eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🅾️ دلایل سرد بودن بدنتان چیست ؟ 🔺کمبودآهن 🔺لاغری زیاد 🔺خواب ناکافی 🔺کم کاری تیروئید 🔺مشکل گردش خون 🔺آب بدنتان کم شده است 🔺ماهیچه‌های بدنتان کم است @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍♥️ این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط‌‌‌ گوشت چرخ کرده سیصد گرم بامجان پنج عدد گوجه شش عدد بزرگ پیاز یک عدد بزرگ رب انار نصف ق غ رب گوجه یک ق غ نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم طرز تهیه: بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه... بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل . بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم ارد برنج مرغوب۲۰۰گرم ،پودر نارگيل ۱۰۰گرم، پودر قند ۱۲۵ گرم ،روغن جامد ۱۰۰گرم اسانس نارگیل دو قطره روغن جامد راروی حرارت غیرمستقیم (بخارکتری)ذوب کرده و در يخچال قرار دهيد (۷تا۸ساعت)تاكاملاً سفت بشه پودر نارگيل رویکی دوساعت داخل فریزر قراربدید بعدبا ارد برنج آسیاب کنید، تا نارگيل پودر بشه وبه روغن نیوفتد،روغن جامد که کاملا سفته و پودرقند رو باهمزن بزنید تا سفيد رنگ وپفکی بشه جوری که حجمش دوبرابربشه.آرد برنج ،نارگيل واسانس را به مخلوط روغن وپودرقنداضافه کرده و دوباره مخلوط کنید،مواد رو بادست کمی ورز بدید اگه منسجم نبود،دوبار از چرخ گوشت رد کنید،تاخمیریکدستی بدست بیاد،از خمير اندازه گردوی کوچک برداشته وگرد كنيدو در سینی روی کاغذ روغنی بچینید،میتونید روی شیرینی با ‌مقداری پودر پسته یاتخم خرفه و...بریزید وبا انگشت به ارامی فشار بدید سینی را در طبقه وسط فر فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه،به مدت ١٠دقيقه قرار،بعد از پخت اجازه بدید کمی ازحرارتشون کم بشه.بعد روی شیرینیهارو باپارچه نخی میپوشونیم تا خنک شه @shirini71
دوستان و کدبانوهای کانال معذرت میخوام نت ضعیف بود نتونستم پستها رو زودتر بفرستم کانال🙏🙏🙏🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧇 😋 🔸350 گرم روغن و 250 گرم پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ‌ را دانه دانه اضافه کرده، سپس یک دوم قاشق چایخوری وانیل و محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری را نیز اضافه کنید. آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب و نمک و سرکه را کمی می جوشانیم. برگ های کلم را به آرامی جدا کرده و در آب ونمک و سرکه ریخته ،می جوشانیم تا نرم شوند.مواد داخل ترشی یعنی فلفل دلمه ای رنگی، فلفل تند، برگ کلم، هویج را خیلی ریز خرد می کنیم و بادمجان ها را با کمی آب نمک و سرکه می جوشانیم و چرخ کرده، داخل مواد ترشی می ریزیم . کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد را روی برگ کلم می ریزیم و مثل دلمه آن را می پیچیم. برا بستن دلمه ها سبزی تره را یک دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا شکنندگیش از بین برود، بعد مثل روبان دور دلمه ها می پیچیم.برای تزیین این ترشی، هویج و برگ کلم سفید را با قالب گل مینا قالب می زنیم و در پایان سرکه سفید را روی ترشی میریزیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا