#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوازدهم_اسفند_۹۹🦚🦚
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو
🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#نوشیدنی
خوشمزه و شیک با #پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم : 🔻
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه: 🔻
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
قیقناخ محلی با شیره انگور
2 عدد تخم مرغ
آرد 3 قاشق
ماست یا شیر 3 قاشق
پکینپودر نصف قاشق چایخوری
شیره انگور نصف لیوان
تخم مرغ رو با همزن دستی میزنیم بعد شیر یا ماست رو اضافه میکنیم باز هم میزنیم بعد آرد رو اضافه میکنیم بعد ماهیتابه را با کره چرب میکنیم مایع رو میریزیم خوب پخش میکنیم در ماهیتابه رو میزاریم تا سرخ بشه بعد طرف ديگشو برميگردونيم تا اون طرفش هم سرخ بشه بعد شیره رو میریزیم درشو میزاریم تا شیره خوب جذب بشه با شعله کم من شعله پخشکن گذاشتم بعد رولش میکنیم.
@shirini71
#مرغ_با_سس_لبو
ابتدا از چند ساعت قبل تکه های مرغ رو با نمک ، آبلیمو ، روغن زیتون و فلفل سیاه مزه دار کنید.
یک عدد پیاز متوسط رو ریز خلالی کنید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن تفت بدید سپس تکه های مرغ مزه دار شده رو به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه بدید دو طرف تکه های مرغ سرخ بشن نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه اجازه بدید تا با شعله ی کم مرغها پخته ، مغزپخت و کم آب بشن.
در حین پخته شدن مرغ به ازای هر نفر یک یا دو عدد لبوی متوسط رو پوست گرفته با رنده ریز رنده کنید نمک و چند قاشق آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و روی تکه های مرغ سرخ شده بریزید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) و نیم ساعتی زمان بدید مرغها با رنده های لبو سرخ ، طعمدار و خوشرنگ بشن.
این مرغ فوق العاده ملس ، خوشرنگ و خوشمزه اس حتما امتحانش کنید
اضافه کردن نمک و آبلیمو حین سرخ شدن رنده های لبو از شیرینی لبو کم میکنه و طعم ملسی به مرغ و لبو میده
@shirini71