#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_نهم_اسفند_۹۹
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
#محلبی_ژله_ای
مواد لازم:
1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 7 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم و یا نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری پنیر لبنه (پنیر ماسکارپونه هم میشه)
1 عدد زرده تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت ژله لیمویی(با هر نوع ژله ای میشه)
1 لیوان آب داغ 1لیوان آب سرد میوه.
طرز تهیه:
برای محلبی ابتدا شیر، آرد، شکر، وانیل، زرده تخم مرغ و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب بزنید و روی اجاق تا وقتی که به قوام محلبی برسد همزدده وقتی محلبی سرد شد پنیر رو اضافه کنید و سریع هم بزنید.اگر پنیر لبنه ندارید احتیاجی به اضافه کردن نیست.
پودر ژله را داخل ظرف شیشه ای بریزید.
ابتدا 1 لیوان آب داغ را اضافه کنید و سریع هم بزنیدزمانیکه ژلاتینش حل شدبعد 1 لیوان آب سرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودش رویکم بگیره میوه ها را شسته خرد کنید.
وقتی محلبی سرد شد ابتدا محلبی را داخل ظرف سرو بریزید سپس میوه و ژله را بریزید.و دوباره محلبی بریزید و تزیین کنید.
mo0o0dern
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
@shirini71
#گشنیز_کباب
#سماق_پلو
#کته_سماق
گشنیز کباب:
به ازای یک کیلو گوشتچرخ کرده:
سیر: ۲ حبه
گشنیز خورد شده: یک مشت
نمک
فلفل سیاه
پیاز (رنده و آبگرفته شده): ۲ عدد
مواد بالارو به گوشت بزنید و خوب ورز بدید تا یکدست بشه. و بعد با دست خیس به اون شکل بدید و در ماهیتابه (با حرارت زیاد) اون رو سرخ کنید. هر دو دقیقه اونارو برگردونید تا نسوزه.
.
سس گوجهگشنیز:
گوجه رو مثل تاس خورد کنید و با روغن توی ماهیتابه ۳-۴ دقیقه سرخ کنید، فلفل سیاه و نمک و دوباره یک مشت برگ گشنیز تازه خورد شده رو اضافه کنید و بذارید حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه رو حرارت کم بپزه.
.
بعد از سرخ شدن کباب و آماده شدن سس، مثل من کبابهارو بدید یه طرف، سس رو بریزید و دوباره کبابهارو روش بچینید. روی کار گشنیز بریزید و ۵ دقیقه اجازه بدید تا تار و پود مزهها یکی بشه. بعد لذت ببرید.
.
کته سماق:
برنج: ۱ پیمونه برای هر نفر (اگه خواستید بعد از اینکه برنج رو با آب سرد شستید، اجازه بدید تا یک ساعت توی آب خیس بخوره)
آب: به ازای هر ۱ پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه (اگه از ۳ پیمونه بیشتر برنج داشتید، آب باید کمتر باشه)
نمک
روغن
سماق: به ازای هر پیمونه برنج، ۱ قاشق چایخوری.
موارد رو روی حرارت زیاد بذارید و اجازه بدید تا بجوشه. بعد از اینکه آبش رفت در قابلمه رو ببندید تا روی حرارت کم دم بکشه.
navab.ebrahimiii
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#پلو
#برنج
#پلوی_علی_پاشا
سلام دوستااان
پلوی علی پاشا بی نظیر ترین پلوی شناخته شده در ترکیه ست که هم ساده و هم بسیار خوشمزه ست.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
خلال ۱/۲ پیمانه
خلال بادوم ۱/۲ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
اب گوشت یا اب ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا پیاز و سیر رارنده کنید و با گوشت و نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز بدید.از مواد اماده شده کوفته ریزه اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ کنید. کشمش را در اب بخیسانید تا کمی پف کند. خلال پسته را هم چند دقیقه در اب بخیسانید.
برنج را بشورید و صاف کنید و با کره کمی تفت بدید سپس بادام رو اضافه کرده و تفت دهید.اکنون به برنج به مقدار لازم اب گوشت یا اب اضافه کنید . بعد کوفته ریزه ها را به همراه خلال پسته و کشمش لابه لای برنج گذاشته و به صورت کته دم کنید. پلوی خوشمزه ما اماده ست . نوووش جان
خورشت داوود پاشاشون هم خوشمزه هست😁👇
@shirini71