#رولت_مرغ
نصف یه سینه مرغ( تقریبا بزرگ)
ران مرغ ۱ عدد رو با نصف کمتری فلفل دلمه ای سبز چرخ کنید بعد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و یه دونه تخم مرغ و دو ق غ آرد سوخاری و یه دونه پیاز متوسط آب گرفته بزنید و خوب ورز بدید
تا حالت چسبندگی پیدا کنه
بعد روی میز کار پلاستیک فریزر باز کنید و روش آب اسپری کنید تا گوشت به نایلون نچسبه
بعد مواد رولت رو بریزید و باز یه نایلون دیگه روش بزارید و خوب صاف کنید
بعد روش جعفری خورد شده، پیاز داغ، زرشک و هویج پخته بزارید. بعد آروم رولش کنید و سر و ته رولت رو خوب فیکس کنید
بزارید یخچال یه ساعت بمونه
یا فریزر یه ربع
بعد سرخش کنید
و سس رو بریزید روش تا غلیظ بشه و رولت داخل سس بپزه ( داخل سس رولت کمی هم زعفران بزنید)
#سس_رولت
یه دونه پیاز متوسط رو خلالی کنید و تفت بدید ، طلایی که شد بهش کمی نمک و زردچوبه بزنید ، یک ق غ رب و یک ق غ سس کچاپ و پودر سیر
آب بریزید تا جوش بیاد . بعد بریزید داخل رولت سرخ شده
تا سس داخل رولت کمی غلیظ بشه .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رسپی کیک- دورنگ
چهار عدد تخم مرغ
سه لیوان آرد
یک لیوان شیر
یک لیوان شکر
یک استکان روغن مایع
دو قاشق غذا خوری کاکائو
یک قاشق غذاخوری پکینپودر
وانیل نوک قاشق مربا خوری
ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب مخلوط میکنیم بعد وانیل را اضافه میکنیم بعد روغن وبعد شیر را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم بعد کم کم آرد را که سه بار الک کردیم را اضافه میکنیم بعد دو یه کم از مواد را در ظرف دیگه میریزیم به یکی کاکائو میزنیم بعد قابلمه را داغ میکنیم و چرب میکینم مواد را میریزیم و در آخر کاکائو را میریزم زیر قابلمه شعله پخشکن میزاریم و یه دمکنی میزاریم شعله را خیلی کم میکنیم تا پنجاه دقیقه باز نمی کنیم بعد بعد کیک را برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه بعد کیک آماده هس.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ترافل_شکلاتی😍
خوشمزه و شیک
ویژه پذیرایی نوروز👌🍫
مواد لازم:
▫️شکلات شیری 150 گرم
▫️خامه غلیظ 170 گرم
▫️کیک ساده 175 گرم
▫️بادام چرخ کرده یک دوم فنجان
▫️ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین
🍡طرز تهیه:
🔸شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید
🍡🍡🍬
🔸خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم.
@shirini71
یه فینگر فود خوشمزه داریم با یه خمیر راحت و عالی
پیراشکی رول سوخاری
مواد لازم برای خمیر :
آرد : ۱/۵ لیوان
آب : ۱/۵ لیوان
کره : ۱۰ گرم
نمک : ۱ قاشق مرباخوری
شکر : نصف قاشق مرباخوری
آب،شکر و نمک و داخل ظرفی بریزید بزارید روی حرارت بعد کره رو بهش اضافه کنید وقتی جوشید آرد و بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خمیر جمع و آبش تبخیر بشه(اگه کمی گلوله شد نگران نباشید)در ظرف و گذاشته اجازه بدین خمیر کمی سرد بشه وقتی سرد شد با دست کمی ورز بدین تا خمیر یکدست و لطیف بشه خمیر و بمدت بیست دقیقه بزارید داخل کیسه فریزر استراحت کنه
@shirini71