eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد: 1 لیوان، تخم عدد: 1 عدد ، شیر: 1 لیوان، بکینگ پودر: 1 دوم ق چ، نمک،فلفل،آویشن، سس گوجه فرنگی:به میزان لازم ، کالباس: 6 تا 10 ورق، پنیر پیتزا: 200 گرم،فلفل دلمه های رنگی:به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شیر رو باهم مخلوط کرده و باهمزن دستی هم میزنیم،بعد ادویه ها و بکینگ پودر رو اضافه کرده و هم میزنیم،آرد رو طی سه مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. کف تابه رو با کمی روغن مایع چرب کرده،روی حرارت میزاریم تا گرم بشه،چهار ق غ از مواد رو داخل تابه ریخته و صبر میکنیم تا حباب حباب بزنه ،خمیر رو برگردونده و یک ق سس میزنیم ،بعد مقداری پنیر پیتزا ریخته،بعد کالباس خوردشده و فلفل دلمه ای و باز کمی پنیر پیتزا. چند دقیقه صبر میکنیم اطراف خمیر که طلایی شد درِتابه رو گذاشته و یک ربع زمان میدیم تا پنیرهای روی خمیر هم آب بشه. مواد پیتزا کاملا دلبخواهه میتونید از ذرت هم استفاده کنید یا گوشت چرخکرده. من در سایزکوچک این مدل تابه درست کردم و پنج عدد پبتزا کوچک به من داد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد پانصد گرم روغن جامد دویست و بیست گرم پرالین یا کره بادام زميني دو ق س پر بادام زميني تست شده خیلی ریز شده پنجاه گرم پودر قند دویست و بیست گرم وانيل يك چهارم ق چ پودر كاكائو دو ق س بادام زمینی خرد شده برای غلتاندن به ميزان لازم طرز تهیه: ابتدا روغن و پودر قند را با همزن خوب زده تا سفيد بشه بعد کره بادام زميني را اضافه کرده هم زده بعد وانیل و كاكائو را اضافه كرده بعد بادام زميني خيلي ریز را ریخته و در آخر آرد را كم كم اضافه مي كنيم و کمی ورز داده بعد در دمای محیط حدود دو ساعت تا بیست و چهار ساعت استراحت داده بعد کمی ورز داده و گلوله هایی اندازه گردو کمی کوچکتر برداشته و داخل بادام زميني خرد شده می غلتانیم بعد داخل سینی فر گذاشته در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي صد و هشتاد درجه می پزیم حدود پانزده تا بیست دقیقه تا زیرش کمی طلایی بشه.بعد باید از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد بشه بعد از سینی خارج کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۹۹ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🅾️ دلایل سرد بودن بدنتان چیست ؟ 🔺کمبودآهن 🔺لاغری زیاد 🔺خواب ناکافی 🔺کم کاری تیروئید 🔺مشکل گردش خون 🔺آب بدنتان کم شده است 🔺ماهیچه‌های بدنتان کم است @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍♥️ این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط‌‌‌ گوشت چرخ کرده سیصد گرم بامجان پنج عدد گوجه شش عدد بزرگ پیاز یک عدد بزرگ رب انار نصف ق غ رب گوجه یک ق غ نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم طرز تهیه: بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه... بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل . بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊 @shirini71