🌙🌸 رژیم روز هجدهم ماه رمضان 🌸🌙
1400/2/12
🌞افطاری:
چای☕️ دارچین کم رنگ + یک قاشق مرباخوری عسل🍯
+ یک پیاله فرنی🥣+ یک کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 تکه گوشت🥩 کبابی + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + سبزی خوردن
🌓شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + کاهو آزاد + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
1 لیوان عدسی + لیمو🍋 ترش تازه + 3 کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست🥣 + سبزی🥗
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
Shab19Ramazan1398[11].mp3
17.67M
▪️مراسم احیاء و دعای قرآن به سر | شب ۱۹رمضان ۱۳۹۸
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
🏴 ویژه شب #نوزدهم ماه رمضان
☑️ @mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_پنبه_ای_عسلی
#ویژه افطار
مواد لازم:
آرد نان فانتزی ۳۷۵ گ
شیر ولرم ۱۵۰ میل
مایه خمیر ۲ ق چ
بهبود دهنده ( اگه از کیفیت آردتون مطمئنید ، لازم نیست ) ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
عسل ۴۵ گ
شکر ۱۵ گ
کره ی نرم ۶۰ گ
تخم مرغ کامل ۱ عدد
طرز تهیه:
مثل همهنونها اول مایهخمیر ، ۱ ق چ از شکر و ۱۰۰ میل از شیر ولرم رو باهممخلوط میکنیم تا مخمر فعال بشه
آرد ، نمک و بهبود دهنده رو باهم الک میکنیم
و همه مواد خشک و تر رو بجز کره ، داخل کاسه همزن میریزیم
اگه خمیر خیلی سفت بود و گلوله آرد تو کاسه بود ، بقیه شیرو کم کم میریزیم
این دستور چون کره زیادتری داره و همینطور تخم مرغ داره ، پس مایعات رو کم کم و با احتیاط میریزیم
خمیر که کمی جمع شد ، کره ی هم دمای محیط رو اضافه میکنیم و برای حدودا ۸-۹ دقیقه با دستگاه ورز میدیم
خمیر ، داخل یه کاسه چرب شده ، برای حدودا ۱-۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت داره
تا زمانی که حجمش ۲ برابر بشه
بعد پف خمیرو میگیریم وچونه میکنیم
چونه هارو داخل پیرکس یا قالب یا ظرف مورد نظرتون که با کره چرب و آردپاشی شده ، میچینیم
و برای حدودا ۲۵ دقیقه بهش استراحتمیدیم
فرو با دمای ۱۶۰ (( فرهای برقی )) و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر (( فرهای گازی )) گرمش میکنیم
از همون ابتدا ، یه ظرف آبجوش هم داخل فر میذاریم
روی چونه ها رو مخلوط زرده تخممرغ + ۲ ق م شیر + کمی زعفران غلیظ ، رومال کرده و به دلخواه کنجد ، دانه چیا یا مغز تخمه آفتابگردان میریزیم
و بعد میره داخل فر داغ
تا زمانی که کاملا پف کرده و رویه ی نونها خوشرنگ و طلایی بشه.
حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبره.
بعداز اینکه نونهارو از فر آوردیم بیرون ، تا داغ هستن روشونو کره نرم میمالیم.
@shirini71
#شربت_توت_فرنگی
توت فرنگی یک کیلو
شکر ۳ لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید)
آب ۴ لیتر
آب نصف لیمو
ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید
@shirini71
#تهچین_بادمجان
اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم
@shirini71