#رولت_خرما
موادلازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_شیرین_با_مغز_خرما
برای خمیر:
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه آب ولرم
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری پر، پودر خمیر مایه
۷-۱۰ قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
حدود ۵-۶ پیمانه آرد نانوایی(نان فانتزی)
برای داخل خمیر:
خرما بدون هسته و پوسته، پوره شده
پودر کاکائو (اختیاری)
پودر دارچین (اختیاری)
پودر هل (اختیاری)
پودر زنجبیل (اختیاری)
برای رومال:
زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری شیر
۱ قاشق چایخوری سرکه
طرز تهیه:
برای خمیر، همه مواد بجز روغن و آرد رو مخلوط کنین بعد ۳ پیمانه از آردو اضافه و مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا ۱۰ دقیقه استراحت کنه بعد روغن رو اضافه و مخلوط کنید بعد بقیه آرد رو کم کم (قاشق قاشق) اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه ولی به کاسه و دست میچسبه، بردارین روی سطحیکه کمی آرد پاشیدین ، ۱۰-۱۵ دقیقه ورز بدین تا کمتر بچسبه. روشو بپوشونین و ۱-۲ ساعت استراحت بدین تا حجمش زیاد شه. بستگی به دمای محیط فرق میکنه. زیاد نمونه چون بوی ترشیدگی میده.
خمیر رو بردارین و اگه خیلی میچسبه، کمی آرد بزنین تا بتونین باهاش کار کنین و به ۹-۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنین . البته میتونین کوچکتر هم بردارین. هرکدومو باز کنین و داخلش مقداری از مخلوط خرمایی قرار بدین و ببندین و گرد کنین بعد بشکل بیضی باز کنین، نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم ، بعد با چاقو چنتا خط بندازین ولی خمیر رو نبرین زیرشو. بعد رول کنین و داخل سینی فر که کمی آرد پاشیدین با فاصله بچینین . دقت کنین که وقتی بایک خمیر کار میکنین، بقیه زیر حوله باشن تا پوسته نبندن.بعد روشو بپوشونین تا ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت کنن(حتما).
بعد روشون رومال رو با فرچه بمالین و خواستین کنحد بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه (حرارت از پایین) قرار بدین . وقتی شروع کرد به سرخ شدن، گریل یا حرارت از بالا رو روشن کنید تا قشنگ سرخ شن بعد از فر دربیارین و حتماا روشون حوله بکشین تا سرد شن ولی خشک نشن.
داخل فر، ظرفی پر از آب بزارین.
مقدار خرمای داخل خمیر ها اختیاریه. مثلا یک قوطی.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سالاد_بلغاری
#پیشغذا
سيب زميني پخته ٣ عدد متوسط
لوبيا چيتي پخته شده ( من از كنسرو لوبيا بدون قارچ استفاده كردم ) يك كنسرو
ذرت يك كنسرو
خيار شورريز خرد شده نصف ليوان
سينه مرغ ٢ عدد پخته شده
جعفري ساتوري شده ٢ ق غ
شويد ساتوري شده ١ ق غ
ژامبون مرغ ريز خرد شده يك ليوان
اويشن يك ق م
نمك در صورت تمايل
سس مايونز به ميزان لازم
ابتدا سيب زميني هاي پخته شده رو ريز خرد ميكنيم بعد لوبيا و ذرت رو داخل سبد ريختم روشون اب گرفتم به سيب زميني ها اضافه كردم بعد مرغ رو ساتوري خرد ميكنيم و سپس بقيه مواد و اويشن و نمك و سس رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم ( سس به ميزان لازم اضافه شود )
يك ساعت داخل يخچال استراحت بدين سپس سرو نماييد خيلي خوشمزس
من خيار رو با پوست كن ورق كردم رول كردم و براي تزيين استفاده كردم
اين مقدار سالاد براي ١٠ نفر كافي ميباشد.
ashpazifast
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71