#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌چهاردهم فروردین 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : دو عدد تخم مرغ ابپز+یک کف دست نان سنگک+2 حبه قند+چای(250کالری)
🍏 #میان_وعده :3 عدد خرما+ یک لیوان شیر کم چرب
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + یک کفگیر پلو ساده+3 قاشق غذاخوری خورشت کرفس(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پوره سیب زمینی+4 کف دست نان لواش(270کالری)
@shirini71
#نان_صبحانه
شیر ولرم 2لیوان
تخم مرغ 2عدد
شکر 6قاشق سوپخوری
پودر خمیرمایه 1پاکت
نمک 1قاشق سوپخوری
روغن مایع 12قاشق غذاخوری
آرد 7لیوان
خمیرمایه ، شکر،شیر ولرم را مخلوط میکنیم.تخم مرغ و نمک، روغن را اضافه بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست آید .1ساعت استراحت میدهیم.بعد به شکل دلخواه درسینی فر گذاشته.180 درجه به مدت نیم ساعت
@shirini71
#بادمجان_شکم_پر
#ترشی_بادمجان
۵ عدد بادمجان متوسط رو از وسط برش دارم
داخل قابلمه سرکه ریختم
سرکه تا جایی میریزیم که روی بادمجان ها رو بپوشونه
حدود ۳۰ دقیقه میپزیم تا بادمجان نرم بشه
👩🍳برای مواد میانی بادمجان
۱۰ حبه سیر له شده
۳ ق.غ جعفری
نمک و فلفل
رو خوب مخلوط میکنیم
وسط شکاف بادمجان ها قرار میدیم
بادمجان های پُر شده رو داخل شیشه میزاریم
و سرکه ایی رو که بادمجان ها رو داخلش جوشاندیم داخل شیشه میریزیم تا جایی که کامل شیشه پُر بشه.
@shirini71
#رولت_مرغ
نصف یه سینه مرغ( تقریبا بزرگ)
ران مرغ ۱ عدد رو با نصف کمتری فلفل دلمه ای سبز چرخ کنید بعد نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه و یه دونه تخم مرغ و دو ق غ آرد سوخاری و یه دونه پیاز متوسط آب گرفته بزنید و خوب ورز بدید
تا حالت چسبندگی پیدا کنه
بعد روی میز کار پلاستیک فریزر باز کنید و روش آب اسپری کنید تا گوشت به نایلون نچسبه
بعد مواد رولت رو بریزید و باز یه نایلون دیگه روش بزارید و خوب صاف کنید
بعد روش جعفری خورد شده، پیاز داغ، زرشک و هویج پخته بزارید. بعد آروم رولش کنید و سر و ته رولت رو خوب فیکس کنید
بزارید یخچال یه ساعت بمونه
یا فریزر یه ربع
بعد سرخش کنید
و سس رو بریزید روش تا غلیظ بشه و رولت داخل سس بپزه ( داخل سس رولت کمی هم زعفران بزنید)
#سس_رولت
یه دونه پیاز متوسط رو خلالی کنید و تفت بدید ، طلایی که شد بهش کمی نمک و زردچوبه بزنید ، یک ق غ رب و یک ق غ سس کچاپ و پودر سیر
آب بریزید تا جوش بیاد . بعد بریزید داخل رولت سرخ شده
تا سس داخل رولت کمی غلیظ بشه .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رسپی کیک- دورنگ
چهار عدد تخم مرغ
سه لیوان آرد
یک لیوان شیر
یک لیوان شکر
یک استکان روغن مایع
دو قاشق غذا خوری کاکائو
یک قاشق غذاخوری پکینپودر
وانیل نوک قاشق مربا خوری
ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب مخلوط میکنیم بعد وانیل را اضافه میکنیم بعد روغن وبعد شیر را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم بعد کم کم آرد را که سه بار الک کردیم را اضافه میکنیم بعد دو یه کم از مواد را در ظرف دیگه میریزیم به یکی کاکائو میزنیم بعد قابلمه را داغ میکنیم و چرب میکینم مواد را میریزیم و در آخر کاکائو را میریزم زیر قابلمه شعله پخشکن میزاریم و یه دمکنی میزاریم شعله را خیلی کم میکنیم تا پنجاه دقیقه باز نمی کنیم بعد بعد کیک را برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه بعد کیک آماده هس.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ترافل_شکلاتی😍
خوشمزه و شیک
ویژه پذیرایی نوروز👌🍫
مواد لازم:
▫️شکلات شیری 150 گرم
▫️خامه غلیظ 170 گرم
▫️کیک ساده 175 گرم
▫️بادام چرخ کرده یک دوم فنجان
▫️ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین
🍡طرز تهیه:
🔸شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید
🍡🍡🍬
🔸خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم.
@shirini71
یه فینگر فود خوشمزه داریم با یه خمیر راحت و عالی
پیراشکی رول سوخاری
مواد لازم برای خمیر :
آرد : ۱/۵ لیوان
آب : ۱/۵ لیوان
کره : ۱۰ گرم
نمک : ۱ قاشق مرباخوری
شکر : نصف قاشق مرباخوری
آب،شکر و نمک و داخل ظرفی بریزید بزارید روی حرارت بعد کره رو بهش اضافه کنید وقتی جوشید آرد و بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خمیر جمع و آبش تبخیر بشه(اگه کمی گلوله شد نگران نباشید)در ظرف و گذاشته اجازه بدین خمیر کمی سرد بشه وقتی سرد شد با دست کمی ورز بدین تا خمیر یکدست و لطیف بشه خمیر و بمدت بیست دقیقه بزارید داخل کیسه فریزر استراحت کنه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_الویه
#فینگرفود
#لقمه
تخم مرغ 4عدد
شیرولرم 1/4لیوان
اردسفید سه بار الک شده 1/2لیوان
نمک وفلفل به میزان لازم
*تخم مرغها به دمای محیط رسیده باشد *فرازقبل با دمای 180درجه گرم شود
درابتداسفیده وزرده تخم مرغ راازهم جداکنید،سفیده راباکمی نمک بادورتندهمزن بزنیدتاحجیم شودوفرم گیرد،زرده رانیزدرظرفی دیگر بامقداری نمک وفلفل انقدرباهمزن بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شود
پس ازاین زمان شیررابه زرده اضافه کنیدوکمی درحدمخلوط شدن هم بزنید
*زرده های تخم مرغ به خاطراینکه خوب هم زده شودوکاملا حجیم وسفیدرنگ شوند باید ظرف هم زدن ان کوچک باشدتاپره های همزن کاملا درون زرده ها فرو رود وزرده خوب زده شود
سفیده فرم گرفته رابه زرده اضافه کنیدوکمی درحدبازشدن سفیده بالیسک دریک جهت ودورانی هم بزنید،درنهایت اردرادرطی دومرحله اضافه ومایه راارام و درحدبازشدن گلوله های سفیده هم بزنید
مایه رادرتابه تفلون چرب شده 35*25بریزیدوبالیسک درهمه قسمتهاخوب ویکدست صاف کنیدتاضخامت نان درهمه اطراف یکسان شود،درفربگذاریدوبه مدتی که نان بپزدپخت دهید_تقریبا ده دقیقه_همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست ونیازی به طلایی شدن ان نیست.
*من قالب راباروغن جامد چرب کردم ویک لایه نازک اردپاشی ،ولی همون چرب کردن کافیه
پس ازپخت نان را ازفرخارج کنید،یک حوله یاپارچه تمیزروی ان بکشیددرحدی که نان کمی نرمتر شود ورول کردن ان راحت تر،نان راروی همان حوله یاپارچه تمیزبگذاریدورول کنید اجازه دهیدتانان کمی ازدمابیفتدوحالت رول را به خودگیرد
سپس ان رابازکنیدیک لایه سس مایونزروی ان بکشیدوموادمیانی راروی ان پهن کنیدوبالیسک درهمه طرف خوب یکدست کنید،سپس نان را محکم رول کنید
نکته:اگررولهای کوچکترومجلسی ترخواستین ازقسمت طولی نان رارول کنید
رول رادرون پوشش _فویل یاکاغذروغنی_خوب بپیچانیدودریخچال بگذاریدتاموادمیانی منسجم تر شود.
*برای داشتن رولهای منسجم تروتمیزتربهتراست رول یک شب درون یخچال بماندوسپس برش زده شود.
درنهایت به اندازه دلخواه_یک تادوسانت_وباچاقوی تیزاره ای برش بزنید،تزیین کنید ونوش جاااان......
*می تونین روی موادمیانی ازیک ردیف ژامبون نیزاستفاده کنین. ِ
armiamardanian
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_شور با سفیده ی تخم مرغ
#رولت
#رولت_الویه
#رولت_ژامیون
#فینگرفود
#لقمه
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
۱ قاشق مرباخوری شکر
شیر ۱/۲ پیمانه
وانیل کمی
آرد ۷۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
سفیده تخم مرغها رو با شکر انقدر بزنید تا فرم بگیره
سپس شیر و وانیل رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر ۳ بار الک شده رو اضافه و مجددا با لیسک مخلوط کنید
کف سینی ۲۰×۳۰ رو با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد رو بریزید و روش رو صاف کنید
قالب رو محکم به زمین بکوبید تا هوای اضافیش خالی بشه و در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه بمدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار بدید
بعد از ۷ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه از مواد به خلال نچسبید از فر خارج کنید روش رو با یه پارچه تمیز بپوشانید خنک که شد با همان کاغذ زیرش رول کنید تا کمی شکل بگیره
داخل رولت با هر چی که دوست دارید پر کنید و رول کنید و چندساعتی داخل یخچال قرار بدید
.
نکته 👇
زیاد سس استفاده نکنید چون نان رولت خیس میخوره و بدشکل و بدمزه میشه
خصوصا الویه رو کم سس درست کنید
amanda.b52
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
🍩🍩پانزدهم فروردین 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71