#پیام_سلامتی
🅾️ دلایل سرد بودن بدنتان چیست ؟
🔺کمبودآهن
🔺لاغری زیاد
🔺خواب ناکافی
🔺کم کاری تیروئید
🔺مشکل گردش خون
🔺آب بدنتان کم شده است
🔺ماهیچههای بدنتان کم است
@shirini71
#بادمجون_شکم_پر 😍♥️
این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
بامجان پنج عدد
گوجه شش عدد بزرگ
پیاز یک عدد بزرگ
رب انار نصف ق غ
رب گوجه یک ق غ
نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم
طرز تهیه:
بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه...
بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل .
بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊
@shirini71
#برنجی_نارگيلی
مواد لازم
ارد برنج مرغوب۲۰۰گرم ،پودر نارگيل ۱۰۰گرم، پودر قند ۱۲۵ گرم ،روغن جامد ۱۰۰گرم اسانس نارگیل دو قطره
روغن جامد راروی حرارت غیرمستقیم (بخارکتری)ذوب کرده و در يخچال قرار دهيد (۷تا۸ساعت)تاكاملاً سفت بشه
پودر نارگيل رویکی دوساعت داخل فریزر قراربدید بعدبا ارد برنج آسیاب کنید، تا نارگيل پودر بشه وبه روغن نیوفتد،روغن جامد که کاملا سفته و پودرقند رو باهمزن بزنید تا سفيد رنگ وپفکی بشه جوری که حجمش دوبرابربشه.آرد برنج ،نارگيل واسانس را به مخلوط روغن وپودرقنداضافه کرده و دوباره مخلوط کنید،مواد رو بادست کمی ورز بدید اگه منسجم نبود،دوبار از چرخ گوشت رد کنید،تاخمیریکدستی بدست بیاد،از خمير اندازه گردوی کوچک برداشته وگرد كنيدو در سینی روی کاغذ روغنی بچینید،میتونید روی شیرینی با مقداری پودر پسته یاتخم خرفه و...بریزید وبا انگشت به ارامی فشار بدید سینی را در طبقه وسط فر فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه،به مدت ١٠دقيقه قرار،بعد از پخت اجازه بدید کمی ازحرارتشون کم بشه.بعد روی شیرینیهارو باپارچه نخی میپوشونیم تا خنک شه
@shirini71
دوستان و کدبانوهای کانال معذرت میخوام نت ضعیف بود نتونستم پستها رو زودتر بفرستم کانال🙏🙏🙏🌺
#شيرينى_زعفرونى 🧇 😋
🔸350 گرم روغن و 250 گرم پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده، سپس یک دوم قاشق چایخوری وانیل و محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری را نیز اضافه کنید.
آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلولههای کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه
@shirini71
#ترشی_دلمه_کلم
آب و نمک و سرکه را کمی می جوشانیم. برگ های کلم را به آرامی جدا کرده و در آب ونمک و سرکه ریخته ،می جوشانیم تا نرم شوند.مواد داخل ترشی یعنی فلفل دلمه ای رنگی، فلفل تند، برگ کلم، هویج را خیلی ریز خرد می کنیم و بادمجان ها را با کمی آب نمک و سرکه می جوشانیم و چرخ کرده، داخل مواد ترشی می ریزیم . کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد را روی برگ کلم می ریزیم و مثل دلمه آن را می پیچیم.
برا بستن دلمه ها سبزی تره را یک دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا شکنندگیش از بین برود، بعد مثل روبان دور دلمه ها می پیچیم.برای تزیین این ترشی، هویج و برگ کلم سفید را با قالب گل مینا قالب می زنیم و در پایان سرکه سفید را روی ترشی میریزیم
@shirini71