eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد 1 و نیم فنجان - 210 گرم جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری دارچین 3/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده) موز 3 عدد متوسط (لک دار یا سیاه شده) کره نصف فنجان - 113 گرم (بدون نمک، آب شده و خنک شده) شکر قهوه ای 3/4 فنجان - 150 گرم تخم مرغ 2 عدد بزرگ (کمی زده شده) عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری گردو نصف فنجان - 50 گرم (بو داده، خرد شده، اختیاری) نکته ای درباره ی اندازه ی قالب: ما از یک قالب 21 در 11 سانتی متری استفاده کردیم. اگر شما قالب 22 در 12 سانتی متری دارید 5 تا 10 دقیقه زودتر نان را چک کنید که پخته باشد. 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 طرز تهیه: 1. توری فر را در طبقه ی وسطی قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب نان 21 در 11 سانتی متری را کره بمالید و آرد بپاشید. قالب را روی یک سینی فر دو جداره یا دو سینی فر معمولی که روی هم قرار داده شده اند بگذارید. 2. خمیر را درست کنید: آرد، جوش شیرین،‌نمک و دارچین را با یکدیگر هم بزنید و کنار بگذارید. 3. موز ها را کف یک کاسه ی متوسط به شکل خمیر در آورید و له کنید. کره ی آب شده، شکر قهوه ای، تخم مرغ ها و وانیل را با موزها مخلوط کنید تا ترکیب شوند. 4. از یک کاردک پلاستیکی بزرگتر استفاده کنید. دیواره ها و کف ظرف را بتراشید سپس مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنید تا حل شوند و خمیر یکدست شود. مغز ها را اضافه کنید و هم بزنید. 5. نان موزی را در فر بپزید: خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. 55 تا 75 دقیقه تا زمانی که چاقویی که وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. 6. بعد از اینکه 30 دقیقه در فر ماند رنگ آن را چک کنید. اگر به نظر می رسد دارد خیلی زود قهوه ای می شود روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. 7. وقتی نان پخت، آن را با قالب روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. نان را از قالب در بیاورید و روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید. 8. برای نگهداری: نان را محکم در پوشش پلاستیکی بپیچید و یک شب در دمای اتاق یا 5 روز در یخچال نگه داريد نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: حلوای دو آرد آرد سفید ۱۰۰ گرم ، آرد نخودچی ۵۰ گرم ، گلاب نصف لیوان ، زعفران دم کرده مقداری ، شکر ۱/۵ لیوان ، کره ۲۰گرم ، روغن مایع ۳/۴ لیوان ، شیر ۲ لیوان اسانس هل چند قطره یا پودر هل ۱/۴ ق چ طرز تهیه: شکر و شیر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود سپس گلاب را اضافه و حرارت را خاموش کنید آرد سفید را بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود سپس‌ آرد نخودچی را اضافه و ده دقیقه دیگر دو آرد را تفت دهید بعد آردها را الک کرده و کره و روغن را به آرد اضافه و پنج دقیقه تفت میدهیم تا دوغ کره بخار شود سپس شربت و زعفران را ریخته هم میزنیم و قبل از غلظت گرفتن اسانس هل را هم اضافه کرده هم میزنیم یکی دو درجه زودتر از ماسوره خوردن برش میداریم نان میکادو رو روی سطح کار گذاشته مقداری از حلوا را که ولرم شده روی سطح نان بصورت نازک و یکنواخت پهن میکنیم سپس یک عدد نان میکادو دیگر روی سطح حلوا گذاشته و با دست خیلی آروم فشار میدهیم تا به حلوا بچسبد اگر میخواین تعداد برش های حلوایی زیاد باشد سه تا چهار بار دیگر این کارو تکرار کنید یعنی هر بار روی نان حلوا پهن کرده و یک عدد نان میکادو رویش بگذارید در این صورت بعد از برش تعداد زیادی از نان برش های حلوایی خواهید داشت ولی من به همون دوتا اکتفا کردم و بعد با خط کش به دلخواه اندازه زده برش میزنیم من بعد از برش کامل بین دو برش کنی عسل رقیق شده با برس زدم و دو عدد از حلواهای برشی را روی هم گذاشتم و روی هربرش را با شکلات آناناس رقیق شده و پودر پسته تزیین کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 یک ایده عالی و خنک برای افطار و سحر 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 شكر يك كيلو نعناع تازه با ساقه شسته شده،چند ساقه سركه سفيد یک سوم لیوان آب ٣ليوان . اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد...اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناع رو اضافه كنيد. بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣تا جوش كه زد خاموش كنيد. اجازه بديد كامل سرد بشه،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و بزاريد كابينت... براي سرو با خيار رنده شده باشه كه ميشه بهشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جو پرک  1 لیوان قارچ خرد شده 2 لیوان هویج 3 عدد شیر  2 لیوان سینه مرغ 1عدد خامه  5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری جعفرى.نمک.فلفل به مقدار لازم . . سینه مرغ را به همراه جو پرک و یک لیتر و نیم آب روی حرارت ملایم گاز  قرار دهید تا به مدت 2 الی 3 ساعت به آرامی بپزد و جو کم کم  لعاب بندازد. در وسطای پخت مرغ میتوانید هويج را رنده كنيد تا به همراه مرغ و جو بپزد.  وقتی پخت مرغ کامل شد آن را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و مجددا داخل قابلمه برگردانید و به همراه آن شیر داغ ، کره و قارچ خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر با این مواد اضافه شده  با حرارت ملایم بپزد.وقتی سوپ آماده شد خامه را داخل آن بریزد و کمی هم بزنید. سپس درون ظرف مورد نظر بکشید و با قارچ و جعفرى تزئین کنيد. elham.soo @shirini71
6-4 نفر کره 50 گرم آرد برنج نرم 2/1 لیوان آب مرغ یا گوشت 4 لیوان شیر 2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم قارچ، خردشده 2 لیوان ماکارونی گوش ماهی 2/1 لیوان زرده تخم‌مرغ 2 عدد آبلیمو تازه 3-2 قاشق سوپ خوری خامه 80 گرم جعفری، ریز خردشده 1 قاشق سوپ‌خوری 1 کره را در قابلمه‌ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد برنج را اضافه کرده و کمی تفت دهید. 2 آب مرغ را به تدریج روی مخلوط کره و آرد ریخته، مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس بگذارید سوپ بجوشد تا غلیظ شود. 3 شیر، نمک، فلفل و قارچ خردشده را اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله ماکارونی هم به سوپ‌ اضافه کنید. 4 بعد از پخت ماکارونی و قارچ و زمانی که سوپ یکی دو جوش زد، از روی حرارت بردارید. 5 زرده‌های تخم‌مرغ را با آبلیمو در کاسه‌ای با چنگال بزنید، سپس آن را کف ظرف سرو سوپ بریزید. سوپ را داغ و به تدریج اضافه کرده و هم بزنید. سپس خامه را افزوده و روی سوپ را با جعفری تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قارچ (اسلایس شده): 1 پیمانه آب مرغ: 2 پیمانه کلم بروکلی (گل گل شده): 2 پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم خامه: یک دوم پیمانه کره: 1 ق س روش پخت 1.  کره را درون تابه ای ذوب کنید. 2.  قارچ را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید. 3.  آب مرغ را درون قابلمه ای ریخته و به جوش آورید. بعد کلم بروکلی را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن ریخته و حدود 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. بعد قارچ را به مواد اضافه کنید. 4.  مواد را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. 5.  پوره مواد را درون قابلمه برگردانده، خامه را به آن افزوده و خوب هم بزنید. بعد نمک آن را اندازه کنید. goodfoodir ‍@shirini71