذاساز هم بريزين)
بعد با نوك انگشت تركيب آرد وكره رو با ورز دادن به به شكل شن يا پودر سوخاري در بيارين(حتماً نوك انگشت يا چنگال استفاده بشه چون گرماي دست باعث شل شدن كره ميشه و خيلي اين كار رو انجام ندين نبايد كره گرم بشه)
بعد زرده تخم مرغ،آب سرد و وانيل رو اضافه كنيد و با نوك انگشت انقدر ورز بدين كه خمير يه گوشه ظرف جمع بشه...
داخل كيسه فريزر بذاريد،باوردنه صافش كنيد وبراي نيم تا يك ساعت بزاريد داخل يخچال...
بعد يكم ورز بدين(نوك انگشت) تا نرم بشه و باوردنه صاف كنيد(خيلي ورز ندين چون سفت ميشه واون حالت تردي رو نداره)
داخل قالب تارت بندازيد اطرافش رو ببريد،با چنگال روي ديواره وكف رو سوراخ كنيد (كه داخل فر پف نكنه)دوباره نيم ساعت داخل يخچال و بعد فر ١٧٠ درجه تا زماني كه روش طلايي روشن بشه...
روي حرارت بزاريد وقتي روش حباب ايجاد شد(نجوشه)شكلات خورد شده رو اضافه كنيد بعد از چند ثانيه از روي حرارت بردارين وروي نون تارت كه خنك شده بريزين...
انار رو روش بريزين وسه ساعت بزارين داخل يخچال...
my.hasti
@shirini71