eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه :👇 ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم، نوش جان😘 ⭕️ نکته : حتمآ از پودر سوخاری ریز استفاده کنین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 🔸برای لایه های پایین این دسر زیبا می تونید از پاناکوتای وانیلی و شکلاتی،یا دو رنگ پودینگ و یا ژله بستنی استفاده کنید من به شخصه پاناکوتا رو ترجیح میدم و اما برای ویترین این کار اول از همه کمی قالبتون و چرب کنید مقدار کمی ژله الوورا بریزید داخل قالب و برارید داخل یخچال تا نیم بند بشه، از یخچال خارج کنید و گلهای خوراکیتون و به سلیقه خودتون بچینید و مجدد بزارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه با این روش گلهاتون کاملا فیکس میشن و دیگه جا به جا نمیشن. بعد از فیکس کردن گلها ادامه ژله الوورا رو اضافه کنید و اجازه بدین تا حدی بسته بشه و در نهایت لایه های پاناکوتا یا پودینگتون و اضافه کنید. عزیزانم خیلی از دوستان پیام میدن که ژله الووراشون شفاف نمیشه. ببینید برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بن ماری کاملا حل بشه. از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای اماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شامی کبابی🌺🌺 با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شامی کباب تهیه کنید. . مواد لازم شامی کباب گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد روغن مایه به اندازه کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی . . طرز تهیه شامی کباب اول سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید. . مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. اضافه کردن تخم مرغ به مایه شامی کباب اجباری نیست ، البته در صورتی که متوجه شدید مایه شامی کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن ، کتلت ها از هم باز نشوند. اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کتلت آنرا بلافاصله سرخ کنید. . برای سرخ کردن کتلت ها یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کتلت را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از آماده شدن کتلت ها گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید ، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید. . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کیک اسفنجی پایه مخصوص تزیین و خامه کشی برای انواع کیک تولد و مجالس ۶ عدد تخم مرغ متوسط ۱۰۰ میلی لیتر روغن ۲۵۰ گرم آرد معمولی ۱۰۰ میلی لیتر آب گرم ۲۵۰ گرم شکر ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر اول سفیده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کاملا پف کنه و سفید بشه تو یه کاسه هم زرده های تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط کنید بعد ترکیب آرد و بیکینگ پودر رو کم کم بهش اضافه کنید مقدار زیاد بکینگ پودر در کیک اسفنجی باعث می شه پفش بخوابه حتی تو خیلی از دستورهای کیک اسفنجی گفته شده که نیازی به اضافه کردن بکینگ پودر نیست روغن و آب گرم رو هم اضافه کنید باهمزن بزنید تا یه دست بشه حالا سفیده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید کف قالب رو چرب کنیدو کاغذ بزارید مواد رو داخلش بریزید و به مدت سی تا سی و پنج دقیقه با دمای صدوهشتادوپنج درجه سانتیگراد تو فری که از قبل گرم کردید بزارید و اجازه بدید تا بپزد خیلی آسونه فقط کمی دقت در اندازه گیری دقیق مواد اولیه نیازه برای جلوگیری از خشک شدن، باید روی کیک در معرض هوا نباشه و در حالت پوشیده نگهداری بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا