#بشقاب_خوشمزه
#توپک_سیب_زمینی_پنیری
موادلازم
سیب زمینی سه عدد متوسط
پنیر پیتزا
نمک،فلفل،زردچوبه، آویشن،پودرسیر
آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن
طرزتهیه
اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید
سپس نمک،فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید
حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید)
دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید
یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم
بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش .
@shirini71
#شیرینی_برگ_بیدی
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع نصف استکان
آب 1 استکان
سرکه 1 قاشق مربا
نمک مقداری
بکینگ پودر 1 پاکت
آرد به مقدار لازم
شربت
شکر 2 لیوان
آب 2 لیوان
لیمو ترش تازه 2-3 قطره
مواد داخلی
گردوی خرد شده
ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. از خمیر گلوله های کوچکی درست می کنیم سپس خمیر را باز کرده 4 قسمت می کنیم وسط هر قسمت را با آب خیس کر ده مثل تصویر چین می دهیم در یک طرفش گردو ریخته و با قسمت دیگر رویش را می بندیم و کناره هار ا هم خوب می بندیم سپس در روغن داغ سرخ کرده و در شربت سرد می اندازیم کمی در شربت بماند و در می آوریم رویش را به دلخواه تزیین می کنیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_ماکارونی🍝😋
طرز تهیه
_پنیر پیتزا به مقدار لازم
_گوشت چرخ کرده، یک کاسه ماست خوری
_زعفران، یک چهارم قاشق چای خوری دم شده
_رب گوجه فرنگی، سه قاشق غذاخوری
_پیاز، یک عدد
_ماکارونی، 300 گرم
_روغن به مقدار لازم
_نمک و فلفل، به میزان لازم
_تخم مرغ، سه عدد
_ماست، سه قاشق غذاخوری
_فلفل دلمه ای و قارچ برا مایه ماکارونی یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای خردشده را اضافه می کنیم. من قارچامو جدا تفت دادم میتونید تو مایه گوشتیتون بریزید ماکارونی های دراز را نصف کرده، تو آب جوش می ریزیم. آبکش میکنیم ماست را با قاشق هم زده، تخم مرغ و زعفران دم کرده را باهاش مخلوط می کنیم.کمی نمک و فلفل میزنیم ماکارونی آبکش شده رو با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم. ته قالب رو با کمی روغن چرب می کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی اون می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند. بقیه ماکارونی را می ریزیم ماکارونی را تو قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم. و روی قالبو با فویل میپوشونیمش فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم. .
وقتی پخته شد از فر در میاریم ، ده دقیقه میزاریم تا سرد بشه سپس اون را از قالب در می آوریم. و باقی پنیر پیتزا رو روش میریزیم و میزاریم تو فر گریل رو روشن میکنیم تا روش برشته بشه و طلایی رنگ بشه
پ.ن : من قالبم کمربندی بود نیازی به برگردوندن نداشتم
نووووووش جان😋🤗
hodhod_63
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مرغ_گالانتین
#مرغ_درسته_بدون_استخوان
#مجلسی
مواد لازم :
مرغ متوسط : 1 عدد
برنج آبكش شده : 1/5 ليوان
پياز سرخ شده : 3 قاشق سوپخوری
زرشك شيرين شده : 3 قاشق سوپخوری
مغز گردوی خرد شده : 3 قاشق سوپخوری
خلال پسته : 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام : 2 قاشق سوپخوری
ادويه كاری : 1 قاشق مرباخوری
زعفران دمكرده : به مقدار لازم
آبليمو : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن مايع : به مقدار لازم
نمك و فلفل : به مقدار لازم
خلال پوست پرتقال يا پوست نارنج شيرين شده : 3 قاشق سوپ خوری
جعفری و ليموترش : برای تزيين
روش آماده کردن مرغ :
- ابتدا درون شکم مرغ را تمیز کرده و مرغ را خوب شسته، به حالت نشسته در سينی يا آبكش می گذاريم تا آب آن برود.
- با نخ و سوزن پارگی شكم مرغ را دوخته، و مرغ را به شكم روی تخته قرار می دهیم.
- نيمی از گردن مرغ را جدا کرده و از پشت روی ستون فقرات شكاف عميقی می دهيم، طوریکه كه كارد به استخوان برسد. (طول اين شكاف بايد از گردن تا قسمت دم مرغ باشد).
با كاردی تيز و كوچك به روش زير مرغ را بی استخوان (يا بی خس) ميكنيم :
- كارد را به استخوان فقرات می چسبانيم و با حركت دادن آن روی استخوانها به آرامی گوشت را از استخوان جدا می كنيم. استخوانهای كتف و ران را در نقطهی اتصال با استخوان فقرات ، از مفصل جدا كرده و اسكلت مرغ را درسته از پشت خارج می كنيم.
- استخوانهای كتف و ران را نيز به آرامی خارج می كنيم.
- درون شكم مرغ را خشك كرده، و با مخلوطی از آبليمو، زعفران، نمك و فلفل طعمدار می كنيم و آن را به مدت 30 دقيقه در يخچال می گذاريم.
مرغ گالانتین
طرز تهیه مرغ گالانتین :
- برنج، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال یا نارنج، مغز گردو، زرشك، پياز سرخ شده، زعفران، ادويه كاری، نمك و فلفل را با هم مخلوط می كنيم.
- با مقداری از مواد آماده شده، داخل كتف و رانهای مرغ را پر می كنيم و با نخ وسوزن پوست گردن مرغ را می دوزيم تا مواد خارج نشود.
- با بقيه مواد آماده شده، شكم مرغ را پركرده و دوختن را ادامه می دهيم تا پارگی ايجاد شده كاملاً بسته شود.
- از مخلوط آبليمو، زعفران، نمك و فلفل با فرچه روی پوست مرغ می ماليم.
- داخل ظرف پيركسی را با حدود 4 قاشق سوپخوری روغن چرب می كنيم. مرغ را به پشت، داخل ظرف می گذاريم و با دست مرغ را به حالت اوليه شكل می دهيم.
- ظرف پیرکس را در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتی گراد به مدت حداقل يك ساعت و حداكثر 1/5 ساعت می گذاريم (مدت پخت به نوع مرغ بستگي دارد).
- پوست مرغ پخته شده بايد برشته شده باشد. با كمی جعفری وحلقههای لیمو وگوجه گیلاسی تزیین کردم
ashpaziiiibaeshge
@shirini71